Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
ACASA, CAPUSELE! |
#17226 ai sa te faci mic mic mic picaso!!!2014-02-15 17:58#17224: AI PUTINTICA RABDARE - ai sa te faci mic mic mic picaso!!! IAR INCEPETI CU AMENINTARILE? TERMINATI BAI CU AMENINTARILE SI CU ASTFEL DE CHESTII! |
Justitiarul |
#17227 ai sa te faci mic mic mic picaso!!!2014-02-15 18:17#17224: AI PUTINTICA RABDARE - ai sa te faci mic mic mic picaso!!! CERRNEVE, SPER CA NU ESTI TU CEL CARE AMENINTA! ITI READUC AMINTE CA AI ANTECEDENTE IN AMENINTAREA OAMENILOR si citez (articol preluat din "VIATA VALCII", publicat Joi, 28 Martie 2013): "Sindicatul Victoria ameninţă angajaţii ! |
Musafir |
#17228 DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!2014-02-15 18:30DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q82/s720x720/1455953_1015...
DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!CONDUCEREA OLTCHIM :
http://www.oltchim.ro/index.php?name=despre-noi/conducerea-societatii Conducerea societatii
ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan Administrator Judiciar Stanescu Nicolae Bogdan Codrut Administrator Special Pirvu Marius Director General Talpasanu Mihail Director General Adjunct Tehnic-Productie Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand Director General Adjunct Operatiuni Smeu Alin-Ion Director Economic Popescu Valentin Director Directia Energetica-Mecanica Marinescu Norocel-Lucian Director Directia Tehnica-Calitate-Mediu Munteanu Dana Maria Director Directia Resurse Umane
| ||||
Musafir |
#17229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CO2014-02-15 18:392014-02-09 11:07 Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TACNOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTIN2014-02-09 11:07#16254: - Re: Re: Re: Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA! http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...
Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC
NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC
http://i.imgur.com/ati5xEN.png?1?5461...
Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TACNOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TACArmand Laurentiu Spiru-Ciobescu
CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!! POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK
https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)
statiunile-din-elvetia-si-austria.html
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174... |
Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)
2014-02-15 18:39- Date of removal: 2014-02-15
- Motivul eliminării: Topicul de discutie a fost creat automat pentru petitia Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Domnilor, imi pare rau dar nu am ce va face. REFORMULATI! Ideii nu injurii, nu amenintari. Nu pot sa mai accept asemenea exprimari pentru ca riscam inchiderea petitiei.
Autorul petitiei a sters si va sterge toate comentariile tip "spam"!
Autorul petitiei va “sterge / ascunde” toate comentariile care contin expresii obscene!
Continutul comentariilor postate este responsabilitatea autorilor respectivelor comentarii.
Daca aveti ceva de spus sau daca aveti ceva de comentat, va rog sa o faceti intr-un mod civilizat, fara injurii si fara amenintari. Atentie la limbaj!
Trebuie sa intelegeti ca suntem provocati si ca se incearca manipularea noastra.
De ce nu se mai discuta sau se discuta foarte putin despre problemele reale ale OLTCHIM: incapacitatea managementului de-a ridica capacitatea de productie a OLTCHIM, cresterea restantelor salariale, neplata drepturilor salariale celor disponibilizati, discriminarea practicata in OLTCHIM prin faptul ca directorii sunt cu salariile la zi iar restul salariatilor inregistreaza (la 01.01.2014) trei luni si jumatate restante salariale, supradimensionarea aparatului de conducere al OLTCHIM (directori si sefi divizie), etc.
NU VA LASATI MANIPULATI SI NU MAI RASPUNDETI LA PROVOCARI!
Musafir
#17230 Re: ai sa te faci mic mic mic picaso!!!
2014-02-15 19:39
#17224: AI PUTINTICA RABDARE - ai sa te faci mic mic mic picaso!!!
aloooooooooooo sint iarasi eu,,PICASSO SI TIA M DAT BIP ,CA SA TI SPUN CA SINT VOINIC,ALOOOO,AAALOO SINT IARASI EU,PICASSO;pai hai atunci tradatorule sau tradatoareo[ca azi te am sacrificat mardareee,dar intai te am,hai so chi son frez]cind v oi veni la comisie sa ma pupi in mina,ca nu mai vazut de 1an,.iar tu labagiule si pupincuristule de CERNEV[multa muuuuita n viitor]te maninc si pe tine si te cac[defapt pe tine te am mincat de IGNAT]si apoi iarasi te facccccccccccccc,nu uita ca ma tin de cuvint CERNEV NAGITULEEE, LUNI SEARA,ALUP ITEGUS CERNEV ,MARDARE,PIPEREA SI TALPASANU,,,,,TRADATORILOR DE OLTCHIMl,ASTA I FOTA DE LA MUNTE CUM VA PRINDE CUM VA,,MIIRS,NU MI E FRICA DECIT DE D ZEU, VOUA VA DA PIXUL SA L MANEVRATI PRIN GURITE,PT CA EU SINT UN PICASSO
Musafir |
#17231 Re: ai sa te faci mic mic mic picaso!!!2014-02-15 18:43#17226: ACASA, CAPUSELE! - ai sa te faci mic mic mic picaso!!! LASA I FRATE CA VINE PICASSO DE LUNI ,MINCAMIAR VREJUL TOTI TRADATORIII SI LE ARAT CU ADEVARAT,,,,,,,,,,,,CINE I PICASSO |
Musafir |
#17232 Re: Re: "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM" - MAJORITATEA LACUSTE LIBERALE2014-02-15 18:47#17202: - Re: "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM" - MAJORITATEA LACUSTE LIBERALE "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM" - MAJORITATEA LACUSTE LIBERALE2014-02-02 20:58 #16320: - Re: INCA UN OSCIOR PENTRU FRAIERI DE LA "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM" http://i.imgur.com/ati5xEN.png?1?5461... MINCIUNA SI DEZINFORMARE LA NIVEL GUVERNAMENTAL PRIVIND OLTCHIM.TOATA LUMEA VORBESTE DESPRE SALARII NEPLATITE DE DOUA LUNI SI JUMATATE. FALS. ESTE VORBA DESPRE TREI LUNI SI JUMATATE (SAPTE CHENZINE SALARIALE)! RESTANTELE SALARIALE ale oamenilor de la OLTCHIM sunt de 7 CHENZINE (3 LUNI SI JUMATATE), astfel: 1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat) – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012 - (trebuia achitata in data de 10.01.2013); 2. avans luna IANUARIE 2013 (trebuia platit in data de 25.01.2013) – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013); 3. avansul lunii NOIEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.11.2013); 4. lichidarea lunii NOIEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.12.2013); 5. avansul lunii DECEMBRIE 2013 (trebuia platit in data de 25.12.2013); 6. lichidarea lunii DECEMBRIE 2013, cu transport inclus (trebuia platita in data de 10.01.2014); 7. tichetele de masa aferente lunii DECEMBRIE 2013 (trebuiau distribuite in data de 10.01.2014); 8. avansul lunii IANUARIE 2014 (trebuie platit in data de 25.01.2014); 9. lichidarea lunii IANUARIE 2014, cu transport inclus (ar trebuii platita in data de 10.02.2014); 10. tichetele de masa aferente lunii IANUARIE 2014 (ar trebuii distribuite in data de 10.02.2014). RESTANTELE SALARIALE ale disponibilizatilor de la OLTCHIM (trebuiau platite in momentul disponibilizarii – respectiv pana cel mai tarziu in data de 13.06.2013, sunt urmatoarele: 1. valoare transport luna DECEMBRIE 2012 (max. 80 lei / salariat – functie de timpul efectiv lucrat in luna DEC. 2012); 2. avans luna IANUARIE 2013 – (40% din salariul tarifar aferent lunii IANUARIE 2013); 3. o suma de bani aferenta concediilor de odihna neefectuate in anul 2013 sau rest. anterioare anului 2013 - conform unui comunicat al OLTCHIM, sumele aferenta CO se vor achita in perioada februarie - iunie 2014, in ultima zi a fiecarei luni; 4. salariile compensatorii datorate de OLTCHIM conform CCM. Sa nu uitam de DETURNARILE DE FONDURI (furturi din avutul personal) facute de catre conducere OLTCHIM cu binecuvantarea liderilor SVO (directorul CAR este si lider / contabil SVO): retinerea CAR-ului pe statele de plata si nevirarea acestor sume la CAR, retinerea ratelor bancare pe statele de plata si nevirarea acestora la banci, retinerea “garantiilor” pe statele de plata si nevirarea acestor sume in depozitele bancare de garantii, etc. Sa nu uitam ca, desi la ora aceasta OLTCHIM, functioneaza la maxim 10% din capacitatea de productie (dar managementul vorbeste de 25%), numarul de personal a scazut cu 30%, numarul directorilor (numiti pe criterii politice si de rudenie nu pe criterii de competenta) a crescut, fiind supradimensionat - este 22 directori (spre exemplu conducerea executiva a OLTCHIM a crescut de la 6 directori la 9 directori, deci cu 50% mai multi). Ei nu au fost sacrificati, nefiind disponibilizati! Cei 22 de directorii (majoritatea ineficienti si subcalificati, numiti pe criteriul apartenentei politice) din OLTCHIM sunt tinuti in functie, desi s-a cerut in nenumarate randuri reducerea fireasca a acestora de la 22 la maxim 7 iar datoriile OLTCHIM cresc vazand cu ochii (de cand a plecat Domnul Constantin Roibu, sa zicem din 30.09.2012 pana la 31.01.2014, datoriile au crescut cu cca. 255 de milioane de euro). |
2014-02-15 18:49- Date of removal: 2014-02-16
- Motivul eliminării:
Musafir |
#17234 Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?2014-02-15 18:50 |
Musafir |
#17235 Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA2014-02-15 18:53#17201: - Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA Parvu, sa nu mai minta. Banii platilor compensatorii nu sunt la masa credala. ACESTIA POT FI ACHITATI LA ZI SI CU RESTANTA DE INTARZIERE DE LA DATA DISPONIBILIZARII si conform legii insolventei, conducerea trebuie in perioada insolventei sa nu mai ramana datoare sau sa aibe de achitat plati catre RESTANTIERI, altfel nu-si are rost insolventa. Ce era inainte de insolventa sunt la masa credala (inclusiv deturnarea de fonduri a banilor catre CAR la CET ). ASTA CA SA-L INFORMAM, A NU MAI MANCA GOGOSI PE LA TV SI IN PRESA. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcReJcnsJPxG8uZy4k0k4BdpPmC9...
Art.2 , Art. 6 si TOATE SUMELE de la Art. 5 pe baza creantei (datoriei) la care societatea este partase in insolventa, SE OBLIGA A ACHITA esalonat sau total, conform legii insolventei catre datornicii sai, pentru a aduce SOCIETATEA la iesirea din isolventa. Se specifica efectul disponibilizarilor prin a justifica administratorii judiciari, noua organigrama aprobata la data disponibilizarii 15.05.2013, cat si planul de reorganizare si masurile prevederilor legii. ATLFEL ADMINISTRATORUL JUDICIAR NU-SI JUSTIFICA DISPONIBILIZARILE SI RESTRANGEREA CHELTUIELILOR, CAT SI PROGRAMUL DE REORGANIZARE. JUDECATORUL SINDIC OPRIND INSOLVENTA SI DECLANSAND FALIMENT.
ART. 6 SPECIFICA CITEZ " PREZENTA DECIZIE ISI PRODUCE EFECTELE DE LA DATA COMUNICARII SALE". LEGEA INSOLVENTEI NU MAI TREBUIE SA PREZINTE RESTANTE PE PERIOADA ACEASTA, CI SA SCADA, REDUCANDU-LE SAU CHIAR TRECAND LA ZI CU ACHITAREA LOR, OBLIGANDU-I PE ADMINISTRATORI. SUMELE CARE SUNT RESTANTE EXISTA NUMAI CELE INCLUSE LA MASA CREDALA, CARE CONFORM LEGII NU POT FI ACHITATE, DECAT DUPA IESIREA DIN INSOLVENTA . ASA CA SUMELE SALARIILOR COMPENSATORII, TREBUIE ACHITATE IN TOTALITATE SI CU PLATA INTARZIERILOR PANA LA DATA ACHITARII LA ZI. |
Musafir |
#17236 NU UITATI: CERNEV A FOST DEMIS!2014-02-15 18:57#17226: ACASA, CAPUSELE! - ai sa te faci mic mic mic picaso!!! Uitati ce declara cernev in ZIARUL DE VALCEA - http://ziaruldevalcea.ro/2013/12/16/contractul-de-privatizare-al-oltchim-va-fi-semnat-la-hotelul-double-tree-by-hilton-din-bucuresti/ cu privire la cauzele insolventei: Bine tovarasu' cernev, cand Roibu ti-a marit salariul de sef sectie - paznic de zi la "fiare" inerte, de ce nu ai refuzat acest lucru si de ce nu ai cerut sa fi disponibilizat. Ai tras cu dintii de scaunul tau caldut si nu ai cedat decat atunci cand ai fost trecut la dispecerat pe bani mai multi si pe timp liber berechet. Cand ai fost "uns" ca reprezentant al salariatilor - viitor presedinte de sindicat ti-ai tras si bonus: transferul sotiei de la design.ro la oltchim si nu pe post de palmas si nu pe bani putini. Cand ti-ai "tras" sindicat cu ce ai momit oamenii ca sa se inscrie in sindicatul tau? Nu cumva cu marirea salariilor, cu functii special si ad-hoc infintate, cu garantarea "vesnica", "intru vesnica ta pomenire", a locurilor de munca pentru membrii tai de sindicat? Cand 1.000 de oameni au fost disponibilizati tu ai spus "pas" atat pentru tine cat si pentru consoarta ta. Acum vii sa ne spui ca Roibu a gresit cand ne-a marit salariile si nu ne-a disponibilizat? Asa gandeste un lider de sindicat si asa sunt aparati salariatii prin masuri de disponibilizare si de inghetare a salariilor? Si uitati ce comentariu a aparut cu privire la alegerea (demiterea lui cernev): |
2014-02-15 19:02- Date of removal: 2014-02-15
- Motivul eliminării: Topicul de discutie a fost creat automat pentru petitia Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Domnilor, imi pare rau dar nu am ce va face. REFORMULATI! Ideii nu injurii, nu amenintari. Nu pot sa mai accept asemenea exprimari pentru ca riscam inchiderea petitiei.
Autorul petitiei va “sterge / ascunde” toate comentariile care contin expresii obscene!
Continutul comentariilor postate este responsabilitatea autorilor respectivelor comentarii.
Daca aveti ceva de spus sau daca aveti ceva de comentat, va rog sa o faceti intr-un mod civilizat, fara injurii si fara amenintari. Atentie la limbaj!
Trebuie sa intelegeti ca suntem provocati si ca se incearca manipularea noastra.
De ce nu se mai discuta sau se discuta foarte putin despre problemele reale ale OLTCHIM: incapacitatea managementului de-a ridica capacitatea de productie a OLTCHIM, cresterea restantelor salariale, neplata drepturilor salariale celor disponibilizati, discriminarea practicata in OLTCHIM prin faptul ca directorii sunt cu salariile la zi iar restul salariatilor inregistreaza (la 01.01.2014) trei luni si jumatate restante salariale, supradimensionarea aparatului de conducere al OLTCHIM (directori si sefi divizie), etc.
Musafir
#17237 Re: Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?
2014-02-15 20:02
#17234: - Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?
TOT PT TINE FRATEE,SALUT,SINT EU PICASSO,AM VENIT TIRZIU DE LA POMANA SCROAFEI DE MARDARE,,IN JUR DE ORA 20 SI 30,DAR SINT TARE FERICIT CA FETELE LUI TATA AU BATUT OLTENCENCELE[TOT ALE NOASTRE,PT CA SINTEM NEAM]CRAIOVENCELE LA ELE ACASA,LA DIFERENTA DE 20 DE PUNCTEEE,[SINT FERICIT,SINT FERICIT CE EU DE FETE SINT IUBIT]ASA CA MI SE RUPE MI SE INDOAIE,MI SE FACE CA LA OAIE[SI NU CA DE OAIE],,,,,INCA O DATA SI ALTADATAAA,,MULTUMESC FRATE,,TE SALUTA FOTAAAAAAAAAAAAAAA,,EU SINT FOTAAAAA TRADATORILOR[ALUP ITEGUS]
Musafir |
#17238 Tovarase secretar Cernev, te asteapta tovarasul secretar general al PCR, Nicolae Ceausescu!2014-02-15 19:11Tovarasul secretar de partid Cornel Cernev este chemat la raport de tovarasul secretar general al PCR, Nicolae Ceausescu si de tovarasa Elena Ceausescu: |
2014-02-15 19:17- Date of removal: 2014-02-15
Musafir
#17239 Re: Re: Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?
2014-02-15 20:17
#17237: - Re: Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?
IAR ACUM CEVA SPECIAL PT TRADATORIII, OLTCHIMULUI; O SA VENITI LA BATAL SA VA BAG FUTUNU N GURA SI SA MA SUGETI DE PUUUUIII MEI,CA SUNTETI MURDARI IN GURAAAAAAAAAAAAA,,,,,,,,EU FOTA NA,CA PICASSO E FERICT,E FERICIT,CA EL DE FETE E IUBIT,,,,,,PRIN GURITEE,,,,,,,,TRADORILOR DE OLTCHIM
2014-02-15 19:29- Date of removal: 2014-02-16
- Motivul eliminării:
Musafir |
#17241 JAF LA OLTCHIM: datorii de 220 mil. EURO acumulate intr-un ann; salarii neplatite de 3 luni s2014-02-15 19:30Hai sa lamurim si problema datoriilor Oltchim. Si cel mai bine este sa vorbim cu situatiile (este vorba despre acte oficiale publicate pe site-ul Oltchim) pe "masa". Se vede in mod clar ca datoriile Oltchim sunt urmatoarele: Asta inseamna ca daca se continua ca acest management inca 1 an si jumatate se vor acumula datorii echivalente celor acumulate timp de 23 de ani in vremea Domnului Constantin Roibu. |
Musafir |
#17242 Re: Re: Re: Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?2014-02-15 19:32#17239: - Re: Re: Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor? ALOO,CERNEV ,EU PICASSO MA TIN DE CUVINT,RAMINE PT LUNI DUPA ORELE 16 |
Musafir |
#17243 "NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM" - MAJORITATEA LACUSTE LIBERALE2014-02-15 19:44 |
2014-02-15 20:14- Date of removal: 2014-02-15
- Motivul eliminării:
Musafir
2014-02-15 21:14
#17242: - Re: Re: Re: Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?
AHHH CERNEV CERNEV ,CERNEV,CA AM SOTIA LA[STOP],DAR LASA CA O FREACA PICASSO PE A TA CA ASA VREA PUUUUUTA MEA,CU MUUUUITA DE STIMAA,DE LA FOTAAAAA[IARTAMA DOAMNE,CA ASTIA NU SUNT OAMENI]
Topicul de discutie a fost creat automat pentru petitia Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Musafir |
#17245 Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA2014-02-15 20:41bai frateee,nu ma mai intoxica cu piperea ca ma supar eu fotaaaaa si o sa vada numai muuuuuuuitttttttttttaaaaaaaaaaaa,,,lasa ma, ca merge asa ,,,,,,,,,,,,,,,parerea mea#17235: - Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA
|
Musafir |
#17246 Pledoarie desperate ..... NIMIC2014-02-15 21:30Tot discutand despre CERNEV il faceti mai important decat este. CERNEV este un NIMIC. CERNEV nu exista. |
2014-02-15 21:37- Date of removal: 2014-02-16
- Motivul eliminării:
Musafir
#17247 Re: Re: Re: Re: Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?
2014-02-15 22:37
#172iar pt anghelache de la fotaaaaaaaa cu uraa, tupeistulee,asculta l pe FOTAA42: - Re: Re: Re: Re: BAI FRATEE,tu nu ai inteles cine i PICASSO in fata tradatorilor?
ba gabita, papusa gonflabila,alooo,sint eu picasso,ti am spus sa i pui botnita la tradatorul de oltchim cernev si nu a i ascultat vad eu FOTA,pai atunci tot FOTA,iti demonstreaza ,ca veti suge toti certnevistiii puuuuuuuuma lui fotaaaaaaaaaaaa,contactatima sa va dau muuuuuuuuuuuuuuulta sanatate la 3482,control final,,,,,,,,ete naaaa de la picasso,,sa mi su geti labagiilor,,,,,,,DESTUUL,,,,,,,,,,,,eu sint MAAAA,,,,,,,,,FOTAAAAAA,,,,PROSTANAC EXACT CA GHIOCA,,DUTE N MINA MEA GABITAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Topicul de discutie a fost creat automat pentru petitia Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Dreptatea |
#17248 Treziti-va!2014-02-15 21:39Puterea OLTCHIM este reprezentata de cei ~2300 de angajati nu de partidele instalate la conducere. OLTCHIM funcționează datorită celor 2300 de oameni care țin cu dintii de locurile lor de munca. Ei vor sa muncească intr-o companie sănătoasă, condusă de profesioniști, nu de diletantii. Promovați valorile din rândul vostru, nu va lăsați amenințați și Învrăjbiți de nulitatile care va conduc. Uniți-va împotriva lichelelor, promovatilor fără merite, slujbasilor politici, ageamiilor si profitorilor, lingăilor si slugilor. Voi sunteți 2300 ei sunt NIMIC. |
2014-02-16 07:17- Date of removal: 2014-02-16
- Motivul eliminării:
Musafir
#17249 pt 17209
2014-02-16 08:17
UN PROST ,UN NATARAU ,UN NESPALAT CARE A PLECAT CU SOSETELE IN PANTOFI PLINE CU VASELINA IN URMA SOMNULUI DE PE BANCUTELE DIN VESTIAR .
UN OM CARE NU FACE UN PAS SA NU VORBEASCA DE CINEVA ,UN ELEMENT INLATURAT DIN FAMILIA CARE A INCERCAT SA O INJGHIEBEZE ,CARE A AVUT O FEMEIE DE NU O MERITA NICIODATA DUPA CARE A DENIGRATO CA TRAIESTE CU ,CUMNATUL EI (PRIMARUL PNL DIN HOREZU -ILIE FIRTAT)....ASTA E VLAD CLAUDIU FIUL LUI """"DUNGA """""DIN HOREZU OMUL CARE MUNCESTE IN OLTCHIM DE DARIMA BANCUTELE
Musafir |
#172502014-02-16 07:21ICA LASA BIRFA PRIN SPATE ..FI BARBAT ADEVARAT LA BRUMA DE ANI CARE AI AI ,NU MUSCA DE CUR SI MUSCA DIN FATA ,DE OBRAZ SI SPUNE CE TE DERANJAZA CA INTR-O BUNA ZI EU O SA MA DESCARC PE TINE SI AM SA SPUN TARE IN MIJLOCUL GARAJULUI CINE ESTI SI CE FACI. PAREREA MEA E CA TREBUIE DISCUTAT INTRE PATRU OCHI SA TERMINAM ODATA CU NESIMTIREA TA . |
|
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
Cerem oficial retragerea definitva a licenței de funcționare a postului de televiziune Antene 3 CNN
3077 Creat: 2024-11-27
Petitie către Curtea Constituțională a României Subiect: Menținerea în cursa prezidențială a domnului Călin Georgescu
2598 Creat: 2024-11-28
PEDAGOGII SOLIDARI
832 Creat: 2024-11-23
Lăsați-ne să învățăm! Homeschooling în România
8035 Creat: 2024-10-08
Închiderea postului Antena 3
195 Creat: 2024-11-28
Suplimentare locuri rezidențiat Farmacie și Medicină Dentară 2024
2385 Creat: 2024-11-18
RECUNOAȘTEREA SCAUNULUI ÎMPIEDICAT AL LUI BENEDICT AL XVI-LEA ȘI CONVOCAREA CONCLAVULUI
17496 Creat: 2023-10-23
Scădere prag minim de promovare a examenului de rezidențiat de la 60% la 59%
176 Creat: 2024-11-21
Majorarea indemnizațiilor de handicap – o necesitate imediată!
2716 Creat: 2024-01-29
Petiție privind atragerea la răspundere în conformitate cu legislația Republicii Moldova a persoanei cu pseudonimul de pe Tiktok ”Ahuevshîi”- în rusă, la moment- ”PERSONALITATEA”
86 Creat: 2024-11-23
Organizarea sesiunii speciale a examenului de rezidentiat in mai 2025
77 Creat: 2024-11-22
Petitia Anti Georgescu
75 Creat: 2024-11-26
Declarare nulitatii acordului cu Ucraina, neutralitate, pace
13270 Creat: 2024-07-22
Interzicem TIK TOK in Romania
287 Creat: 2023-03-17
Recunoașterea pașaportului ca echivalent juridic al cărții de identitate în România
53 Creat: 2024-11-25
Suplimentare locuri Medicina de Familie - Rezidentiat Medicină 2024
54 Creat: 2024-11-21
Dreptate pentru Diana Iovanovici Șoșoacă
8774 Creat: 2024-10-07
Refacerea referendumului pentru redefinirea familiei
179 Creat: 2024-11-15
Fluidizarea traficului în zona Baciu-Cluj-Napoca prin introducerea de autobuze școlare
460 Creat: 2024-10-18
STOP! Reabilitarea infrastructurii rutiere pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989
95 Creat: 2024-11-19