Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)
2014-08-28 07:02- Date of removal: 29.05.2010
- Motivul eliminării: spam
Musafir |
#255772014-08-28 07:08BAI NEOMULE CARE JIGNESTI OAMENII LA FIECARE DOUA CUVINTE TU TRAIESTI INTR-O CONFUZIE PERMANENTA. ESTI PREA PLIN DE VENIN CA SA VEZI LUCRURILE LIMPEZI. NU VEZI CA NU AI OBTINUT NIMIC CU INVECTIVELE ASTEA? TU NU VREI DIALOG TU VREI SA INJURI SI SA-TI VERSI LATURILE AICI. BAGA IN CONTINUARE DACA ASTA ITI ADUCE TIE FERICIRE SI SPERAM SA PLATEASCA FIECARE DUPA CUM A ACTIONAT, INCLUSIV TU |
Musafir |
#25578 Re:2014-08-28 11:49Merci. Ai vazut ca n-am gresit si n-am fost eu acela.... |
Musafir |
#25579 Re: asa fota cereti scuze ca ti-a angajat alalteri diculoiu soria2014-08-28 13:35#25561: - asa fota cereti scuze ca ti-a angajat alalteri diculoiu soria am tot dreptul din lumea asta sa mi angajez sotia,pt ca nu cred ca mai este nevoie sa ti repet trecutul,sper ca intelegi,daca nu,sa ma pupi undeva,sti tu unde,,,,,,,,,,,,,,uiti ca a fost data afara abuziv de nemernicii de popescu si cernev? si totul din cauza ca nu a tacut prostul de FOTA,au crezut ca mi inchid gura,s au inselat,le am bagat lula,iar ca mi am cerut scuze la acesti DOMNII,v am arata cine i cu adevarat FOTA fara perdea,nu escroci ca voi si nemernici imputiti,care nu ati facut in viata decit sa ciripiti si atit[cu perdea],eu mi am asumat intotdeauna raspunderea pt ceea ce am facut,voi nuuuuuuuuuuuu,va meritati soarta.... |
Musafir |
#25580 Fost vicepreşedinte Rompetrol: Am căzut cu toţii de pe scaun când Patriciu ne-a spus că a vândut com2014-08-28 13:40Fost vicepreşedinte Rompetrol: Am căzut cu toţii de pe scaun când Patriciu ne-a spus că a vândut compania"Nu se aştepta nimeni, în 2007, ca Dinu Patriciu să vândă Rompetrol către o companie din Kazahstan, iar decizia a luat-o fără să se sfătuiască nici măcar cu cei mai apropiaţi colaboratori ai săi", a mărturisit Alexandru Bucşă, fost vicepreşedinte al Rompetrol, într-un interviu acordat agenţiei AGERPRES în după-amiaza zilei în care a murit Dinu Patriciu.
Dinu Patriciu a reuşit să strângă în jurul lui un nucleu de câţiva oameni foarte tineri şi extrem de deştepţi, care au condus compania într-un spirit liber, spirit care nu mai caracterizează acum birocraţia şi păienjenişul procedural dintr-o multinaţională. După vânzarea Rompetrol către KazMunaiGaz, ei au părăsit compania rând pe rând. "Era limpede că trebuie să plecăm. În orice tranzacţie de acest tip, noul proprietar vine cu propria echipă", a spus Alexandru Bucşă. "Patriciu îşi plătea oamenii de încredere nu după o grilă de salarizare, ci în funcţie de valoarea lor şi de ce însemnau ei pentru companie. Dacă cereai un salariu de un milion de dolari, te întreba: "Poţi produce un milion o sută?" "Da". "Bun, atunci îţi dau un milion. Era atât de important businessul pentru el, încât intram în birou peste el la orice oră, nu conta cine e acolo. În companiile multinaţionale nu doar că stai la uşa directorului general, ci stai la 10 uşi până să ajungi să rezolvi o problemă. Iar sărbătorile de Paşte ne prindeau inevitabil în companie şi mergeam la el în birou: "Hai sa mâncăm cozonac cu lapte", povesteşte Bucşă. Totuşi, compania era a lui şi se vedea asta în momentul când se luau decizii. Asculta ce spun colaboratorii, ţinea cont de sfaturile lor, dar, încăpăţânat, când îşi punea mintea făcea tot cum voia el. A fost cazul când s-a ales sigla companiei, floricica identică cu cea a companiei BP, fosta British Petroleum. "Dar asta e sigla BP!", i s-a spus. "Nu mă interesează, îmi place", a fost răspunsul magnatului. Evident că britanicii l-au dat în judecată, iar, după câţiva ani de procese, a avut noroc că BP nu era pe piaţa din România, dar pentru benzinăriile din afara ţării a fost nevoit să taie floricica în jumătate. A devenit aproape un clişeu în ultimii ani să se spună că Patriciu a fost un vizionar. Şi asta pentru că a reuşit să vândă grupul Rompetrol pentru fabuloasa sumă de 1,6 miliarde de dolari (pentru 75% din acţiuni) chiar cu un an înaintea crizei. "În momentul acela se căuta un partener pentru integrarea pe verticală a Rompetrol, care era o companie eminamente de rafinare. Neavând un producător de petrol în spate, era expusă la orice şoc. De aici la faptul că a vândut către KazMunaiGaz nu mai ştiu cum au decurs lucrurile. Ştiu că Dinu a fost plecat în Kazahstan, m-a sunat de acolo să-mi ceară date pentru a evalua grupul, iar când a venit ne-a spus: "Am luat decizia şi am vândut 75% din grup". Noi am căzut toţi de pe scaun în momentul acela, pentru că nu ne aşteptam niciunul. Şi asta a fost. De ce a vândut cum a vândut numai el ştie", a mai spus Bucşă. Bucşă mai aminteşte şi de mândria lui Patriciu când spunea că e român: "Dincolo de faptul că era un om de afaceri, Dinu Patriciu era un român. Rompetrol era o companie românească, condusă de management românesc. Deciziile se iau în limba română şi se luau în interesul României. Inclusiv culorile reprezentative sunt roşu, galben şi albastru. Toate au fost cu România în faţă. Mergea peste tot în lume şi spunea cu mândrie că este român şi toţi făceam asta". Iar în business trebuie să fii perfect şi ca om, şi ca afacerist, altfel eşti mâncat cu fulgi cu tot. "Negociam cu bănci, cu companii. Am avut de-a face cu bancheri elveţieni, care erau foarte bine şcoliţi, experimentaţi, iar ăştia te mâncau dacă nu te făceai respectat. Când mergeam să discutăm cu ei, trebuia să ştii carte, trebuia să ştii business, nu te jucai. Automat ştiind şi arătând că eşti om serios, că te ţii de cuvânt, că ştii ce ai de făcut, te respectă. Pe tine, ca Rompetrol, ca om, ca organizaţie, ca Dinu Patriciu, ca tot, în lanţ. Oricare din verigile astea cade, toate se duc în jos. Noi eram o echipă respectată şi imaginea pe care o aveam în afară era foarte bună", a mai spus fostul vicepreşedinte al Rompetrol. După zece ani la Rompetrol şi doi ani la Oltchim, Alexandru Bucşă este acum director general la Gaz Sud, a treia companie pe piaţa distribuţiei de gaze din România. DINU PATRICIU A MURIT la Londra, la vârsta de 64 de ani. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Dinu Patriciu, suferea de o boală hepatică progresivă. |
Musafir |
#25581 Oltchim, pe nisipuri mişcătoare BURSA 29.07.20132014-08-28 13:53Soarele răsărise pe strada Oltchim, după ce administratorii judiciari ai combinatului vâlcean şi Ministerul Economiei au convins Piraeus Bank şi Banca Transilvania să le acorde mult râvnita finanţare pentru majorarea producţiei. Cu Piraeus Bank, negocierile chiar au ajuns în etapa finală a verificării garanţiilor oferite pentru linia de credit de 6 milioane de euro, reprezentanţi ai băncii având în plan să facă o vizită la Râmnicu Vâlcea până la finalul lunii. BURSA 29.07.2013 |
Musafir |
#25582 E JALE: Oltchim se vinde la fier vechi / Preşedintele Cîlea se bate în continuare pentru combinat2014-08-28 14:23Pe zi ce trece, www.voceavalcii.ro devine mai puternic şi mai accesat datorită ştirilor publicate on-line. În ultimele săptămâni, importante site-uri media din România ne-au preluat articolele, exemplificând doar cu „Stenograma PSD", preluată de stiripesurse.ro, dar şi „Oltchim se vinde la fier vechi", preluat de capitalismpepaine.com şi nasul.tv. Conform trafic.ro, în ultimele 7 zile, VOCEA VÂLCII a avut 61.687, cu un record de 32.680 în data de 26 august 2014. Ultima modificare Joi, 28 August 2014 11:03 |
Musafir |
#25583 Re: E JALE: Oltchim se vinde la fier vechi2014-08-28 15:45 |
iti spune FOTA,numai un prapadit care a pierdut ca tacso cernev |
#25584 pai cine crezi ca injura?nu i altul decit sugaciul si pupincuristul de ghioca2014-08-28 15:47 |
ASTA CA SA STITI DE LA FOTA, FRAIERILOR |
#25585 Re: E JALE: Oltchim se vinde la fier vechi / Preşedintele Cîlea se bate în continuare pentru combina2014-08-28 15:53SI MAI E SI PRIMUL OM CARE IA INCHIS USA IN NAS,LA IMPUTITUL DE CERNEV[TRADATORUL OLTCHIMULUI] |
Musafir |
#255862014-08-28 16:08Cu ce ramane STATUL dupa...: |
Musafir |
#255872014-08-28 16:10conducere insolventa Oltchim https://www.youtube.com/watch?v=sditNXgsmbw Piperea si fostii angajati de la Oltchim, la tribunal |
Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! |
#25588 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!2014-08-28 16:26Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! |
Musafir |
#25589 Re:2014-08-28 16:49
Îndemn la protest din partea comunității „Uniți Salvăm” față de adoptarea OUG privind traseismul politic |
Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)
2014-08-28 18:38- Date of removal: 2014-08-31
- Motivul eliminării: Domnilor, atentie la limbaj. REFORMULATI!
Ideii nu injurii si nu amenintari.
Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cititorii / utilizatorii / autorii de comentarii sunt de acord REGULAMENTUL CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” ( vezi ANUNT NR. 15). Principalele conditii care trebuie respectate de cei care posteaza comentarii sunt urmatoarele:
3. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti cititori / utilizatori / autori de comentarii.
Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane.
Injuriile de orice fel nu sunt permise.
9. AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil.
Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.
AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii / comentarii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.
12. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii, sectiune pusa la dispozitia cititoriilor, inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.
Musafir |
#25591 Re: Re: asa fota cereti scuze ca ti-a angajat alalteri diculoiu soria2014-08-29 05:05#25579: - Re: asa fota cereti scuze ca ti-a angajat alalteri diculoiu soria "am tot dreptul din lumea asta sa mi angajez sotia" Ai tot dreptul , dar pentru asta trebuie sa-i mai sugi inca o data p...a lui Diculoiu |
nu mai ma pot cobori la nivelul vosru papagalilor |
#25592 la nivelul lui ghioca,burdoaza , cap de cal si cernev ordinarulsi escrocul OLTCHIMULUI2014-08-29 06:07#25591: - Re: Re: asa fota cereti scuze ca ti-a angajat alalteri diculoiu soria ACUM POTI SA INJURI GHIOCA,BURDOAZA SI CAP DE MAGAR,PUTETI INJURA CIT DORITI,EU AM DEMONSTRAT LUMII PREA MULTE,VOI? NIMIC,SUNTETI SI VETI RAMINE NISTE SCURSURII ALE ACESTUI PAMINT. .VOI CHIAR NU O SA MAI FITI RESPECTATI PINA VETI MURIIII,EU FOTA CHIAR SINT RESPECTAT DE TOTII OAMENII DIN OLTCHIM,DACA ATI INTELES CEVA,DACA NU,SA MA PUPATI IN SPATELE GARII |
2014-08-29 06:10- Date of removal: 2014-08-31
Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” cititorii / utilizatorii / autorii de comentarii sunt de acord REGULAMENTUL CU PRIVIRE LA POSTAREA DE COMENTARII PE PETITIA “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” ( vezi ANUNT NR. 15). Principalele conditii care trebuie respectate de cei care posteaza comentarii sunt urmatoarele:
3. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti cititori / utilizatori / autori de comentarii.
Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane.
9. AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil.
Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.
AUTORUL PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM” isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii / comentarii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii PETITIEI “SALVATI OLTCHIM–ARPECHIM”.
12. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii, sectiune pusa la dispozitia cititoriilor, inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.
Musafir |
#25594 Re: Re: Re: , rau e cind nu ai rabdare,pot sa mi cer scuze d lor Roibu si Diculoiu ?2014-08-29 08:14#25590: - Re: Re: , rau e cind nu ai rabdare,pot sa mi cer scuze d lor Roibu si Diculoiu ? NU CERNEVE,NU TAMBALAGIULE,TU ESTI TIGANE UN LABIL PSIHIC SI UN MARE NENPROCIT DE PE FATA PAMINTULUI,NU CERNEVE TU ACUM CHIAR ESTI UN RETARDAT CU TOTI LINGAII TAI,ACUM PRICEPI CINE I FOTA? ORDINARULEEEEE,SPUNE I LA LINGAUL DE GHIOCA CA NU L IERT ,CA POATE INTELEGE MAI BINE CIT DE MARE I NECAZUL PE EL SI PE ACEI 2 MILITIENI,CHIAR MA VOI DUCE LA COMANDANT,ACUM CHIAR NU L MAI IERT.SAU NU I MAI IERT. |
Musafir |
#25595 Re: Re: Re: asa fota cereti scuze ca ti-a angajat alalteri diculoiu soria2014-08-29 08:18#25591: - Re: Re: asa fota cereti scuze ca ti-a angajat alalteri diculoiu soria APROPO GHIOCA;EU AM SUPT SI MAI SUG LA 2 DOMNII,DAR TU,LA CITI AI SUPT O ,IN AFARA DE CERNEV[TAMBALAGIUL IMPUTIT] |
2014-08-29 08:23- Date of removal: 2014-08-31
2014-08-29 08:38- Date of removal: 2014-08-31
2014-08-29 09:13- Date of removal: 2014-08-31
2014-08-29 10:59- Date of removal: 2014-08-31
2014-08-29 11:02- Date of removal: 2014-08-31
|
DEMISIA IOHANNIS ȘI JUDECATORI CCR
Suspendarea celor 9 judecatori ai CCR
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Interzicerea comercializarii si folosirii petardelor pe intreg teritoriul Romaniei!!!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
Interzicerea comercializarii si folosirii petardelor pe intreg teritoriul Romaniei!!!
62008 Creat: 2020-01-02
DEMISIA IOHANNIS ȘI JUDECATORI CCR
32899 Creat: 2024-12-07
Închiderea postului Antena 3
11194 Creat: 2024-11-28
Cerem oficial retragerea definitiva a licenței de funcționare a postului de televiziune Antena 3 CNN
26845 Creat: 2024-11-27
Petiție către Consiliul Local al Sectorului 4
611 Creat: 2024-12-18
Suspendarea celor 9 judecatori ai CCR
12088 Creat: 2024-12-06
Alegeri libere
21578 Creat: 2024-12-06
Suspendarea din funcție a domnului Președinte a României Klaus Iohannis
5649 Creat: 2024-12-06
Petitie către Curtea Constituțională a României Subiect: Menținerea în cursa prezidențială a domnului Călin Georgescu
21663 Creat: 2024-11-28
CEREM DESFIINȚAREA CCR
20638 Creat: 2020-03-02
Il sustin pe Calin Georgescu la presedintie 2024
2299 Creat: 2024-12-03
CEREM DREPTUL LA VIATA PENTRU CAINII DIN ADAPOSTUL PUBLIC TARGU JIU
24373 Creat: 2024-08-16
Construirea unui Snowpark în Postăvaru
46 Creat: 2024-12-23
În data de 21 decembrie 2024 încetează de drept mandatul de Președinte al domnului Klaus Werner Iohannis conform prevederilor art. 83 alin. 1 din Constituția României.
44 Creat: 2024-12-20
Susțin desființarea Institutului „Elie Wiesel”
1951 Creat: 2024-01-25
Contestație deciziei CCR la data 06.12.2024
3499 Creat: 2024-12-06
Prescriptia executarii silite trebuie invocata din oficiu, de instanta de judecata
321 Creat: 2024-09-27
Mariti amenda pentru taierea copacilor din Bucuresti
630 Creat: 2024-11-27
Cerem DEMISIA lui Klaus Iohannis pentru trădare!
923 Creat: 2024-12-06
Plângere contra CCR
15684 Creat: 2024-12-06