Interesul public mai presus de gustul publicului

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Interesul public mai presus de gustul publicului

Musafir

2013-03-21 18:50

De la cap se împuțește peștele !
Lipsa bunului simț,a fricii față de DUMNEZEU, a omeniei, a bunătății, a corectitudinii,a responsabilității, a maimarilor care ne marchează viața, fie ei guvernanți, parlamentari, juriști, jurnaliști, sau alte categorii de oameni publici, este un dezastru pentru națiune.Acestea trebuie curmate prin legi aspre, pentru că altfel nu se
poate !

Musafir

#377 Re:

2013-03-21 18:51

Musafir

2013-03-21 21:06

Da

Musafir

2013-03-22 17:22

Sustin acceasta initiativa nu mai doresc sa vad atta sexualitate vorbe murdare la tv la ore nepotrivite si asi dori mai multe emisiun referitoare la credinta si creatie la sustine mai mult valorile morale,multumesc

Musafir

2013-03-23 10:51

imi doresc din suflet sa auda cineva acest strigat de dorinta sa nu mai vedem atata vulgaritate si non valoare pe ecranele tv

Musafir

2013-03-23 18:11

Sunt inginer si am terminat scoala avand profesori la care ne uitam ca niste zei ai culturii.
Cu mana pe inima va spun ca cea mai mare contributie la starea de degradare educationala, au avut-o televiziunile cu programele mediocre difuzate la ore de virf.
Pentru aspectele negative,aceste televiziuni aloca zeci de minute iar pentru stiinta cultura arta sunt alocate citeva secunde.
Radioul,televiziunea trebuie sa aiba rol educativ,ele trebuie sa poarte permanent stindardul noului,ele trebuie sa aiba emisiuni educative.
Vasile
Romanul

#382 Roman satul de babele si mosii de la CNA

2013-03-23 22:41

Petitie pt desfiintarea CNA nu publica nimeni?

Musafir

2013-03-24 13:39

Am aflat de această petiție ascultând radio România actualități, pentru mine sursa cea mai acceptabilă de informare.
Susțin fără rezerve acest demers dar mărturisesc că sunt foarte sceptic de succesul lui.
Societatea românească a ratat ocazia de a se înscrie pe o traiectorie economică,culturală și morală sănătoasă, și-a ignorat,ridiculizat iar în final exclus de la decizie elementele reformatoare.
Ne macină suspiciunea,orgoliul,ipocrizia,superficialitatea,populismulși multe alte rele.
Am votat (ales) să mergem pe o cale originală și acum suntem debusolați.
Prin votul nostru democratic aducem la putere majorități tot mai iresponsabile.
A funcționat la fel ca în anii 50 raționamentul mârșav ”boul flămând merge după carul cu fân”.
Ca rezultat al cuceririlor ”democratice” se aplică acum principiul economiei de piață dintre cerere și ofertă :” DACĂ ESTE CERERE DE RAHAT SE VOR GĂSI TOT MAI MULȚI PRODUCĂTORI DE RAHAT ”.
Deci murdăria este la CERERE , oferta este doar răspunsul imoral.
Consider că problema este de EDUCAȚIE și acolo va trebui să ne concentrăm cu încredere , răbdare și tenacitate eforturile.
Responsabile sunt : familia, școala, biserica și...CNA-ul !
Mi-ar plăcea să se includă și în programele noastre școlare lecții de MORALĂ.
Cine să le predea? Asta nu știu...

Neculai Luca, Băița-Maramureș

Musafir

2013-03-24 17:45

Actiune tardiva, dar binevenita !
Daniel R.

#385 CNA

2013-03-25 00:28

CNA este telecomanda mea. Nu am nevoie să plătesc pe nimeni pentru asta, mai ales când face dovada unui instrument politic.
V-am solicitat să înterveniți în legătură cu spoturile publicitare mincinoase conținând mesajul "... construite cu bani europeni" (diferite obiective construite pe banii românilor câtă vreme România este contributor net la fondurile europene) și să cereți modificarea mesajului conform adevărului, "... construite cu o parte din banii cu care România contribuie la fondurile europene".
Am primit un răspuns în dorul limbajului de lemn, specific instituțiilor de stat (degeaba), pe banii noștri. Prin urmare nu semnez această petiție și cer desființarea instrumentului politic numit CNA. Mai bine să ne luptăm pentru un învățământ de calitate, care face inutilă existența unui astfel de instrument de cenzură politică, numit CNA. Nu aduc în discuție acum calificarea membrilor acestei instituții, plătiți din banii mei și ai dumneavoastră.

Musafir

2013-03-26 16:00

parlament unicameral max 300 parlamentari

Musafir

2013-03-26 16:53

Nu avem televizor și din această cauză! E prea multă mizerie, sunt prea multe „adevăruri” sucite ce de fapt sunt tot minciuni!

Eu sunt pentru ADEVĂR, oricât de incomod ar fi acesta pentru unii.

Musafir

2013-03-26 17:08

Da,imi doresc acest lucru sa se intample!Felicitari ptr initiativa aceasta!Doamne ajuta si da izbanda!!Asistent,MAGDALENA PUSCAS

Musafir

2013-03-26 18:40

Un demers pe cat de greu pe atat de folositor !

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-03-26 18:41

Musafir

2013-03-26 18:59

doresc ca TV sa fie pe placul tuturor
SALVATI OLTCHIM

#392 TEROARE LA OLTCHIM!!!

2013-03-26 20:58

SEMNATI: http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

LA OLTCHIM S-A INSTAURAT TEROAREA. ESTE PRACTICATA POLITICA "PUMNILOR IN GURA" SUB DIVERSE AMENINTARI: DESFACEREA CONTRACTELOR INDIVIDUALE DE MUNCA, DIMINUAREA SALARIILOR, RETROGRADAREA IN FUNCTII, ETC.

SALARIATII SUNT IN PERMANENTA MONITORIZATI SI URMARITI. SECRETUL CORESPONDENTEI ELECTRONICE ESTE VIOLAT IN MOD BARBAR.

PROMOTORII ACESTOR ACTIUNI SUNT: ADMINISTRATORII JUDICIARI, AFMINISTRATORUL SPECIAL SI CONDUCEREA POLITICA (PNL + PC) DE LA OLTCHIM (familia SPIRU, TALPASANU, POPESCU, familia CERNEV).

COLEGII NOSTRII SEMNALEAZA CA LIDERII "BRATULUI ARMAT" AL CONDUCERII OLTCHIM - ASA ZISUL SINDICAT VICTORIA - AU INCEPUT SA FAC UZ DE AMENINTARE OPOZANTILOR cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale a acestora.

Musafir

#393 Re:

2013-03-27 17:52

Musafir

2013-03-28 18:58

Audiovizualul in Romania a luat-o pe cai gresite si continua sa afecteze in mod negativ populatia Roamaniei deopotriva.

Musafir

2013-03-29 14:52

Daca nu facem ceva si daca vom promova nonvalorile,numai pentru ca se dezbraca in fata camerelor si ne sunt transmise,prin intermediul posturilor tv. Vom ajunge ca tinerele sa nu-si doreasca o cariera,ci doar sa apeleze la un "POST" tv.care difuzeaza asa ceva.Si sunt platite,mai bine ca un Profesor Universitar.

Musafir

2013-03-30 17:05

In timp, Antenele s-au tranformat iremediabil in vectori de anticultura, violenta si promiscuitate.
Televiziunea are un puternic impact social, de formator de opinie, deci ar trebui sa fie monitorizata cu discernamant.

Musafir

2013-03-30 19:33

Masura asanarii continutului emisiunilor tv din Romania este chiar urgenta !

Musafir

2013-03-31 10:27

Bravo TVR pentru profesionalism,impartialitate ,curaj
maria

2013-03-31 10:38

Luptati cu telecomanda impotriva vulgarismului,nonvalorilor,impotriva "vedetelor"create de media de tot felul.Ma simt jignita si agresata vizual si moral de sanziene,monici ,pameleetc(toate cu litera mica)

Musafir

2013-04-01 08:03

Am semnat bucuros aceasta petitie.
Felicit CNA-ul pentru aceasta initiativa.

Probabil o imbunatatire a gradului de implicare al cetatenilor s-ar putea realiza prin transmiterea petitiei pe hartie prin scoli.
Mai precis, in orele de dirigentie, copiii sa primeasca aceasta hartie pe care s-o semneze parintii s-o retrimita la Diriginte, iar fiecare scoala sa le transmita CNA-ului.

Va multumesc,
Daniel Sandor