Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ANTIMAFIE

#5502 Unde am fost ... unde am ajuns? De mers am mers ca racul ... inapoi!

2013-08-27 19:17

Revin si spun din nou, acum la implinirea unui an de zile de la lansarea acestei petitii: singura solutie este protestul nostru "agresiv" - din punct de vedere verbal (salariati si disponibilizati de la Oltchim - Arpechim), dar si a unui numar cat mai mare de oameni din intreg judetul, cunoscandu-se importanta combinatului in judet. Cu vorba buna nu mai merge si nici cu scrisori, rugaminti si proteste palide si de scurta durata!

Unde am fost si unde am ajuns?
Am crezut ca o sa fie mai bine ... dar ne este din ce in ce mai rau si mai greu.
Restantele salariale nu le-am recuperat (avem 6 chenzine salariale neplatite) ... dar am fost trimisi in somaj (disponibilizati) si in somaj tehnic.
Capacitatea de productie a Oltchim nu fost marita - zbatandu-se undeva intre 5 si 10 la suta ... dar Oltchimul a fost bagat in insolventa si se indreapta spre faliment.
Finantarea promisa de catre Vulpescu (ca pret al demisiei vechii conduceri) nu s-a acordat ... dar conducerea actuala a Oltchim, in cardasie cu guvernul actual si administratorii judiciari, clameaza sus si tare ca Oltchimul este "BANCABIL".

Pacat de Oltchim - Arpechim, pacat de oameni, pacat de tara, dar acum nu putem face altceva decat sa ne mobilizam in numar cat mai mare si sa initiem proteste de amploare, "agresive" (din punct de vedere verbal). Daca ne vom purta manusi cu guvernantii neseriosi si mincinosi, rezultatele sunt previzibile. Banii s-au terminat (in Oltchim) si la buget, guvernul e incapabil sa faca programe coerente, tara se conduce haotic, am ajuns sa traim numai din imprumuturi care obliga generatiile viitoare, iar viitorul este sumbru.

Astept ... si sper ca lumea sa se trezeasca si sa spuna "gata, s-a terminat, nu se mai poate, ori noi (salariatii si disponibilizatii de la Oltchim - Arpechim) ori ei (guvern, administratori judiciari si special, Talpasanu, fam. Spiru - Ciobescu, Popescu, Guran, Mardare, Pirnea, Parvu, Norocel Marinescu, etc.)"!

NU VREM FALIMENT.

DORIM REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR OLTCHIM - ARPECHIM, ACUM NU IN VIITOARELE CAMPANII ELECTORALE, PENTRU CA SOLUTII AU FOST DE LA INCEPUT SI SUNT SI ACUM (SOLUTII LA INDEMANA GUVERNULUI, SOLUTII CUNOSCUTE SI RECUNOSCUTE CA ATARE DE ACTUALUL GUVERN)!

Musafir

#5503 Un comunicat pentru liniştea fraierilor ...

2013-08-27 19:44

revolutia

#5504 Re: Unde am fost ... unde am ajuns? De mers am mers ca racul ... inapoi!

2013-08-27 22:16

un pas mai ai

#5505 politia

2013-08-28 04:54

stai cuminte FOTA CA TE LUAM CIT DE CURIND
b1tv

2013-08-28 09:35

Desteptativa oameni buni, cat mai vreti sa indurati la ce sa va mai fie frica, faliment sau disponibilizat tot aia este, dar aveti grija ca la faliment pica toate contractele inclusiv cel de munca si mai luati praful de pe tolba, asta trebuie sa va spuna noi sindicalisti care promiteau marea cu sarea cu noua conducere si de atunci(stati linistiti ei sau pus la adapost ptr. 4 ani) va balaciti de 1 AN de zile in mocirla ,minciune si teroare, raspandesc numai zvonuri de adormit copiii, ca vine X ca vine Y si pana la urma sant baloane de sapun, mai oameni buni v-au spalat creeri, nu vedeti cata minciuna si bataie de joc cu salariile pe luna iulie, unde naiba s-a pomenit sa dai lichidarea inaintea avansului(asa ceva nu sa mai intamplat la nici o intreprindere) ,iar pe luna iunie dau salariile discriminatoriu fata de intelectuali si muncitori ce facem ne intoarcem la 1948.Oameni buni santem in 2013 la 24 de ani de la revolutie ajunge cu minciuna si haosul creat e timpul sa va treziti.

Musafir

#5507 Re:

2013-08-28 10:12

#5506: b1tv -

Contractul colectiv de munca se poate dizolva si in insolventa! De fapt insolventa este tot un faliment.

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

2013-08-28 10:52

Colegii au dreptate, astia v-au tratat ca pe ultimii oameni ii doare undeva de voi, atat clasa politica actuala, cat si conducerea cu noul sindicat creat, au dat oameni afara cu niste harti in mana(la ce se intampla in tara asta acum nu ma mai mira nimic) si drum bun, nu vedeti ca sau pisat pe voi si macar sa fi avut bunul simt sa spuna ca ploua, nu aveti decat o sansa IESITI IN STRADA si cereti dreptul la demnitate, de a fi respectati si dreptul la munca, nu de a fii milogi si batjocora lor. Toti v-au promis si acum v-au lasat pe mana unor snapani mincinosi si incompetenti.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-28 11:49

Musafir

#5511 Re: M-AM CONVINS...

2013-08-28 12:44

Musafir

#5512 Re: M-AM CONVINS...

2013-08-28 12:47

2013-08-28 13:06

arpechimistul de serviciu,

#5514 SINDICALISTII LUI PESTE PRAJIT

2013-08-28 13:14

la pitesti cei care s-au mutat din SLO al lui diculoiu in UNIREA lui dumitru. platesc cotizatiile la ambele sindicate. mai bine ne retragem si ramanem fara sindicat decat sa-i umflam conturile jigodiilor care acum stau pitite in birouri,
oricum lor le pasa doar sa incaseze cotizatia, si sa isi asigure locurile lor si protejatilor lor, mai rau decat sa ne dea afara nu au ce ne face,

Musafir

2013-08-28 13:19

Asa e si la Valcea.Diculoiu nu vrea sa proceseze retragerile si ameninta in stanga si in dreapta.Statele de plata se fac cum vrea el.

2013-08-28 14:04

2013-08-28 14:05

2013-08-28 14:17

Musafir

#5519 Re: Re: Subiect

2013-08-28 14:17

2013-08-28 14:26

Musafir

#5521 Re: Re: politia

2013-08-28 14:32

2013-08-28 15:17

2013-08-28 15:22

2013-08-28 15:43

Musafir

#5525 Re: politia

2013-08-28 16:04