Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Sandu Ion |
#15501 PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA2014-01-13 18:13Privatizarea Oltchim ar putea fi amânata pâna in martie. Termenul final de depunere a ofertelor de cumparare a activelor de productie ale combinatului chimic ar putea sa fie prelungit cu circa 45 de zile, adica pâna la mijlocul lunii martie, la cerinta principalelor companii interesate de Oltchim care vor mai mult timp la dispozitie pentru a lua o decizie in privinta participarii la licitatie. http://vtv.ro/?p=8996 |
Musafir |
#15502 Re:2014-01-13 18:15Voi astia ai lui cernev si ghioca nu stiti sa discutati normal, sunteti niste badarani si neciopliti la fel ca sefii vostri "tortionari" mentionati mai sus. |
musafir |
#155032014-01-13 18:2822 01 2014 ora 11 toti disponibilizati in fata pavilionului oltchim nu mai asteptati ca nu ne rezolva nimeni problemele |
Musafir |
#155042014-01-13 18:45De ce 22 si nu mai de vreme? |
Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)
2014-01-13 19:30- Date of removal: 2014-02-12
- Motivul eliminării:
CIMITIR=5 BULIOANE |
#15506 TRADATORI DE OLTCHIM2014-01-13 19:32Cerneve pleaca mai la pensie caci ne-ai mancat banii din cotizatii cu avocatii pune-l in loc pe copia fidela RADU; ILE''de la EL III. |
Musafir |
#15507 Re: daca....2014-01-13 19:37singura solutie cind vor veni disponibilizatii,sa i linsam pe tradatorii OLTCHIMULUI;piperea,talpasanu cernev si ghioca,ca ei au mincat RAHATUL sa minta din partea hotilor de;zaremba,vozganiansi banditul de DAN[FELIX MOTANUL,SECURISTUL COMUNIST]VOICULESCUUUU,ASTIA SINT TRADATORII OLTCHIMULUI,MERITATI DECAPITATI[JIHADUL]NEMERNICILOR SI NENOROCITILOR,LINSATI MERITATI TOTI,,SE STIE MIIIRS |
Musafir |
#15508 Re: PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA2014-01-13 19:42#15501: Sandu Ion - PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA SANDULEEEasculta la fota,privatizarea o vor face hotii de la putere dupa alegeri in MAI,sa ma scuipi in gura si vezi ca eu nu am mintit nimic pina acum si totil s a adeverit,te salut |
Musafir |
#15509 Re:2014-01-13 19:46da GOGULEEE eu sint de acord si voi veni de acasa,dar sa vad muncitorii,vor iesiii,asta i problema D LE ING DICULOIU |
CURIOSUL. |
#15510 Re: Re: PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA2014-01-13 19:54#15508: - Re: PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA Amanari peste amanari. privatizare niciodata. degeaba ne amagesc. si o tot dau dupa cires.nu se vrea supravietuirea oltchimului. de cand l-au schimbat pe roibu s-a accentuat caderea combinatului . datoriile au crescut mai abitir decat in epoca roibu. se incearca dezbinarea salariatilor pe toate planurile. doar doar vor reusi anularea contractului de munca din vremea roibului. in care se prevedea platile compensatoriiin caz de disponibilizare, |
Musafir |
#15511 Re: Re: Re: PSIHOPATULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE2014-01-13 19:55#15498: - Re: Re: PSIHOPATULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SCUZE GOGULE PT 1000,,,FOTA,15498,MIII DE SCUZE NU AM INTELES |
Musafir |
#15512 SI TINE MINTE GHIOCA - PENTRU CA ESTE CEEA CE TE CARACTERIZEAZA:2014-01-13 21:07#15507: - Re: daca.... https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1185077_40934143919943... |
musafir |
#155132014-01-14 07:02nu uitati disponibilizati pe 22.01.2014 la ora 11 in fata pavilionului daca vin si cei angajati [deocamdata] e si pentru interesul lor daca vor orcum lor lea mai aruncat ceva nu ne bazam pe ei noi sa ne stringem toti si este suficient |
ION |
#15514 mobilizare2014-01-14 07:37PE 22 IANUARIE TOATE PERSOANELE DISPONIBILIZATE SINT ASTEPTATE IN FATA PAVILIONULUI OLTCHIM LA ORA 9. ASTEPTAM SI PARTICIPAREA GELOR DE LA PITESTI .NU ESTE POSIBIL CA DUPA 6 LUNI DE LA DESFACEREA CONTRACTELOR SA NU PRIMIM DREPTURILE SALARIALE CE NI SE CUVIN MAI ALES CA ATUNCI NI S-A SPUS CA NU VOR FACE DISCRIMINARI INTRE DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI. NU PUTEM ACCEPTA O ESALONARE A PLATILOR IN PROCENTE PE PARCURSUL A 5 LUNI ASA CUM VOR ADMINISTRATORII.IN TIMP CE CONDUCEREA ISI PRIMESTE SALARIUL LA ZI, SALARIU PE CARE NU-L MERITA FAC SI ALTE AFACERI CU FIERUL VECHI ADICA CONTRACTE SEMNATE LA PRET MIC SI FARA STIREA ADM.PIPEREA ,CONTRACT CARE ADUCE PREJUDICII OLTCHIMULUI. SE PARE CA SE VREA MUSAMALIZAREA ACESTUIA, DEOARECE INAFARA DE CEI CARE L-AU SEMNAT PE FURIS AU AFLAT SI ALTII [PIPEREA, DICULOIU ,CERNEV SI ALTII DE LA PITESTI CARE NU SPUN NIMIC SI NU SE IA NICI O MASURA. AVETI TIMP SA VA ANUNTATI INTRE VOI . |
Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)
2014-01-14 08:04- Date of removal: 2014-01-14
- Motivul eliminării:
Musafir
#15515 Re:
2014-01-14 09:04
#15500: -
sa i sugi pula la PATRUT, GAOCELULEEE ,lingau de funduri slinoase,va veni si ziua ta milogarulee,eu sint PICASSO,,MIIRS
Topicul de discutie a fost creat automat pentru petitia Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Domnule Fota, domnilor, imi pare rau dar nu am ce va face. REFORMULATI! Ideii nu injurii, nu amenintari. Nu pot sa mai accept asemenea exprimari pentru ca riscam inchiderea petitiei.
Autorul petitiei a sters si va sterge toate comentariile tip "spam"!
Autorul petitiei va “sterge / ascunde” toate comentariile care contin expresii obscene!
Continutul comentariilor postate este responsabilitatea autorilor respectivelor comentarii.
Daca aveti ceva de spus sau daca aveti ceva de comentat, va rog sa o faceti intr-un mod civilizat, fara injurii si fara amenintari. Atentie la limbaj!
Trebuie sa intelegeti ca suntem provocati si ca se incearca manipularea noastra.
De ce nu se mai discuta sau se discuta foarte putin despre problemele reale ale OLTCHIM: incapacitatea managementului de-a ridica capacitatea de productie a OLTCHIM, cresterea restantelor salariale, neplata drepturilor salariale celor disponibilizati, discriminarea practicata in OLTCHIM prin faptul ca directorii sunt cu salariile la zi iar restul salariatilor inregistreaza (la 01.01.2014) trei luni si jumatate restante salariale, supradimensionarea aparatului de conducere al OLTCHIM (directori si sefi divizie), etc.
NU VA LASATI MANIPULATI SI NU MAI RASPUNDETI LA PROVOCARI!
2014-01-14 08:09- Date of removal: 2014-01-14
- Motivul eliminării:
Musafir
#15516 Re: SI TINE MINTE GHIOCA - PENTRU CA ESTE CEEA CE TE CARACTERIZEAZA:
2014-01-14 09:09
#15512: - SI TINE MINTE GHIOCA - PENTRU CA ESTE CEEA CE TE CARACTERIZEAZA:
PAI CE SA MAI ASTEPTE;DECIT SA L PRINDA FOTA SI SA I DEA MUIEE CU ANGAJATII[VREO 2000],ASTA ASTEAPTA,DAR SE VA REZOLVA ,CU SIGURANTAA,,MIIRS TRADATORULEE,MIIRS MINCINOSULEE,ALUP IGUS,EU SINT PICASSO
Topicul de discutie a fost creat automat pentru petitia Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Domnule Fota, domnilor, imi pare rau dar nu am ce va face. REFORMULATI! Ideii nu injurii, nu amenintari. Nu pot sa mai accept asemenea exprimari pentru ca riscam inchiderea petitiei.
Autorul petitiei va “sterge / ascunde” toate comentariile care contin expresii obscene!
Continutul comentariilor postate este responsabilitatea autorilor respectivelor comentarii.
Daca aveti ceva de spus sau daca aveti ceva de comentat, va rog sa o faceti intr-un mod civilizat, fara injurii si fara amenintari. Atentie la limbaj!
Trebuie sa intelegeti ca suntem provocati si ca se incearca manipularea noastra.
De ce nu se mai discuta sau se discuta foarte putin despre problemele reale ale OLTCHIM: incapacitatea managementului de-a ridica capacitatea de productie a OLTCHIM, cresterea restantelor salariale, neplata drepturilor salariale celor disponibilizati, discriminarea practicata in OLTCHIM prin faptul ca directorii sunt cu salariile la zi iar restul salariatilor inregistreaza (la 01.01.2014) trei luni si jumatate restante salariale, supradimensionarea aparatului de conducere al OLTCHIM (directori si sefi divizie), etc.
2014-01-14 08:48- Date of removal: 2014-01-14
- Motivul eliminării:
Musafir
#15517 Re: Re: SI TINE MINTE GHIOCA - PENTRU CA ESTE CEEA CE TE CARACTERIZEAZA:
2014-01-14 09:48
#15516: - Re: SI TINE MINTE GHIOCA - PENTRU CA ESTE CEEA CE TE CARACTERIZEAZA:
IAR PT TINE N M ;STABILESTE O ZI SI O ORA CIND VREI SA NE INTILNIM IN FATA LA PRIMARIE[CA VAD AMENINTI A 3 A OARA,STABILESTE O ZI SI DACA NU VEI VENI ,O SA VIN EU PESTE NEAMUL LU MATA SI A LU TACTO SI VEZI TU PE DIAVOLU INTRE OCHI AIA DE LABAGIU,STABILESTE FUTUTE N GURAA CU NEAMUL LU MATA SI A LU TACTOO,,MIIIRS,[FOTAA]MIIRS,EU SINT[PICASSO SI TI AM DAT UN MIC BIP,,ATENTIE ,E ULTIMA DATA CIND TE AVERTIZEZ,MINCAMIAI PULAA HOTULE SI FRICOSUL PULII MELEEEEEEE,DA DRUMUL LA CREIER SA GINDEASCA CA DACA NU ,VAI MAMA TA,,CURVARULEE NU STIU CUM MAI STA SOTIA CU TINE,CITA UMILINTA A VAZUT ACEASTA FEMEIE SI FIUTO DE LA TINEEE ESCROCULEE,,MIIRS CU CERNEV SI GHIOCA,VA TI ALIAT IMPOTRIVA MEA FARA NICI O DOVADA FUTUTE N GURITAAAAAAAAA CU LAMUITAAA,AI BELIT PULICAAAAAAA
2014-01-14 08:51- Date of removal: 2014-01-14
- Motivul eliminării:
Musafir
#15518 Re: mobilizare
2014-01-14 09:51
#15514: ION - mobilizare
PT ION ;FOTA VA ASTEAPTA SA AVEM UN PIC GRIJA DE TRADATORII OLTCHIMULUI SI MINCINOSI VALCEI,DACA PUTEM SA I PRINDEM,FUTU I IN GURITEEEEEEEEEEE
2014-01-14 10:02- Date of removal: 2014-01-14
- Motivul eliminării:
Musafir
#15519 Re: Re: Re: PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA
2014-01-14 11:02
#15510: CURIOSUL. - Re: Re: PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA
PAI SA VA SPUNA TOT FOTA;UITATI VA LA VOZGANIAN URMARIT PENAL IN CAZUL PRIVATIZARI OLTCHIM[CITESTE BINE CERNEV]DAN VOICULESCU DAT IN GIT DE ZIARELE DIN PITESTI SA MI O BELESTI GAOCELULEE,ASA SA INCERCAT DISTRUGEREA OLTCHIMULUI SI DECAPITAREA D LUI ROIBU,PRIN SMENARIILE POLITICEEE IMPUTITE SI MIZERABILEE,DAR ASTA NU E TOTUL,TOATE ACESTE MIZERII SINT FACUTE DE ESCROCUL SI NENOROCITUL DE ZAREMBAAA,INTELEGE TIDISPONIBILIZATI,DAR SI OAMENII OLTCHIMULUI PT CINE SINT FACUTE JOCURILEEEEEEEEEEEEEEEEEE,PT ZAREMBA,DAR NOROCUL ALTORA POATE SI AL NOSTRU ,VA VENI DIN PARTEA LUI MISTER,IN NICIUN CAZ DIN PARTEA ACESTUI GUVERN TICALOS,CRIMINAL[EU ASA CONSIDER],CREDETI MA CA PRIVATIZAREA VA FI AMINATA PINA IN LUNA MAI DUPA ALEGERI,DUPA ACEEA [POTOPUL],VOM FI DATI AFARA SI DECAPITATI DATORITA TRADATORILOR CARE AU INTERESE[VEZI CERNEV PRIETEN CU ZAREMBAA,E DECLARATIA LU CERNEV],PUNE TI MINA SI CREIERASUL SI JUDECATI CIND VA M SPUS DE INTILNIREA CEA DE TAINAA,D ZEU SA AIBA GRIJA DE NOI ,CA ACESTI POLITRUCI NE VOR CAPETELE DE 24 DE ANI,TOTUL LA FIER VECHI PT TIGANI,,VORBESC CU MULTA RASPUNDERE EU FOTAA,,MIIIIIIIIIRS CERNEV SI LABAGII TAI CU MARELE GREVEE [GINDITE DE TINRE TRADATORULEE],CU BANII DE LA ZREMBA NENOROCITULEE DE NAGIT,TAMBALAGIU,AI INCERCAT SA NE DISTRUGI,DAR D ZEU VEGHEAZAA,DUTEEEEEEEEEEEE NMORTI MATII,IN BULGARIA TRADATORULEE DE [OLTCHIM,DAR SI DE OAMENIII DIN VALCEA CARE VOR AVEA DE SUFERIT,PROSTULEE,NU AI GINDIT,FUTU TI MORTIIIIIIIIIII MATIIIIIII,MARS ACASAAA JAVRA ORDINARAA,A VENIT ZIUA DREPTATIII[FOTAA],NENOROCITULEEEEEEEEEEE,ALUP IGUS
2014-01-14 11:20- Date of removal: 2014-01-14
- Motivul eliminării:
Musafir
#15520 Re: Re: Re: Re: PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA
2014-01-14 12:20
#15519: - Re: Re: Re: PRIVATIZAREA OLCTHIM AR PUTEA FI AMANATA
acest guvern nesimtit sa suga minaa ROMANILOR pt ca acest guvern [mafiot]ne a distrus,va spune tot FOTA ,VAGABONZII ACESTUI GUVERN[SE STIE],NE AU MINTIT SI NE VOR MNTIIIIII IN CONTINUAREEEEEEEEE,HAIDETI SA NE BAGAM PULILE N GURA LOR ,DAR VENITI DISPONIBILOIZATILOR VENITI SI NE SALVATI SI PE NOI ,,CEI CARE AM MAI RAMAS,,SA VA DEA DUMNEZEU SANATATEE,HAIDETI SA VADA CU ADEVARAT Ce inseamna [JIHADUL] VREAU SA I CONVINGEM PE POLITRUCII SI TRADATORII OLTCHIMULUI,ALUP IGUS CERNEV TRADATOR DE OLTCHIM
disponibilizat in locul celor trintori |
#155212014-01-14 11:31DISPONIBILIZATI DE LA PITESTI FACETI UN EFORT SI VENITI PE 22 01 2014 IN FATA PAVILIONULUI OLTCHIM ,POATE VOM REZOLVA CEVA V-A ASTEPTAM CU PAINE SI SARE . |
musafir |
#155222014-01-14 11:36LUATI LEGATURA CU TOTI DISPONIBILIZATI SI SA NE INTILNIM PENTRU CA I-AM LASAT PREA MULT TREBUIE SA PROCEDAM CA CEI DE LA MECHEL CA SA NE PRIMIM DREPTURILE CE NI SE CUVIN |
Musafir |
#15523 Chimcomplex scapă de Socar la Oltchim2014-01-14 12:25http://www.ziaruldebacau.ro/2014/01/14/chimcomplex-scapa-de-socar-la-oltchim.html http://www.ziaruldebacau.ro/wp-content/uploads/2014/01/econ.chimcomplex-600x400....
Compania petrolieră Socar, din Azerbaidjan, a anunțat prin directorul general al Socar România, Hamza Karimov, că nu are în intenție cumpărarea pachetului de acțiuni pus în vânzare de statul român la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Astfel, la numai două săptămâni până la termenul pentru depunerea ofertelor de cumpărare, societatea Chimcomplex Borzești, care va fi unul dintre investitori, scapă de un concurent important. Azerii au motivat renunțarea la Oltchim prin situația actuală a combinatului din Râmnicu Vâlcea, a cărui producție este axată, în principal, ca și la Chimcomplex, pe fabricarea produselor clorosodice. |
mama lui tata lui frac-su lui sor-sa lui fie-sa |
#15524 Re: Chimcomplex scapă de Socar la Oltchim2014-01-14 13:28#15523: - Chimcomplex scapă de Socar la Oltchim si una din barbile kkonducerii societatii si kkonducerii tarii s-a mai dus pe apa sambetei... asteptam intalnirea fructuoasa dintre protestatari si MAJESTATEA SA, RAHAT CU APA RECE, MICKEY MOUSE PONTA, miercuri, 22 ianuarie 2014, in fata societatii falimentare OLTCHIM. majestatea sa v-a aduce sacii cu bani de la danut si de la CRF-marfa.... oups, aia s-au consumat la intalnirile de taina din italia! |
2014-01-14 14:20- Date of removal: 2014-01-14
- Motivul eliminării:
Musafir
#15525 Re: Re: Chimcomplex scap? de Socar la Oltchim
2014-01-14 15:20
#15524: mama lui tata lui frac-su lui sor-sa lui fie-sa - Re: Chimcomplex scap? de Socar la Oltchim
veniti fratilor sa punem capat acestei mizerii ,acestei faCAturi facute de ordinarul de ZAREMBA,VOZGANIAN,DAN VOCULESCUU,PIPEREA SI LINGAII;CERNEV ,TALPASANU,ESCROCUL DE BALAN,MERGEM LA CET SI AI DAM MUIEE[MARS BALANEE]CA EU CHIAR STIU MULTEEEEEE,iar rugamintea cea mare este ca D UL ING DICULOIU sa lase friul liber la oamenii ,OLTCHIMULUI SA SI EXPRIME NE CAZURILE,asta i mesajul lui FOTAAAAAAA[EU SINT ,,PICASSOOO],REMY SI GANTOI APUCAMA TI DE UN OIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,MIIRS TRADATORILOR ENUMERATI MAI SUS,,SE STIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,MIIIIIIIRS
|
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
Suplimentare locuri rezidențiat Farmacie și Medicină Dentară 2024
2354 Creat: 2024-11-18
PEDAGOGII SOLIDARI
649 Creat: 2024-11-23
Lăsați-ne să învățăm! Homeschooling în România
7865 Creat: 2024-10-08
RECUNOAȘTEREA SCAUNULUI ÎMPIEDICAT AL LUI BENEDICT AL XVI-LEA ȘI CONVOCAREA CONCLAVULUI
17425 Creat: 2023-10-23
PETIȚIE PENTRU REPARAREA TELESCUNULUI VECHI DIN MASIVUL PARÂNG
462 Creat: 2024-09-05
Majorarea indemnizațiilor de handicap – o necesitate imediată!
2693 Creat: 2024-01-29
Scădere prag minim de promovare a examenului de rezidențiat de la 60% la 59%
164 Creat: 2024-11-21
Refacerea referendumului pentru redefinirea familiei
167 Creat: 2024-11-15
Fara camioane in Iasi, intre orele 6:30-8:30 si 16:00-18:00
132 Creat: 2024-11-19
STOP! Reabilitarea infrastructurii rutiere pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989
94 Creat: 2024-11-19
Organizarea sesiunii speciale a examenului de rezidentiat in mai 2025
68 Creat: 2024-11-22
Opriți concedierea asistenților maternali!
317 Creat: 2024-11-13
Petitie pentru Nou-Născuții Vulnerabili: Prelungirea Indemnizației până la 3 Ani
632 Creat: 2024-08-22
no to the death penalty
380 Creat: 2024-11-08
Suplimentare locuri Medicina de Familie - Rezidentiat Medicină 2024
46 Creat: 2024-11-21
Petiție privind atragerea la răspundere în conformitate cu legislația Republicii Moldova a persoanei cu pseudonimul de pe Tiktok ”Ahuevshîi”- în rusă, la moment- ”PERSONALITATEA”
44 Creat: 2024-11-23
Adevăr și respect pentru Biserica Greco-Catolică din România
336 Creat: 2024-11-07
Solicitare pentru revizuirea interdicției de părăsire a incintei școlii
179 Creat: 2024-11-15
ADOPTA UN POM
386 Creat: 2024-07-28
Dreptate pentru Diana Iovanovici Șoșoacă
8760 Creat: 2024-10-07