Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #1222

2012-08-02 15:19

Nici unul din cei ce nu s-au prezentat la vot nu suntem morti... doar dezgustati de foamea pentru putere pe care Antonescu si Ponta o manifesta incercand sa puna mana pe conducere prin orice mijloace. Nici eu nici prietenii mei, nici familia mea nu ne-am prezentat la vot pentru ca nu vrem sa fim parte din aceasta lovitura murdara de stat, prin care cei doi, mai sus numiti, nu fac decat sa incerce sa se inalte pe ei, nepasandu-le ca: 1. poporul sufera, ca 2. banii cheltuiti la referendum tot noi o sa-i scoatem din buzunare, 3. ca euro creste si cei ce avem rate la banca strangem tot mai tare cureaua, 4. ca preturile implicit cresc... etc. Asta nu-i afecteaza pe dansii pentru ca de la "mortii" astia ca noi, care nu am fost de acord cu referendumul, isi iau ei banii, din ce ne trag din salarii. La referendum te intreba daca il mai vrei pe Basescu sau nu, dar de ce nu ne-a intrebat daca suntem de acord cu referendumul. Neparticiparea la vot a fost modul nostru de a spune ca nu vrem sa fim parte din mizeria aceasta. Oricum e scarbos, unul nu stie cum sa intoarca legile pe toate partile, doar sa castige, neputand sa se resemneze ca a fost infrant, iar celalalt minte ca ar fi doctorand cand zeci de persoane din lumea academica il acuza de plagiat. RUSINE! Daca astfel de oameni necinstiti au ajuns sa ne conduca, atunci din pacate, se poate si mai rau!