Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

#34851 Re:

2014-01-21 09:27

#34850: -

Banditi! Au folosit adresa ta de mail sa semneze fara sa fii tu de acord..

Musafir

2014-01-21 09:27

Nu inteleg de ce mai trebuie sa confirm ceva semnat de buna voie.
E cumva o manevra securisto-basista ?
Daca ,,da" basisti trebuie sa inteleaga odata pt totdeauna ca suntem satui de ei si vrem sa plece.Am fost si la referendum si am votat sa plece bas.
Sau doar o masura de siguranta,de protectie
Va salut si va respect Antena 3.

Musafir

2014-01-21 09:30

Justiţia nu este independentă.Practică neunitară.Nu se ţine cont de precedentele judecătoreşti atât din ţară cât şi din străinătate.A fi inamovibil nu presupune să faci abuzuri.Solicităm un act normativ prin care orice magistrat care a greşit să plătească.Să nu plătească statul greşelile altora invocându-se erori judiciare.

Musafir

2014-01-21 09:32

.....

Musafir

#34855 Re:

2014-01-21 09:34

#34852: -

este o manevra pentru depistarea analfabetilor! ai grija.

Musafir

2014-01-21 09:37

deam saturat de tara asta de.......copii nu au servici merg in alte tari straine,pensionarii sunt umiliti cu niste pensii vai de ei,am sotu bonlav de12 ani diabet si de la vrsta de 26 de ani operat de tbc si a lucrat 35 de ai si cind a esit la pensie in anu urmator ia fost taeata pensia de guvernu BOC .Ne judecam de un an si nimic concret asa ca vai de noi.
Sorin

#34857 de ce???

2014-01-21 09:40

De ce ati stopat semnaturile pentru petitie? Mi se pare foarte aberrant sa nu ne lase sa discutam deschis si sa ne exprimam liber opiniile. Oricum Base este un dictator notoriu. Din pozitia in care se afla mi se pare correct sa raspunda tuturor rporterilor indifferent de cat de grea e intrebarea pentru "maria sa".

Musafir

#34858 Re:

2014-01-21 09:41

#34856: -

asta e mamaie.. l-ai votat pe Iliescu cand n-a trebuit! uite ca urmarile acu' se vad..

aaa

#34859 Re: de ce???

2014-01-21 09:43

#34857: Sorin - de ce???

Nu s-a oprit nimic.. se voteaza in continuare

Musafir

#34860 Re: de ce???

2014-01-21 09:44

#34857: Sorin - de ce???

intrebarile se pun la tema conferintei, nu ce iti vine tie pe chelie, asta ca sa pricepi si tu de ce! Iar reporterul rosior in obrajiori trebuia sa raspunda si el intrebarii presedintelui cu „da, este un post corupt, mincinos si josnic antena 3, postul penalului Felix“.

Musafir

#34861 Re: Re: de ce???

2014-01-21 09:45

#34859: aaa - Re: de ce???

esti idiot sau te faci? unde vezi tu petitia deschisa?

Musafir

#34862 Re: Re: Re: Re:

2014-01-21 09:48

#34815: - Re: Re: Re:

jeg penal ce esti, duminica s-au trimis 30k mailuri spre validat, cineva a hackuit o baza de date cu emailuri si le-a inscris automat pe petitieonline, n-au avut de-ales decat sa-l inchida cat timp au fost falsificate semnaturi, creierash penibil!

Musafir

2014-01-21 09:49

astept cu nerabdare ca petitia sa ne ajute cit mai repede sa scapam de un astfel de presedinte care nu ne face cinste si nu ne reprezinta

Musafir

#34864 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-21 09:59

#34862: - Re: Re: Re: Re:

da, ai dreptate, cineva de la antena 3 a vrut sa bage vreo 30k de semnaturi pe sustache si cand a vazut ca nu merge treaba asa pe petitii a inchis mizeria de la cocina. tu esti ala cu capu' patrat de la haznaua 3?

Musafir

2014-01-21 10:00

sunt de acord cu demisia lui băsescu

Musafir

2014-01-21 10:03

Trebuie sa fim foarte atenti anul acesta , cand mergem la vot sa alegem parlamentarii europeni si in special presedintele . In PE nu au ce cauta oameni analfabeti sau care tradeaza tara prin actiunile lor . Din aceste categorii , numesc doi mai exagerati : EBA si Monica Macovei . Cat despre presedinte , am vazut ce ce a facut Basescu . A distrus o tara din toate punctele de vedere . A invrajbit categorii sociale , unele impotriva altora , a furat acest stat impreuna cu familia lui si PDL , Nu a respectat constitutia, A DISCRIMINAT CATEGORIISOCIALE IMPORTANTE IN SOCIETATE CUM SUNT PROFESORII DIN PREUNIVERSITAR SI MEDICII , etc . Un singur om a facut aceste grozavii , fara sa fie tras la raspundere . Daca facea o crima la propriu , tot asa nimeni nu are ce sa-i faca ?A perfectionat mafia din aceasta tara . Marile democratii , au dat pe simpli angajati din ROmania , pe mana hotilor , au protejat pe un presedinte mafiot , comunist , securist , cand 7,4 milioane de romani au votat pentru demitere . De ce a fost posibil ca un nenorocit de presedinte sa taie salariile prof. din preuniversitar si a medicilor intr-o clipa ? De ce marile democratii , care ne dirijeaza ca pe o colonie au fost de acord sa fie umiliti medici si profesori ,in timp ce Basescu si PDL furau , facand investitii prostesti care nu au creat plus valoare ? De ce au fost umilite de saracie acele categorii sociale importante , de catre Basescu si Isarescu taindu-se salarii si pensii mici pentru a se acoperi gaurile din banci prin furt . Este dosar penal cu bancherii implicati , unde se gaseste si cusrul Ionescu . Subliniez o discriminare de neimaginat intr-o intr-o societate normala , care a plecat de la Basescu si PDL . Discutand cu oameni care au prins si comunismul , nici atunci in dictatura nu se facea asa o discriminare . In Germania , Merkel , nici vorba sa faca asa o discriminare , ea pretuiete pe profesorii din preuniversitar si pe medici . Basescu care nu stie , ce inseamna o cariera in inv. si sanatate, el si familia lui stiu doar de smecherie si hotie , a creat un precedent , neintalnit in alte tari prin care toti bugetarii sunt niste "GRASI , CARE STAU PE UMERII PRIVATILOR SLABI " . Privatii slabi fiind familia Basescu , Chireac-analist , Petrache , Udrea , Cocos , Tiriac , Blaga , Videanu , Berceanu, Etc. Politicienii votati de noi in parlament , trebuie sa ne ajute cu legi prin care nici un privat de acesta "slab " sa nu aiba indrazneala sa umileasca un om care si-a cladit prin multa munca o cariera sa discrimineze un om cinstit , numai pentru ca este bugetar . Acesti privati mai ales cei de la MONACO care fura aceasta tara si duc venituri in exterior , sa inceteze a denigra prof si medici din aceasta tara si sa influienteze guvernele pt . a plati pe acesti oameni ca pe cersetori . Nici Isarescu , cu masonii lui nu este strain de aceasta abordare a bugetarilor .

Musafir

#34867 Re:

2014-01-21 10:04

#34863: -

da' tu il reprezinti pe el ca sa te reprezinte si el pe tine, ma? asteapta mult si bine in continuare!

Musafir

#34868 Re:

2014-01-21 10:06

#34865: -

si cui ii pasa cu ce esti tu de acord?

Musafir

2014-01-21 10:07

Pana in 1989 am trait o dictatura,de cand a fost votat acest om fara inima care a contribuit si el pana in 89 la diverse actiuni ale securitatii traiesc la fel. Am observat ca acest popor a uitat de acei soldati care din 16 - ianuarie 1990 au aparat un singur lucru si anume LIBERTATEA. Unde era acest personaj in decembrie 89, eu nu l-am vazut acolo pe baricade. Ma simt nedreptatit ca multi altii militari care am fost acolo, am privit moartea in ochi si care acum traim din salarii si ajutoare de somaj mizere. Sunt persoane care nu se nascuse in 89 si au atestat de revolutionar (???).Sa plece si oricine va veni in locului lui sa nu uite ca aceeia care au fost efectiv in 89 prin Bucuresti si toata tara inca mai traim, chiar si sub nivelul subzistentei.

Musafir

#34870 închiderea petiţiei - scopul a fost atins?

2014-01-21 10:08

Probabil au închis petiţia, întrucât nu mai aveau personal să îl ţină aici pentru îndepărtarea semnăturilor nereale şi a spamm-urilor din comentarii. Şi întrucât o cifră semnificativă a fost atinsă, nu mai era economic să o menţină deschisă.

82000 de IP-uri diferite înseamnă cam tot atâtea familii din România, cu cel puţin 100k cetăţeni ce pot vota şi iniţia, la o adică, un proiect de lege sau chiar un demers legal de destituire al unui politician.

Aici au fost îndepărtate cam 29k de semnături false (=172.130-143.243).

Câtă trudă pe unii să perturbe acest demers! Câtă otravă s-a vărsat şi în comentariile de pe-aici! Deşi era o chestie simplă, ca şi folosirea telecomenzii în cazul unui post TV care nu-ţi convine, cei care nu doreau să semneze aici nu erau obligaţi decât de propria răutate (... sau poate aveau atribuţii de serviciu!) să îşi lase "urmele" pe aici.

Mai sunt şi unii care "au ceva de spus" întotdeauna, cărora li se pare că vor dispărea şi nu au lăsat o "dâră" vizibilă în urma lor ...

Re: Dar se pare că petiţia a fost redeschisă pentru semnat ...

Musafir

#34871 Re:

2014-01-21 10:13

#34866: -

Ti-am citit doua randuri si m-am lamurit. Tu cui crezi ca te adresezi, nu tot unor analfabeti? Lor le spui de EBA, etc? Citeste vreo 30 de comentarii de antenisti in urma si ai sa vezi aici analfabeti! Comentariul si analfabetul. Asa ca las-o moarta cu restul epistolei tale ca nici nu am rabdare sa mai citesc alte aberatii..

musafir

2014-01-21 10:17

STS, SIE, SRI....are o mare vina ca nu a identificat avionul , in ce zona a cazut........degeaba avem 112 ca murim....numai ca in unele cazuri se misca repede........a murit doi oamenii....acest pilot a incercat sa salveze viata la acesti doctori minunati .........cu banii putini fac servici minunate....aici vorbesc doar de doctori care isi fac serviciul cu multa daruinta .......am plans aseara cand am vazut medici imbracati de oamenii...au plecat la drum asa cum erau doar ca sa-si faca datoria.............ma rog pentru sanatatea lor ..familiile sa poata trece peste aceasta durere iar pentru cei care au decedat le spun familiilor CONDOLEANTE SI CA SUNT NISTE EROI.....dar ne-au omorat EROI ca nu au fost salvati..........ma doare sufletul cum suntem lasati de izbeliste noi .. cand pentru ei se poate rezolva rapid......si aici ma refer la serviciul de TELEFONIE CARE SCOATE STENOGRAME PENTRU DOSARE CARE SE FABRICA.......si aici nu s'a putut...de ce oare?........probabil ca nu s'a implicat nimeni...daca acesti minunati oamenii au stat in frig atatea ore exista lipsa de respect fata de cetatean...acum a fost un exemplu cand nu se da doi banii pe cetatenii...........acesti oamenii care au murit au avut sanse sa traiasca...sa fie pedepsiti acei care nu si-au facut DATORIA..........stiu sa de-a comunicate ...la ce ne folusesc acum cand doi oamenii au murit............CONDOLEANTE FAMILIILOR INDOLIATE SI MA ROG SA POATA TRECE PESTE ACEASTA DURERE..........SI MA MAI ROG CA ACESTI MEDICI MINUNATI SA POATE TRECE PESTE SOCUL SUFERIT SI DUREREA SUFLETEASCA.

Musafir

#34873 Re:

2014-01-21 10:17

#34869: -

Asa. Si Antena 3 unde era in '89? Dar Voiculescu?

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#34874 Re: Re: basist = prost

2014-01-21 10:20

#34873: - Re:

A DISPARUT POZA CU LIKURILE LUI GHITA CIOBANU DE CAND AM SPUS CA ARE MAI MULTE DECAT BAS.

ATAT DE PROST ESTE POSTACUL BASIST CE PUNEA POZA !!!   :)))

ghita ciobanul are mai multe likuri decat basescu !!!

basistii sunt si putini si prosti !!!

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))

basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !

basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !  :)))

Musafir

#34875 Re:

2014-01-21 10:24

#34872: musafir -

ma mir ca n-ai zis si de Basescu ceva.. cred ca ai uitat