Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

2016-06-30 14:31

Pentru ca sunt roman!

Musafir

2016-06-30 14:31

Pt ca imi pasa de acei romani si pt ca pot sa fac.macar atat,pt ei.

Musafir

2016-06-30 14:33

Multumim de atentia fata de toti cetateni romani si din alte tari ale lumii.

Musafir

Baiatul meu este inginer si doresc mult sa fie respectat pentru pregatirea profesionala, pentru munca lui si daruirea cu care o face indiferent de locul unde se afla.

Musafir

vreau o Europa libera cu drepturi pentru fiecare roman care isi doreste o viata decenta sa si creasca copii si sa I poata educa asa cum doreste

Musafir

2016-06-30 14:37

pt. ca imi pasa de poporul meu

Musafir

2016-06-30 14:37

Din spirit de dreptate

Musafir

2016-06-30 14:38

Va multumesc pentru mesajul incarcat de emotie, ingrijorare, speranta, pentru gandurile exprimate si-n numele meu. Sa fiti binecuvantati.

Musafir

2016-06-30 14:39

Mi-e teama su nu mai apara vreun referendum (pe aceasta tema a drepturilor garantate) de care bietii englezi sa fie nevoiti, iarasi, sa-si dea seama ce-au votat!

Musafir

2016-06-30 14:41

Pentru NICU,GABI si ai lor copii.Ne-am săturat să aveți impresia că sunteți mai deșteți ca românii.NU SUNTEȚI.
DELIA

2016-06-30 14:41

Sunt DELIA si am 11 ani si le  doresc pace si liniste  romanilor din marea BRITANIE .

Musafir

2016-06-30 14:42

Am semnat aceasta petitie deoarece fetita mea studiaza la una din universitatile din UK

Musafir

2016-06-30 14:42

Pt siguranta si viitorul nostru!

Musafir

2016-06-30 14:44

Salut .nu melee meu este nicoi si aty proced at ,forte bine cu sub sem natul an pri vinta De a vota sper sa fie andeplinite toate decizile de a r amne an UE.... cu stuma si respect nicoi vasile

Musafir

Asa aratam ca suntem vii ! Dar petitia ar trebui repetata si adresata noului premier al Angliei,cel care urmeaza sa fie din toamna. Nu?

Musafir

Pentru NOI ROMANII DE AICI PENTRU NOI ROMANII PLATITORI DE TAXE .

Musafir

2016-06-30 14:45

Am semnat aceasta petitie pentru ca traiesc si lucrez legal de 2 ani in UK .. Alaturi de mine este fiica mea care este studenta aici. Fiica mea a facut liceul Mihai Viteazul in Bucuresti si a terminat cu medie peste 9.70. Dupa primul an de studii era a treia din 233 de studenti .Suntem niste oameni obisnuiti care isi vad de treburile lor ,care respecta legile britanice ,care au venit sa invete si respectiv sa munceasca .Nu am deranjat pe nimeni si nu apelat la ajutoare de la stat . Ne dorim sa traim in siguranta ,fara teama ca am putea sa fim agresati pentru ca suntem romani.

Musafir

2016-06-30 14:46

Fiica mea a plecat în Marea Britanie acum 7 ani la facultate .Sunt mandra de ea și de ce a realizat în aceasta perioada . A muncit din greu pana a terminat facultatea.... de la bona pentru copii pana la făcut curățenie și a fost foarte apreciata de cetățenii englezi.Rugam poporul englez sa ajute și sa sprijine copiii romani care au muncit din greu pentru a-si face un viitor și o viață mai frumoasa în tara lor.Va multumim

Musafir

2016-06-30 14:46

Sunt oripilata si indignata ca toata lumea din vest si nu numai, ne considera tigani. Si nu le spun rrromi pentru ca sunt tigani. Cand Europa isi va schimba denumirile de gipsy, zigeuner, gitan etc. ma voi gandi daca sa le spun altfel. Pana atunci sunt tigani. Am fost umilita intr-o croaziera. Cineva m-a intrebat de unde sunt si i-am spus ca din Romania. Reactia a fost : a... suntenti tiganca. De ce? pentru ca statul nu a facut nimic sa contracareze aceasta idee, pentru ca tiganii ne-au facut de ras peste tot in lume si pentru ca acesta este motivul pentru care se manifesta atata xenofobie in Anglia, desi si ei au tiganii lor, si inca ce tigani!!!
Basaul la puscarie langa frate-su !

#2270 Nu voi semna !

2016-06-30 14:48

Fiecare hotaraste ceea ce doreste in tara lui !

Daca mie nu mi-ar conveni ca nici alti cetateni ai altei tari sa se amestece in treburile tarii noastre, de ce m-as amesteca eu in treburile altei tari in ceea ce priveste politica tarii respective ???

Drepturile romanilor exista, iar in cazul in care nu se vor respecta, de asemenea exista tribunalul national sau international, dupa caz, unde se va face dreptate, ca doar nu-i Romania !  :)

De data asta nu voi sustine antena 3 in demersul ei, mi se pare o mare tampenie aceasta petitie si nu o voi semna !

James

#2271 With love

2016-06-30 14:48

Verișorul meu lucrează în Anglia în agricultură, mă întreb ce o să facă englezii cu independența asta că din ce am auzit de la verișorul meu nici un englez nu a depus vreodată un CV pt o muncă murdară, inclusiv unchiul meu care a lucrat în trecut în Anglia ca sudor mi-a zis că nu sunt tineri englezi care să știe vreo meserie s-au cel puțin să se prezinte la locul de muncă pentru a învăța o meserie,..... și cică ei nu mai vor est europeni leneși care le mănâncă ajutorarea socială, numai minciuni propagandiste de la UKIP peste tot pe net și în mass-media britanică, realitatea crudă este că ei au nevoie de noi ca să trăiască. Una este că țiganii sunt bandiții care strică imaginea Angliei și a Romaniei dar nu trebuie să ignorăm pe cei care prosperă Europa.

Musafir

2016-06-30 14:50

Vrem dreptate pentru toti cetatenii romani ce muncesc cinstit,nu suntem cersetori si hoti.
Basaul la puscarie langa frate-su !

#2273 Re: With love

2016-06-30 14:52

#2271: James - With love 

Presupunand prin absurd ca-i vor alunga pe straini din Anglia, pe cei care muncesc, atunci e fix problema lor ce vor face dupa ce nu-i mai vor avea pe cei ce le munceau in muncile pe care englezii nu le voiau, asa de simplu !  :)

Musafir

2016-06-30 14:58

Pentru ca sunt un bun roman si sufar cand vad si aud ca tara noastra este pusa la colt!

Musafir

2016-06-30 14:59

Nu m-am asteptat din partea Albionului la o asemenea miscare gresita economica, politica, culturala, care ii va afecta intai chiar pe ei si apoi Europa Unita. Sper ca vor reveni asupra acestei hotarari induse de partidele de extrema dreapta, de dusmanii lor interni care sub masca asa-zisei datorii au manipulat cetatenii mai putin informati, inducandu-le o stare de neliniste datorita emigratiei masive, in spatiul european exista LIBERTATE DE MISCARE. Fiul meu lucreaza in Regatul Unit din 2008, este inginer constructor specializat in centrale nucleare, pentru el se pune problema de a se reintoarce in tara, unde noi ne confruntam cu o lipsa acuta de locuri de munca. Cum credeti ca generatia lor, care reprezinta viitorul, se vor descurca de acum inainte, puneti aceasta intrebare Domnului Prim-Ministru David Cameron si guvernului Marii Britanii. Cristian.