Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

2012-08-01 21:50

n-am murit ! sunt vie inca

Musafir

2012-08-01 21:51

Deranjant e modul in care s-a procedat la suspendarea Presedintelui. Deranjant e modul in care te-au tratat cei care se afla la Putere ACUM. Toti am fost tratati ca niste idioti, analfabeti si retardati. Mint , te sfideaza si isi urmaresc in continuare doar scopul si interesul propriu. E prima data cand nu mi-am exercitat dreptul de a vota.......si nu regret nici un moment acest lucru. A fost modul in care am vrut sa spun ca nu vreau sa traiesc in trecut si ca vreau sa merg inainte ! Respir, traiesc, sunt vie si suntem mai multi ca ei !

Musafir

2012-08-01 21:52

Tov.CRIN ,ROMANIA,dupa mintea dumitale,ar avea 9000[noua mii ]de locuitori.Esti jalnic,singurul presedinte ales de 9000 de persoane.Singurul lucru bun pentru tine ,este ca ,ti-ai ales purtator de cuvint,tot un TURNATOR,ca si seful tau FELIX.Din citi turnatori are PNL-ul nu ai gasit altul?

Musafir

2012-08-01 21:54

Idiotilor, nu a fost si nu e vorba de Antonescu. Referendumul a fost doar pentru demiterea lui Basescu. Dupa vor fi alegeri pentru presedinte si veti alege pe cine vreti. Antonescu e interimar si nu trebuie neaparat sa fie in continuare presedinte. E doar alegerea noastra. Dar voi nu va dati seama ca sunteti doar niste idioti.

Musafir

2012-08-01 21:57

sunt viu,iar mortii sunt in USL si tagma lor.Nu am votat deoarece nu ati reusit sa ma convingeti ca referendumul este necesar si ar aduce beneficii tarii si poporului biruit de taxe,spagi,comisioane.

Musafir

#731 sunt viu

2012-08-01 21:58

As avea multe motive sa nu sustin Presedintele:pierdut 25% din salariu, o saptamana concediu fara plata, post restructurat, fara sa mi se asigure dreptul la somaj, diminuarea veniturilor familiei in perioada de austeritate.Dar Institutia Presedintelui Romaniei trebuie aparata. Sunt viu si nevatamat: Crin, Viorel, ALEGERILE SUNT IN NOIEMBRIE! Sa vezi atuni cat de multe voturi ati pierdut voi cu raul pe care ni-l faceti oamenilor de rand.

Musafir

Sunt viu de-a binelea si absent la referendum, eu si familia mea.

Musafir

Nu votez ce-mi propun Voiculescu, Iliescu, Hrebencic, Fenechiu, Chiuariu.

Musafir

2012-08-01 21:59

sant in viata deci traiesc nu am vcotat caci eu gandesc

Musafir

2012-08-01 21:59

Cand veti face legea astfel incat un vot in plus pentru nu va creste sansa ca rezultatul "NU" sa castige, voi veni si eu la vot.
Asa, legea voastra electorala este complet neconstitutionala: votul nu poate fi "egal si direct" atata vreme cat votul meu in plus pt. NU ar putea contribui la validarea unui rezultat "DA"!!!
Aplicati pragul electoral doar pt. voturile cu DA, nu pentru toate voturile!

Musafir

2012-08-01 22:06

Nu am votat pentru ca nu am vrut. Initiativa suspendarii Presedintelui a fost pentru mine echivalenta cu o lovitura de stat. Parlamentul Romaniei azi nu e legitim pentru ca eu am votat parlamentari dintre membrii unui partid si ei azi voteaza in Parlament pentru alt partid...de aceea deciziile Parlamentului roman sunt azi pentru mine ilegitime. Presedintele ales trebuie sa isi termine mandatul.

Musafir

2012-08-01 22:08

Rusine lui Cacarau...nici Ceausescu n-ar fi fost in stare sa spuna asemenea enormitati....incepuse probabil sa-i placa la Cotroceni..era bun patul...ghinion

Musafir

2012-08-01 22:08

Nu am vrut sa legitimez cu votul meu lovitura de stat data de usl in frunte cu un plagiator si un repetent. Sunt o rusine nationala si nu ma reprezinta.

Musafir

2012-08-01 22:11

Am semnat petitia
Romania pitoreasca

2012-08-01 22:12

Uslasii sustin ca sunt mai putini locuitori decat votanti. Ok hai sa analizam niste date, dar hai sa vedem mai intai un comunicat al prefecturii Capitalei :"Prefectura Capitalei: 1.235 de sectii de votare, 1.973.380 buletine de vot pentru referendum
Bucureştenii se vor putea pronunţa, în 29 iulie, cu privire la demiterea lui Traian Băsescu în 1.235 de secţii de votare organizate pentru referendum, în acest scop fiind tipărite 1.973.380 de buletine de vot, potrivit datelor făcute publice, de Prefectura Capitalei. "
Acum analiza. Deci conform panaramelor uslase in Bucuresti pe listele de votanti au fost 1.792.689 iar locuitori sunt 1.677.985 deci un plus de 114.704 votanti. Bun sa zicem ca nu au fost necesare buletine in plus, nu au fost turisti, nu au fost urne flotante, votarile de 300% s-au petrecut doar in comunele cu "case de vacanta" unde au fost necesare buletine din alta parte si pe litoral. Presupunem deci ca sunt "doar" 1.677.985 votanti din care in Bucuresti au votat 42% adica s-au consumat 704.753 buletine de vot. Buuun. Mai departe. Prefectura capitalei zice ca s-au tiparit 1.973.380 buletine, adica au ramas nefolosite 1.268.627 buletine de vot pentru care trebuie sa existe proces verbal de distrugere semnat de toate partile interesate in referendum. Ne-ar putea arata uslasii un asemena document? Nu cumva numai in Capitala 1.268.627 voturi au fost stampilate cu DA de vajnicii uslasi si scapate in urne? Aud? Si nu cumva s-a petrecut peste tot la fel? Nu cumva asa au obtinut uslasii 7,4 milioane de voturi si prezenta de 46%? Nu cumva si rpezenta aia de 46 % este de fapt 37% sau chiar mai putin? Aud? Bai panarame uslase chiar ii credeti pe toti fraierii vostri?
Poate CCR ar trebui sa citeasca si chestia asta.

Musafir

2012-08-01 22:12

penibil,comunisti.

Musafir

2012-08-01 22:13

Sa-i fie RUSINE acestui repetent si obscur profesoras de istorie ca are pretentia de a fi presedintele romanilor. Sa restituie mai intai banii primiti din impozitele platite de cetateni pentru toate zilele in care a absentat de la sedintele din Parlament. NOI SUNTEM CEI VII, nu tu, adormitule! Nu esti bun de nimic, nu ai fost in stare sa iti faci o cariera inainte de a intra in mocirla asta pe care voi o numiti politica. Pentru a promova interesele celor care te sustin ai semanat si semeni numai ura! Nu este Basescu " cel mai iubit dintre paminteni", dar tu, repetentule, si cu ceata lui Iliescu sunteti mult mai urati. Ai facut de ras pe adevaratii liberali din Romania!

Musafir

2012-08-01 22:13

Cum pot lasa batrinii liberali ca imaginea PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL sa fie terfelita?
Singura sansa a ROMANIEI E MONARHIA.
EMIGRANTE09

2012-08-01 22:14

AR FI MULT MAI BINE DACA PERSOANELE CARE AU FURAT SI AU INSELAT STATUL SA INTRE LA PUSCARIE SI POATE IESI DOAR ATUNCI CAND RESTITUE PANA LA ULTIMUL BANUT TOT CE AU FURAT SI AICI INTRA O CATEGORIE IPRESIONANTA DE PERSONAJE DUBIOASE A POLITICII ROMANESTII SI NU NUMAI

Musafir

2012-08-01 22:14

traiesc,platesc impozite la buget,am cinci salariati,nu am votat,si domnul crin si toata camarila traiesc de pe spatele nostru.
Romania pitoreasca

2012-08-01 22:15

Eu domiciliez in strainatate, nu figurez pe listele CNAS, am drept de vot si nu am votat. Ce-i cu asta? Mai veniti cu liste si listute mai uslasi? Pai atunci tot ce e document oficial din 1989 incoace raportat la numar de cetateni si liste de votanti nu e valabil, nici un referendum, votare locala, parlamentara, prezidentiala, liste de asigurari sociale, nimic din ce poarta parafa ministerului de interne sau alt minister nu este veridic, totul este umflat, totul este gresit si toata lumea are dreptul sa ceara anularea tuturor actelor, normativelor, legilor. Numarul de parlamentari care este decis de numarul cetatenilor nu este valid si legal. O gramada de parlamentari au actionat deci in ilegalitate fiind reprezentantii mortilor si ranitilor si condamnatilor si mai stiu eu cui. Legile adoptate de Parlament devin nule. Banii incasati de parlamentari de ani si ani de zile trebuiesc returnati si in general trebuie sa va duceti dracului cu toti pentru ca nimic din ce s-a legalizat din '89 nu e legal. De asta ce ziceti mai panarame uslase, voi care ati boicotat recensamantul sau referendumul de la unicameral?
N-ar trebui sa stie CCR si chestiile astea?

Musafir

2012-08-01 22:18

Această mascaradă trebuie să înceteze. Este pentru prima dată când nu particip la vot. Sunt dezgustat de mitocănia de care dau dovadă marionetele lui Felix. Nu dorim să fim conduşi de Felix. Interesul pentru problemele cetăţenilor este nul. Domnule Crin, dorim un alt tip de politica. Un om care apreciază şi primeşte direcţii de la un securist dovedit nu poate fi preşedintele meu. Îmi pare rău pentru votul pe care vi l-am acordat la ultimele alegeri.

Musafir

2012-08-01 22:20

Multumesc tuturor voua,care luptati pentru o Romanie Democrata!Felicitari!!!

Musafir

2012-08-01 22:21

Asa cum Basescu este "presedinte nelegitim pentru 8,5 milioane de romani" asa si pentru mine USL conduce nelegitim tara

Musafir

2012-08-01 22:23

pleaca si lasa-ne
noi oricum nu te vrem!!!