Solidari cu monahii de la Măn. Lacul Frumos, judeţul Vâlcea

Musafir

2016-08-05 16:17

Sa ne pazeasca Dumnezeu si Maica Domnului!

Musafir

2016-08-05 17:31

Am semnat aceasta petitie, ptr ca vreau sa fiu alaturi de toti cei ce marturisesc Ortodocsia Dreapta Credinta.

Musafir

2016-08-05 17:33

Ei ne-au intrebat pe noi cand s-au dus in Creta?Au tupeu acesti eretici, nici nu ma asteptam la alceva atat timp cat crestinii ortodocsi sunt intr-o apasata de adormire..

Musafir

#54 Re:

2016-08-05 17:37

#17: -  

Doamne ajuta.

Musafir

#55 Re:

2016-08-05 17:42

#28: -  

Doamne ajuta.

Musafir

2016-08-05 18:04

Este un început.
Pleroma începe să se implice, deși este cenzurată prin lipsa informațiilor legate de întrunirea din Creta.
Dumnezeu cu mila!
ioan

#57 anatema !

2016-08-05 18:48

Noi, membri ai pleromei Bisericii părintești, cu puterea si harul Preasfantului Duh Datator de viata, dispretuim si aruncam cu desavarsire acea spurcata si hulitoare, cea nelegiuita alcatuita Adunare din Creta. Si mergem dupa  Sfantul Apostol Pavel carele zice: ”Oricine va va vesti voua altele afara de cele ce ati apucat si afara de cele ce v-am vestit voua, macar inger din Cer, sau insine noi, anatema sa fie”, dupa cum si in canoanele sfintelor Soboare  se zice: “oricare ar adauga sau ar sterge un cuvant, acela sa fie anatema de sapte ori”. Si asa ne-am hotarat noi, membri ai pleromei Bisericii părintești, c u tot sfintitul cler, carele e cu noi, sa  dam anatemei de trei ori cea nelegiuita alcatuita Adunare din Creta; fie ca sunt din randul clericilor, fie al laicilor (mirenilor), despartiti sunt de la Domnul Dumnezeu Atottiitorul, blestemati si neiertati, iar dupa moarte sa nu putrezeasca. Pietrele si fierul sa putrezeasca, dar ei niciodata; sa mosteneasca lepra lui Chiezi si sa se spanzure ca Iuda, sa fie suspinand si tremurand pre pamant ca si Cain, mania lui Dumnezeu sa cada pre capetele lor, sa fie la un loc cu Iuda si iudeii cei luptatori cu Dumnezeu, sa crape pamantul si sa-i inghita ca pre Datan si Aviron. Ingerul Domnului sa-i goneasca pre ei cu sabia in toate zilele vietii lor si toate blestemele Patriarhilor si ale Soboarelor sa cada peste dansii, sa fie vesnic sub anatema si in focul vesnic. Amin!

Musafir

2016-08-05 22:46

Poate nu sunt in masura sa dau eu explicatii, insa va indemn sa cititi cartea Biserica si noile erezii a parintelui Iustin Parvu; sunt de ajuns chiar si numai primele 10 pagini ... si ganditi-va ca au fost spuse in 2013...

Musafir

#59 Re:

2016-08-05 23:02

#50: -  Doamne apara-i de vrajmasii vazuti si nevazuti, intareste-i in dreapta credinta, da-le intelepciune, rabdare si mantuire, pentru ca fara unii ca acestia s-ar alege praful de noi toti...

Musafir

2016-08-06 02:23

pentru Hristos!
popa prostu'

#61 Re:

2016-08-06 08:56

#2: -  

Chiar nu e cazul sa facem revolutie in Biserica. In primul rand, calugarii nu pot fi caterisiti pt ca doar o mica parte din ei sunt hirotoniti preoti, dar pot fi alungati foarte usor sub pretextul neascultarii. In al doilea rand, calugaria e o stare - de renuntare la toate lucrurile pamantesti si inchinare deplina la Dumnezeu - care este la indemana oricarui credincios, oriunde ar fi. Si in al 3-lea si nu in ultimul rand sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa stavileasca prigoana, sa scoata - pentru a cata oara?- adevarul la lumina si sa readuca pacea in Biserica Ortodoxa Romana, asa cum numai El stie sa o faca si o va si face.

Musafir

2016-08-06 11:49

sai ajute bunul Dumnezeu sai lumineze pe mai mari nostri sa se lepede de eresurile care sau facut in creta ,,,si pentru frati nostri care sunt prigoniti-FERICITI CEI PRIGONITI PENTRU DREPTATE CA A LOR ESTE INPARATIA CERURILOR

Musafir

2016-08-06 14:29

am semnat pentru adevar ca marturisesc invataturile SFIINTILOR PARINTII !
DOAMNE AJUTA!

Musafir

2016-08-06 15:30

intrucât acesti monahi se roaga pentru toti oamenii din lume ,nu au obligatii fata de ....diversi

Musafir

2016-08-06 17:36

Am semnat această petiție pentru a apăra lupta pentru Adevăr în Biserica Ortodoxă împotriva celor care au trădat Adevărul prin poziția lor de acceptare și supunere în fața panereziei și care atâta s-au întărit în scrânteala lor încât au ajuns să prigonească oile în loc de lupii răpitori.

Musafir

2016-08-07 01:25

Am semnat aceasta petitie din solidaritate cu parintii prigoniti de catre slujitorii satanei, parinti care NU S-AU LEPADAT DE HRISTOS !!!!!!!! SUNT ALATURI DE VOI, DRAGI PARINTI !!!!!
DOAMNE AJUTA !!!!!!!

Musafir

2016-08-07 10:44

Doamne ajuta! Avem nevoie de pastori marturisitori altfel ajungem cu totii in iad Doamne fereste!

Musafir

2016-08-07 11:36

Sunt impotriva ereziilor din Biserica ortodoxa

Musafir

2016-08-07 15:37

Nu am semnat aceasta petitie. Nu stiu despre ce este vorba. As dori, va rog, explicatii suplimentare, sa vad cand si cum am semnat. Multumesc.

Musafir

#70 Re:

2016-08-07 16:31

#69: -  

Aveti un link , dati clik pe el si vedeti despre ce e vorba

Musafir

2016-08-07 18:27

AM SEMNAT PENTRU CA NU SUNT DE ACORD CU CEIA CE SE FACE IN TARA ASTA.

Musafir

2016-08-07 20:02

Daca iubesti dreptatea, nu ai cum sa nu semnezi aceasta petitie. Daca vrei sa(-ti) demonstrezi ca esti viu, deasemeni semnezi pentru apararea dreptatii. Asa ne separam de cei care-s nedrepte, dar si de cei carora nu le pasa. Graul si neghia trebuie sa se separe. Iata ca procesul a si inceput. Faptele celor prigoniti pentru dreptate(vezi si a 8-a Fericire - Fericiti cei prigoniti pentru dreptate....) merg inaintea lor. `Plangeti cu cei ce plang, si bucurati-va cu cei ce se bucura. Asta si facem aici. Cine are minte, sa ia aminte !

Musafir

2016-08-07 22:38

JOS ECUMENISMUL ! NU VA LASATI PACALITI SI  TRASI IN IAD DE ACESTI  IERARHI ECUMENISTI  CARE AU SEMNAT  IN CRETA  CU MANA LOR  VANZAREA ORTODOXIEI! TEXTELE  SEMNATE IN CRETA  VORBESC  CA  A FOST  LEGIFERAT CA OBLIGATORIU ECUMENISMUL, NUMIND <BISERICI >  PE ERETICII PAPA SI AI LUI, IN FAPT  TRANSFORMAND  ORTODOXIA   INTR-O EREZIE   ALATURI   DE  ALTE  EREZII , iar astea in numele iubirii de unitate! Dar Adevarul unde l-ati lasat , in <dragostea> voastra de a fi unitari ?! Ati preferat minciuna si compromisul in detrimentul  Adevarului si acum luptati impotriva celor care sunt de partea Adevarului!

Ortodoxia imbracata intr-un costum alb si curat va imbratisa pe papistastii eretici imbracati intr-un costum murdarit de namol, in mod sigur se va murdari si  Ortodoxia de acelasi namol eretic si nu se vor curati de murdarie papistasii eretici in urma imbratisarii, asa cum se insinueaza acum!

Ecumenismul este religia antihristului! Poporul roman este botezat Ortodox de 2000 de ani, nu este botezat ecumenist ! Ereticii(papa si ai lui ) care au parasit Dreapta Credinta sa se intoarca la UNITATEA IN ORTODOXIE, LA UNA SFANTA SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA BISERICA pe care au parasit-o la anul 1054! Cine vrea UNITATE cu ecumenistii (cei mai rai dintre ecretici ) sa stie ca il asteapta FUNDUL IADULUI - GHEENA ! Din MILA LUI Dumnezeu din moarte ne vom scula si vom fi liberi ! Neamul romanesc va muri MARTURISIND VOIA IMPARATULUI IMPARATILOR - IISUS HRISTOS! Asta este finalul ecumenismului, UITE DEJA EXISTA IN  BERLIN - The House of One" being built in Berlin, Germany plans to accommodate the three major monotheistic religions of Judaism, Islam and Christianity under one roof!

CE  VRETI  MAI  CLAR   DE   ATAT  ?  TOTUL ESTE PREGATIT,  IAR ACUM SE EXECUTA  PLANUL  DE DISTRUGERE  A ORTODOXIEI  PESTE CARE SE VREA RIDICAREA  ECUMENISMULUI SATANIC!                                   Nu vor reusi in veci vecilor!

https://www.youtube.com/watch?v=6p19AaqH7Mg

Musafir

2016-08-08 09:11

Pentru ca nu imi plac ecumenistii si nu doresc ca Sfanta noastra Biserica sa fie pierzatoare a Harului Duhului Sfant!

Musafir

2016-08-08 10:06

Sf. Gherman al Constantinopolului: ”cei care sunt de acelasi gând cu ereticii vor avea parte de acelasi iad ca acestia, pentru că Îl hulesc împreună cu ei pe Hristos.”