Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

2016-06-30 04:21

Cred ca noi poporul nu reusim sa ne alegem conducători, pentru ca suntem pacaliti de promisiunile făcute de polliticieni, iată ca sa dovedit ca si poporul englez a fost la rândul lui pacalit dar numai Dumnezeu si istoria ne va dovedi cine a avut dreptate.

Musafir

2016-06-30 04:21

Pentru ca sunt de acord cu solicitarile .

Musafir

2016-06-30 04:25

deoarece respect Marea Britanie ! ptr. tot ce are Ea ! Istorie. traditie .cultura si pe oamenii care populeaza INSULA !

Musafir

2016-06-30 04:26

Am semnat petitia ca fiind :
- o atentionare a Guvernului Marii Britanii privind respectarea drepturilor democratice a romanilor care traiesc si lucreaza pe teritoriul statelor engleze
- acordarea de garantii pentru protectia cetatenilor romani impotriva manifestarilor xenofobe care au aparut si pot aparea

Musafir

2016-06-30 04:27

Locuiesc si muncesc impreuna cu familia de 9 ani in UK

Musafir

2016-06-30 04:27

Buna dimineata,am baiatul plecat de 7 ani in Anglia,unde isi cistiga cinstit piinea ,si a facut o situatie si vrea sa sa ramina acolo,eu il sustin si ma rog sa aiba o viata linistita si sa poata munci asa cum isi doreste...

Musafir

2016-06-30 04:29

Pentru demnitate si respect.Daca am avea un guvern ANTENA 3,multe s-ar schimba in aceasta tara.

Musafir

2016-06-30 04:34

NE-AM NASCUT LIBERI SI EGALI IAR PAMANTUL ESTE AL TUTUROR .ATAT TIMP CAT NU INCALCAM LEGILE SCRISE SI NESCRISE TREBUIE SA AVEM DREPTUL SA TRAIM UNDE NE DORIM

Musafir

2016-06-30 04:34

Nu suntem o tara de mana a treia ,cum ne considera ei.

Musafir

2016-06-30 04:49

Sunt
-Presedintele Comitetului Roman de Istoria si Filozofia Stiintei si Tehnologiei al Academiei Romane, Desparțămantul TRANSILVANIA.
-Membru ICHOTEC al Comitetului Internaațional de Istoria si Filozofia Stiintei si Tehnologiei
-Membru New Committee of Sciences
-Membru corespondent al Académie de Science et Arte de la Rochelle
-Membru al Asociației Indiene de gravitație,
-Participant, in calitate de invitat al numeroase congrese internationale

Musafir

2016-06-30 04:50

Vreau ca romanii sa fie tratati la fel ca toti britanicii . Hotii romani exact ca hotii lor , dar si medicii romani la fel cu cei britanici , fiecare sa-si merite respectul dupa cinstea , prestanta si activitatea sa , nu dupa idei preconcepute , sau induse politicianist .Pe acest pamant , cat traieste un om , NU IA LOCUL NIMANUI , FIECARE ARE LOCUL LUI .
Liviu-Alexandru SOFONEA

2016-06-30 04:51

Sunt
-Presedintele Comitetului Roman de Istoria si Filozofia Stiintei si Tehnologiei al Academiei Romane, Desparțămantul TRANSILVANIA.
-Membru ICHOTEC al Comitetului Internaațional de Istoria si Filozofia Stiintei si Tehnologiei
-Membru New Committee of Sciences
-Membru corespondent al Académie de Science et Arte de la Rochelle
-Membru al Asociației Indiene de gravitație,
-Participant, in calitate de invitat al numeroase congrese internationale

Am semnat petitia ca fiind :
- o atentionare a Guvernului Marii Britanii privind respectarea drepturilor democratice a romanilor care traiesc si lucreaza pe teritoriul statelor engleze
- acordarea de garantii pentru protectia cetatenilor romani impotriva manifestarilor xenofobe care pot aparea

Musafir

2016-06-30 04:52

Am si eu o fata care se chinuie singura de 3 ani prin tari straine sa-si castige existenta

Musafir

2016-06-30 04:57

deoarece locuiesc in Londra si nu mi se pare normal ceea ce se intampla acum
dupa " marele" Brexit

Musafir

am semnat pentru ca santem umiliti de straini si de guvernul roman care lucreaza inpotriva intereselor tarii

Musafir

Pentru drepturi egale romanilor ce lucreaza in UK

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru ca nu mi se pare corect ca imaginea Romaniei sa fie mereu proasta pe taramul Angliei! Sunt aici de doi ani si privind in jurul meu la alte popoare europene ce traiesc, oameni din tari precum Polonia, Letonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria etc, dar si tari considerate musulmane ca si Pakistan, India, Kurdistan plus oamenii nascuti aici, am realizat ca Romania este cea mai buna tara si avem cei mai buni, muncitori si respectosi oameni dintre toti. Romanii nu deranjeaza prea mult, au respect pt cei din jurul lor, sunt seriosi muncitori si devotati in tot ceea ce fac, dar pt ca suntem mereu cei mai bun si seriosi in ceea ce facem oamenii ne invidieaza si atunci incepe gelozia si aici incepe problema!
Am avut deseori ocazia sa fiu privit ciudat cand cineva m-a intrebat, where are you from? Si sa ii spun Romania! Eu am culoarea parului blonda si atunci oamenii ma intrebau de ce nu ai culoarea parului blonda iar de ce ai culoarea parului alba iar apoi am raspuns, what do you mean!? I thought all romanian people have brown skin, dark hair and are gipsy!? No isnt true, look at myself am rapuns, I have blond hair, white skind who told you that romanian people are gpsyes!? I dont know, everybody think this, mi-a raspuns el. No isnt true we are not gipsy people, please forget about this, look at me my skin, the way I speak with you, Im proud of me and my country, I love and respect all your countries and nations, you have to start from today to love and respect everybody around you for what they are dont look at the coulor of skin, we are all the same!
Imaginea Romaniei este una proasta si unii oameni ne privesc prost atunci cand ne intalnesc si datorita presei si mass media din unele tari europene care arunca cu cuvinte jignitoare in noi asta probabil ca au informatii gresite despre noi, ne invideaza pt ceea ce suntem si pt ca ei nu sunt ca noi!
O zi frumoasa sa aveti, cu mult drag si respect va scriu, Marian 24 ani, Anglia... Burton on Trent

Musafir

2016-06-30 04:59

Felicitari pentru initiativa Dvs. si sunt de parere ca numai uniti, noi romanii, vom arata va suntem un popor valoros. Succes tuturor romanilor.

Musafir

2016-06-30 05:00

Respect pentru cei de afara,care muncesc onest ,pentru un trai mai bun!

Musafir

2016-06-30 05:02

pentru toti cetatenii romani care muncesc legal in MB

Musafir

2016-06-30 05:04

Am toata speranta ca lucrurile vor intra in normalitate.

Musafir

2016-06-30 05:04

Pentru ca sant si romani onesti si cred ca trebuie sa fie respect intre persoane. Nu se pot umili oameni cinstiti si muncitori.

Musafir

2016-06-30 05:07

Suntem europeni, dorim respect !

Musafir

2016-06-30 05:10

VREAU CA ROMANII SA BENEFICIEZE DE DREPTURILE OMULUI IN MAREA BRITANIE
neam

2016-06-30 05:11

Din respect pentru neamul romanesc