Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petiție în atenția lui Crin Antonescu

misica

2012-08-02 14:49

Sunt viu...traiesc...muncesc..sunt platitor de taxe si impozite...nu am votat din simplul motiv ca de cativa ani sunt pus sa aleg una din doua variante rele adica pe cea mai putin rea....decizia mea...nu am votat nicio varianta!

Musafir

2012-08-02 14:49

INCA NU AM MURIT.NU AM VOTAT PENTRU CA NU AM VRUT CA IN ROMANIA SA SE INSTALEZE HAOSUL PE CARE L-AU CREAT DE CEI DIN USL.APOI TRAIESC IN STRAINATATE SI STIU CARE SINT REGULILE DEMOCRATICE ASA CA NU MA POTI ABURI SI LUCRUL CEL MAI GROAZNIC ESTE NEASUMAREA RESPONSABILITATII SI ASCUNDEREA TOT TIMPUL IN SPATELE CUVINTULUI POLITIC.TOATA CLASA POLITICA ACTUALA DIN ROMANIA ESTE RUSINEA NATIONALA.DOMNULE ANTONESCU AVETI MINIMA ONOARE SI RETRAGETI-VA DIN POLITICA SI SA VA ASUMATI URIASELE PIERDERI ECONOMICE SI DE IMAGINE PE CARE L-ATI ADUS ROMANIEI IMPREUNA CU MINCINOSUL PONTA

Musafir

2012-08-02 14:51

mentionez ca nu sunt singura din familie care nu a votat.Alaturi de mine au stat acasa sotul si fiul meu,sora si comnatul,nepotul si sotia lui si mama.Deci,suntem 8 morti vii

Musafir

2012-08-02 14:53

da sa se duka draku hoarda lu iliescu asta, ca neam saturat de 20 de ani aceeasi marka!!!!!referendumul nu trece conform matematicii impuse delege, iar rahatu asta indeamna ne supunerea la lege, si validarea!!!!dobitocu naibii asa a inceput totu aku 20 de ani!!!de aia sintem unde sintem!!!CINE DRAKU NU SIAR FI DORIT SAL DEMITA PE BERBECU ASTA????DA SAL SKIMBI CU CINE???CUN SOMNAMBUL SI CU UN HOT-PLAGIATOR DOVEDIT???HALAL TARA!!!!!!!VAI MAMA EI!!!!
UnRomanViu

#1205 petitie in special pentru Crin Antonescu

2012-08-02 14:53

Sunt viu si nu platesc asigurari sociale pentru ca nu am venituri, pentru ca asa tratati voi majoritatea celor cu studii superioare finalizate, prostind in masa si limitandu-le accesul la un loc de munca. Nu-mi pasa de niciunul dintre voi. Nu am venit la niciun vot pentru ca asa aleg eu sa va ignor pe toti, nesimtiti si mincinosi sub masca de oameni politici respectabili. Si voi ma ignorati permanent, asa ca sa nu va fie cu suparare daca va ignor si eu o data la cativa ani. Cat inca sunt viu si exist, imi manifest dreptul de vot asa cum vreau eu, nu cum imi cereti voi...si nu-mi pasa de listele si cvorumurile voastre!!!

Musafir

2012-08-02 15:00

nu am votat pt. ca nu am vrut sa fiu partas la mascarada asta de referendum

Musafir

2012-08-02 15:02

Decat cu Ponta si Antonescu...mai bine inca un an cu Basescu! Astepam cu interes Demisia domnului Antonescu!

Musafir

2012-08-02 15:02

Decat cu Ponta si Antonescu...mai bine inca un an cu Basescu! Asteptam demisia.

Musafir

2012-08-02 15:07

doar dumnealui ne crede morti??dar suntem vii si platim impozite,in tara in fiecare an!!!!!!

Musafir

Mi-e scarba de acest Antonescu cu comportament bolsevic, care a aliat PNL cu clica comunista numita PSD, cu clica formata din puii celor ce au ucis elitele PNL in anii '50. Rusine maimutoilor! Voi sunteti liberali?

Musafir

Ce oare am ami putea comenta,au inebunit cu toti.
Nu inteleg de ce nu accepta faptul ca nu ei sunt miezul,
Poporul e miezul si in cazul acesta ar fi trebuit sa castige cu 9+1 meciul,daca doreau sa se califice mai departe sau sa legalizeze aceasta lovitura sub centura.
Sunt jenanti in frunte cu Danut (Ş) care invata acum sa numere!
ce mesaj mai transmit EI?
nu se mai misca nimic la Stat,chiar asa la stat,zilele astea.
O zi buna.
Claudiu

Musafir

referndumul tb invalidat. dar ce s faci? exista prea multe destine si prea multi puscariabili in joc...de asta se dau de ceasul mortii..poate poate...rusine,copy paste!!! rusine antonescu!!!! rusine voiculescu!!! rusine fenechiu!!! NU am votat cu sufletul si asa vreau sa ramana votul meu! In rest..imi este rusine ca locuiesc in iasi si ca Nechita A AJUNS din nou la primarie gratie chegilor si comunistilor din acest oras..daca PSDR ,PSD ar fi reusit sa valideze referendumul,probabil as fi ales calea pribegiei..imi este greata de ei si de cei care il sustin pt doi mici...

Musafir

2012-08-02 15:09

Cred ca afirmatiile alambicate, vagi, distorsionate a le lui C.A care incearca prin sfidarea unei logici elemntare sa faca din alb negru si din negru alb, ar trebui demontate mai in amanunt mai ales pentru omul de rand care poate fi usor manipulat

Musafir

2012-08-02 15:10

RUSINE.................

Musafir

2012-08-02 15:12

nu doresc sa ma reprezinte ca presedinte al tarii dl crin antonescu.cu toate greselile facute, pe Traian Basescu il respect si il admir.

Musafir

2012-08-02 15:13

la cel cu minte putina nu ai ce cere, asta e antenescu

Musafir

2012-08-02 15:14

Fara imbecili
Romania pitoreasca

#1218 Catch22

2012-08-02 15:15

Hai sa vedem. Ce se contesta? Se contesta numarul votantilor de pe liste, respectiv pop.ulatia reala a tarii. Diferenta contestata vreo 3 milioane adica oriunde in jurul lui 20%. Hmmm. Pai numarul parlamentarilor se stabileste in functie de pop.ulatie. Daca se admite contestatia inseamna ca sunt cu aprox. 20% mai multi parlamentari decat ar trebui. Rezulta ca orice decizie luata pe baza de vot in parlament de mult timp incoace este ilegala pentru ca parlamentul a functionat ilegal avand 20% mai multi pacalici. Rezulta ca pana si votul de suspendare a presedintelui sau de inlocuire a presedintilor celor doua camere este nul. Rezulta ca orice decizie, hotarare, lege etc adoptata cu vot in Parlament este nula si neavenita. Rezultatul? Ne intoarcem in timp la starea dinainte cu presedintele in functiune si presedintii celor doua camere, facem un recensamant pe bune, nu boicotat de usl, vedem care parlamentari sunt in plus, ii punem sa dea inapoi banii pe care i-au incasat ilegal si reluam la discutat si votat toate deciziile adoptate in parlament in ultimii ani. Mama ce de treaba avem. Deci va intreb din nou dragi uslasi, sunteti tampiti sau doar naivi?
Uslasii s-au impuscat singuri in picior. Catch22.

Musafir

2012-08-02 15:15

Sunt MAI VIE CA NICIODATA SI FOARTE SUPARATA! Lipsa mea de la vot, inseamna O PALMA PE OBRAZUL INTREGII CLASE POLITICE DIN ROMANIA!
NU sunt fan PDL, insa nu am sa aprob niciodata maniera in care au procedat parlamentarii si USL-ul !!!
cameliaagafia

#1220 "nu-mi plac ochii tai"

2012-08-02 15:17

Ar fi trebuit de mult sa existe un organism la care sa putem face plangere in cazul in care la servici sau acasa am fost discriminati sau mai rau (s-a putut) pe criteriul stravechi securist "nu-mi plac ochii tai" , ai clar verdict de "necolaborare" cu noi - daca nu le este pe plac ce faci si ce gandesti, sau pur si simplu nu ii ajuti economic exclusiv pe baietii destepti, care de fapt nu sunt doar cei de la varf, fffffffff multi in gasti fac presiuni LEGEA SUNTEM NOI
Basescu din pacate , dar chiar e f periculos acest din pacate, nu a reusit economic, dar a strapuns un pic "legea suntem noi", "noi nu patim nimic" " sa ni se dea, ni se cuvine", etc
Si noi ceilati 1/2 din romani ce facem? Muncim pe degeaba sau emigram, caci plasa ne opreste ascensiunea in Romania noastra, oricat de bine am fi scoliti si oricat am incerca.
De asta vin copii nostrii f bine pregatiti si nu au loc la servicii publice in tara - noi, vechiul noi se tine bine inca!!!!!!!!!
HAI SA FIM EGALI IN SANSE!
MARIA

2012-08-02 15:17

SA NU NE DECLARE EL PE NOI MORTI,IN HALUL IN CARE SE COMPORTA AU SA NE OMOARE EI DACA PUN MANA PE PUTERE.O ADUNATURA DE HOTI SI MINCINOSI SUNT ACESTI INDIVIZI.

Musafir

2012-08-02 15:19

Nici unul din cei ce nu s-au prezentat la vot nu suntem morti... doar dezgustati de foamea pentru putere pe care Antonescu si Ponta o manifesta incercand sa puna mana pe conducere prin orice mijloace. Nici eu nici prietenii mei, nici familia mea nu ne-am prezentat la vot pentru ca nu vrem sa fim parte din aceasta lovitura murdara de stat, prin care cei doi, mai sus numiti, nu fac decat sa incerce sa se inalte pe ei, nepasandu-le ca: 1. poporul sufera, ca 2. banii cheltuiti la referendum tot noi o sa-i scoatem din buzunare, 3. ca euro creste si cei ce avem rate la banca strangem tot mai tare cureaua, 4. ca preturile implicit cresc... etc. Asta nu-i afecteaza pe dansii pentru ca de la "mortii" astia ca noi, care nu am fost de acord cu referendumul, isi iau ei banii, din ce ne trag din salarii. La referendum te intreba daca il mai vrei pe Basescu sau nu, dar de ce nu ne-a intrebat daca suntem de acord cu referendumul. Neparticiparea la vot a fost modul nostru de a spune ca nu vrem sa fim parte din mizeria aceasta. Oricum e scarbos, unul nu stie cum sa intoarca legile pe toate partile, doar sa castige, neputand sa se resemneze ca a fost infrant, iar celalalt minte ca ar fi doctorand cand zeci de persoane din lumea academica il acuza de plagiat. RUSINE! Daca astfel de oameni necinstiti au ajuns sa ne conduca, atunci din pacate, se poate si mai rau!

Musafir

2012-08-02 15:20

Sunt VIE si imi spun parerea:NU doresc sa-mi fie presedinte Antonescu Crin.

Musafir

2012-08-02 15:21

Sunt mai viu ca niciodata
tulcea

2012-08-02 15:25

sintem 2 pensionari din Tulcea si nu am iesit la vot.Dorim un stat cu legi drepte care sa fie respectate si atita timp cit un hot si un repetent sint in frunte....