Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
Musafir

2015-07-22 21:41

#42372: - Re: Re: Re:  <= mi-ai raspuns intr-un final la intrebare, la care toti faci mereu afirmatiii???? AIA MUUULTI SI TOTI CARE SE TOT PRONUNTA IN NUMELE LA TOTI DISPONIBILIZATII COLECTIV 2013 ~ 1000....???? ZECE:

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! CREAN_TE OLTCHIM.

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

„Banii, graficul de privatizare, plus şapte sticle de whisky”

"Daţi-ne, doamnă Mardare, banii şi scăpaţi de noi! Mai aveţi, distinsă doamnă, şi o datorie de şapte sticle de whisky, pentru că domnul Stănescu Bogdan a pierdut pariul. Acum o lună mi-a promis că vom primi banii în aceste zile şi că, dacă nu îi primim, o să dea el şapte sticle de whisky. Sper că distinsul nostru administrator special are onoare şi se va achita şi de această datorie”, i-a spus Ion Ţoanţă directoarei Mardare. "

http://www.indiscret.ro/articol-proteste

O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim

https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

Publicat pe 7 mai 2014 Fostii angajati ai combinatului Oltchim au protestat in fata Prefecturii si CJ Valcea

domnilor/doamnelor/domnisoarelor/divelor/starletelor.... SE STRIGA FARA LIDERI SI EI HOP-TOP- HOPA-TOPA...LIDERI SI REPREZENTANTI PESTE NOI CEI INDREPTATITI, CE VOCALI ERAU EI O DATA...EHEEEE...GOARNAA FRATIOAREEE, GOARNA SI VEDETELE TV, VIP-URI TV...

Si cei 10 negrii mititei, care au fost extrasi de persu din joben. Va stiti voi babuinilor.

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

https://www.youtube.com/watch?v

http://i.imgur.com/Cbp3L5N.jpg VIDEO-AUDIO = CORNELIU CERNEV

http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA

Publicat pe 12 feb. 2015

Televiziunea VTV
http://vtv.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=9sbVwo_B50c

TABELE, PROTOCOALE.....PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! " NE DAU BANII LA 130... " NICOLAE BURDOAZA SI PROTOCOALELE SI " NU CA SI CEILALTI NU AR LUA ..." !!!!!!!!!PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! 

"FIIND AVOCATI DE MESERIE SI STIU..." ...BAI BURDOAZA. VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA  

" Nicolae Burdoază, reprezentant al foştilor angajaţi ai combinatului de la Râmnicu Vâlcea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi dimineaţă cei peste 260 de foşti muncitori s-au întâlnit cu administratorul special al combinatului, Bogdan Stănescu şi cu un reprezentant al administratorului judiciar, cei doi spunându-le că ar putea plăti salariile compensatorii doar după ce combinatul va fi privatizat. "

Citeste mai mult pe : http://www.mediafax.ro/social/petitie

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/

Va prezentam o SORCOVA care stie matematica cu 10 = 1+1

Este cumva vuvuzeaua avocatilor smenari!???  http://vtv.ro/

http://i.imgur.com/68sJk8z.jpg...

https://www.youtube.com/watch

O alta SORCOVA SI SORCOVA VESELA, prea vesela. prea ca la ....

...si inca o prea  fericita portareasca  si frumos aranjata si dichisita, la care ce spune ea...:

"eeee oamenii astia, eee trebuie sa-si ea si ei banii..."  hopaaa, pai cum asa mai sorcova??? https://www.youtube.com/watch?v=tWO_GTb_RjE  min 3.04 ; 

http://i.imgur.com/sw8YMT6.jpg   artista sorcova, de renume topa-topa la ansamblu hopa hopa

FARA NUMAR PROTOCOALE, CA NICI NU MAI STIU DE ELE....

NU SE OBSERVA, DISCUTAM ACELEASI IDEI SI REPETAM TRECUTUL, IAR VIITORUL SI PREZENTUL ASTA....!!!!!!!!!! NE-ATI INJURAT CAND V-AM SPUS, PENTRU CA SUNTETI PE DRUMUL GRESIT, CHIAR SI ACUM.....

- in filmulet, sa_lariatii disponibilizati 2013 strigau NU LIDERI, IAR VOI HOP LIDERI PESTE VOINTA TUTUROR, INCALCAND CHIAR SI CCM LEGE, intitulati si de comun acord cu psd.

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREAN_TE SA_LARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREAN_TE SAU ALTOR DREPTURI CREAN_TE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREAN_TELE SA_LARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREAN_TELE SA_LARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SA_LARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SA_LARIATILOR FOSTI SA_LARIATI.  http://www.docdroid.net/

Musafir

#42377 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-22 22:03

#42374: - Re: Re: Re: Re:  

depasiti cu mult limita prostiei

Musafir

#42378 Re:

2015-07-22 22:05

#42376: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea -  

inteligentule! poti sa imi spui si mie ce caracter are aceasta petitie?

#42379 Re: Re:

2015-07-22 22:09

#42378: - Re:  <= SA-TI ADUC LA CUNOSTINTA, NU SA-TI DAU SFATURI:

Maaa, caracter e ala de nu-l ai si este lipsa si scos din context asa cum esti dovedit CLANTA CLANTOI  LIPSA CARACTER SI SCOS DIN CONTEXT SUGACE SI SUGATIVIZATA MACANITOARE...! Petita are alte principii, nu-ti mai stau la ora asta tarzie din noapte sa destup si sa scot dopurile din bostanul tau lipsa creier.

P.S.: MAAA BAIETII ADMINII SI FETELE PETITIEONLINE.COM, CE CARACTER FOLOSITI PENTRU SCRIERE TEXT IN PETITIE #42378 VA INTREABA UN ALA CLANTOI SCOS DIN CONTEXT CLANTA SUGACE SUGATIVIZATA #42378 , RASPUNDETI-I, DA ATENTIE MARE CA MUSCA TROLIZAT SI FACE URAT, VA RECLAMA SI MULTE ALTE NENORIOCIRI...... FACE RECLAMATII SI VA UMPLE E-MAILURILE CU RECLAMATII, HAHAHAHAHHAHAHAHA

#42380 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-22 22:12

#42377: - Re: Re: Re: Re: Re:  <= LEGE, ACTE, DOCUMENTE, ALTE ACTE LEGI COROBORATE CU TOATE LEGILE IN SUSTINERE. ITI ADUC LA CUNOSTINTA, NU-TI DAU SFATURI:

Sa ne spui cum facea-i "sa ne ..... stimata domana mardare...pupati-as pe rromanes sutienul si strampii licra ..." DISCUTII,  SAVANTE DISCUTII ca tu esti aa clanta sugace si sugativizata clantoi POETIZAT IN VERSURI STERPE... A CERE, A FACE... PAI  AI FOST POMPOI SI URLOI, TROLIZOI SI GOARNA VUVUZEA STRICATA CLANTA RATACITA SI CLANTOI DOVEDIT PE LA ALTE PORTI SI TE LUA CU AMETEALA SI GAFAIALA......BALAGEAIII....!!!!!!!!!!!! 

„Banii, graficul de privatizare, plus şapte sticle de whisky”

"Daţi-ne, doamnă Mardare, banii şi scăpaţi de noi! Mai aveţi, distinsă doamnă, şi o datorie de şapte sticle de whisky, pentru că domnul Stănescu Bogdan a pierdut pariul. Acum o lună mi-a promis că vom primi banii în aceste zile şi că, dacă nu îi primim, o să dea el şapte sticle de whisky. Sper că distinsul nostru administrator special are onoare şi se va achita şi de această datorie”, i-a spus Ion Ţoanţă directoarei Mardare. "

http://www.indiscret.ro/articol-proteste

LEGI, ACTE, CREAN_TE, DOCUMENTE...NEEEEEE, NU'S DE VOI ASTEA.

#42381 Re: Re:

2015-07-22 22:22

#42378: - Re:  SCOPUL PETITIEI, ITI ADUC LA CUNOSTINTA, NU-TI DAU SFATURI:

DE NU TE AGITAI O SECUNDA, N-AI VRUT, AI FOST POMPOI SI URLOI, TROLIZOI SI GOARNA VUVUZEA STRICATA CLANTA RATACITA SI CLANTOI DOVEDIT PE LA ALTE PORTI SI TE LUA CU AMETEALA SI GAFAIALA......BALAGEAIII....!!!!!!!!!!!! EEEEE SECRETUL STA IN LEGEA 85 / 2006 SI LEGEA CCM SI ALTE LEGI..., SARI VOIT SI NU VREI CA NU VREA CLANTA TA SI PORCAIALA TA DE TONTONAREALA... LIMBUTA TA SI FAPTE DIN URMA, VORBESC.

Protestul fostilor angajati Oltchim

https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

Publicat pe 7 mai 2014 Fostii angajati ai combinatului Oltchim au protestat in fata Prefecturii si CJ Valcea

domnilor/doamnelor/domnisoarelor/divelor/starletelor.... SE STRIGA FARA LIDERI SI EI HOP-TOP- HOPA-TOPA...LIDERI SI REPREZENTANTI PESTE NOI CEI INDREPTATITI, CE VOCALI ERAU EI O DATA...EHEEEE...GOARNAA FRATIOAREEE, GOARNA SI VEDETELE TV, VIP-URI TV...

Si cei 10 negrii mititei, care au fost extrasi de persu din joben. Va stiti voi babuinilor.

Musafir

#42382 Re: Re: Re: Re:

2015-07-23 06:36

#42372: - Re: Re: Re:  

Eram sigur ca la afirmatiile tale pertinente, idiotul de clantoi iti va raspunde isteric, obraznic etc.

E nebun. O tine pe a lui si ii tine isonul locotenentul lui de restriste, fota prostul. Fota e mai degraba simplu soldat, dar sa il lasam sa se simta si el bine.

clantoi idiotul

#42383 Re: Re: Re:

2015-07-23 06:38

EL NU FACE COPY PASTE, mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut

poetul oltchimului - puiu

"TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA. 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

AM SI UN DEX, CE O FI ALA????

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea.

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi placE 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi"

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA

clntoi poetul raducanu puiu

#42384 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NU TE DOARE MINTEA, BA CLANTOI TAMPIT?

2015-07-23 06:41

EL NU FACE COPY PASTE, mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi placE 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA

Musafir

#42385 Re: Re: Re:

2015-07-23 06:43

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

Musafir

#42386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-23 06:46

#42380: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Esti pe jumate analfabet.

Pana sa bagi tu legi, pune-ti ortografia la punct.

"Sa ne spui cu FACEA-I...?????

BAAAAA? Esti si retardat mintsl si paranoic. Ai toate calitatile pentru Balaceanca, locul ala pe unde ai mai trecut.

AUTORUL PETITIEI

#42387 AVERTISMENT!

2015-07-23 07:17

#42385: - Re: Re: Re:  

Daca mai postati mesaje cu acelasi continut unul sub altul si daca mai postati mesaje "dezlanate" (cu spatii mari intre randuri) le voi trata ca fiind mesaje tip "spam" si le voi sterge.

Musafir

#42388 Re: AVERTISMENT!

2015-07-23 07:20

#42387: AUTORUL PETITIEI - AVERTISMENT! 

Dar balariile aluia ti se par Ok???

Repetate la infinit?

O sa postez in continuare!

Macar mai apari si tu pe aici si faci cu ratenie, ca prea o luase pe aratura petitia asta.

Musafir

#42389 Aberatii de tip clantoi

2015-07-23 07:25

Precizari de la nea clantoi:

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place.

ASADAR: 

Musafir

#42390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-23 07:51

#42386: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Sa ne spui cu FACEA-I, I DE LA IRECUPERABIL CA TINE MORT IN PAPOUSOI SI DOBITOC DE SERVICI.

#42391 Re: Re: AVERTISMENT!

2015-07-23 08:03

#42388: -<= SA-TI ADUC LA CUNOSTINTA, NU SA-TI DAU SFATURI:

Ma lipsa caracter si babuinul fara neuroni, NOI NU suntem in timpul serviciului si uite asa pe timp de canicula mai bem si-o bere rece, ori un sprit de vin rece. Tu cum esti oligofrenizatschizofrenic si boala aia lungaaaa...  pe care tratezi cu dropsurile in buzunar ( cutu-cutu bichonule ) pentru ca te afecteaza la nebunie soarele, nu ai voie nici bere, nici vin si nidecum nesss, nesss numai din ce iti dam noi din bucile noastre  ai acces la ness sa ai ce freca...si clabucii in boticul tau ) alte aspecte le ai interzize prin lege, tu ai scris ca esti nebun CLANTA CLANTAU SUGATIVA SUGACE DE SERVICI. Papa tot si nu mai da firmituri pe jos.

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

#42392 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-23 08:08

LEGEA 85/2006

In baza art. 86

(1) Contractele în derulare se consideră menţinute la data deschiderii procedurii. Orice clauze contractuale de desfiinţare a contractelor în derulare pentru motivul deschiderii procedurii sunt nule. În vederea creşterii la maximum a valorii averii debitorului, administratorul judiciar/lichidatorul poate să denunţe orice contract, închirierile neexpirate sau alte contracte pe termen lung, atât timp cât aceste contracte nu vor fi fost executate în totalitate ori substanţial de către toate părţile implicate. Administratorul judiciar/lichidatorul trebuie să răspundă, în termen de 30 de zile, unei notificări a contractantului, prin care i se cere să denunţe contractul; în lipsa unui astfel de răspuns, administratorul judiciar/lichidatorul nu va mai putea cere executarea contractului, acesta fiind socotit denunţat. Contractul se consideră denunţat:

a) la data expirării unui termen de 30 de zile de la recepţionarea solicitării cocontractantului de denunţare a contractului, dacă administratorul judiciar/lichidatorul nu răspunde;

b) la data notificării denunţării de către administratorul judiciar/lichidator.

(2) În cazul denunţării unui contract, o acţiune pentru despăgubiri poate fi introdusă de către contractant împotriva debitorului.

(3) Pe parcu_rsul perioadei de observaţie, cu acordul cocontractanţilor, administratorul judiciar va putea să modifice clauzele contractelor de credit, astfel încât acestea să asigure echivalenţa viitoarelor prestaţii.

(4) Dacă vânzătorul unui bun imobil a reţinut titlul de proprietate până la plata integrală a preţului vânzării, vânzarea va fi considerată executată de către vânzător şi nu va fi supusă prevederilor alin. (1).

(5) Un contract de muncă sau de închiriere, în calitate de locatar, va putea fi denunţat numai cu respectarea termenelor legale de preaviz.

(6) Prin derogare de la prevederile Legii 53/2003 - Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare, după data deschiderii procedurii, desfacerea contractelor individuale de muncă ale personalului debitoarei se va face de urgenţă de către administratorul judiciar/lichidator, fără a fi necesară parcu_rgerea procedurii de concediere colectivă. Administratorul judiciar/lichidatorul va acorda personalului concediat doar preavizul de 15 zile lucrătoare.

(7) Într-un contract prevăzând plăţi periodice din partea debitorului, menţinerea contractului nu îl va obliga pe administratorul judiciar/lichidator să facă plăţi restante pentru perioadele anterioare deschiderii procedurii. Pentru astfel de plăţi poate fi formulată declaraţie de creanţă împotriva debitorului.

Legea 85 2006 a insolvenţei actualizată prin:

OUG 173/2008 - pentru modificarea şi completarea Legii 85/2006 privind procedura insolvenţei din 19 noiembrie 2008, Monitorul Oficial 792/2008;
Detalii: http://legeaz.net/legea-insolventei/

MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELENOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php   

UNDE SUNT BANII????

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Musafir

#42393 Esti ANALfabet bai clantoi

2015-07-23 09:21

Precizari de la nea clantoi

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place.

ASADAR: 

Taci, ca esti analfabet.

Asa fac toti retarzii care se cred isteti: cand nu sunt siguri de ceva, baga CRATIMA! :)))

BAAA, ESTI SI PROSTAN! :)))

Musafir

#42394 DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea: LUATI-L PE ANALFABETUL DE CLANTOI

2015-07-23 09:23

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi!

ASADAR: 

Alcool iti mai trebuie tie, la ce varza ai creierul ala afumat de prostii.

Musafir

2015-07-23 09:23

cati caini trebuiesc strasi pentru chinezi ?cand vin chinezii ?

Musafir

#42396 Aberatii de tip clantoi - puiu raducan

2015-07-23 09:25

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea

ASADAR: 

Musafir

#42397 Re: Re: Piperea a inceput sa piarda procesele cu disponibilizatii - " Anulează decizia de concedier

2015-07-23 09:55

#42362: - Re: Piperea a inceput sa piarda procesele cu disponibilizatii - " Anulează decizia de concediere .. 

C_URTEA DE APEL PITESTI

INFORMATII GENERALE:

Nr. unic (nr. format vechi) : 4893/109/2013
Data inregistrarii 16.12.2014
Data ultimei modificari: 03.07.2015
Sectie: Secţia I civilă
Materie: Litigii de muncă
Obiect: contestaţie decizie de concediere
Stadiu procesual: Apel

PARTI:

NumeCalitate parte
BADEA LIVIU Apelant Contestator
SC OLTCHIM SA -PRIN DE ADMINISTRATORI JUDICIARI ROMINSOLV S.P.R.L SI BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L Intimat

SEDINTE:

09.06.2015
Ora estimata: 08:30
Complet: Civil-Amânări Pronunţări
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe sc_urt:
Admite apelul. Schimbă sentinţa în sensul că admite acţiunea.
Anulează decizia de concediere nr.1214 din 15.05.2013.
Obligă pe pârâtă să reintegreze pe reclamant în funcţia deţinută anterior concedierii şi să plătească acestuia drepturile sal_ariale indexate, majorate şi actualizate cu rata inflaţiei, de care ar fi beneficiat în lipsa concedierii, de la data concedierii şi până la reintegrarea efectivă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică.
Document: Hotarâre  1046/2015  03.06.2015

#42398 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-07-23 09:55

LEGEA 85/2006  In baza art. 86

(1) Contractele în derulare se consideră menţinute la data deschiderii procedurii. Orice clauze contractuale de desfiinţare a contractelor în derulare pentru motivul deschiderii procedurii sunt nule. În vederea creşterii la maximum a valorii averii debitorului, administratorul judiciar/lichidatorul poate să denunţe orice contract, închirierile neexpirate sau alte contracte pe termen lung, atât timp cât aceste contracte nu vor fi fost executate în totalitate ori substanţial de către toate părţile implicate. Administratorul judiciar/lichidatorul trebuie să răspundă, în termen de 30 de zile, unei notificări a contractantului, prin care i se cere să denunţe contractul; în lipsa unui astfel de răspuns, administratorul judiciar/lichidatorul nu va mai putea cere executarea contractului, acesta fiind socotit denunţat. Contractul se consideră denunţat:

a) la data expirării unui termen de 30 de zile de la recepţionarea solicitării cocontractantului de denunţare a contractului, dacă administratorul judiciar/lichidatorul nu răspunde;

b) la data notificării denunţării de către administratorul judiciar/lichidator.

(2) În cazul denunţării unui contract, o acţiune pentru despăgubiri poate fi introdusă de către contractant împotriva debitorului.

(3) Pe parcu_rsul perioadei de observaţie, cu acordul cocontractanţilor, administratorul judiciar va putea să modifice clauzele contractelor de credit, astfel încât acestea să asigure echivalenţa viitoarelor prestaţii.

(4) Dacă vânzătorul unui bun imobil a reţinut titlul de proprietate până la plata integrală a preţului vânzării, vânzarea va fi considerată executată de către vânzător şi nu va fi supusă prevederilor alin. (1).

(5) Un contract de muncă sau de închiriere, în calitate de locatar, va putea fi denunţat numai cu respectarea termenelor legale de preaviz.

(6) Prin derogare de la prevederile Legii 53/2003 - Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare, după data deschiderii procedurii, desfacerea contractelor individuale de muncă ale personalului debitoarei se va face de urgenţă de către administratorul judiciar/lichidator, fără a fi necesară parcu_rgerea procedurii de concediere colectivă. Administratorul judiciar/lichidatorul va acorda personalului concediat doar preavizul de 15 zile lucrătoare.

(7) Într-un contract prevăzând plăţi periodice din partea debitorului, menţinerea contractului nu îl va obliga pe administratorul judiciar/lichidator să facă plăţi restante pentru perioadele anterioare deschiderii procedurii. Pentru astfel de plăţi poate fi formulată declaraţie de creanţă împotriva debitorului. Legea 85 2006 a insolvenţei actualizată prin: OUG 173/2008 - pentru modificarea şi completarea Legii 85/2006 privind procedura insolvenţei din 19 noiembrie 2008, Monitorul Oficial 792/2008;  Detalii: http://legeaz.net/legea-insolventei/ MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELENOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.06.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

si TOTI CREDITORII CU CREAN_TE....

Şedinţe

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:    

17.06.2015
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Disjunge contestaţia formulată de ELECTRICA FURNIZARE SA la raportul de evaluare. T.fond.23.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă    17.06.2015   

22.04.2015
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre    22.04.2015

22.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recu_rs.
Document: Hotarâre    22.04.2015

01.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015

#42399 ALERTĂ Fostul ministru Gabriel Berca, reținut de DNA (surse)

2015-07-23 10:14

ALERTĂ Fostul ministru Gabriel Berca, reținut de DNA (surse)

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost reținut joi de procu_rorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Bacău, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

http://www.agerpres.ro/justitie/

Fostul consilier prezidenţial Gabriel Berca a fost REŢINUT pentru trafic de influenţă

Gabriel Berca, fost consilier prezidenţial şi fost ministru al Internelor, a fost reţinut joi, de DNA Bacău, care îl acuză de trafic de influenţă în perioada 2010-2012, după ce ar fi primit 180.000 de euro de la un om de afaceri, pentru a interveni la membri ai Guvernului să atribuie bani unei primării.

http://www.mediafax.ro/social/

Musafir

2015-07-23 10:16

cum a fost posibil sa intrerupa un CO sau un CM sa te trimita acasa ?un sal bolnav de hepatita a fost trimis in somaj ,,,,,,,,unde a faost serviciul juridic ?