Invalidați Congresul Românilor de Pretutindeni

Invalidați Congresul Românilor de Pretutindeni / Anunțuri / Actualizare situație petiție: Invalidarea Consiliului Diasporei / Comentarii

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-06-27 15:14

Musafir

2016-07-01 11:51

Nu e clar deloc,prieteni dragi,de ce abia acuma,dupa ce congresul s-a incheiat,apar articole in care treptat,jurnalisti dezvaluie identitatea reprezentantilor.Da aia fotografi si mai ales,semnatarii articolelor din ziarele on-line ce au particiat la eveniment,au fost chiori ?Puteau recunoaste de la o posta reprezentantii pentru Italia(de exemplu).Treptat,vom afla si numele congressmenului pentru Italia,ca am si eu niste intrebari sa pun ,de ce zona asta a noastra e atit de defavorizata de informatii si oportunitati.Este a doua oara ca romanii sint trasi pe sfoara(intii cu alegerile prezidentiale-prin POLITICA) iar a doua oara acum (la Congresul Diasporei-prin RELIGIE ).Religia si politica,in opinia mea,manipuleaza exagerat diaspora.sa tineti minte lucrul asat si sa nu va mai plingeti atunci cind primiti postari de acest "tip "la marile grupuri,PENTRU CA DIN SPATE ,INTOTDEAUNA ESTE UN PLAN,pe care de obicei jurnalistii si fotografiii stiu,ori intuiesc inaintea poporului de rind. Bocu Emilia-admin de grup apolitic si ne religios.Nu dau numele grupului,nu e important.bagati la cap ceea ce scriu,nu voi scrie prea des.O zi buna.
Daniel Meternă
Autorul acestei petitii

#3 Re:

2016-11-01 00:23

#2: -  

Săru'mâna, doamna Bocu, ne cerem scuze pentru întârzierea cu care vă răspundem. Aceste cauze sunt cunoscute de noi și în textul scrisorii prezentate către Birourile Permanente reunite ale Parlamentului României menționăm și aceste aspecte cu iz politic. Sunteți invitată în grupul

Noi, diasporenii! pentru un dialog mai fluid.

Vă așteptăm!