Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

2016-06-30 09:48

Pentru toti romanii care traiesc in UK cu demnitate ,care au parasit tara crezand in valorile democratiei britanice,si care pe nedrept sunt "pusi la zid"azi!Pentru toti romanii care pot fi "victime colaterale"ale Brexitului!Situatia de azi din UK aminteste de "mineriadele "din 90 ,de prigoana evreilor in perioada lui Hitler.Sa nu uitam ca in ultimii ani au plecat in UK, pe langa "tiganii "atat de mediatizati de televiziunile britanice mii de tineri merituosi formati in Romania,"la creme de la creme"asi putea spune!.De ce iei nu sunt luati in vizorul presei britanice?De ce nu sunt mediatizati si ei cu aceeasi tenacitate si sunt nevoiti sa sufere azi,pentru ca noi parintii lor i-am educat sa creada inca de la primele cuvinte invatate in limba engleza in "Houses of Parliament"si valorile unei societati bazate pe "meritocratie"?
Iulia

#2027 Draga Antena 3,

2016-06-30 09:50

Mă numesc Iulia si am 12 ani. Părinții mei lucrează în Anglia . Sunt îngrijorată pentru ei și tot ceea ce se întâmplă acum .Imi doresc ca aceasta petiție să schimbe soarta românilor cinstiți din Anglia ,dacă Instituțiile Statului Român nu reușesc. Mulțumesc! 

Musafir

2016-06-30 09:51

Am semnat deoarece consider necesar si uman in egala masura ca romanii din uk sa se bucure de drepturile garantate , solicitate in aceasta petitie.

Musafir

M-AM SĂTURAT SA TOT FIM UMILIȚI ȘI JIGNIȚI ÎN CEL MAI JOSNIC MOD. NIMENI NU S-A DUS DE BINE DIN ȚARĂ.
NU SUNTEM APRECIAȚI LA ADEVĂRATA VALOARE.
MĂ UIMEȘTE NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR .

Musafir

Sunt roman si sunt mindru !

Musafir

2016-06-30 09:53

AM SEMNAT PETIȚIA PENTRU A-I AJUTA PE ROMÂNII DIN MAREA BRITANIE.

Musafir

2016-06-30 09:53

Va mulțumesc Antena3! Sunteți cei mai buni!
Solidarität

2016-06-30 09:59

E greu sä träiesti printre sträini si rämii mereu un nepoftit si un intrus.

Musafir

2016-06-30 09:59

Pentru binele lor si pentru binele nostru al tuturor!

Musafir

2016-06-30 10:01

Pentru ca sunt roman !!!

Musafir

2016-06-30 10:02

ASA DA , ANTENA3,trebuie sa coalixati intreaga DIASPORA, prin IN PREMIERA.MERITA SA SE FACA PUBLICITATE ROMANIEI.

Musafir

Suntem români, să ne apărăm natia.

Musafir

#2038 Lectie de civilizatie

ROMANIA are cetateni inteligenti, omenosi, frumosi si foarte EUROPENI din mosi-stramosi! Daca natiunea engleza se considera curata, fara indivizi care sa le strice "imaginea" de tara civilizata, sa analizeze proverbul "Padure fara uscaturi nu exista"! Apoi sa ne comunice si noua, celor din MAREA FAMILIE EUROPEANA , ce au  inteles din proverb!! De ce nu se gandeste Mr.FARAGE ca printre cetatenii romani care se afla in U.K. sunt destui care au radacini ENGLEZE (strabunici care au plecat din "n" motive din U.K., preferand sa traiasca si sa se stabileasca in ROMANIA, unde iata, s-a format o alta mare familie, o noua generatie complexa si care astazi se reintoarce pe pamanturile strabunilor!! DE CE JIGNESTE FARA O GANDIRE PROFUNDA ? Aceeasi problema se poate sa fie si in partea poloneza, ceha, franceza, congoleza, indiana..etc.. SA INVATAM SA FIM UNITI, ORIUNDE AM FI, PENTRU CA NIMENI SA NU MAI UMILEASCA CETATENII ROMANI!! Aceste gesturi de xenofobie si rasism, nu trebuie lasate sa se desfasoare, sa se dezvolte! DACA EI SPUN CA NOI NU SUNTEM CIVILIZATI, ATUNCI CE SA INTELEGEM DIN COMPORTAMENTUL LOR, CA EI SUNT CIVILIZATI??? Cei care au  fost in Romania, nu au avut niciodata asa respingere din partea romanilor!! IN ROMANIA SE TRAIESTE IN PACE SI  LINISTE, CONVIETUIREA TUTUROR NATIILOR ESTE CIVILIZATA!! SA INVETE LECTIA DE CONVIETUIRE DE LA ROMANI!!

Musafir

2016-06-30 10:03

Sunt de partea celor ce au avut curajul sa infrunte viata grea si sa lupte sa realizeze ceva in viata. Nu trebuie sa ne fie rusine ca suntem ROMANI !

Musafir

2016-06-30 10:03

Asteptam de cateva zile aceasta initiativa deci mi sa parut normal sa o semnez. Trebuie sa se stie ca ne pasa de romanii care au ales sa traiasca in Marea Britanie si sa fim alaturi de ei.

Musafir

2016-06-30 10:06

sper ca va fi folositoare !!!!

Musafir

2016-06-30 10:08

Pt .ca am copii acolo si pentru ca am considerat poporul britanic civilizat si responsabil ,demn ,tolerant cu cei care muncesc pentru ei ,pt.bunastarea tuturor.

Musafir

Dc ptr.un trai mai bun ptr.romanii din Anglia ptr.baiatul meu meu care este acolo la școală și ptr.fosta sotie care are grijă de el.si lucrează cu acte în regulă.

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt in primul rand roman si ma doare mult sa stiu si sa vad ca semeni de-ai mei sufera si sunt batjocoriti, doar pentu faptul ca sunt romani si nu conteaza daca prin munca lor au contribuit la dezvoltarea societatii in care traiesc, nu conteaza daca sunt buni profesionisti la locul de munca,nu conteaza daca sunt sufletisti cu semenii lor indiferent de nationalitate, nu conteaza ca sunt aparatorii pacii in general intre oameni. As invita pe toti infieratii urii si sovinismului sa vina la noi in barfita Romanie sa munceasca ca poata trai in decenta sa vedem cum peste cateva luni sau ani vor dori cu disperare sa poata sa se intoarca in locurile natale si sa le povesteasca conationalilor lor
ca noi aici putem trai in demnitate,armonie si respect fara a batjocori alte nationalitati indiferent de religie ,etnie si discriminari . Crede-ti ca daca statul ar asigura un trai minim decent ar mai parasi atati romani Romania ?

Musafir

2016-06-30 10:10

Ptr.nepotul meu care face școală acolo.

Musafir

2016-06-30 10:12

EGALITATEA LA DREPTURI CIVILE SI MUNCITORESTI TREBUIE SA O AIBE FICARE PERSOANA . Nimeni nu are dreptul sa interzica aceste drepturi , atata timp cat si ei au venit in romania si multi straini au furat romania la nivel inalt si nimeni nu le-a zis nimic noi unde suntem munci si statul respectiv ne ia impozite . Fiecare Natiune are scursurile ei la nivel inalt si in clasa muncitoare asa si noi ." Lumea e mica se intalneste munte cu munte dapai om cu om si caracter cu caracter " =>Nimeni nu poate sa faca discriminari de nici un fel indreptate catre un semen al sau e prevazut in constitutia tuturor tarilor democratice din Lume . DAR nu se respecta.
Marcel Blendea

#2047 Nu semnez!

2016-06-30 10:13

Sunt împotriva discriminărilor de orice fel. Dar și împotriva celor care „și-au luat țara înapoi” și au aruncat-o în haos lăsându-se manipulați. Să vină înapoi și să-și ia țara în primire în starea în care au adus-o, nu să chibițeze de la Londra. Cred că le va prinde bine o „lecție” (asta dacă nu cumva simțirea li se va fi diluat prin străinătăți...)

Musafir

2016-06-30 10:14

Am semnat petitia pentru ca sunt roman. Sunt mandra de tara mea si toata lumea trebuie sa invete sa ne respecte si sa stie ca asa cum ei au drepturi si noi le avem. Sa ne citeasca istoria, sa ne vada tara, sa aiba puterea sa recunoasca ca avem valori de care ei beneficiaza, ca avem copii exceptionali.

Musafir

2016-06-30 10:15

Buna ziua. Va multumesc si va felicit in numele meu personal si a fetei mele care lucreaza legal in Marea Britanie. Doamne ajutai pe ROMANI...!

Musafir

2016-06-30 10:16

Sunt de partea ROMANILOR din toata lumea.Romani pentru care se bat anumite companii multinationale .Britanicii sa-i intrebe pe cei dela NASA dece i-a angajat.