Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Musafir |
#42426 Clantoi istericul2015-07-23 11:42Precizari de la nea clantoi: EL NU FACE COPY PASTE, mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONT Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut poetul oltchimului - puiu "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE. ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA. EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? MI-A ZIS TATA - NEBUNUL: "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE". Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea. Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea. O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie. Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi"
ASADAR: Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic. PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA |
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea |
#42427 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 11:43#42422: - Re: Re: Stiri noi de la clantoi. ce conteaza ca au fost spune de zeci de ori <= ITI ADUC LA CUNOSTINTA, NU-TI DAU SFATURI CLANTA CLANTANITA SUGATIVA SUGATIVIZATA PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS I-A DE AICI RONTAIE: HAI SA O LUAM PAS CU PAS, PENTRU CA UN CLANTOI CLANTA SUGACE SI SUGATIVIZATA O LUAM EXACT PRECUM ESTI, PAS CU PAS ITI EXPLICAM NOI DISPONIBILIZATII COLECTIVI CREAN_TE OLTCHIM SALARII SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE SI TOATE CREAN_TELE OLTCHIM ITI ADUC LA CUNOSTINTA, NU-TI DAM SFATURI: - AI CONSEMNAT CUMVA FAPTUL CA AVEM DREPTURILE ACHITATE???? = NU, ASA CA ACESTE ASPECTE SUNT DE ACTUALITATE SI NICI UN PUNCT SI NICI O VIRGULA N-AU APARUT DIN CONTRA SUNT ACELEASI PROBLEME MAI AGRAVATE LA ZI SI AZI IULIE 2015 DIN IUNIE 2013; - AI CONSTAT CA IN JUSTITIE SUNT PROCESE ACUM PE TIMP DE VARA???? = NU, AU RAMAS IN PRONUNTARE SI CHIAR A APARUT UN ASPECT PE CARE-L IGNORI ELECTRICA FURNIZARE; - AI CONSTATAT ALTE ASPECTE CARE NU SUNT IN CONCORDANTA CU SPECIFICUL DNA, DIICOT, ETC.ETC.ETC..., ALTE INFORMATII CARE SUNT IN SUSTINERE FARA SA AIBE LINK SI CHIAR ADUSE IN VAZUL CHIORILOR TAI? = NU, PENTRU CA TOATE AU LINK SI SURSA DE UNDE PROVIN ACESTE INFORMATII DE FACI TU GARGARA CLANTA RATACITA; - AI DE LUAT ACT LA CUNOSTINTA PERSONAL, ZICI TU, EEEE UITE CA NU ESTI NUMAI TU SI INCA 10 AMETITI PRIN SPATIU, MAI SUNT MULTI, MAI MULTI DE CARE N-AI OCHI SI NU STI TU; - AI ASPECTE PE CARE LE BOLBOLOSESTI CONTIUNUU, N-AI NICIUN ARGUMENT, LIPSA ARGUMENTE; - AI PRESIUNE IN TAMPLE, ESTI NERVOS PE TINE CLANTA RATACITA SI CLANTOI DE SERVICI ( NU TE-AM PUS NOI SA FACI CE AI FACUT...DIN CONTRA TI S-AU ADUS LA CUNOSTINTA SI NU TI-AM DAT SFATURI...!!!!!!!!!!! ), NOI DISPONIBILIZATII OLTCHIM, NU TI-AM DA NICI MACAR APA LA CATE INEPTII AI [ CREAN_TE SALARII OLTCHIM ITI DAU APA SI APA RECEEEEE...DUS ITI FAC CU APA RECEEE..., NU'S PRECUM SUNT ALTII SI TE RACORESCCCCCCCCCC.....ORI TE INFIERBANT DE-TI SMUCESTI IARNA CALORIFERUL DIN PERETE SI VARAAA TE-AI...], DAR SA TE MAI TINA SI ANGAJAT CINEVA, SIGUR NICI NU STI CE-I AIA ANGAJARE SI FACI SI TU PE ANGAJATUL IN CEVA CE NU STI, NU AI CARTE DE MUNCA SI NOTIUNILE NECESARE, NU CUNOSTI DAR TE BAGI... SI MAI FACI SI-UN NESS DIN BUCILE NOASTRE SUGACIULE SUGATIVIZAT CLANTA CLANTOI RATACITA PROSTIE A VIETII SI LIPSA AER; - AI ASPECTE PE CARE NU AI ARGUMENTE SI NU-TI SUSTII NICIO IDEE, AI ATATEA OCAZII SA VI CU CEVA, BA, O ALTA LEGE, UN ALT DOCUMENT, UN ALT ARTICOL, ALT ASPECT CU SURSA PE CARE SA JUSTIFICI CA NOI CEEA CE PUBLICAM NU ESTE ADEVARAT CUM SPUI CLANTA CLANTOI RATACIT SI LIPSA CREIER, AI POSIBILITATI MULTIPLE SA ARGUMENTEZI COERENT CEVA...NU CUM FACI SPOILERE PE AICI SI CE MAI COMITI...!!!!!!!!!!!! NOI CREAN_TE OLTCHIM SI TOATE CREAN_TELE OLTCHIM TI-AM EVIDENTIAT SI OFERIT TOT CU SURSE, LINK-URI, POZE CHIAR ASA CUM CA ESTI TU DISPERAT, ALTE STAMPILE SI SEMNATURI, PE CARE UN CLANTOI CLANTA SUGACE SI SUGATIVIZATA SE GASII SA LE CONTESTE FARA ARGUMENTE PAI DRACII TE-AU PUS, NU NOI; DACA ESTI OBOSIT, MERGI LA TRATAMENT SI I-ATI C.O. ( NOI AVEAM SI SPORURI DE PERICULOZITATE SI MULTE ALTE SPORURI PENTRU CA, DACA..., ERAU UNII DE-ASTIA CA TINE ZBURAU...FAL-FAL-FAL FACEAU SI PLECAU IN COSMOS SINGURI DEVENEAU AVIATORI LA OLTCHIM...EHEEEE... ) ASA SE NUMESTE LA CEI INCA ANGAJATI, NU FACI DOVADA CA ESTI ANGAJAT, CI DOAR PLATIT CU ZIUA DUPA PICI LAT BAAAAAAAAA CAZI DEFINITV SI AIA NU-TI NUMARA CUIELE DE LA COSCIUG TE LASA SI FARA CUIE...CA TI-A ARUNCAT UNII NISTE FIRMITURI IN GUSA LIPSA CONCEDIU MEDICAL ( SPORURI AVEM NUMAI NOI IN ACTE, VOI NU...), PLEACA IN LUME, VEZI LUMEA, CAUTA SA TE ACOMODEZI CU ADEVARUL, DUCI LIPSA SI TE COMPATIMIM, CAT DE CHINUIT POTI SA FI, ASPECTELE CARE TE DERANJEAZA, SA STI CA ORI SUNT, ORI NU SUNT IN OCHII TAI, ELE EXISTA PESTE TOT PUBLICATE, S-AR PUTEA SA MAI AI ORI MAI MULTE CONSECUTIV SOCU_RI SI INCA UN SOC SI ATUNCI E NASPA, CA NU STIU CUM VA MAI IMPARTITI SA CREATI AMBUSCADE SAU CALCIALAMA DE CARE SI AMBASADELE SI JUSTITIA, CAT SI ALTE INSTITUTII AU LUAT ACT DE CEEA CE ATI COMIS SI VORBA LUI PICASSO, DOI PASI SI PASUL CU PAS VA OTRAVESTE VIATA ASA CUM INCERCI SA LASI SI LASATI IN URMA VOASTRA, ORI SA VA LUATI DE CEVA CARE NU NOI AM COMIS SI ILEGALITATILE COMISE DE CEI CARE SI ASA SUNT PUBLICI PESTE TOT, DENOTA CA SUNTETI PLECATI CU CASA AICI DEGEABA SI NU CONSTIENTIZATI CA ZILELE VA SUNT NUMARATE IN SENS INVERS AVETI SCADENTE LA ZILE.... TOTUL SE NUMARA IN SENS INVERS PENTRU UNII CA VOI, ACOLO UNDE VEDETI VOI LIPSA ACTIUNE, CHIAR ACOLO SE PETREC NISTE ASPECTE PE CARE LE VETI LUA DIRECT LA CUNOSTINTA SI VAI DE VAI DE VOI SI NEAMURILE VOASTRE. NU MAI BINE STAM SI NE SCRIEM SI ASA NU BAGA NIMENI IN SEAMA CUM SPUI SI POATE CADEM LA UN ACORD??? POATE GASIM ASPECTE SI NU MAI TRANSPIRI, ASUDEZI, FACI CRIZE, CE STIU EU CE MAI FACI... SI ESTI NEVOIT SA CHEMI AMBULANTA...!!!!! NU NE FACI FATA SI E PACAT SA-TI DETELIOREZI SANATATEA CARE SI ASA O AI PRECARA DOVEDIT. EU MAI BEAU O BERE RECE CA IMI RECOMANDA SANATATEA SI UITE MAI CUM ASA MA FACI FERICIT CAND TE VAD ASA DE ASMUTIT FARA SENS!!! SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!
"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine " RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu VâlceaSINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????CREAN_TELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!! A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php |
#42428 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 13:01UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM????? Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim
RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!JOS CENZURA OLTCHIM!!! JOS CENZURA ROMANIA!!!Crean_tele salarii in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine " Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:Art. 13 LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale #38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!Art. 149: Art. 158 Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi. LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicareSentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????
|
#42429 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 13:08 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATAlink Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel crean_te masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!Portal > Tribunalul VÂLCEA > Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
si TOTI CREDITORII CU CREAN_TE....
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Musafir |
#42430 EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC2015-07-23 13:09SA TE VAD BOIER MOFLEA[GAOAZA RETARDATA]PESTE CITEVA LUNII,IAR TU TAMBALAGIU IMPUTIT[CRA CRA NU AI FUGIT VAD IN BULGARIA?] |
Musafir |
#42431 Re: EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC2015-07-23 13:33#42430: - EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC SA VA MAI REPET INCA O DATA MU...ISTILOR SI TRADATORILOR CERNEVISTI CARE PUPATI IN PU...LA DIRECTORATUL [ TALPASANU ,AVRAM ,ETC]SI POLITICUL;AM ZIS O DATA PE SAPTAMINA, SA MA PUPATI IN PU//LA/// |
Musafir |
#42432 Re: Re: EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC2015-07-23 13:36#42431: - Re: EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC TALPASANULEEEEE,BA TRADATORULE DE OLTCHIM,FA TI BAGAJELE REPEDE REPEDE SI FUGI DUPA CRA CRA [TAMBALAGIUL DE FTATETU]IN BULGARIA. |
Musafir |
#42433 Clantoi sunt, postex vechituri2015-07-23 14:33Precizari de la nea clantoi: EL NU FACE COPY PASTE, mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONT Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut poetul oltchimului - puiu "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE. ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA. EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? MI-A ZIS TATA - NEBUNUL: "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE". Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea. Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea. O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie. Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi"
ASADAR: Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic. PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA
|
Musafir |
#42434 Ai fost un CIRIPITOR BAI CLANTOI2015-07-23 14:36Precizari de la nea clantoi: EL NU FACE COPY PASTE, mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut poetul oltchimului - puiu "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE. ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA. EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? MI-A ZIS TATA - NEBUNUL: "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE" Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea. Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea. O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie. Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi
ASADAR: Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINESI TE-A MINTIT SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA
|
Musafir |
#42435 Ia-o la cioc pas cu pas, ma clantoi2015-07-23 14:38Precizari de la nea clantoi: EL NU FACE COPY PASTE, mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut poetul oltchimului - puiu "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE. ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA. EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? MI-A ZIS TATA - NEBUNUL: "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE". Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea. Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea. O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie. Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi"
ASADAR: Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic. PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA
|
Musafir |
#42436 Re: Re: EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC2015-07-23 14:41#42431: - Re: EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC S-a trezit betivanul de foutoi! Buna dimineata prostanac betiv? Cum e viata dupa alcool? Vezi ca pretenu de pahar, clantoi, duce la bautura, baga la greu "noutati", are sorbul mare. |
Musafir |
#42437 Scapa astia de putori2015-07-23 14:43#42432: - Re: Re: EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC au scapat ei de puiu raducanu, un zurliu. Scapa ei si de fota remus, alt tolomac betiv. :)])))))]) |
Musafir |
#42438 Re: Scapa astia de putorile cerneviste si su..gace de pu...li slinoase2015-07-23 17:30#42437: - Scapa astia de putori SI PT. CA ATI SCRIS IAR FOTA,SA MI SU...GETI ACADEAUA CU MAMICUTELE VOASTRE TRADATORILOR , CORUPTILOR CERNEVISTI SI MU...ISTIIII. |
Musafir |
#42439 Re: Re: Scapa astia de putorile cerneviste si su..gace de pu...li slinoase2015-07-23 17:33#42438: - Re: Scapa astia de putorile cerneviste si su..gace de pu...li slinoase SA TRAITI BOIER MOFLEA,CIND VI CU LARGA SI DIANA SA MI LINGETI BANANA? |
Musafir |
#42440 Re: Re: Re: EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC2015-07-23 17:36#42436: - Re: Re: EU PICASSO ATIA VA MAI SPUN,TIC TAC LA MATA BETIVANUL DE FOTA NU I O DA DECIT O DATA PE LUNA,DAR TU POTI SA O SU...GI SI LA O SAPTAMINA. |
Musafir |
#424412015-07-23 19:29Bai asta de esti contra si postezi tampeni,ca oricum mai mult de atat nu poti(esti un micro Ponta in mizerie) esti mai prost ca sudoro-soferu si cred ca ai buzele vinete ca oricum din tagma lor faci parte adica de nivelul cortului nu treci,iar buda o ai in fundul c.urti din doi pari(cred ca sti ce inseamna daca nu intreabal pe sudoro-sofer) nu ca ii dau dreptate in totalitate colegului cu legile(in mare parte are dreptate),iar tu esti prost de bubui,daca spui ca nu am facut nimic pana acum,esti chiar dobitoc ,disponibilizati au facut tot ce se poate normal face(ca nu au participat toti asta este alta poveste) cred ca multi nu pricepeti ca aceasta guvernare este de rahat si problema Oltchimului se trage de la acest guvern si implicit si problemele cu pacalelea disponibilizatilor.Din mai 2012 de cand s-a instalat acest guvern care a avut drept scop daramarea Oltchimului,CM al angajatilor a fost facut beton(aici nu inteleg de ce injurati SLO)o adunatura de juristi guvernamentali (mai precis din oct 2012)si-au stors creeri cum sa-l rupa,iar cand au realizat ca nu se poate au facut tot ce este posibil sa-l fenteze,oare de ce nu au facut CONVERSIA(ca pacaliciul de Ponta spunea de ce nu a facut-o PDL-ul)dar a omis sa va spuna ca aceasta CONVERSIE fara modificarea legii privatizari societatilor de stat era aproape sortita esecului,oare PSD de ce nu o modifica ca doar are 68%(ptr.ca este olege organica si nu vor ca nu mai pot sa fure de la socitatile de stat) ,ptr.ca nu se vrea.Asa ca LABIE care esti contra mai dute si dracului ca tot o putoare de cernevist esti. |
#42442 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 19:41DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!! A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA. SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM????? http://i.imgur.com/i7Px4JY.jpg SUV = PIPEREA CU ASOCIATII & CO Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recupereazăOnorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează CLICK SI VEDETI MASINA LUI PIPEREA http://i.imgur.com/75MNeVo.png?1 VRETI SA STITI? NU MAI CAUTATI BANII! NOTA: Pretul unui autoturism BMW X6 se situeaza intre 70.000 si 127.000 de euro (http://i.imgur.com/LtxC0Rl.png?1). DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!! Societate in insolventa,
|
50.000 de euro pe lună plus bonusuri şi comisioane - acesta este onorariul firmelor care se ocupă cu administrarea specială a Oltchim. Realitatea TV a intrat în posesia actului ce prevede onorariile pentru gestionarea insolvenţei. În perioada ianuarie-aprilie, sute de muncitori de la Oltchim au protestat pentru recuperarea restanţelor sa_lariale.
Din actul obţinut de Realitatea TV reiese că administratorul judiciar poate obţine avantaje duble din modul în care au fost stabilite comisioanele: "Un onorariu procentual de 5%, aplicat sumelor distribuite creditorilor în situaţia confirmării unui plan de reorganizare, precum şi sumelor obţinute din valorificarea bunurilor debitoarei. Un onorariu procentual de 10%, aplicat sumelor obţinute din recuperări creanţe".
Acest lucru înseamnă că administratorul poate aplica un comision la recuperarea creanţelor şi apoi, încă unul, odată cu transferul sumelor către creditori.
Sa_lariaţii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au cerut in timpul ultimelor proteste achitarea restanţelor sa_lariale, dar şi elaborarea unei strategii de repunere în funcţiune a combinatului vâlcean la o capacitate de peste 65%.
Guvernul a aprobat, în 23 ianuarie 2013, Memorandumul cu privire la intrarea in insolventa a SC Oltchim SA. Administratorul judiciar provizoriu nominalizat pentru Oltchim este consorţiul format din Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring RPRL.
#42443 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 19:45"Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! Un calau neindemanatic: Victor Pontaa!!! AI ADUS HOTII IN OLTCHIM: " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ": VA PREZENTAM CALAII, http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga FLORIAN MATEITA Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri. În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir. Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici. Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?… Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!
====
DISPONIBILIZATII COLECTIVI OLTCHIM 2013 : <= DISCUTIILE CARE SUNT IN AFARA LEGII SUNT PENALE, SE URMEAZA PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM INSOLVENTA 2013 DUPA PERIOADA DE INSOLVENTA OBSERVATIE PENALA 2013-2015 SI ALTE ASPECTE SUNT CONDAMNATE DE LEGI INCEPAND CU ACCORDUL ILEGAL SI PENAL IUNIE 2013 PENAL DECLARAT NUL SI IN ILEGALITATE CONVENTIILE PROTOCOLARE DECLARATE NULE PENTRU CA, NU EXISTA IN LEGI EXPRIMARE ESALONARE,FRACTIONARE, FIRMITURI, ALTE FORME DE ACHITARE SI NIMIC CARE SA SPECIFICE ALTE CAI DE PLATI CONDAMNATE DE LEGILE PENALE PUSCARII. DUPA CE IN 22 AUGUST 2012 A FOST DECLARAT INCHIS OFICIAL OLTCHIM DE CATRE GUVERNUL PONTA SI DUPA CE S-A FORTAT REPORNIREA DANDU-SI SEAMA DE CRETINISMELE COMISE SI FURTURILE CREATE CA EXPLODEAZA, UITE CE FACE PONTA : <= CLANTA Premierul Victor Ponta :Potrivit acestuia, "problema este că unii nu doresc să rămână repornit Oltchimul şi că gândesc să obţină nu ştiu ce avantaje". Informaţiile publicate de ECONOMICA.net http://www.economica.net/ponta- 12 noi, 2012 | Agerpres
SA BAGI IN BOSTANUL ALA CE A SPUS IN 12 NOIEMBRIE 2012 ( DOUA SURSE DE INFORMARE AGERPRES SI ECONOMICA.NET ) PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA IMPUS IN INCOMPATIBILITATE LA OLTCHIM SI GASCA DE PENALI CONTINUARE CU GRUPUL PENALILOR DE AZI DIN OLTCHIM, PIPEREA CU TROLLI SAI. ==== Instanţa a cerut administratorilor judiciari să rezolve până în iunie 2015 problemele angajaţilor disponibilizaţi, care nu şi-au primit încă salariile compensatorii DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! HOTI DE MESERIE PIPEREA & BDO CRIMINALITATEA GRUPARILOR INFRACTIONALE IN ROMANIA.
|
#42444 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 19:46"Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! Un calau neindemanatic: Victor Pontaa!!! AI ADUS HOTII IN OLTCHIM: " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ": VA PREZENTAM CALAII,
Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
FLORIAN MATEIŢĂPractician în insolvenţă(partener RomInsolv) Economist. https://www.facebook.com/florian.mateita
MIRCEA DEACONUPractician în insolvenţă(partener RomInsolv) Economist. https://www.facebook.com/Rominsolv
https://www.facebook.com/Fairsolve GHEORGHE PIPEREAUn român aruncă o hărtie pe jos la Paris, atunci toți românii aruncă hărtii pe jos şi patria este îngropată sub un maldăr de hârtii, pungi şi gunoaie (nu că asta nu ar fi, în parte, adevărat referitor la patria de sub gunoaie). Un bulgar a fost văzut cu ceafa oleacă mai groasă, astfel că primul lucru asupra căruia stăruim cu privirea este ceafa oricărui bulgar pe care-l întâlnim. Un belgian venit în vizită în Bucu_reşti este privit cu suspiciune pentru că un conațional al său a făptuit o nelegiuire în România. Shrek este un căpcăun simpatic, onest şi jovial, dar cine să stea să judece asta când asupra lui era deja aruncată anatema apartenenţei la categoria răului. A generaliza pornind de la un model individual, singular şi a acuza o naţie/comunitate, individ cu individ, fară să cunoşti, iată cum se nasc monştrii de gândire. Din pacate, istoria a demonstrat-o în repetate şi triste rânduri. Boala generalizării a lovit şi discu_rsul pe baza notei de fundamentare pentru schimbarea Legii insolvenței (85/2006). S-a afirmat, fără clipire, că dacă unii colegi practicieni au folosit Legea numai ca să ajute un debitor fraudulos, atunci toți practicienii din România urmăresc şi favorizează abuzul. Boala generalizării și blamarea întregii profesii au fost şi sunt încă prezente în constiința publică, iar nota de fundamentare numai a pus pe hârtie acest blam. Nu, profesia nu este împânzită numai de interese meschine şi de oameni făţarnici ci, în mod covârşitor, de profesionişti, de oameni care trudesc cinstit, de deschizători de drumuri, de ctitori de idei. Legea privind procedura insolvenţei (85/2006), în forma veche şi înca în aplicare pentru procedurile deschise în baza ei, a dat, într-adevăr, posibilitatea tăierii nepermise de creanţe și consolidării acestei poziţii chiar dacă planul de reorganizare eşua, a permis jocul de-a şoarecele şi pisica în adunarea creditorilor cu privire la confirmarea administratorului judiciar şi a onorariului acestuia, a permis înlăturarea unei creanţe din tabel numai pentru că un creditor nu avea acces la Buletinul Procedurilor de Insolvența (nu scuz în acest text lipsa de diligență a creditorului). Exemplele sunt nenumărate pentru că abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului. Da, noua Lege privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolventa (85/2014) sau ”Codul” insolvenței reglementează într-un mod fericit problema cel mai des criticată – propunerea unui plan de reorganizare numai pentru a tăia creanţe în dreapta şi în stânga, fără interesul real de a salva o activitate productivă ci numai de a salva cât mai mult din interesul ”patronilor” care nu sunt ceea ce ar trebui să fie un asociat/acţionar/administrator veritabil, ci sunt simpli mardeiaşi economici fără stil şi caracter. Astfel, art. 140 alin. (1) din Legea 85/2014 stipulează că în cazul în care, după confirmarea unui plan de reorganizare prin care se şterg creanţe, se ajunge la faliment „se va reveni la situaţia (n.r. creanţelor) stabilită prin tabelul definitiv al tuturor creanţelor împotriva debitorului”, astfel cum aceasta arăta înainte de planul de reorganizare. De asemenea, art. 139 stipulează, pe langă alte condiții clare, că un plan de reorganizare poate fi confirmat numai dacă ”cel puţin 30% din totalul valoric al masei credale” acceptă planul. Se înlătură astfel situaţia, nu rară, în care cu un sa_lariat, cu un prieten miruit ”creditor esențial” (pentru cine?!) și cu promisiunea asumată de debitor cu lacrimi în ochi că datoriile față de bugetul statului vor fi plătite în 30 de zile, se creau premisele pentru confirmarea unui plan de reorganizare în care restul creditorilor deveneau păgubiți de prim rang. Chiar şi numai aceaste noi reglementări cu privire la planul de reorganizare a unui debitor sunt de natură să redea încrederea într-o procedură a insolvenței văzută, până acum, în cele mai multe cazuri, numai ca mijloc de a frauda, cu ajutorul legii, interesele creditorilor. Credința mea este că odata cu noul ”Cod” vom avea mai puține cereri de intrare în insolvență, iar planurile propuse vor fi duse la bun sfârșit, iar numai un mers greșit al afacerii și nu frauda vor duce la faliment. Vorbim, astfel, în lipsa posibilității de fraudă, de încredere în lege. Iar încrederea mediului de afaceri în lege şi în bunul mers al lucrurilor, întreţinuta şi consolidată prin efortul practicienilor oneşti, înseamnă dezvoltare durabila. Cunoscând Legea Insolvenței chiar înca din forma ei iniţială (64/1996), pot spune că fiecare reglementare a făcut-o mai bună, iar lipsurile sau scăpările speculate în mod fraudulos în practică au fost corectate prin voinţa acelora care nu tolerează abuzurile și frauda. === DISPONIBILIZATII COLECTIVI OLTCHIM 2013 : <= DISCUTIILE CARE SUNT IN AFARA LEGII SUNT PENALE, SE URMEAZA PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM INSOLVENTA 2013 DUPA PERIOADA DE INSOLVENTA OBSERVATIE PENALA 2013-2015 SI ALTE ASPECTE SUNT CONDAMNATE DE LEGI INCEPAND CU ACCORDUL ILEGAL SI PENAL IUNIE 2013 PENAL DECLARAT NUL SI IN ILEGALITATE CONVENTIILE PROTOCOLARE DECLARATE NULE PENTRU CA, NU EXISTA IN LEGI EXPRIMARE ESALONARE,FRACTIONARE, FIRMITURI, ALTE FORME DE ACHITARE SI NIMIC CARE SA SPECIFICE ALTE CAI DE PLATI CONDAMNATE DE LEGILE PENALE PUSCARII. DUPA CE IN 22 AUGUST 2012 A FOST DECLARAT INCHIS OFICIAL OLTCHIM DE CATRE GUVERNUL PONTA SI DUPA CE S-A FORTAT REPORNIREA DANDU-SI SEAMA DE CRETINISMELE COMISE SI FURTURILE CREATE CA EXPLODEAZA, UITE CE FACE PONTA : <= CLANTA Premierul Victor Ponta :Potrivit acestuia, "problema este că unii nu doresc să rămână repornit Oltchimul şi că gândesc să obţină nu ştiu ce avantaje". Informaţiile publicate de ECONOMICA.net http://www.economica.net/ponta- 12 noi, 2012 | Agerpres
SA BAGI IN BOSTANUL ALA CE A SPUS IN 12 NOIEMBRIE 2012 ( DOUA SURSE DE INFORMARE AGERPRES SI ECONOMICA.NET ) PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA IMPUS IN INCOMPATIBILITATE LA OLTCHIM SI GASCA DE PENALI CONTINUARE CU GRUPUL PENALILOR DE AZI DIN OLTCHIM, PIPEREA CU TROLLI SAI. |
#42445 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 19:58UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM????? A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA. RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!JOS CENZURA OLTCHIM!!! JOS CENZURA ROMANIA!!!Crean_tele salarii in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine " Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:Art. 13 LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale #38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!Art. 149: Art. 158 Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi. LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicareSentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????
|
#42446 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 19:59JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!
==== Instanţa a cerut administratorilor judiciari să rezolve până în iunie 2015 problemele angajaţilor disponibilizaţi, care nu şi-au primit încă salariile compensatorii DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! HOTI DE MESERIE PIPEREA & BDO CRIMINALITATEA GRUPARILOR INFRACTIONALE IN ROMANIA.
JUDECATORULUI-SINDIC Planul de reorganizare a Oltchim a fost aprobat de: 1. 86% din creditorii garantaţi, APROBAT 2. 100% din creditorii esenţiali (furnizori de utilităţi), APROBAT 3. 99% din creditorii bugetari, APROBAT 4. 75,5% din creditorii sa_lariaţi, APROBAT 5. 67% din creditorii chirografari. APROBAT " - Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...). - Creditorii sa_lariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora. - Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…). - Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%. - Celelalte creanţe chirografare primesc 0%”, se arată în planul Rominsolv – BDO. OLTCHIM CREAN_TE ACHITARE: 1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4); Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATAArt. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment.Art. 96. (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa. Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale;Societate in insolventa,
|
#42447 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-23 20:03UNDE SUNT BANII????DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat : T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821 5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro: Participatie RCS-RDS 1,509 Dobanzi Credite Banci 5,850 Furnizori interni si externi 21,574 Clienti in avans interni si externi 478 Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354 Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699 Bugetul de stat 7,334 Bugetul local 1,542 TOTAL DATORII 50,340 Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare pag 81 din 315 DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.
S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.
Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014
OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018H.G. 241/08.05.2013 DECIDE: Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ): CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite sa_lariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: Art.36, Art. 37 si Art.42,Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel: 1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii; 2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii; 3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii. REGULAMENTUL DE SA_LARIZARE: Art. 39 Al.2. Intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului. Ceea ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra: ".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului." Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013) SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 sa_lariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati: 1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii; Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013) CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 6 salarii ; 12 salarii ; 18 salarii <= UNDE SUNT BANII???? UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????SUNTEM PRADUITI!!!!!! INSOLVENTA OLTCHIM Societate in insolventa,
|
#42448 Re: Scapa astia de putori2015-07-23 20:07#42437: - Scapa astia de putori Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA
Capitolul IV - Raspunderea membrilor organelor de conducere Art. 138
(1) In cazul in care in raportul intocmit in conformitate cu dispozitiile art. 59 alin. (1) sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a debitorului, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului, judecatorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoana juridica, ajuns in stare de insolventa, sa fie suportata de membrii organelor de conducere si/sau supraveghere din cadrul societatii, precum si de orice alta persoana care a cauzat starea de insolventa a debitorului, prin una dintre urmatoarele fapte:
a) au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice in folosul propriu sau in cel al unei alte persoane; Capitolul V - Infractiuni si contraventii Art. 143 Art. 144 Art. 145 Art. 146 Societate in insolventa,
|
#42449 Re: Scapa astia de putori2015-07-23 20:09#42437: - Scapa astia de putori UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM????? A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA. RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!Crean_tele salarii in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine " Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:Art. 13 LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale #38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!Art. 149: Art. 158 Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi. LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicareSentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????
|
#42450 Re: Scapa astia de putori2015-07-23 20:12#42437: - Scapa astia de putori UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM????? A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA. RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!JOS CENZURA OLTCHIM!!! JOS CENZURA ROMANIA!!!Crean_tele salarii in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine " Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:Art. 13 LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale #38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!Art. 149: Art. 158 Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi. LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicareSentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????
|
|
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
IUS-Lubrifin - parcul din inima Brașovului. Cerem Consiliului Local demararea unui referendum. Semnează petiția!
5454 Creat: 2024-11-02
Stop Abuzurilor, Hărțuirilor, Somațiilor și Intimidărilor exercitate sistematic de Popa Constanța, președinta (OBBCSSR) la adresa membrilor organizației profesionale
376 Creat: 2024-11-09
Adevăr și respect pentru Biserica Greco-Catolică din România
251 Creat: 2024-11-07
no to the death penalty
238 Creat: 2024-11-08
PETIȚIE PENTRU SUSȚINEREA PROFESIEI DE TEHNICIAN DENTAR SIMPLIFICARE PROCEDURI/NORME AUTORIZARE SANITARA DE FUNCTIONARE
236 Creat: 2024-11-07
Apel al cadrelor universitare pentru menținerea standardelor internaționale în formarea psihologilor clinicieni – respingerea "medicalizării" profesiei propusă în avizul Guvernului RM!
539 Creat: 2024-11-06
PETİȚİE PENTRU ELIMINAREA PRACTICII DE DIVULGARE A NOTELOR DE BACALAUREAT PE FERESTRELE CENTRELOR DE BAC!
197 Creat: 2024-11-11
Doamna Manager care dorește să fure independență copiilor cu dizabilități din Sanatoriul 1 Mai copii
169 Creat: 2024-11-12
Și animalele au suflet, și animalele contează
156 Creat: 2024-11-08
Respectarea Dreptului Constituțional al Diaporei și Stoparea Discursurilor de Dezbinare în Republica Moldova
144 Creat: 2024-11-07
Petiție către Primarul Municipiului Cluj-Napoca: Sprijin pentru casele permanente din lemn pentru meșteșugari populari din Piața Unirii
122 Creat: 2024-11-11
Semanturi pentru participarea Dianei Ivanovici Sosoaca la Prezidentiale.
3362 Creat: 2024-10-05
RECUNOAȘTEREA SCAUNULUI ÎMPIEDICAT AL LUI BENEDICT AL XVI-LEA ȘI CONVOCAREA CONCLAVULUI
16999 Creat: 2023-10-23
Fluidizarea traficului în zona Baciu-Cluj-Napoca prin introducerea de autobuze școlare
419 Creat: 2024-10-18
Vrem parc în Hărman în curtea lui Allen Coliban & Robu
116 Creat: 2024-11-06
Dreptate pentru Diana Iovanovici Șoșoacă
8704 Creat: 2024-10-07
Lăsați-ne să învățăm! Homeschooling în România
7273 Creat: 2024-10-08
Cerem Consiliului Local Sibiu să reaprobe prezența muzicanților stradali pe pietonala "Nicolae Bălcescu"
58 Creat: 2024-11-07
Zbor direct Geneva GVA - Chișinău RMO
1302 Creat: 2024-10-17
Petitie pentru Nou-Născuții Vulnerabili: Prelungirea Indemnizației până la 3 Ani
551 Creat: 2024-08-22