Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

musafir

2014-01-21 10:17

STS, SIE, SRI....are o mare vina ca nu a identificat avionul , in ce zona a cazut........degeaba avem 112 ca murim....numai ca in unele cazuri se misca repede........a murit doi oamenii....acest pilot a incercat sa salveze viata la acesti doctori minunati .........cu banii putini fac servici minunate....aici vorbesc doar de doctori care isi fac serviciul cu multa daruinta .......am plans aseara cand am vazut medici imbracati de oamenii...au plecat la drum asa cum erau doar ca sa-si faca datoria.............ma rog pentru sanatatea lor ..familiile sa poata trece peste aceasta durere iar pentru cei care au decedat le spun familiilor CONDOLEANTE SI CA SUNT NISTE EROI.....dar ne-au omorat EROI ca nu au fost salvati..........ma doare sufletul cum suntem lasati de izbeliste noi .. cand pentru ei se poate rezolva rapid......si aici ma refer la serviciul de TELEFONIE CARE SCOATE STENOGRAME PENTRU DOSARE CARE SE FABRICA.......si aici nu s'a putut...de ce oare?........probabil ca nu s'a implicat nimeni...daca acesti minunati oamenii au stat in frig atatea ore exista lipsa de respect fata de cetatean...acum a fost un exemplu cand nu se da doi banii pe cetatenii...........acesti oamenii care au murit au avut sanse sa traiasca...sa fie pedepsiti acei care nu si-au facut DATORIA..........stiu sa de-a comunicate ...la ce ne folusesc acum cand doi oamenii au murit............CONDOLEANTE FAMILIILOR INDOLIATE SI MA ROG SA POATA TRECE PESTE ACEASTA DURERE..........SI MA MAI ROG CA ACESTI MEDICI MINUNATI SA POATE TRECE PESTE SOCUL SUFERIT SI DUREREA SUFLETEASCA.

Raspunsuri

Musafir

#34875 Re:

2014-01-21 10:24:00

#34872: musafir -

ma mir ca n-ai zis si de Basescu ceva.. cred ca ai uitat