Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Anonymous

#25801 Re: marius

2014-01-14 14:21

Dati mai departe petitia www.petitieonline.com/esi_afara_javra_ordinara

sa ii dau muie lu bulangiu ala de ii imita nickul lui Heil Hitler originalul

#25802 Re:

2014-01-14 14:22

#25796: -

voiculescule, tu esti ma?.....nu te supara, sper sa scape tzara de oameni cu mentalitatea ta

Heil Hitler

2014-01-14 14:23

In 2004 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-a vrut pe Nastase presedinte.
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.

Sa va mai zic o chestie. Stiti ca daca maine s-ar organiza si acest Referendum de Demitere si Alegeri pt Presedinte cu tur 1 si 2, in ipoteza ca sa zicem Basescu ar mai avea voie sa participe la Alegeri, Basescu ar putea sa fie Demis prin Referendum, dar totodata sa fie ales Presedinte in Alegeri?
Si altfel. Maine daca, ipotetic sa zicem Ponta ar fi Presedinte, si s-ar organiza Referendum De Demitere, Ponta ar fi demis. El are in jur de 35% in sondaje. Dar daca tot maine s-ar organiza Alegeri pt Presedintie ar fi ales Presedinte sigur

Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''
Deci eu sunt basist, am semnat petitia, cred ca basescu a facut abuzuri si hotii, si sunt sigur ca si voiculescu si ai lui au acelasi scop. politicienii nostri sunt doar pt ei'

Musafir

#25804 Re: Re: marius

2014-01-14 14:25

#25801: - Re: marius

Marius

nu cumva te cheama Marean Vanghelie???

Musafir

2014-01-14 14:27

Am fost de acord cu aceasta petitie

Musafir

2014-01-14 14:27

Un "revolutionar de profesie" avea o vorba pe care o folosea ori de cate ori era "contrat" de cineva. Si zicea omu` : "Uite de-aia nu se gasesc mitraliere la orice tutungerie ! Ca sa scape lumea de unu ca tine !" Ca sa parafrazezi asa ceva , nu cred ca mai e nevoie de explicatii - nu ???

Musafir

#25807 Re: marius

2014-01-14 14:28

#25797: - marius

AI DREPTATE, ''ESI'' SAU MAI BINE IESI AFARA SI MERGI UN PIC LA SCOALA.

Hungry Joker

#25808 An electoral

2014-01-14 14:29

Avand in vedere ca acest an este unul electoral il intreb pe domnu`Mihai Gadea cum crede el ca americanii vor trata aceasta petitie?
Sunt sigur ca cineva o va citii si ca va lua act de ceea ce au citit,dar ce vor spune ei in cazul in care stiu ca anul acesta sunt alegeri prezidentiale in Romania!?
Daca ne gandim ca si basistii au facut o astfel de petitie americanii nu vor crede nimic altceva decat ca totul face parte din batalia electorala.
Heil Hitler

#25809 Re: Petitie pentru raspunderea patrimoniala a judecatorilor

2014-01-14 14:30

#25790: Alex - Petitie pentru raspunderea patrimoniala a judecatorilor

Mhhh...Nu prea m-as arunca la asa ceva...Totusi judecatorii impart dreptatea. Aceasta dreptate sa devina ideala ar trebui sa fie facuta de cel care detine adevarul absolut. Si din cate stiu eu acesta este Dumnezeu. Cineva ar trebui sa faca dreptate si daca cel care ar sanctiona un judecator are dreptate. Si intram intr-un cerc vicios.

Astfel eu cred ca nimeni nu si-ar mai dori sa devina judecator. Nu contest ca un judecator fura, e corupt. Daca e prins el oricum e tras la raspundere de justitie. Dar mai e si cazul in care el nu este detinatorul adevarului absolut si poate gresi. Nu mai zic ca e asa de complexa situatia, cum pledeaza procurori, cum se apara judecatorii. El trebuie sa faca dreptate in functie de ce ii spun aia. E complicata situatia

Ce ar fi daca am face o petitie pt. raspunderea patrimoniala a politicienilor care mint si in campania electorala si cand sunt alesi?  mhh?...nu prea merge a?....

Musafir

2014-01-14 14:30

Jos cu emisiunile fără rost!
musafir

2014-01-14 14:33

Dominor poate numai aici citeste cineva sau i'a drept ca stire..........inspectoratul a facut videoconferinta cu directori....cred ca e o gluma falsa sau de ochii lumi...dragi mei voi stiti ca inspectoratul e in legatura cu directoratul....cine propune acesti directori?......acesti inspectori trebuie rasplatiti, de unde....de la fondul clasei care nu se justifica ca nu se da chitanta, se cumpara calculatoare care nu se mai stiu de ele...pentru cadouri probabil,......se stie cum se fac angajari pentru suplinitori?...pana nu dai cativa euroi nu esti primit....de ce in fiecare an tot supinitori daca avem cadre pregatite?..........pentru a fabrica surse de banii.....deci nu va disparea ===SPAGA=== in invatamant atat timp cat nu se face ordine...dar acea ordine sa plece de la ministru care nu trebuie sa ascunda gunoiul sub pres si sa se faca ca nu stie ce e pe la inspectorate, pe la scoli..............hai sa fim puternici , uniti si sa demascam toate neregulile produse .....si sa va mai spun ceva dragilor....aceste mamici , tatici care sunteti alese in fruntea parintilor fiti mai demne pentru elevi nu pentru a fi doar copilul vostru SLAVIT......se stie cine face parte din comitetul de parinti e pentru a strange banii de la copii cu complicitatea profesorului...daca vreau sa dau un cadou eu profesorului ..il dau ca vreau eu si nu sa ma oblige acest comitet de parinti....si acum sa va spun un caz la SCOALA 9 DIN SUCEAVA....un copil de doctor nu a auzit ce a spus profesorul in clasa ...fiind intrebat nu a stiut sa raspunda....drewpt razbunare profesorul a facut un coif di hartie la bagat un ureche de unde a scos ceara si la obligat pe elev sa linga aceasta hartie.........sincer eu daca pateam asa ceva cu copilul meu mergeam la inspectorat....dar acest tata fiind si medic a preferat sa taca ca sa nu aiba repercursiuni copilul lui .....probabil ca s'a gandit ca scapa si pleaca la liceu iar acolo nu vor mai fi profeasori de joasa speta.............stie cineva ca sunt scoli unde profesori vin beti la ore?.....de ce domnilor de la inspectorat nu luati masuri?....patinti le este frica findca acesti inspectori nu isi fac treaba si spun la profesori cine a facut reclamatia in loc sa rezolve BUBA din invatamant.Asa ca dragi mei aceste dstiri ce le vedeti voi la TV sun bune numai daca s-ar lua si masuri....dar cum sa se i'a cand directori stiu ca unii suplinitori sunt pusi acolo de la inspectorat nu pe baza de concurs ci pe baza de spaga dar cu acceputl directorului........da doamne sa se faca ceva la invatamant, spitale si nu mai dam spaga........noi suntem vinovati ca dam...eu nu dau daca mi se cre.....daca e sa dau ceva ar fi doar daca eu vreau....ca mi-a facut un serviciu de calitate si nu sa imi impuna............greseala pleaca de la noi...hai sa nu mai dam si vedem chiar nu o sa-si faca treaba?......nu o sa faca azi, nu o sa faca maine si pana la urma trebuie sa inteleaga ca acel juramant nu inseamna sa fi ...SPSGAR....

Musafir

2014-01-14 14:36

va felicit pt.enitiativa dv.!faptul ca am semnat petitia dv.,nu mai are nevoie de niciun comentariu....ma ingrijoreaza viitorul acestei tari....

Musafir

#25813 Re:

2014-01-14 14:38

#25811: musafir -

DE CE ALTII AR FACE ALTFEL. DE CE SA TE MAI AMENDEZE POLITIA PENTRU DEPASIRE DE VITEZA DACA NU TE OBLIGA NIMENI S-O PLATESTI?

musafir

2014-01-14 14:39

Toti suntem ingrijorati de situatia acestei tari......sa facem ceva si sa fim uniti
Heil Hitler

#25815 Re:

2014-01-14 14:41

#25814: musafir -

eu zic sa fim "musafiri" in aceasta tzara...scapam de griji :))

Musafir

2014-01-14 14:42

FARA CORUPTIE IN JUSTITIE, ADMINISTRATIE, STAT

Musafir

#25817 mata

2014-01-14 14:43

jos cu mancatorii de rahat

Musafir

2014-01-14 14:48

Santem numai 2 persoane in familie si am semnat amandoi.Dorim din tot sufletul sa mai "dam o palma" regimului Basescu desi la varsta noastra nu mai avem sperante de mai bine.Va tinem pumnii si sa stiti ca va iubim si cat mai putem o sa fim alaturi de voi !

Musafir

#25819 Re:

2014-01-14 14:52

#25818: -

SA NU LUATI MAINE PUMNI DE LA PONTA

Musafir

2014-01-14 14:56

Vreau sa scapam pentru totdeauna de Basescu si camarila lui si mai vreau sa-i vad in puscarie pe toti vinovatii inclusiv pe el.

Musafir

Va recomand sa mai initiati actiuni de acest gen si pe alte teme de interes publiic, cum ar fi:
1. Abuzurile comise de catre banci fata de datornici.Exemplu: BCR.
2. Relatiile abuzive dintre angajator si angajati in sectorul privat si cel public.
3. Indiferenta autoriotatilor statului fata de categoriile sociale defavorizate.
4. Abaterile etico-morale in domeniul medical.
5. Abuzurile si erorile Curtii Constitutionale.
si altele

Musafir

muie pedeliștilor jos băsescu

Musafir

2014-01-14 14:58

Felicitari tuturor celor ce lucreaza la Antena 3 si in mod deosebit celor ce au avut initiativa cu aceasta petitie. Tinetio tot asa.
TD

#25824 bre Băse, pleacă bă

2014-01-14 15:00

Suntem 11 milioane de oameni care vrem să-l dăm jos pe băs
Nuş ce mai aşteaptă, încă un referendum..
Să adunăm 120 milioane de voturi pt petiţia asta.
Jos Băsescu, Jos Guvernul Băsist, Jos Puterea
demiurg

#25825 Re:

2014-01-14 15:00

#25803: Heil Hitler -

In 2009  nu majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Geoana prsedinte,  cu voturile din tara Geoana a iesit presedinte, pentru o seara e drept ,pentru ca la Paris s-a votat la 9 secunde, asa iesit Basescu cu 100 000 de voturi numarate noaptea la ministerul,  la Paris au fost  peste 100 000 de voturi  exact cat ii trebuia.Nu suntem toti amnezici si cu acuzatia de furt de voturi numai Vadim ,Basescu  ,pdl=ul si Udrea chiar la ei in partid au fost .Hotul striga hotul.