Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

2014-01-14 15:01

jos Băsescu la pîrnaie cu javrele de pedeliști
Heil Hitler

#25827 Re: Re: Re:

2014-01-14 15:02

#25779: - Re: Re:

Uite m-am gandit putin la chestia asta cu dizolvarea Parlamentului. Pare ca o masura care se ia pentru ca Parlamentul sa fie foarte atent si sa nu abuzeze de Institutia Suspendarii Presedintelui. E o masura buna  de responsabilizare a parlamentarilor, dar nu stiu daca este cea mai buna. Mai ma gandesc

Musafir

2014-01-14 15:09

Trebuie sa avem mai multa incredere in noi si participarea la aceasta initiativa demonstreaza ca nu suntem indiferenti la ceea ce se intampla in tara noastra. Din nou felicitari Antena 3!

Musafir

2014-01-14 15:12

ieși afară javră ordinară. jos băse

Musafir

Jos cu mafia lui Basescu

Vrem sa traim linistiti fara mafia din JUSTITIE si Hotiile din PDL

Heil Hitler

#25831 Re: Re:

#25825: demiurg - Re:

Scuza-ma ca iti atrag atentia. Gandeste te rog cu mintea ta, nu cu ce te manipuleaza Antena3.

Nu esti foarte lucid in ceea ce zici in totalitate, dar incerc sa intuiesc ce vrei sa zici si sa iti raspund.

Deci " hotul striga hotul" zici in postarea ta. Sa inteleg ca tu esti hot. Tu zici ca Basescu a furat....

Ce mai deduc din ce zici pe acolo...zici ca de fapt Geona ar fi trebuit sa castige Presedintia, fiindca basescu a furat nush cat. Fie ca tine. Deci atunci ar fi asa:In 2009 pe Geoana nu l-a dorit majoritatea romanilor Presedinte. Si pe Basescu o si mai mare majoritate nu l-a dorit Presedinte.

Deci tot degeaba...REFERENDUMUL DE DEMITERE e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca orice presedinte care in turul 1 de Alegeri nu ia peste 50% din voturi, nu e dorit de majoritatea romanilor

Heil Hitler

2014-01-14 15:29

In 2004 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-a vrut pe Nastase presedinte.
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Doar in cazul in care unul ar obtine peste 50% din primul tur de Alegeri.Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.

Sa va mai zic o chestie. Stiti ca daca maine s-ar organiza si acest Referendum de Demitere si Alegeri pt Presedinte cu tur 1 si 2, in ipoteza ca sa zicem Basescu ar mai avea voie sa participe la Alegeri, Basescu ar putea sa fie Demis prin Referendum, dar totodata sa fie ales Presedinte in Alegeri?
Si altfel. Maine daca, ipotetic sa zicem Ponta ar fi Presedinte, si s-ar organiza Referendum De Demitere, Ponta ar fi demis. El are in jur de 35% in sondaje. Dar daca tot maine s-ar organiza Alegeri pt Presedintie ar fi ales Presedinte sigur

Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''
Deci eu nu sunt basist, am semnat petitia, cred ca basescu a facut abuzuri si hotii, si sunt sigur ca si voiculescu si ai lui au acelasi scop. politicienii nostri sunt doar pt ei';;';';'

Musafir

2014-01-14 15:30

Am semnat aceasta petitie nesilit de nimeni si inpotriva lui Traian Basescu pentru abuzurile repetate comise de acesta

Musafir

2014-01-14 15:33

La cit rau a facur Basescu romanilor si Romaniei ar trebui sa fie judecat pentru tradare de tara si popor.

Musafir

2014-01-14 15:35

Bai Hitler tu sti ca cine se aseamana se aduna
Heil Hitler

#25836 Re:

2014-01-14 15:40

#25835: -

Daca la mine te referi, nu stiu daca ma aseman cu Hitler. E cam complicat. Nu avem tocmai aceleasi credinte. Poate ca la inteligenta stam binisor amandoi, asa ca sa ma laud putin

Musafir

2014-01-14 15:43

Dar vremurile trec crinul înflorit tăiat dispare
Ura sporeşte,învie,năpădeşte, seamănă înfiorare
Doar cuvântul rămâne care-ncepe cu durere să tune
Care-n vuiet răsună,ideile-n semnături să se adune
Poate se vor trezi vulcanii sufletelor amărâte
Să smulgă de la bârfitori vorbele curate răpite
Să murmure cântul revenirilor sacre străbune
Născute din cenuşa strămuşilor păstreate-ngenune..
...Corneliu Bârleanu Iaşi 0747055655
Rugă
Cerne, Doamne, liniştea uitării
Peste nesfârşita suferinţă
Seamănă întinderi de credinţă
Şi sporeşte roua îndurării
Răsădeşte dragostea si crinul
În ogorul năpădit de ură
Şi aşterne peste munţi de zgură
Liniştea, iertarea, şi seninul
Corneliu Coposu
Heil Hitler

2014-01-14 15:51

Sa va mai zic o chestie. Stiti ca daca maine s-ar organiza si acest Referendum de Demitere si Alegeri pt Presedinte cu tur 1 si 2, in ipoteza ca sa zicem Basescu ar mai avea voie sa participe la Alegeri, Basescu ar putea sa fie Demis prin Referendum, dar totodata sa fie ales Presedinte in Alegeri?
Si altfel. Maine daca, ipotetic sa zicem Ponta ar fi Presedinte, si s-ar organiza Referendum De Demitere, Ponta ar fi demis. El are in jur de 35% in sondaje. Dar daca tot maine s-ar organiza Alegeri pt Presedintie ar fi foarte probabil ales Presedinte

Musafir

2014-01-14 15:58

bravo..

Musafir

2014-01-14 16:02

Justitiarii nu își merita numele!

Musafir

2014-01-14 16:06

Ati scris-o in graba... De ce nu motivati interesul basist in tinerea captiva a Cheilor din Justitie??????

Musafir

2014-01-14 16:09

Cea mai mare problema a Romaniei este justitia. Solutie - o lege prin care orcare judecator sa raspuna de hotaririle pe care le ia. Pedepse pt. luarea unor hotariri incorecte ( consiscarea averilor cu urmari pina la gradul de rudenie 2 sau 3 ) nu sa plateasca poporul roman toate atrocitatile si nelegiuirile date prin hotariri injuste-procese cedo dar si in tara mii.
Parlamentarii nostri vreau sa dea o astfel de lege ??? MA INDOIESC.AR FI O GLUMA PREA SERIOASA !!!
BASHILA

#25843 Re:

2014-01-14 16:11

#25838: Heil Hitler -

Lasa nu mai zi ,SCRIE acolo cat mai multe iluzii bizare,doar esti in timpul serviciului si PROSTITUATA mai da niste

parai. ,,DACA azi eu ma basesc, Daca peste o zi ,NU ma mai basesc si tot asa........viatza de bashinos.

nam

#25844 anti nastase

2014-01-14 16:15

Bai fratilor, bagati-va mintile in cap. Sunt multi care au furat si ar trebui sa ajunga la inchisoare. Multumesc DNA si tuturor institutiilor care isi fac datoria fata de tara. Legea e pentru toti si cine nu o respecta ajunge alaturi de Nastase.

-1 vot pentru petitie
JUGE

#25845 Re: Dupa 23 + ani RO nu are...

2014-01-14 16:15

#25842: -

o ADEVARATA CONSTITUTIE, un ADEVARAT COD PENAL este mai mult ca GRAV .

nam

#25846 Re:

2014-01-14 16:17

#25833: -

frate mergi la scoala, citeste si invata, poate iti vine mintea

Musafir

2014-01-14 16:18

Să fie într-un ceas bun!
DETINUT

#25848 Re: anti nastase

2014-01-14 16:21

#25844: nam - anti nastase

D-le nam,

Asa cum nu am avut Sosele si nu se putea circula ,tot asa avem nevoie de la U.E. cateva miliarde bune pentru puscarii,

ca vezi matale -nu e spatiul locativ . CEVA SUNA A STALINISM 1947 -1951 ...etc.

Heil Hitler

2014-01-14 16:22

Sa mai imi dau cu parerea ca tot e la liber. Spun din start ca nu am dovezi, sau ca detin Adevarul Absolut si pot fi contrazis. E parerea mea nemanipulat de Antena3, B1 sau RTV.
Discutia ar fi despre Justie in ce maini este sau in ce maini nu este.
Parerea mea e ca Basescu ar vrea el o justitie independenta de influenta politica. In primul rand ca nu ar avea cum sa controleze sau sa influenteze in toata tara aceasta independenta. La Vascauti e greu sa vezi daca vreun politician a corupt vreun procuror saujudecator.
Sa zicem ca el ar putea controla sau influenta independenta fata de politicieni la DNA si ICCJ, unde deobicei ajung politicienii la judecata.
Avand un sistem de numire in functiile de conducere ale acestor institutii la propunearea Ministrului Justitiei si cu numirea Presedintelui, intalnim urmatoarea paradigma:
Imoralitatea lui Basescu consta in faptul ca el ii da in gat, chiar public (privat chiar ma indoiesc ca ar face, ca daca tot poti semnala abuzurile si hotiile public nu mai e nevoie), doar pe anti-basisti. Eu pot intelege asta, fiind destul de greu sa iti dai in gat apropiatii. Nu cred ca multi din voi ar face asa ceva. Cei din DNA SI ICCJ, fiind numiti de Basescu, la fel ii pot intelege....ca na...e greu sa refuzi pe "sefu" si sa nu ii dovedesti spusele cumva. Parerea mea e ca atunci cand se va schimba "sefu" si va ramane acest sistem de numire al sefilor DNA si ICCJ se va intra in aceeasi paradigma...si probabil daca "sefu" va fi de la USL, si daca vor ramane actualele tabere de basisti si anti basisti, vor avea probleme basistii cu justitia. Astfel ca macar asa si tot e bine...sa dea pe rand socoteala, numai sa dea.
O alta problema care o semnalez e ca "Grangurii" mari si aici ma refer la liderii politi, ministri, ei greu vor fi dovediti de justitie ( avem cazul Nastase "Trofeul Calitatii"sau Udrea "Gala Bute"), unde ei doar prin abuz ar putea fi condamnati, ei nelasand dovezi, punandu-si slugile sa semneze actele, alde Jianu sau nush ce directori de prin ministere. Va dati seama ca ei doar ridica spranceana cand fac o furaciune.

Musafir

2014-01-14 16:25

E un lucru foarte bun,ca bine vati mai gandit domnilor cu aceasta petitie,numai daca ar starni cat de cat interesul si al " Inaltei Porti".Domnilor cu mana pe inima o spun, ce bine ar fi daca ar scapa cat mai repede popurul nostru Romanesc de acest blestem cumplit,care parca nu se mai safarseste.Pentru vanzatorii si tradatorii de tara si de neam,un singur lucru as vrea"Unde esti tu TEPES DOAMNE!..."