Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

TALPASENEEEE,SA MI O LINGI DE LA COTOR,CA NU MAI DAT AFARA CUM TI AI PROPUS,SIC

#43876 Re: Re: Re: EU ,DOAR EU UNICUL PICASSO

2015-10-02 13:39

#43873: - Re: Re:  

NU  MA MU..ISTULE DE GAOAZA,EU FOTA V AM DAT IN GIT TRADATORILOR DE OLTCHIM SI UITE CIT RAU MI ATI FACUT MIE NEVINOVAT PRIN A MA DENIGRA,DAR D ZEU NU DOARME CERNEVE,TSALPASENE,AVRAME SI GAOAZA RAETARDATA[MAREDAREEEEEEEE NU AM UITAT DE TINE MOLDOVEANCA IMPUTITA VENITA PESTE NOAPTE PUSA DE VOSGANIAN SI PIPEREA]VA VOI FU...TEN GURITE LINISTIT ACUM,SA MI ALUP ITEGUS CERNEVISTILOR SI PSD istilor,[CA...CA,,TILOR COMUNISTII]

TE PUN SA NE SU//GI PU..LILE GAOAZA,ZAU

#43877 Re: Re: Re: GAOAZAA,CRA CRA TE ASTEPTA IN BULGARIA

2015-10-02 13:43

#43873: - Re: Re:  

CE ZICI GAOAZA RETARDATA NE INTILNIM CIT DE CU..RIND LA AJOFM?

CERNEVEEE,SA VEZI CUM ITI FU...T CU..RVA DE MUHER,ORIGINAL PLEACA IN ZBOR DUPA TINE IN BULGARIA

#43878 GAOAZA,CE A ZIS FOTA XCA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE

2015-10-02 14:00

#43877: TE PUN SA NE SU//GI PU..LILE GAOAZA,ZAU - Re: Re: Re: GAOAZAA,CRA CRA TE ASTEPTA IN BULGARIA 

RECUNOASTE FU..TU..TI GURA MATI,ZI TAMBALAGIULE DE  CRA CRA,RECUNOSATE NAGIT BUGAR,ACUM SA MI SU..GETI PU..LA NEMERNICILOR SI TRADATORILOR DE OLTCHIM,ZLOTIIIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA,SA VA FIE DE BINE MU..ISTILOR DE OLTCHIM,CE ZICI TALPASENE MA PUPI IN PU...LA?

BA LABAGIULE DE SECU...RIST,LASA MI VORBA ,CA TI DAU MU,,IEEEEEEEEEEEEEE

#43879 Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE

2015-10-02 14:37

#43878: CERNEVEEE,SA VEZI CUM ITI FU...T CU..RVA DE MUHER,ORIGINAL PLEACA IN ZBOR DUPA TINE IN BULGARIA - GAOAZA,CE A ZIS FOTA XCA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE 

AVRAMEEEEE,TALPASANULE,CERNEVEEEE,TRADATORILOR,SA MI SU..GETI PU..LA CU ROIBU ,DICULOIU, POPESCU VAL. VINCEA,ETC,EU SINT FOTA TRADATORILOR SI PUPINC..CU..RISTILOR,V ATI BATUT JOC DE NOIIIIIIIIIII,INCA O DATA,SA MI SU..GETI PU...LA MIE FOTA.

AM TIMP DE VOI POPONARILOR CERNEVISTII

#43880 Re: Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE

2015-10-02 15:06

#43879: BA LABAGIULE DE SECU...RIST,LASA MI VORBA ,CA TI DAU MU,,IEEEEEEEEEEEEEE - Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE 

gaozaaa,am vaselina pregatita,ai grija bidine ca  te  frec cit  de cu...rind mu..istuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de OXO,te fu..te fota n gurita fara lamu..ita?........tic tac bidine vine dupa tine,,,,,,,,,,,,Brandiburuleeeeeeeeee[masriusicaaaaa]dai tata mu..ie la bidin,ca fota il asteapta cu floriiiiiiiiiiiii,te maninc bidineeeeeeeeeeeeeeee[RAHATULEEE]VEZI CA FOTA NU MINTE.

TRADATORILOR CERNEVISTIIII,SA L PUPATI PE FOTA N SULA,,,NU E INJURATURA ZAU.

#43881 piperea,nu plige ca nu i ai tras o la FOTA

2015-10-02 15:33

#43880: AM TIMP DE VOI POPONARILOR CERNEVISTII - Re: Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE 

TI A TRAS O FOTA FU...TU TE N GURITA DE MU,.,,IST CU PONTA CU CA..CA TUL DE CRIN ANTONESCU ,CHITOIU[VARU]SI VOSGANIANP[MAREDAREEE[ADUSA DE PIPEREA,TE MAI FU..TE SUB BIROU?], CU...RVO MOLDOVEANCA NU AI  AVUT CE MI MAI FACE BAGABOANTOOOOOOO[VRB. LU BECALI],DECIT SA MI SU...GI P-U..LA MIE FOTACDECI FRATILOR VEDETI CE FACE psd ul si pnl ..ul di aceasta TARA?

CE ZICI EU,SERVESTI ACUM PU...LA LUI FOTA FARA PERDEA?

#43882 Re: piperea,nu plige ca nu i ai tras o la FOTA,fota te a fu..tut in gura mu..istulee

2015-10-02 15:51

AVRAMEEEEE,SA MI O SU...GI CU ROIBU?

#43883 Re: Re: piperea,nu plige ca nu i ai tras o la FOTA,fota te a fu..tut in gura mu..istulee

2015-10-02 15:55

#43882: CE ZICI EU,SERVESTI ACUM PU...LA LUI FOTA FARA PERDEA? - Re: piperea,nu plige ca nu i ai tras o la FOTA,fota te a fu..tut in gura mu..istulee 

UNDE ESTI NEMERNICULE  CU ACEASTA PETITIE,PE CINE MAI SUSTII,SA TE FU...TA FOTA N GURA FARA INJIURATURA?

EU

2015-10-02 16:34

I-L CUNOSC PE AVRM CA MESERIAS ERA BUN ...CA MANAGER NU STIU ..... A PRELUAT SOCIETATE INT-O SITUATIE FFF GREA.

iN REST FARA " MUSAFIRI"......

DUMITRU, BORTOSU....MAI SUNT PE ACOLO? NU AU IESIT LA PENSIE???

Musafir

#43885 Re: CE ZICI I O SU...GI LA FOTA?

2015-10-02 17:12

#43884: EU -  

SA MI SU..GI PU..LA EU,EU SInt  FOTA,MARS CA..CA TULE PE ALTA PETITIE,NU PE ASTA A AMaritilor de oltchim,mars si nu ma mai irita ca  te frec prin gurita,stiu ca nu swervesti,da poti sa mi o li ngi?

EU

2015-10-02 17:21

Tu ...martir.......cu ce merite....vizibile?....nu VISATE

PAI SE VEDE CA NU AI CE FACE CU EA CA TE TOT ROGI..SA TI-O IA CINEVA SI S-O DEA LA RATE.......FALNIC BARBAT.....

Musafir

#43887 Re: Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE

2015-10-02 18:08

#43879: BA LABAGIULE DE SECU...RIST,LASA MI VORBA ,CA TI DAU MU,,IEEEEEEEEEEEEEE - Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE 

Ba TAMPITULE, BA IDIOTULE, CU CINE DRACULUI TE CERTI BA HANDICAPATULE???

TU ESTI PLECAT CU SORCOVA, STAI DRACU IN BANCA TA, NEGHIOBULE!

SA MA PUPI SI SA MA PUPATI IN SPATELE GARI

#43888 Re: Re: Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE

2015-10-02 23:17

#43887: - Re: Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE 

SA MI BAG AADEAUA IN TOTI NEMERNICII CARE L AU DENIGRAT PE FOTA PINA ACUM?

PE MINE GANTOI,CE ZICI MA PUPI IN C..OI GAOAZA RETARDATA?

#43889 Re: Re: Re: Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE

2015-10-02 23:20

#43888: SA MA PUPI SI SA MA PUPATI IN SPATELE GARI - Re: Re: Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE 

ASEARA TE AM CAUTAT GAOAZAAA,AM VRUT SI ITI VOI ARATA CINE I GANTOI CU ADEVARAT,

HAI MA [FRATICA] SA I DAM DE GRINDA PE BORFASII OLTCHIMULUI.A.R.U.

#43890 EU AM TUPEU MAI GHIOCA,TU CE ZICI?

2015-10-03 10:30

#43889: PE MINE GANTOI,CE ZICI MA PUPI IN C..OI GAOAZA RETARDATA? - Re: Re: Re: Re: GAOAZA,CE A ZIS FOTA CA ROIBU SI DICULOI SA INTRE LA PUSCARIE 

EMILE TE AM CAUTAT LA CIRCIUMA ASEARA,TI AM LASAT UN MESAJ,AI CU...RAJUL SA MERGI CU FOTA LA TV.VTV SA DAM IN TOTI ESCROCII OLTCHIMULUI?...TU CU CE STI SI EU LA FEL,CE ZICI TE BAGI?

Musafir

#43891 Re: Ce strategie de investiţii este mai bună la acţiunile Oltchim: cumperi cu gândul la privatizare

2015-10-03 12:14

#43863: BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM - Ce strategie de investiţii este mai bună la acţiunile Oltchim: cumperi cu gândul la privatizare sau  

BA  RADUTOIULEEEE,BA DIRECTORASULE[HOTULE]DE CE NU IESTI CU ADEVARUL DESPRE MIZERIA DE ROIBU SI MIZERIA DE DICULOIU?

EU

2015-10-03 15:42

Radutoiu si Olaru mai sunt la dv?.............in ultimul timp stiu ca erau buni prieteni.........

Musafir

#43893 Re: sint prieteni buni jigodiile dracului

2015-10-03 16:18

#43892: EU -  

o haita de escroci a facut roibu in oltchim;gen popescu v,avram,talpasanu,cernev,diculoiu,prisecaru,vincea,lista poate continua,pt.astia am suferit si  vor mai suferi si altii

EU

2015-10-03 16:26

se poate spune si asa , mai elegant .. a creat un sistem.....unde a dus acesta ramane de discutat.....sau se vede...

in rest pe la voi ce mai e?....

Musafir

#43895 Re: ce o sa fie,ce o sa fie,numai MAGARIE.

2015-10-04 05:05

#43894: EU -  

la noi la OLTCHIM au ramas valorile,adica pilosii si su..gaci de funduri slinoase.

Musafir

2015-10-04 13:33

te mai angajaza tata bai fota .pe lumea cealalta  o spune bidin  tine minte bolnavule ..ai gresit rau de tot ,ai ramas somer la 50 de ani fraere

Musafir

#43897 Re: ma pupi cu mata n acadea mai gaoaza retardata

2015-10-04 14:03

#43896: -  

fraiere si fraierilor,loc de munca si maine am loc,de oase rupte inca un an de zile nu moare nimeni,itelegi papagalule?

Musafir

#43898 Re: Re: ma pupi cu mata n acadea mai gaoaza retardata

2015-10-04 14:05

#43897: - Re: ma pupi cu mata n acadea mai gaoaza retardata 

fi antene la ce ti spune fota,nici nu e nevoie sa mai lucrez,1 an medical si pa,te am pupat pe portofelul cu ZLOTII.

Musafir

#43899 Re: Re: Re: ma pupi cu mata n acadea mai gaoaza retardata

2015-10-04 14:07

#43898: - Re: Re: ma pupi cu mata n acadea mai gaoaza retardata 

GAOAZA,LASA L IN PACE PE BIDIN FRAIERE,CA AM TIMP SA MA INTILNESC CU EL,INTELEGI?

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#43900 SIF Transilvania reintră în cu_rsa pentru Oltchim, dar cere combinatul la pachet cu Arpechim

2015-10-05 07:22

SIF Transilvania reintră în cu_rsa pentru Oltchim, dar cere combinatul la pachet cu Arpechim

SIF Transilvania (simbol bursier SIF3) este interesată să cumpere combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT), dar numai cu condiţia preluării „la pachet“ şi a rafinăriei Arpechim Piteşti, care aparţine OMV Petrom (SNP) şi urmează să fie demolată.

Societatea de investiţii cu active în gestiune de 1,1 mi­liarde de lei a cumpărat anul trecut caietul de sarcini pentru vânzarea Oltchim, combinat aflat în insolvenţă din ianuarie 2013. Tranzacţia s-a blocat însă din cauza unor „conjuncturi geopolitice nefavorabile“ şi pentru că statul nu a putut garanta că privatizarea combinatului va include şi rafinăria, spune pentru ZF Mihai Fercală, directorul general al SIF Transilvania.

După ce Oltchim a fost iertat de datorii de circa două miliarde de lei odată cu aprobarea planului de reorganizare, SIF-ul a reluat analiza în vederea unei posibile achiziţii. Combinatul a rămas cu datorii pre-insolvenţă de circa un miliard de lei.

„Analizăm reluarea procesului de achiziţionare a Oltchim de către SIF Transilvania Project Management Company, condiţionat de obţinerea rafinăriei. Finanţarea operaţiunii s-ar face din surse externe - bănci din UE, dar tot cu condiţia prealabilă că la pachetul achiziţionat intră şi Arpechim, fără de care afacerea Oltchim nu este viabilă şi nici rentabilă“, a spus Fercală pentru ZF.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.10.2015

http://www.zf.ro/