Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

ANTIMAFIE

#5502 Unde am fost ... unde am ajuns? De mers am mers ca racul ... inapoi!

2013-08-27 19:17

Revin si spun din nou, acum la implinirea unui an de zile de la lansarea acestei petitii: singura solutie este protestul nostru "agresiv" - din punct de vedere verbal (salariati si disponibilizati de la Oltchim - Arpechim), dar si a unui numar cat mai mare de oameni din intreg judetul, cunoscandu-se importanta combinatului in judet. Cu vorba buna nu mai merge si nici cu scrisori, rugaminti si proteste palide si de scurta durata!

Unde am fost si unde am ajuns?
Am crezut ca o sa fie mai bine ... dar ne este din ce in ce mai rau si mai greu.
Restantele salariale nu le-am recuperat (avem 6 chenzine salariale neplatite) ... dar am fost trimisi in somaj (disponibilizati) si in somaj tehnic.
Capacitatea de productie a Oltchim nu fost marita - zbatandu-se undeva intre 5 si 10 la suta ... dar Oltchimul a fost bagat in insolventa si se indreapta spre faliment.
Finantarea promisa de catre Vulpescu (ca pret al demisiei vechii conduceri) nu s-a acordat ... dar conducerea actuala a Oltchim, in cardasie cu guvernul actual si administratorii judiciari, clameaza sus si tare ca Oltchimul este "BANCABIL".

Pacat de Oltchim - Arpechim, pacat de oameni, pacat de tara, dar acum nu putem face altceva decat sa ne mobilizam in numar cat mai mare si sa initiem proteste de amploare, "agresive" (din punct de vedere verbal). Daca ne vom purta manusi cu guvernantii neseriosi si mincinosi, rezultatele sunt previzibile. Banii s-au terminat (in Oltchim) si la buget, guvernul e incapabil sa faca programe coerente, tara se conduce haotic, am ajuns sa traim numai din imprumuturi care obliga generatiile viitoare, iar viitorul este sumbru.

Astept ... si sper ca lumea sa se trezeasca si sa spuna "gata, s-a terminat, nu se mai poate, ori noi (salariatii si disponibilizatii de la Oltchim - Arpechim) ori ei (guvern, administratori judiciari si special, Talpasanu, fam. Spiru - Ciobescu, Popescu, Guran, Mardare, Pirnea, Parvu, Norocel Marinescu, etc.)"!

NU VREM FALIMENT.

DORIM REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR OLTCHIM - ARPECHIM, ACUM NU IN VIITOARELE CAMPANII ELECTORALE, PENTRU CA SOLUTII AU FOST DE LA INCEPUT SI SUNT SI ACUM (SOLUTII LA INDEMANA GUVERNULUI, SOLUTII CUNOSCUTE SI RECUNOSCUTE CA ATARE DE ACTUALUL GUVERN)!

Raspunsuri

revolutia

#5504 Re: Unde am fost ... unde am ajuns? De mers am mers ca racul ... inapoi!

2013-08-27 22:16:03