Expulzarea ambasadorului SUA din Moldova

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Expulzarea ambasadorului SUA din Moldova

Musafir

2016-09-01 09:05

pentru adevar

Musafir

2016-09-01 10:09

Cu asa prieteni nu-ti mai trebuie dusmani!
Ghi

2016-09-01 15:25

Am semnat petitia din revolta ca pana si un ambasador al SUA nu cunoaste nici limitele functiei sale, neavand dreptul ingerintei in treburile de natura identitara ale unui popor, nici istoria relativ recenta a partii de popor in care a fost repartizat, fiind evident sub influenta multilor ani de spalare pe creier din URSS sau din Rusia. Istoria SUA nu e cu mult mai lunga decat istoria acestui teritoriu cucerit de rusi, dar asta nu inseamna ca aceasta parte de popor roman trebuie sa accepte recomandari americane via Moscova. Acest om mi se pare evident un agent moscovit periculos. Deasemenea, momentul ales pentru aceasta declaratie hipnotica este evident extrem de prost, inaintea unor alegeri esentiale pentru supravietuirea unei populatii oricum rusificate, nu e intamplator. Mi se pare un amestec incredibil in chestiuni in care nu are dreptul, care nu se poate sa vina doar din prostie.

Musafir

2016-09-01 15:27

Fiindca sunt roman si cunosc istoria tarii mele.

Musafir

2016-09-01 17:31

Sunt roman si cunosc istoria tarii mele.

Musafir

2016-09-01 19:16

De ajuns cu batjocura fata de poporul Roman . Sa ne unim in demnitate .

Musafir

2016-09-01 19:29

Gata cu batjocura fata de neamul ROMANESC !

Musafir

2016-09-01 21:27

Sa plece acasa si sa inceapa intens a studia istoria acestui pamint pentru a se convinge ca a gresit.

Musafir

2016-09-02 03:46

DECLARATIA AMBASADORULUI S.U.A. DIN REPUBLICA MOLDOVA , CONTRAVINE INTERESELOR NATIONALE ALE POPORULUI ROMAN , FIIND , DE FAPT , INFLUENTATA DE POLITICA EXTERNA A FEDERATIEI RUSE.

Musafir

2016-09-02 10:13

Cred ca ambasadorul SUA a făcut declarațiile pentru testarea reactiei opiniei publice si a zonei media, poate ne-a facut un serviciu si ne arata încă odata ca trebuie sa fim împreună. Unire, frati unire!!!!

Musafir

2016-09-02 10:57

Ma revolta aceasta impertinenta, ma revolta ignoranta, habarnismul acestor diplomati de duzina care isi permit sa emita judecati de valoare de natura a sfida Istoria unei natiuni.
Este de domeniul evidentei ca Rossia are interese majore in regiune si aproape ca putem intelege vanitatea Marelui Urs si dificultatea unui Musculos de a accepta ca si un popor mai mic are sensibilitatile sale , mai ales ca sunt si validate /justificate istoric.
Dar de ce trebuie sa vina reprezentantul acestui Musculos planetar ce mai are si pretentii de raspandac al Democratiei universale si sa sustina subliminal sau chiar direct si obraznic aceleasi idei expresii ale panslavismului ????

Marele Urs + Oncle Sam = LOVE ????

Musafir

2016-09-02 11:35

Ar trebui sa afle cite milioane de moldoveni au fost exterminati si deportati DIN VINA CA SUNT ROMANI!

Ar  trebui realizata comemorarea victimelor genocidului împotriva romanilor din Bucovina si Basarabia!

Musafir

2016-09-02 14:11

Reprezentantul SUA este ipocrit. Temerea sa este cu totul alta. R. Moldova este intr-adevar, un teritoriu cu mai multe etnii, iar o parte a populatiei este pro SUA, alta parte este rusofila - trebuie sa admitem. Dar si in Romania avem mai mule etnii, si in Romania exista o populatie scindata: o parte pro SUA, dar exista la fel de bine si o parte semnificativa care a ajuns la concluzia ca SUA doar uzeaza de Romania pt. a-si implini diverse interese in Europa de Est, fara a oferi nimic in schimb romanilor. Cu alte cuvinte, si in Romania exista foarte multi romani pro Rusia, chiar daca propaganda de la Bucuresti camufleaza acest lucru.

Cu toate acestea, nici romanii din Romania nu se razboiesc intre ei pt. faptul ca unul este pro SUA, iar altul pro Rusia, nici romanii din R.Moldova nu se razboiesc din acest motiv intre ei. Fiind evident ca nici in cazul unirii dintre Romania si R. Moldova, romanii pro vest, nu se vor razboi cu cei din est. Ba dimpotriva, o Romanie unita poate stinge in mod natural orice aversiune a oricarui roman fata de Rusia sau chiar o apropiere de Rusia. Lucru care nu convine SUA, interesate sa aiba o zona de tensiune si de tampon in Europa de Est. Pe spatele romanilor atat din Romania, cat si din R. Moldova.

Mai este un lucru pe care nu trebuie sa il uitam. Nu numai romanii din R. Moldova, dar aproape toate etniile din R. Moldova sunt ortodoxe. La fel ca majoritatea romanilor de etnie romana din Romania. Lucru care exclude orice posibil conflict in interiorul unei Romanii Mari pe motive etnice, intre populatii ortodoxe.

In concluzie, ambasadorul SUA este ipocrit. Afirmatiile sale contravin intereselor si dorintelor oricarui roman, fie de la vest, fie de la est de Prut. Daca SUA doresc sa aiba zone de tensiune cu Rusia, sa le creeze direct in apropierea frontierelor sale cu Rusia din zona Alaska. Dar nu pe spatele romanilor! Ne descurcam singuri, nu ma avem nevoie de sfaturile otravite ale altora!

Musafir

2016-09-02 14:49

Pettite e tres petite..

Musafir

2016-09-02 16:02

Tupeu de idiot! Cum isi permite acest mos si fata de dinozaur sa intervina in politica si istoria unei tari??? Ambasadorii nostri care activeaza in SUA erau convocati demult! De ce institutiile statului din Moldova nu se autosesizeaza din oficiu si sa il convoace pe acest natarau care se crede deja presedintele Moldovei!
SUN

#366 Re:

2016-09-02 19:31

#9: -  

Da, fiecare este jumatatea lipsa dintr-un intreg!

Musafir

2016-09-03 09:50

Eu vreau să plece toți americanii din țară !

Musafir

2016-09-04 07:21

, .Indiferent de functia ce o indeplineste o persoana,ca este roman sau strain si care ,aduce atingere demnitatii nationale,trebuie sanctionat dur si cu promtitudine de catre ,toti ce iubesc aceasta tara.

Musafir

2016-09-04 09:33

Pentru ca imi pasa !!!
Dan Căpitan de Plai

2016-09-04 12:15

Motivul este simplu: cândva, în anii deceniului șapte al secolului trecut, am avut ocazia să vorbesc cu un hamal, în gară la Chișinău. L-am întrebat dacă vorbește românește, la care el mi-a răspuns ferm:”eu vorbesc numai românește!!!”. N-ar fi o trădare de neam și părinți să simt altfel???

Musafir

2016-09-04 14:49

Nu trebuie sa lasam forte straine sa ne distruga libertatea si tara!
Slava Balacci

#372 Re: Slava Balacci

2016-09-04 23:22

#310: Slava Balacci -  

P.S. Scuzați comentariul meu idiot, dar sunt un retardat care îi pupă-n fund pe rusofoni. Sunt un imbecil.

Musafir

2016-09-05 16:28

Am semnat pentru ca doresc ROMANIA MARE.

Musafir

2016-09-05 18:40

Pentru brifingul prezentat,fara o documentară istorică a neamului românesc , indiferent de ce parte a Prutuli se afla.Consider ca Moldova a avut o istorie aparte dupa ce a fost rupta de la patria MAMA

Musafir

2016-09-05 23:22

Si-a petrecut timpul pe la Kiev si Moscova.E plătit de rysi să le faca jicul.Nu cred că este ou xtul de vederea al departamentuluu de stat american