Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Un cretin

#11601 AS VREA SI O PETITIE IMPOTRIVA B1

2014-01-17 09:59

Ar fi nimerita si o initiativa impotriva magazinului de lampi din Calea Victoriei-Bucuresti, cunoscut publicului mai tanar sub denumirea de B1TV, care prin vocea diversilor vanzatori recalificati de la electrice la iluzii, apreciaza (preluand mesajul Presedintelui Basescu) ca toti privitorii Antenei 3, sunt niste cretini! Sunt extraordinar de mandru ca sunt un astfel de cretin, care n-a dormit in maghernite pariziene, nici nu imi plac sarmalele (gratis), nici nu miros a transpiratie si nici nu scriu versuri pe buzele (de sus) cuiva. Dar poate cel mai impotrant motiv pentru care ma bucur de cretinismul meu, este ca NICIODATA nu mi-a trecut prin cap sa citesc Cartarescu! Exista alti cativa "imbecili" care mi-au imbogatit adolescenta, dar intr-adevar, probabil nu atat de interesanti incat sa fi ajuns pe tarabele vanzatorilor de suveniruri din portul Anvers.

Musafir

2014-01-17 10:00

Acest individ este blestemul Romaniei Sa plece

Musafir

M-am saturat sa fiu sclav pe tarlaua lui Basescu

Musafir

Sa nu mai asteptam sfarsitul asa-zisului mandat de presedinte: VA DISTRUGE ROMANIA !

Musafir

singura speranta de a scapa de el e sa iesim in strada organizat si pasnic

Musafir

CAT MAI TREBUIE SA SUPORTAM MITOCANIILE ACESTUI INFRACTOR AJUNS PRESEDINTE, CARE IN FIECARE SECUNDA ISI BATE JOC DE ACEASTA TARA SI DE NOI LOCUITORII ACESTEI TARI MINUNATE DAR PARCA BLESTEMATA SA FIE CONDUSA NUMAI DE NEMERNICI.

Musafir

multumim ca faceti acest lucru pentru noi maca asa ne poate asculta si pe noi cineva ,nu mai suport dictatura lui BASESCU este un mare sarlatan si un om de nimic abia astept sa ne scapam de mafia instaurata de BASESCU .Felicitari ANTENA 3 pentru aceasta petitie sunteti niste oameni extraordinar si lui BASESCU nu ii place ca a fost descoperit dar sa jicneasca pe cine vrea el nu pe noi sa vorbeasca asa cu familia lui nu cu noi .
CUR URAT, CHEL SI CHIOR jos tiraneeeeeeee

#11608 CHIORU SI-A FACUT-O SINGUR

SI-A TAIAT SINGUR CRACA DERBEDEUL URAT, CHEL SI CHIOR

Musafir

Va astept la o cafea la seven cafe

Musafir

Sa infunde puscaria pt tot ce a facut!!

Musafir

...la plecare,toti cei peste 7,4 ii vom face dosar penal pentru; insulta,sfidare ,calomnie,dispret si batjocoriea onoarei cetatenilor ROMANI,genocid si altele si i vom cere daune morale si banesti,neaparat trebuie sa i se intimple asta le plecare.

Musafir

Ce excrocherie ! Se anunta ca semnatura, obtinuta prin abuz, se poate confirma sau se poate suprima .Cine încearca sa o invalideze , constata ca a confirmat !

Musafir

Este ce mai mare corupt, minte cu nerusinare face numai rau tari.
Heil Hitler

#11614 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa te judec moralmente. Vreau doar sa iti spun de ce nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa ai independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dai nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dai o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faci asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari in putere vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajezi sacietatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care tu ar fi trebuit sa le faci sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu esti un conducator bun. Ai avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.

P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca Basescu ar fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3,voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti voi...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale........
DERBEDEUL CHIOR LA INCHISOARE DE INDATA

#11615 jos tiranul

2014-01-17 10:01

JOS BASINA PUTUROASA
Musafir

#11616 MILOGUULEEEE!!!!!DU-TE DUPA MATA SI ADU-NE FLOTA!!!!!!!!!

MILOGUULEEEE!!!!!DU-TE DUPA MATA SI ADU-NE FLOTA!!!!!!!!!

Musafir

Of! Of! Of! mare necaz pentru un popor cu un asemenea ticalos, sustinut de niste indivizi ce-si zic "europeni"

Musafir

iesi afara,pleaca,duteori unde,nu mai sta cu noi

Musafir

Cu asemenea comportament se conduce o tara intreaga?!Apreciez initiativa Antenei3 dar omu asta nu poate fi numit PRESEDINTE deoarece:NU are bun simt,NU respecta pe nimeni,NU are demnitate si cel mai rau e cel mai egoist om se gandeste numai la confortul lui si a familiei dar nu pe banii lui cum ar fi normal!

Musafir

Jos Basescu!Jos mafia basista!

Musafir

Cu ce a putut sa greseasca acest popor incat spre deosebire de popoarele din preajma care, au fie presedinte daca este republica fie rege daca este regat, oameni de inalta tzinuta morala, doar noi romanii sa fim blestematzi sa avem la Cotroceni ceea mai spurcata japitza si paragladina din cate exista in lume.

Musafir

#11622 PENTRU INDOCTRINATII SPALATI PE CREIER

Dintre cei 7.400.000 pe care ii invoci tu, cateva milioane sunt cu siguranta oameni in varsta care nu au acces la internet. Cat despre aia cu cca 2.000.000 decedati nu demonstreaza decat ticalosia si prostia crunta de care dai dovada mancand pe nerasuflate mizeria slobozita de al tau indrumator cu iz maro.

P.S. Ai si tupeu sa ne spui noua sa deschidem ochii tu fiind legat la ochi ombilical de al tau idol si automat tarat prin mizerie pas cu pas.

Musafir

Acest Personaj e un personaj Monstru impotriva poporului,el este cel care da ordine Justitiei pentru judecarea si arestarea celor care ii sunt impotriva! Exista un Dumnezeu si cred ca va fi pedepsit aspru pentru faradelegile facute in cei 10 ani de putere!

Musafir

Ma gandesc la mine , la noi , la cat mai putem rabda sunt versuri scrise din popor ce ar trebui sa ne trezeasca,dar noi NU ,noi lancezim , avem ce meritam .Va multumesc pentru ca existati ANTENA 3,multumita voua nu accept sa fiu numita nebuna .

Musafir

2014-01-17 10:02

Vreau sa dispara acest betiv ordinar din fruntea tarii , o rusine a istoriei noastre , cel mai prost presedinte din istoria Romaniei.