Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

revolutia

#5828 Re: Re: HARSC...V-AM LUAT!!!!!

2013-09-04 17:50

#5820: - Re: HARSC...V-AM LUAT!!!!! -

"deci;dupa videanu  siroibu ,urmezi tu ghioca cu gitu  umplut de varza ,sau ce doamne iartama aveai ,ca in iad unde te voi trimite eu pe tine si cernev ,iti garantez inca odata ca nu glumesc frai ,ma jur in fata vilcenilor si nu a oltchimului ca va ard rrrau de tot si s a ma duc dupa copilul meu mort ,ca daca se incepe taietrea  la oltchim tu ghioca ,mardare si cernev ,ve ti avea mult de tras in viata asta cu mine

fo rever"

eu zic sa scrii intai in asa fel sa putem citi apoi mai discutam

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-04 18:35:22

2013-09-04 18:38:33

2013-09-04 18:45:03

2013-09-04 19:02:17

Musafir

#5842 Re: Re: Re: HARSC...V-AM LUAT!!!!!

2013-09-04 19:30:57

#5828: revolutia - Re: Re: HARSC...V-AM LUAT!!!!!

hai sa incepem numaratoarea inversa bulangiule ;deci va mai dau eu fota  30 de zile pina la priv  oltchim tradat de carevoi sinteti ;pipera, vozga ,zaremba,care ne vr4ea raul si num,ai raul ,pt pvc , vag  de mar ,pe care inca  o data stiu sigur si sunteti filmati bulan ,ca va plimbati prin oltchim fara  aproduce ,sau a face ceva bun pt oltchim ,decit sa injositi oameni ,dar ma s ruga inca o data la d   zeu ,sa prind aceasta bagaboanta face to face si apropo masina tot o voi baga in garaj nesimtitilor cara sunteti ,in frunte cu bag   de mar ,inca o data mincaias ceva daca as prinde  pt 5828