Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Musafir

2013-09-06 16:16

Oprescu isi bate joc de toti - face referendum de mii de euro, bani ce pot fi alocati solutionarii problemei!
Oamenii inteligenti precum Oana Pelea, Klaus Iohannis si multi altii considera actul eutanasierii "o crima si o barbarie"!
Trebuie sa iesim in strada... e simplu! Nu trebuie sa ne lasam impresionati de o sleahta agresiva de mitocani!
NU EUTANASIERII!!!
Lup4Ever

#302 Re:

2013-09-06 16:16

#1: - Da` ce plm solutie ai tu!? Baga-mi-as p**a in toate javrele fara stapan! Niste mizerii!

Musafir

#303 Re:

2013-09-06 16:18

#284: -

Futu-ti mortii si ranitii mati de prost/proasta! Esti retardat/a? Du-te in familia matii ca un copil a murit din cauza javrelor astora. I-ai in mortii mati acasa pe toti si nu mai comenta pe site-uri copil prost!

Musafir

#304 Caini? SA MOARA TOTI!!!

2013-09-06 16:24

Futu-ti mortii si ranitii mati de prost/proasta! Esti retardat/a? Du-te in familia matii ca un copil a murit din cauza javrelor astora. I-ai in mortii mati acasa pe toti si nu mai comenta pe site-uri copil prost!

Musafir

#305 Re: DA EUTANASIERII !!!!

2013-09-06 16:27

Musafir

2013-09-06 16:37

imi pare nespus de rau ca sunt roman/// ceea ce se inampla acum in tara este o mare barbarie..... strainatatea face mitinguri ptr bietele necuvantatoare care de fapt nu au fost implicate acum , in ceea ce s a intamplat..... copilul a fost violat, omorat si dat la caini ...... rusine Romania

Musafir

#307 Re: Re:

2013-09-06 16:38

#303: - Re:

tu cu toata familia ta retardatule

Musafir

#308 Re:

2013-09-06 16:39

#7: -

ele sa aiba o viata frumoasa si tu una de caine

Musafir

2013-09-06 17:02

NU EUTANASIEREA ESTE SOLUTIA, dar este CRIMA
musafir

#310 suntem mai inteligenti decat cainii

2013-09-06 17:23

Imi pare nespus de rau pentru moartea copilasului. Totodata nu cred ca pentru vina unui caine trebuie omorati toti cainii. Cine ii intelege nu este atacat. Cainii sunt animale teritoriale. Cand cineva patrunde pe teritoriul pe care ei il considera al lor initial il avertizeaza prin latrat. Acesta este momentul in care omul, poate face diferenta. Daca omul ii vorbeste pe un ton calm cainele va intelege ca acesta nu este o amenintare pentru el si il lasa in pace. De obicei seful haitei vine pana la om, il miroase si apoi toata haita il lasa in pace. Spun asta din experienta. De multe ori mi s-a intamplat sa alerge spre mine cate o haita latrand dar nu am fost muscata niciodata. Dar pentru asta omul trebuie sa nu se teama. Daca omul din frica reactioneaza prin miscari bruste, ridicarea tonului, a unei pietre, a unui bat, cainele il va percepe ca pe o amenintare. Pentru a schimba ceva oamenii ar trebui educati in aceasta privinta. Trebuie sa stie cum trebuie sa se poarte cu cainii pentru a nu se pune in pericol.
Elmira

#311 Re: Re: Re: Re:

2013-09-06 17:57

#82: - Re: Re: Re:

Pe ce lume traiesti ????? cum poti sa te gandesti la toti boschetarii ?!  sa-ti explic.... toti acei homeless de care aminteai sunt niste persoane care le-a durut undeva de viata lor, care au fost niste incapabili si niste incompetenti... sau in cel mai fericit caz niste betivi ordinari alungati de familiile lor, din ce cauza? ce sa vezi... din cauza ca nu-i mai suportau !!!

DECI... despre ce vorbim noi aici ????

Acele animale.... nu au nicio vina... Vina, ca ele au ajuns sa atace se trage tot de la noi oamenii... Pentru ca unii dintre noi nu se pot numi oameni, din cauza bestialitatii pe care au dobandit-o pe parcurs, caci nu am fost inzestrati cu asa ceva...

Sunt suficient de multi iubitori de animale...

Ei nu iti cer nimic precum boschetarii si cersatorii din diverse lucruri... ei se bucura sa le dai si o simpla mangaiere !!!!!!!!

REPET !!!!! NU CER NIMIC !!!!!! si daca nu tot nu le dai... macar lasa-i sa traiasca... Nu le-am dat noi oamenii viata ca sa putem fi in masura sa le-o luam !!!!!!

Trezirea la realitate fratilor !!!!!!! Ar trebui ca parintii si in SPECIAL BUNICII sa fie cu ochii in 10 pe plozii lor... caci multi dintre ei sunt de-o indolenta cum rar ti-e dat sa vezi...

Musafir

2013-09-06 18:10

Me extraña que Rumania haga esto, es un crimen, por favor no maten mas animalitos, son mejores que los humanos.
AdiTZA21

#313 Re:

2013-09-06 18:14

#3: -

4.Copilul muscat a fost lasat nesupravegheat si nu se stie din ce motiv a fost atacat;

Din acelasi motiv pentru care face parte din prada (mic si neajutorat) rasei "CANIS LUPUS". Pe ala de il pupi sub codita il mai cheama si FAMILIARIS. Daca nu stii cum au ajuns din lupi, maidanezi si din maidanezi, lupi.... am rugamintea sa nu mai poststezi sau sa te lupti pentru drepturile lor. L-ai domesticit ca aveai nevoie de el, a devenit din LUP, CAINE. Acum, cand tu nu mai ai nevoie de el, il lasi in salbaticie, de unde l-ai adunat. El, CANIS LUPUS FAMILIARIS, uita ca a fost timp de cateva milenii FAMILIARIS (doar nu are ratiune, are doar instinct si destula inteligenta cat sa repete ce l-ai invatat tu, atat timp cat primeste zaharelul-metoda recompensei), si redevine CANIS LUPUS. Se aduna in haite, si din lipsa hranei, vaneaza. De obicei orice e mai mic decat el sau daca e in haita, se da si la mai mare......

Mai ai si alte nelamuriri?

AdiTZA21
Musafir

#314 Re:

2013-09-06 18:18

#5: -

Intr-adevar nu este corect ca pentru un caine agresiv,sa fie omorati atatia altii.

De acord. Nici eu nu cred ca este corect ca un suflet de 4 ani sa moara sfasiat de caini agresivi, la fel cum nu este corect sa ii lasam pe ceilalti sa devina agresivi. In timp ce noi ii sterilizam, ei omoara in continuare. Ala de a omorat era sterilizat!!!!

Sunt multe alte posibilitati de rezolvare a acestei situatii,destul de grava,de altfel.

Grava pentru cine? Pentru HOMO SAPIENS SAPIENS sau pentru CANIS LUPUS???

AdiTZA21

#315 Re:

2013-09-06 18:23

#7: -

Nu sunt de acord cu eutanasierea cainilor pentru ca sunt fiinte vii ca si noi care au o inima si au dreptul sa traiasca. Eu vreau sa ajut ace te animale minunate sa aiba o viata frumoasa.

Copilul avea inima, era minunat, avea dreptul sa traiasca, trebuia sa aiba o viata frumoasa, sa mearga la scoala, sa munceasca, sa se casatoreasca, sa aiba copii, sa moara de batranete.....ACUM E MORT LA 4 ANI!!!! UCIS DE CAINII TAI PRETUITI!!!!.....logic cum e? Sa platim taxe pentru ucigasii copiilor??? Sunt destui in inchisori, nu pe strazi!!!!

AdiTZA21

#316 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-06 18:31

#311: Elmira - Re: Re: Re: Re:

Nu le-am dat noi oamenii viata ca sa putem fi in masura sa le-o luam !!!!!!

DAR NOI I-AM DOMESTICIT, NU???? DACA A MEA COCKER SPANIEL MA MUSCA, SAU MUSCA PE ALTCINEVA, RENUNTAM IN SECUNDA DOI LA TOT ATASAMENTUL MEU FATA DE EA. CAINII AU MOMENTE (NIMENI NU STIE DE CE DAR DE PARE CA GENA DE LUP SE TREZESTE IN EI) IN CARE SE REPED LA STAPANII LOR DE O VIATA (AIA DE I-AU CRESCUT CU BIBERONUL), SI II MUTILEAZA PE VIATA. CAINELE TRAIESTE MAXIM 20 DE ANI....OMUL ARE DREPTUL LA MAI MULT DE 4 ANI CAT AVEA IONUT....

EU CRESC CAINELE, EU IL ADAPOSTESC, EU II DAU MANCARE, EU IL TRATEZ DACA ESTE BOLNAV, DAR DACA INDRAZNESTE SA MUSTE PE CINEVA, CU MANA MEA II FAC FELUL.....CINE IMI DA MIE DREPTUL ACESTA??? EU!!!

TE PUP!

Musafir

2013-09-06 18:34

Salvati animalele si o sa va salvati pe voi.

Musafir

#318 Re: Re:

2013-09-06 18:35

#303: - Re:

Un copil a murit din cauza nepasarii bunicii, sa va intre in cap asta odata, intoarce-te in staul de unde ai venit ca in afara de injuraturi nu stiti altceva, INCAPABILI, FRUSTRATI, NESIMTITI, niste lepre, asta sunteti, pacat ca nu exista o lege si pentru voi, erati de mult pa.

Desi mai mult de injuraturi nu ai ce zice, ca nu permite bibilica, incearca sa respiri adanc, zguduie neuronul ca poate reactioneaza, GANDESTE ( da..:)) buna gluma), si da un raspuns, daca doresti, dar incearca sa iti pastrezi frustrarile pentru tine, si sa dai un raspuns daca doresti diplomat. Daca ai nevoie de o definitie a cuvantului diplomat, sa ma anunti

AdiTZA21

#319 Re:

2013-09-06 18:36

#9: -

Trebuie CASTRATI.Oamenii civilizati asa fac.Ce e greu de inteles?

IN USA DE CE SE MAI APLICA PEDEAPSA CU MOARTEA? HAI SA CASTRAM UCIGASII DE COPII SI SA-I LASAM LIBERI PE STRAZI, POATE FARA C***E NU MAI BAGA CUTITUL!!!! CE LOGICA AI, SA-TI MOARA CAINII....

Musafir

#320 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-06 18:36

#316: AdiTZA21 - Re: Re: Re: Re: Re:

Cine imi da mie dreptul acesta? EU..mda, nici daca tu il fatai nu aveai dreptul asta

Musafir

2013-09-06 18:39

suntem asa de inapoiati incat nu gasim o alta solutie decat eutanasierea? avem bani pentru palate *sedii pentru institutii, biserici, catedrale, care nu folosesc nimanui decat orgoliilor proprii celor imbuibati din ministere si parlament, numai pentru asistatii social, copiii orfani, chiar si pentru caini maidanezi, de ce nu? cu siguranta nu imi va putea raspunde nimeni la aceasta intrebare!
AdiTZA21

#322 Re:

2013-09-06 18:44

#140: -

AS INCEPE CU TINE (STERILIZARE/EUTANASIERE).....ANIMALUL DIN CURTE SAU APARTAMENT DACA E DE RASA NU AI DE CE SA IL STERILIZEZI. DISPAR ZECI, CHIAR SUTE DE SPECII DE ANIMALE SI INSECTE PE ZI..... CU STERILIZAREA TOTALA, CA ASTA VRETI TOTI, O SA DISPARA SI PROTEJATII VOSTRI.....O SA RAMANETI FARA FONDURI SI O SA VA APUCATI DE ONG-URI PENTRU SALVAT COPACII SAU BORDURILE, CA VA DUCE MINTEA......

ASTIA CARE IUBESC ATAT DE MULT CAINII SI PREFERATI STERILIZAREA TUTUROR RASELOR DE CAINI NU VEDETI IMPACTUL MAJOR ASUPRA SPECIEI CANIS LUPUS. DESTEPTATI-VA SI EUTANASIATI DOAR MAIDANEZII.......

ATATA PROSTIE IN CREIERELE VOASTRE NU AM VAZUT LA NICI UN CAINE...

AdiTZA21

#323 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-06 18:47

#320: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

CONSTITUTIA IMI DA DREPTUL LA VIATA. DE CE DACA VIATA MAMEI SI A FATULUI SUNT IN PERICOL MAJOR, DOCTORII SALVEAZA MAMA??? NU LA NOI (CA MOR AMANDOI) DAR IN ALTE TARI DACA NU ESTE POSIBIL SALVAREA AMBELOR VIETI, FATUL PIERDE....CU PARERE DE RAU...

DA EUTANASIERII CAINILOR!!!

#324 Ana

2013-09-06 18:48

Serios ca nu va inteleg. Unde traiti oameni buni??? Stau de 5 ani in Bucuresti. Am fost in situatii in care eram efectiv inconjurata de caini. Cand ii vezi ca vin spre tine, te panichezi, incepi sa tipi si te rogi cat poti tu de mult sa scapi teafar si nevatamat. S-a pus cineva vreodata in pielea bietului copil? Puneti-va doar pentru o fractiune de secunda. Cat o fi suferit saracul... Mi se face pielea de gaina doar imiginandu-mi. Nu se poate asa ceva. E inadnisibil. Si nu numai in Bucuresti se intampla asta. E normal sa mergi la spital si sa nu poti sa ajungi in incinta spitalului din cauza unei haite de caini? E normal sa vii la o ora mai tarzie acasa si sa stai cu frica si cu ochii in toate directiile ca nu stii de unde o sa apara o javra??? Mie nu mi se pare deloc normal asa ceva. M-am saturat sa se pune viata cainilor mai presus de cea a oamenilor. Ce ar fi facut fiecare dintre voi daca s-ar fi intamplat in familia lui o asa nenorocire? Ramai cu siguranta marcat pe viata. In concluzie, eu zic DA EUTANASIERII fara nicio retinere. Si asta cat mai repede - inainte sa se mai intample alte tragedii.

Musafir

2013-09-06 18:53

:((( 4