Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

2016-06-30 13:49

Am semnat aceasta petitie deoarece am trait mai mult prin strainatate si cunosc comportamentul lor fata de emigranti.
,dar sa fim cinstiti si unii ,,roamani,,au un comportament neadegvat fata de unele persoane,nu toti sunt civilizati si au un comportament frumos.

Musafir

2016-06-30 13:51

VREAU SA FIM CONSIDERATI SI NOI CETATENI EUROPENI SI SA NU MAI FIM DISCRIMINATI

Musafir

2016-06-30 13:54

Iubesc Romania mai mult ca orice pe lume!!!

Musafir

2016-06-30 13:55

Pentru ca romani sa fie respectati

Musafir

#2230 Petitie

2016-06-30 13:56

Semnez aceasta Petitie deoarece am in Anglia 2 fete impreuna cu familiile lor.

Vreau  sa poata sa si  desfasoare activitatea in siguranta, cu drepturi egale ca cetatenii UE. Imi doresc sa nu imi mai fie frica in fiecare  zi ca pot fi agresati, ca sunt discrimintati.

Va multumesc pentru initiativa si in continuare sa sprijiniti romanii din Anglia si nu numai.

Musafir

2016-06-30 13:58

Pentru binele celor ce sunt acolo,aici in tara U.E asta a dorit,sa fim sclavi fara industrie,uzine,fabrici,combinate,agricultura,sisteme de irigatii,etc.Ce sa faca tinerii aici,sa ceara la parinti bani de un suc,sa nu-si poata intemeia o familie neavand siguranta zilei de maine,sa ajunga sa fure pentru a trai?Rusine tuturor guvernantilor acestei tari de 27 de ani incoace

Musafir

2016-06-30 14:03

Pentru ca vreau sa fiu tratată cum este tratat un englez în țara mea. Adică cu multă disponibilitate, ospitalitate și respect. Să mi se respecte drepturile precum le respectă și țara mea. Și având în vedere că ne exploatează inteligența și contribuim la bunăstarea lor, prin taxele și impozitele pe care le plătesc tinerii care muncesc ca sclavii la ei, ar trebui să fim respectați, iar statul român să facă legi, care să nu permită infractorilor, hoților să pătrundă, deoarece ne etichetează pe toți asemeni compotametului acestora.

Musafir

2016-06-30 14:04

romani sant disriminati in anglia ei primesc bine doar pe cei care comit atentate

Musafir

2016-06-30 14:04

Copii mei au prieteni foarte buni acolo, care au familii, servicii si sunt fara probleme.

Musafir

2016-06-30 14:08

pt drepturi garantate pt toti romaniide peste tot

Musafir

2016-06-30 14:11

Vreau ca si noi romanii sa nu mai stam in genunchi in occident si sa fim persoane de mana 2 ,conducatorii nu fac nimic pt tara doar case si averi pt ei si ghiocei la intilnirile de afara.

Musafir

2016-06-30 14:12

Demnitatea unei natiuni implica respectarea valorii ei implicit pe piata libera a muncii!

Musafir

2016-06-30 14:13

Pt ca sunt ROMAN.

Musafir

2016-06-30 14:15

Fiul meu traieste in Londra si doresc sa fie in siguranță.

Musafir

2016-06-30 14:19

Contam pe onestitatea guvernului englez

Musafir

2016-06-30 14:22

Ma solidarizez cu ramanii care muncesc legal in Marea B ritanie !!

Musafir

2016-06-30 14:23

AM COPII SI FOSTA SOTIE IN ANGLIA SI SPANIA ,TRAIESC SI MUNCESC ACOLO,SI-MI PASA DE ASTA. DE70 DE ANI ,NE LASAM CALCATI IN PICIOARE DE OCCIDENTALII EUROPENI .DE CE STEFAN CEL MARE SI SFANT N-A LASAT OSTILE OTOMANE S-A OCUPE EUROPA OCCIDENTALA CEA CARE NE PUNE TALPA PE GRUMAZ.ROMANIA TREZESTETE !

Musafir

2016-06-30 14:25

Am băiat student în Anglia și dorește să se realizeze profesional în Anglia , deoarece guvernului și președintelui României nu-i pasă de tinerii țării, așa cum nu le pasă de nici un cetățean român.

Musafir

2016-06-30 14:25

anglia se indreapta rapid catre comportamentul germaniei naziste..Urmeazza deportari,lagare de concentrare,linsajul fizic dupa cel mediatic?
SIMI

2016-06-30 14:26

VREAU SA VAD IN VIATA ASTA ROMANIA DIN NOU INTREAGA CU TOTI ROMANII ACASA!!

HAI SA FIM DIN NOU  + 22 MILIOANE ACASA LA NOI SI SA FACEM TARA NOASTRA PROSPERA!

PUNEM UMAR DE LA UMAR, NE UNIM, NE ASOCIEM, FACEM SACRIFICII DAR O FACEM PENTRU NOI SI GENERATIILE CARE VIN ASA CUM AU FACUT SI STRABUNII NOSTRI PE FIECARE PAGINA DE ISTORIE DE CARE SUNTEM MANDRI ! 

SA INVESTIM IN GENIILE NOASTRE CARE MERG LA STUDII PE ALTE MELEAGURI LA SCOLI RENUMITE SI SA II INCURAJAM CA APOI SA SE INTOARCA ACASA CU UN BAGAJ PRETIOS DE CUNOSTINTE SI SA LE APLICE AICI IN ROMANIA, INVATINDU-I SI PE CEILALTI FRATI AI LOR SI IMPARTASIND CUNOSTINTELE SI EXPERIENTA CU SCOPUL DE A ADAUGA VALOARE NATIUNII NOASTRE.

SA EDUCAM COPIII ROMANIEI SA IUBEASCA TARA NOASTRA CU MANDRIE PENTRU CA ESTE CEA MAI FRUMOASA DIN LUME SI TOTI ROMANII SUNTEM FRATI SI SA NU LE INSUFLAM DE MICI CA "INAFARA" E MAI BINE.

HAI SA NE UNIM CATRE UN OBIECTIV COMUN DE VIITOR SI SA INCEPEM SA LUCRAM LA ACEST PLAN DE LA SCARA MICA PANA LA CEI CE NE CONDUC.

VREU SA VAD PRESEDINTELE IMPREUNA CU MINISTRII SA ELABOREZE UN PLAN PENTRU ROMANIA SI SA INCURAJEZE TOTI ROMANII DIN SI DINAFARA TARII SA SE UNEASCA SI SA RASPUNDA LA CHEMAREA LOR.

CINE NE CONDUCE ACUM, AU FOST ALESI DE ROMANII DE PRETUTINDENI SI SUNT ACOLO CU UN SCOP SI TREBUIE SA FIE ONORATI DE FUNCTIA DATA DAR SI DE REZULTATELE PE CARE LE OBTIN.

HAI SA FACEM DINTR-O ZI A SAPTAMANII SI PROPUN ZIUA DE VINERI "ZIUA FRATIEI" SI ORICARE OM CARE ITI IESE IN CALE TRATEAZA-L CA PE FRATELE TAU, PESTE UN AN PLIN DE VINERI CA ACEASTA NU MAI FACI DIFERENTA INTRE ZILE SI TOTI FRATII DIN JURUL NOSTRU NE VOR SARI IN AJUTOR LA NEVOIE ( EU IMI AMINTESC ACEASTA ATITUDINE DIN POVESTIRILE BUNICILOR MEI CAND ROMANII SE AJUTAU UNII PE ALTII DIN INSTINCT ) TREBUIE SA MUNCIM TOTI SA CONSTRUIM DIN NOU ACEST INSTINCT CARE VA FI O VALOARE INESTIMABILA PENTRU NOI SI CEI CE VOR VENI.

EU SI SOTUL AM EMIGRAT ACUM 20 ANI, CU GREU, DAR ACUM FAC CEEA CE IMI PLACE, DAR AM UN DOR ROMANIA CARE NU IMI DA PACE DELOC SI EU FAC PRIMUL PAS ACUM. STIU CA INLAUNTRUL VOSTRU E UN GAND SI UN DOR DE ROMANIA CARE SE INTOARCE SI SE ROTESTE CA UN BOOMERANG.

EU O VIATA AM SI DIN CATE STIU NOI TOTI. VREAU SA O PETREC IN ROMANIA, SA CONTRIBUI LA SOCIETATEA NOASTRA, SA MA BUCUR DE MELEAGURILE NOASTRE, SA RAD SI SA PLANG PE ROMANESTE SI CU ROMANI, SA AJUT, SA INVAT DE LA CEI MAI INVARSTA, SA FIU MANDRA SA VAD CUM "CRESTEM" CA POPOR SI CAND O FI TIMPUL, SA MOR IN TARA MEA.

ACEST BREXIT M-A TREZIT LA REALITATE SI PE DE O PARTE SUNT RECUNOSCATOARE ACESTUI REZULTAT SI

SUNT DE PARERE CA CETATENII EUROPENI VOR AVEA ACELEASI DREPTURI IN CONTINUARE IN UK.

IN ACEST RAGAZ DE ZILE AM GANDIT-O SI AM DECIS CA VIATA MEA SI A TUTUROR CELOR PLECATI E FOARTE PRETIOASA SI TREBUIE PETRECUTA ACOLO UNDE E NEVOIE DE NOI. DA, AICI MA DESCURC SI TRAIESC NORMAL DAR EU ASTA IMI DORESC PENTRU MINE? SA TRAIESC NORMAL SAU SA CONTRIBUI LA IMBOGATIREA MOSTENIRII NOASTRE CARE E "NOI INSINE IN ROMANIA"? NICIODATA NU E PREA TIRZIU SI NU SUNTEM SINGURI PE LUME. 

EU AZI AM LUAT BILET DOAR "DUS" CARE DE FAPT E INCORECT SPUS, E DOAR "INTORS" CA MA INTORC ACASA.   VOI ?

SIMONA & FLORIN . PEACE !

Musafir

Din respect pentru munca romanilor !Dumnezeu sa-i ocroteasca!

Musafir

Pentru un viitor mai bun!!

Musafir

2016-06-30 14:28

Am semnat aceasta petitie cu convingerea ca prin demersul dv vom reusi sa ajutam toti romînii din Marea Britanie sa-si pastreze locurile de munca .

Musafir

2016-06-30 14:29

Cea ce se intampla in anglia,depaseste orice limita,trebuie schimbata mentalitatea rasistilor

Musafir

2016-06-30 14:30

Indiferent care sunt optiunile sau jocurile politice ale unora sau altora, romanii au plecat sa munceasca pentru un pic mai bine - si unii chiar muncesc- nimeni, NIMENI nu trebuie sa-si bata joc de ei.