Vrem Scoală, Grădiniţă şi Parc în "zona nouă"din Popeşti-Leordeni

Musafir

2016-07-20 15:05

Dorim conditii decente de convietuire..asa incat sa ne putem educa copii in institutii organizate.
Irina

#27 Bagati-ne in seama! Suntem importanti, si noi, si copiii nostri!

2016-07-20 20:49

Este iminenta construirea a cel putin unei scoli, daca nu doua. Si asta in zona noua, undeva in zona Amurgului sau Drumul Fermei, unde e concentratia maxima de populatie, si nu pe vreo tarla agricola, in capatul orasului, sa faci o ora pe jos. De asemenea, avem nevoie de gradinite de stat, nu private sa le dam o gramada de bani, ca doar de aia am ales zona asta, sa avem rate mai mici la banci, nu sa imbogatim niste gradinite privatei. Avem copii, ne e frica sa-i lasam sa mearga singuri pe strada, trotuare nu avem, conditii  decente si civilizate minime. Nici macar treceri de pietoni nu exista. Caini vagabonzi la toate colturile. Pe bune!? In ce secol suntem? Suntem chiar o bataie de joc? S-a dezvoltat orasul asta total haotic, asa cum a vrut pixul cuiva sa mai dea niste autorizatii, sa mai incaseze un ban. Nu a existat o viziune, un plan urbanistic. S-au trantit blocuri cu lopata, masinile se parcheaza pe trotuarele minuscule, noi facem slalom printre ele si stalpi aflati in mijlocul trotuarelor. Riscam sa ne calce vitezomanii ca pe muste. Visam ce-i drept si la un parc, care sa ne mai dea o gura de oxigen, avand in vedere mirosul greu din oras, sa ne scoatem copiii la joaca, intr-un loc  curat si civilizat. Ne invartim cu ei prin fata blocului sau ii urcam in masini sa-i ducem in parcuri in Bucuresti. Haideti, va rog, aratati un pic de interes!!! Pentru noi, locuitorii acestui oras, platitori de taxe si impozite, alegatori sau cum vreti sa ne numiti!

Musafir

2016-07-21 05:54

Ne dorim unui trai decent pentru noi cat si pentru copilul nostru, cat si accesul la educatie prin prisma scolilor si a gradinitelor, institutii care lipsesc in acest moment. Cred ca si implicarea autoritatilor in transformarea acestui oras intr-un oras verde ar fi benefica. Cele bune

Musafir

2016-07-21 16:15

Pentru ca este absolut necesar ca in aceasta zona sa existe scoli si gradinite, cat si un spatiu de recreere pentru copii si adulti.

Musafir

2016-07-23 17:47

Pentru ca:
* ne sufocam de asfalt
* avem copii si trebuie sa creasca in verdeata nu in betoane
* au nevoie de gradinite, scoli apropiate domiciliului.

Musafir

2016-07-23 17:57

Fiecare copil are dreptul si nevoia de a se juca intr-un parc si de a invata intr-o scoala aproape de casa.

Musafir

2016-07-25 11:22

Finii mei locuiesc in aceasta zona.

Musafir

#33 Re: Total " neasteptat" :)))

2016-07-26 10:23

#12: Ioana - Total " neasteptat" :)))  

Ioana probabil ai atatia bani incat iti permiti sa iti iei casa in orice zona din Bucuresti, bravo tie, ce sa zic....... nu ar trebuie sa te crezi asa desteapta.... si sa judeci oamenii cu atata usurinta si sa ii mai si jignesti "subtil"

Musafir

2016-07-26 19:40

In special parc vreau, vin din sectorul1 si le duc dorul. Aici este doar asfalt , praf si doar cei care au un petic de loc sub geam se pot bucura de un colt de iarba verde.Copii se joaca intre blocuri, cainii ii plimbam noaptea ca sa nu inghesuim circulatia deja strangulata !

Musafir

2016-07-28 18:26

Este necesara construirea de scoli, grădinițe si parcuri in zona noua din popesti leordeni.
Alexandra

#36 Grădiniță și școala sunt o necesitate!!

2016-08-08 19:32

Pentru asta e nevoie ca cei ce locuiesc aici sa și facă buletin de Popești. Pentru grădinițe și scoli e nevoie de un nr de locuitori.  Asa poate ne vor lua în considerare semnăturile. 

Musafir

2016-08-22 06:59

Semnez petitia pentru ca locuiesc in aceasta zona si intr-adevar lipsesc o scoala, o gradinita, parcuri

Musafir

2016-08-23 05:38

Si eu doresc scoala, gradinita si parc in zona noua din Popesti Leordeni deoarece locuiesc aici .

Musafir

2016-08-24 09:42

O grădiniță, scoala si locuri de joaca sunt necesare datorită numărului mare de familii tinere si din cate am vazut majoritatea au copii mici sau urmează sa aibe,iar gradinitele de stat din popesti sunt insuficiente raportat la nr de copii.

Musafir

2016-10-21 19:11

Pentru ca sunt absolut necesare!
Marian

2016-10-21 20:38

Avem nevoie de educatie in primul rand.Asteptati asta numai de la noi locuitorii din zona crepusculara? Avize peste avize ilegale din pacate foarte multe fara o perspectiva, fara o viziune clara .Suntem europeni doar pe harta.HELP!!!

Musafir

2016-10-22 11:40

Pentru copiii din orasul nostru si pentru parintii acestora. Toti merita cel putin o scoala, o gradinita si o cresa noua de stat.

Musafir

2016-10-22 13:52

Am cumparat un apartament in zona pentru baiatul meu.
psd

2017-04-07 09:55

Cine semneaza petitia? alin todireanu? marsh, javra

George

#45 Minime cerinte sociale!

2017-04-08 10:10

Petitia solicita cerinte minime sociale. În lume, dar mai ales în Europa, comunitățile investesc masiv în politici de reducere a poluării, scăderea numărului de mașini și transformarea orașelor în parcuri. Milioane de euro sunt băgate în piste de biciclete si artere dedicate exclusiv pietonilor.

Oslo anunță că are în plan eliminarea mașinilor cu totul până în 2019, printr-un transport în comun impecabil și încurajarea mișcării. Londra și-a anunțat intenția de a scoate autoturismele diesel de pe străzi până în 2020, iar Madrid va interzice mersul cu mașina pe 24 din cele mai aglomerate artere ale orașului în următorii 3 ani. Hamburg va realiza o zona liberă de autoturisme și vrea să împădurească nu mai puțin de 40% din suprafață. Marele New York are o strategie de creștere consistentă a marilor bulevarde care vor fi pietonale în întregime.

Nicio vorbă în urbanismul din Popesti Leordeni despre acest trend planetar, care urmărește să aducă orașele la poluare minimală, nicio strategie care să arate o gândire limpede legată de redarea orasului locuitorilor săi.

Vasilica Ciocea

2017-04-15 03:47

Zona are nevoie de gradinita ,scoala si parcuri . 

Iuliana Gaman

2017-04-21 22:33

O sa imi para rau toata viata ca m-am lasat pacalita si m-am mutat aici. Apartamentul "comunist" din Drumul Taberei al parintilor mei e de 100 de ori mai bine connstruit decat al meu. La un cutremur ca in 77 ala rezista cu brio ceea ce nu pot spune despre blocurile de pe Amurgului. 

un platitor de taxe si impozite

2017-04-24 12:28

alooo baietii! dar cand v-ati ingramadit sa va mutati acolo nu stiati ca nu sunt scoli, parcuri si alte chestii? nu v-a dus mintea ca un asazis cartier construit pe locul unui camp agricol nu are de nici unele? cine vrea parcuri sa isi faca, nu sa ceara din banii altora. daca v-au dezgustat titanul, bercenii, militariul, pajura, vitanul si alte cartiere, ridicati-va fratilor singuri parcuri, scoli, spitale si alte alea nu cereti din banii altora. "domnia" si "boeria" se platesc !