Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

#17551 Lider sindical Oltchim: Guvernul intenționează preluarea rafinăriei Arpechim în luna martie

2014-02-28 18:10

http://www1.agerpres.ro/economie/2014/02/28/lider-sindical-oltchim-guvernul-intentioneaza-preluarea-rafinariei-arpechim-in-luna-martie-14-40-10

http://www1.agerpres.ro/agerpres/imageResize?path=%2Fmedia%2Fimages%2F2014-02%2F...

Liderul sindicatului Victoria de la Oltchim, Corneliu Cernev, a declarat vineri, pentru AGERPRES, după o întâlnire cu ministrul interimar de la Economie, Constantin Niță, că Guvernul intenționează preluarea, printr-un act normativ în luna martie, a rafinăriei Arpechim din Pitești.

Foto: (c) GEORGE ONEA / AGERPRES ARHIVA

"Chiar azi am avut o discuție pe tema Oltchim cu noul ministru al Economiei, domnul Niță. Ce pot să spun este că actualul ministru este bine intenționat și domnul Ponta i-a cerut cu prioritate rezolvarea problemei Oltchim. În acest sens, Guvernul intenționează ca prin act normativ să preia rafinăria piteșteană Arpechim de la OMV. Totul pentru a aborda privatizarea combinatului Oltchim în regim integrat cu rafinăria de la Pitești. Totodată, s-a discutat cu domnul ministru și organigrama actuală a combinatului, una destul de stufoasă, fiind nu mai puțin de 21 de directori. În luna aprilie, această organigramă va fi mult mai aerisită, se vor comasa departamente, birouri etc", a precizat Cernev.

Liderul de sindicat a menționat și o idee sugerată de ministrul Economiei, privind crearea unui complex Oltchim-CET Govora.

"Vorbind despre prețul destul de mare al energiei electrice, preț care se regăsește în produsele finite ale combinatului, domnul Niță a avansat următoare ipoteză, prin care Oltchim și CET Govora (producător de energie electrică) ar fiuncționa într-un complex, ca o singură societate, urmând astfel ca prețul la energia electrică să se reducă simțitor. O ipoteză de lucru care ar merita analizată pe viitor, mai ales că la Vâlcea se discută oricum de înființarea unui complex energetic", a mai spus Cernev.

Combinatul chimic Oltchim se află în insolvență și urmează ca până la sfârșitul lunii martie să fie depuse ofertele de preluare a acestuia.

AGERPRES / (AS — autor: Liviu Popescu, editor: Marius Frățilă)

Musafir

#17552 Re: Lider sindical Oltchim: Guvernul intenționează preluarea rafinăriei Arpechim în luna martie

2014-02-28 18:37

#17551: - Lider sindical Oltchim: Guvernul intenționează preluarea rafinăriei Arpechim în luna martie

Mai este Cernev lider? Nu a fost demis si nu este pe lista pensionabililior din Oltchim?
Vad ca iar da interviuri si se baga ca musca-n c.... calului.

Acum vine cu stiri din astea despre organigrama aerisita, comasari de departamente si birouri dar nu spune lucrurilor pe nume: URMEAZA DISPONIBILIZARI SI SE LUCREAZA LA ORGANIGRAMA.

Pensionabilii (este vorba despre peste 300 de salariati) si pensionarii (gen Talpasanu, Valentin Popescu, Cernev si nevasta, etc.) trag tare de sfori pentru a ramane PE VECI IN OLTCHIM.

Noi "prostimea" pensionabila sau nepensionabila deja suntem pe lista de disponibilizari pusi de alde Cernev (demisul si pensionarul) si altii ca el!

Musafir

#17553 Re: Re: Re: NU SE VOR DA OAMENI AFARA DIN OLTCHIM DACA NE VOM UNII,VA SPUNE FOTAA

2014-02-28 18:50

#17550: - Re: Re: NU SE VOR DA OAMENI AFARA DIN OLTCHIM DACA NE VOM UNII,VA SPUNE FOTAA

SUNTETI MORTI,VA DECAPITAT;;;; PICASSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Musafir

#17554 Re: Re: Re: Re: NU SE VOR DA OAMENI AFARA DIN OLTCHIM DACA NE VOM UNII,VA SPUNE FOTAA

2014-02-28 19:00

#17553: - Re: Re: Re: NU SE VOR DA OAMENI AFARA DIN OLTCHIM DACA NE VOM UNII,VA SPUNE FOTAA

IAR PT ACEIA CARE NU AU CREZUT IN PICASSO DE APROAPE 1 AN SI 4 LUNI,DIVORTATI SAU,,,,,,,,,,,,,,,,,,VOMITATI   CA FOTAA NU VA IARTAAAAAAAAAA TRADATORILOR SI LASILOR DE OAMENIIIIIIIIIIIIIIIII,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,EU PICASSO VA VOI TRIA CIT DE CURIND,,,,,,,,,,FOTAAAAAAAAAAAAA,,,,,,,,,,,,,,VINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HADGIUUUUUUUUU TUDOSEEEEEEEEEEE TRADATORILOR TOTI NEMERNICILOR ,CARE NU ATI CREZUT IN FOTAAAAAAAAAAA

Musafir

#17555 Re: Re: Lider sindical Oltchim: Guvernul intenționează preluarea rafinăriei Arpechim în luna martie

2014-02-28 19:04

#17552: - Re: Lider sindical Oltchim: Guvernul intenționează preluarea rafinăriei Arpechim în luna martie

STATI LINISTITI CA FOTA NU A DORMIT ,CHIAR VEDE TOT,VOR PLECA   TRADATORIIIIIIIIIIIIIIIIII

Musafir

#17556 MERCEDEZ, DIAMANT, CIMITIR

2014-02-28 19:09

Da, sinteti crema OLTCHIMULUI! VACS(crema de facut bocancii in armata)
Prin " GRIJA " d-lui DEMIS CERNEV, voi, CREMA OLTCHIM - EL. 3 SINTETI PRIMII CARE VE-TI MERGE ACASA, si nu mai este mult timp.
DEMISUL LIDER CERNEV va pus in capul listei la fel ca si pe cei de la OXO si DOF ptr. disponibilizari.
Nea Cornele, EL.3 - CREMA OLTCHIMULUI E CU TINE!!!!!!!!!!! VVVAAACCCSSS!!!!!!!!
musafir

2014-02-28 19:20

Va plimbati la Bucuresti pe banii nostri sa va asigurati ca totul va fi bine pt voi si pe noi ne duceti cu vorba, ne mintiti cum vreti voi.Sa va fie rusine la toti din conducerea Sindicatelor,si sa va rugati la Dumnezeu sa mearga Oltchimu,sa nu intre in faliment ca altfel va cautam si in gaura de sarpe si va mancam la o masa.

Musafir

2014-02-28 19:27

Atata timp cat Cernev ofera informatii presei. Suntem luati la misto. Un fost lider care avea mai putin de 400 de oameni in sindicatul lui, isi permite sa dea informatii presei si sa vorbeasca in numele a 3300 angajati si disponibilizati. Cine ii permite asta ???

Musafir

#17559 Re: vreau sa va spun ca peste capul lui FOTA nu se TRECEE,TRADATORILOR

2014-02-28 19:30

#17557: musafir -

SI POATE NU VOM MAI PLECA ACASAAAAA,DECIT TRADATORIIIIIIIIIIII OLTCHIMULUI

Musafir

#17560 Miscare surpriza la Oltchim: Guvernul va prelua rafinaria Arpechim Pitesti

2014-02-28 19:32

http://www.ziare.com/oltchim/privatizare/miscare-surpriza-la-oltchim-guvernul-va-prelua-rafinaria-arpechim-pitesti-1285308

http://tb.ziareromania.ro/Miscare-surpriza-la-Oltchim--Guvernul-va-prelua-rafina...

Guvernul intentioneaza preluarea rafinariei Arpechim Pitesti de la OMV Petrom, in luna martie, printr-un act normativ, a precizat, vineri, liderul sindical al companiei, Corneliu Cernev.

"Chiar azi (vineri - n.red.) am avut o discutie pe tema Oltchim cu noul ministru al Economiei, domnul Constantin Nita. Ce pot sa spun este ca actualul ministru este bine intentionat si domnul Ponta i-a cerut cu prioritate rezolvarea problemei Oltchim. In acest sens, Guvernul intentioneaza ca prin act normativ sa preia rafinaria pitesteana Arpechim de la OMV. Totul pentru a aborda privatizarea combinatului Oltchim in regim integrat cu rafinaria de la Pitesti.

Totodata, s-a discutat cu domnul ministru si organigrama actuala a combinatului, una destul de stufoasa, fiind nu mai putin de 21 de directori. In luna aprilie, aceasta organigrama va fi mult mai aerisita, se vor comasa departamente, birouri etc.", a precizat Cernev.

Liderul de sindicat a mentionat si o idee sugerata de ministrul Economiei, privind crearea unui complex Oltchim-CET Govora.

"Vorbind despre pretul destul de mare al energiei electrice, pret care se regaseste in produsele finite ale combinatului, domnul Nita a avansat urmatoare ipoteza, prin care Oltchim si CET Govora (producator de energie electrica) ar fiunctiona intr-un complex, ca o singura societate, urmand astfel ca pretul la energia electrica sa se reduca simtitor. O ipoteza de lucru care ar merita analizata pe viitor, mai ales ca la Valcea se discuta oricum de infiintarea unui complex energetic", a mai spus Cernev.

Combinatul chimic Oltchim se afla in insolventa si urmeaza ca pana la sfarsitul lunii martie sa fie depuse ofertele de preluare a acestuia.

In luna noiembrie, OMV a precizat ca nu poarta discutii cu vreun potential cumparator privind vanzarea rafinariei Arpechim, pe care a inchis-o in 2011.

"OMV a pierdut mult din 2004 incoace cu Arpechim. Nu am avut discutii serioase cu vreun potential cumparator. Daca statul roman va veni cu un investitor care vrea sa cumpere rafinaria la pachet cu Oltchim, suntem deschisi la discutii", a spus atunci Manfred Leitner, seful diviziei de rafinare si marketing la OMV.

Arpechim este principalul furnizor al combinatului Oltchim.

Musafir

#17561 Re:

2014-02-28 19:34

#17558: -

VREAU SA STIE SI FOTA CINE A FOST LA BUCURESTI,CU TRADATORUL DE CERNEV/?  CA S AR PUTEA SA IASA REBELIUNEEEEEEEEEEEE ZAU

Musafir

#17562 Re: Miscare surpriza la Oltchim: Guvernul va prelua rafinaria Arpechim Pitesti

2014-02-28 19:36

#17560: - Miscare surpriza la Oltchim: Guvernul va prelua rafinaria Arpechim Pitesti

HOPAAAA,CHIAR ATI BELITOOOOOOOO TRADATORILOR,VA SPUNE FOTAAAAAA

Musafir

#17563 Re: PT TINE CERNEV; EU FOTAA;TE VOI UMILIIIIIIIIIIII,TRADATORULEEEEEEEEEEEEEEE

2014-02-28 19:38

Ionescu

2014-02-28 19:40

Sa stati linstiti ca nu va mai suportam mult si venim peste voi cu bita,trecem peste liderii de sindicat si luam presedintii sindicatelor la bite apoi conducerea ca sunteti toti o apa si un pamint.
IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

2014-02-28 19:49

Hai sa va spun eu ce sa intamplat la Bucuresti, asa in mare si trageti concluziile.Cum s-au dus asa au venit, cu sacul plin de minciuni promiscuicabile (cum de altfel este la nivelul tari)adica stati linistiti ca o sa se rezolve (ce si cum, nici dracul nu stie).Ce dracului sa rezolve daca nu au fost primiti de prim mincinosul tari Pokhontas, cum nici Vosganian si Gerea nu au rezolvat ceva pana acum, credeti ca Nita-guita(asta este si interimar parca ,de aici dati-va seama ce mare scofala poate sa faca o delegatie la un interimat) o sa rezolve ceva.Va mai amana o luna noua si ceva si ciorapu(sper sa nu fie al tiganului nu de alta nu pot sa-l suport dracului puteati sa gasiti si voi un ungur? ,ca, de este la moda)) pe tambal ca pute.Mai oameni buni intelegeti ca daca nu au fost primiti la NIVEL INALT (adica decizie politica care tine de prim mincinosul Pokhontas)de pomana bati la poarta cocinei(ministerului economiei)suni si vorbesti ca la surzi si muti si trebuie sa va puneti un semn de intrebare daca pe presedintele consiliului judetean Calea nu la bagat in seama un an si jumatate, va baga pe voi acum, sa fim seriosi SOATRA ESTE PECETLUITA mai traim si om vedea.

Musafir

#17566 Re:

2014-02-28 19:51

#17564: Ionescu -

DA IONESCULEE TE SALUTA FOTA ,DA FRATEEEEEEEE,SPER SA I MINCAM CU FULGI CU TOT ,EU FOTA,LE DECLAR RAZBOI

Musafir

#17567 Re: bucuresti?

2014-02-28 19:58

#17541: - bucuresti?

Care reprezentanti? Ati avut vreodata asa ceva? Ca sunt vechi sau noi  sunt numai profitori, profitori de naivitatea vostra. Cotizati oameni "buni" ca banii nu au miros si nici nu conteaza de la cine vin. Tot aud pe aceasta petitie cuvantul "tradator". Pai la cat sunteti de slabi si naivi nu e de mirare ca va fac toti cum vor ei.

Stati linistiti sa treaca si europarlamentarele si apoi mai vorbim

Musafir

#17568 Re: Re: Re: NU SE VOR DA OAMENI AFARA DIN OLTCHIM DACA NE VOM UNII,VA SPUNE FOTAA

2014-02-28 20:13

#17550: - Re: Re: NU SE VOR DA OAMENI AFARA DIN OLTCHIM DACA NE VOM UNII,VA SPUNE FOTAA

"VREAU SA INTELEGETI OAMENI BUNI CA NASUL MEU FOTA ,A FOST DAT AFARA TOT PRIN INTERMEDIUL PRESEI MINCINOASEE,,

Bai frate ma uimiti cat de important e acest......Fota de a ajuns sa se implice presa, politicul securitatea in decapitarea lui. Faceti-ma si pe mine sa inteleg cine e acest Fota, ce mare personalitate si ce hram poarta el , ca pana sa apara aceasta petitie eu nu am auzit de el. Am impresia ca aceasta petitie la facut mare dar in sens negativ.

Si mai am o impresie , ca in marea majoritate a celor ce scrieti o faceti doar ca sa pareti importanti si bravi, dar de fapt faceti pe voi de frica.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-02-28 20:51

Musafir

#17570 Re: Re: Re: Re: Re: NU SE VOR DA OAMENI AFARA DIN OLTCHIM DACA NE VOM UNII,VA SPUNE FOTAA

2014-02-28 21:27

#17569: - Re: Re: Re: Re: NU SE VOR DA OAMENI AFARA DIN OLTCHIM DACA NE VOM UNII,VA SPUNE FOTAA

Bai , scuze eu chiar am crezut ca esti cel putin director general , dar constat ca esti cel mai mare prost de pe aceasta petitie. De departe, esti inegalabil in prostie. Apropoo , chiar nu sunt nici ghioca si nci cernev dar sunt scarbit de ceea ce vad scris de tine pe aceasta petitie si de infatuarea de care dai dovada. In ceea ce priveste lasitatea , cred ca nu ai uitat cand zbierai pe aceasta petitie "veniti disponibilizatilor ca va astept eu Fota si o sa vedet ce voi face". Nu am vazut nici umbra lui Fota.

2014-03-01 05:27

virginica

#17572 pentru iubitul nostru coleg Constantin Teodorescu

2014-03-01 09:25

dragul nostru coleg Teo,

Iti trimitem un martisor, din toata inima, noi, colegele tale de serviciu. Speram sa iti priasca. Asa cum o sa iti priasca si reclamatia de la personal. Asa cum speram ca la controlul pshihologic pe care o sa il faci, sa te gasesca apt .... de Spitalul 9.

Iubitele tale colege de serviciu

MUSAFIR

2014-03-01 10:36

BAI FOTA,SI ALTI AU MUNCIT IN OLTCHIM 30 DE ANI,SI MUNCESC IN CONTINUARE NU CA TINE. COPII TAI CITESC PETITIA?LASA BA BANII DE LA DICULOIU.IESI DRACULUI LA PENSIE CA NE SCARBESTI.

Musafir

#17574 Re: un bagator de seama

2014-03-01 12:14

#17571: - un bagator de seama

ghiocaa,,,,,,,te maninc in fata oamenilor LUNI ,CA SA VEZI CINE I fotaa

2014-03-01 12:16