Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Romania pitoreasca

/ #746

2012-08-01 22:15

Eu domiciliez in strainatate, nu figurez pe listele CNAS, am drept de vot si nu am votat. Ce-i cu asta? Mai veniti cu liste si listute mai uslasi? Pai atunci tot ce e document oficial din 1989 incoace raportat la numar de cetateni si liste de votanti nu e valabil, nici un referendum, votare locala, parlamentara, prezidentiala, liste de asigurari sociale, nimic din ce poarta parafa ministerului de interne sau alt minister nu este veridic, totul este umflat, totul este gresit si toata lumea are dreptul sa ceara anularea tuturor actelor, normativelor, legilor. Numarul de parlamentari care este decis de numarul cetatenilor nu este valid si legal. O gramada de parlamentari au actionat deci in ilegalitate fiind reprezentantii mortilor si ranitilor si condamnatilor si mai stiu eu cui. Legile adoptate de Parlament devin nule. Banii incasati de parlamentari de ani si ani de zile trebuiesc returnati si in general trebuie sa va duceti dracului cu toti pentru ca nimic din ce s-a legalizat din '89 nu e legal. De asta ce ziceti mai panarame uslase, voi care ati boicotat recensamantul sau referendumul de la unicameral?
N-ar trebui sa stie CCR si chestiile astea?