Protejați românii - părinți și copii - de abuzuri în lume

Musafir

2016-06-16 08:14

Deoarece cred ca familia ar trebui protejata, NU despărțită!!! Familia este cel mai important lucru de pe pământ!! Copiii sunt ai parinților... NU ai statului!!!

Musafir

2016-06-16 12:49

Ar fi un ceva extraordinar,sa sti ca ai in sprijin Autoritatiile sau Guvernul din Romania,oriunde ai avea nevoie,cu atat mai mult cand este vorba de copii !!!

Musafir

2016-06-16 12:57

Sunt ingrozita ca o institutie guvernamentala are o putere totala peste viata oamnilor sa dispuna cum vor ei de viata copiilor lor si sa nu respecte drepturile omului si procesul drept de a investiga si ajuta daca ar fi probleme! Dar dupa cum am vazut in toate cazurile cunoscute in Norvegia, si alte tari in Europa, nedreptati crase se intampla si guvernul Romaniei trebuie sa ia o pozitie de aparare pt cetatenii ei, si mai ales pt copiii luati fortat de acest monstru care este asa zisa"Protectia Copilului"!

Musafir

2016-06-16 13:03

Se protejeaza animalele, natura in general, patrimoniile culturale, FOARTE BINE.

Dar persoana umana si demnitatea ei cine o protejeaza?

Doar Bunul Dumnezeu.....

Musafir

2016-06-16 13:20

Este dureros cand inaintea sentimentelor se pune lacomia pentru bani,ca cei care sunt in asa zisa "PROTECTIA COPILULUI".

Musafir

2016-06-16 15:19

Copii sunt proprietatea parintilor si a lui Dumnezeu. Asa a fost de la inceput si asa trebuie sa ramana. Nu luptati contra Lui!!!!

Musafir

2016-06-16 15:23

Consider ca Romania trebuia de mult sa faca acest demars pentru asi putea apara cetatenii oriunde s-ar afla !!!!

Musafir

2016-06-16 15:37

Nu e normal ca să fie despărțiți

Musafir

2016-06-16 16:50

Cred in familie. Copii apartin mamei.

Musafir

2016-06-16 17:44

va rog sa interveniti pt a aduce toti copii in familiile lor.nu uitati si de familia Nan (Norvegia)

Musafir

2016-06-16 18:56

Sustin familia

Musafir

2016-06-16 19:20

Pentru ca nici o mama nu trebuie despărțită de copiii ei.

Musafir

2016-06-16 19:32

Consider ca locul copiilor este linga parinti .Dumnezeu a incredintat copii ,parintilor ,pentru educare iubire si pregatire pt.viata.

Musafir

2016-06-16 20:45

felicitari celui care a initiat petitia.

Musafir

2016-06-16 21:09

Dumnezeu are un popor al Lui de care se foloseste atunci cand vrea sa-si arate slava si puterea in cer si pe pamant. Aici este o lupta intre OM SI DUMNEZEU.Pacat ca in aceste institutii sant si femei. Dupa ce rup cu brutalitate copiii de la sanul mamei ,asistand la acele tipete sfasietoare atat din partea copiilor cat si a parintilor,mai pot dormi oare?Poate se vor trezi inainte de a fi prea tarziu,,GROZAV LUCRU ESTE SA CAZI IN MAINILE DUMNEZEULUI CELUI VIU.PERSONAL MA ROG PENTRU EI SA SE TREZEASCA.

Musafir

2016-06-16 21:16

Aceasta asa zisa "protectie a copilului" e de fapt mai mult o ideologie totalitara ferudo-marxista impotriva careia trebuie luptat pina la moarte in caz contrar familia traditionala va deveni incet incet doar istorie iar copiii vor deveni "Copiii cetatii" din cartea Republica lui Platon din care s-a inspirat Karl Marx. Ca toate ideologiile si aceasta e cladita pe o lozinca cit se poate de falsa: "interesul superior al copilului". In momentul cind e "salvat" de la parintii copilul nu mai are nici un drept din start iar libertatea lui e anulata, impotriva vointei lui e condamnat la inchisoare pina la 18 ani cind din nou nu mai are nici un drept ci doar obligatii, in caz ca devine parinte e la rindul lui trecut pe lista suspectilor. In general media corecta politic incearca sa prezinte familia ca pe un mediu periculos pt. dezvoltarea fizica si psihica a copilului, bineinteles ca "familiile" homo sint cele "ideale si perfecte".

Musafir

2016-06-20 21:29

Nu vreau si nu mai pot să văd cum copii suferă nu pot să cred că se poate așa ceva ii foarte dureros sper si ma rog domnului să facă dreptate .. Doamne ajuta!!!

Musafir

2016-06-21 06:09

Trebuie ajutata o mama care isi iubeste f mult copiii sa si i recupereze. Locul copiilor este langa mama lor!!!!!

Musafir

2016-06-24 08:32

Inadmisibil sant mama a doi copii....trebuie sa-si primeasca copii ,locul cel mai potrivit este cu siguranta alaturi de MAMA ,femeia care le-a dat viata .

Musafir

2016-07-17 08:03

Doresc ca domni parlamentari sa se inplice fizic in aceeasta problema care ia amploare pe zii ce trece tot mai mult .

Musafir

2016-08-14 23:27

Pentru că aceste țări diabolice să restituie ce nu le aparține:
COPIII !!!!!

Musafir

2016-08-19 09:52

Barnevernet-ul nazist din Oslo mobilizează procuratura și statul pentru războiul cu mamele românce și copiii lor
Romeo Tarhon
Atenție, doamne și domni: de mai bine de jumătate de an se consumă cuvinte în stradă, în presă, pe site-uri, pe bloguri, pe pagini de facebook, pe chat-uri... despre abuzurile inchiziționale ale sistemului de falsă protecție a copiilor (românilor), de tip „Barnevernet” și nu s-au cules decât indiferență, impasibilitate, sfidare, noi cazuri de abuzuri și, recent, deschiderea unui dosar penal împotriva soților Bodnariu care deveniseră un simbol al victoriei străzii după protestele internaționale ceva mai serioase din 16 Aprilie a.c., pentru ca, după anemicele manifestări din 9 iulie 2016 de la Bruxeles, și și mai anemicele proteste de la București, din aceeași perioadă, infiltate de oportuniști și fripturiști care l-au agățat și racolat pe Florin Barbu ca să-l anexeze țintelor lor politicianiste revanșarde, Procuratura norvegiană, la comanda unui stat care permite instituției Barnevernet să captureze copiii românilor și să li se aresteze părinții, revine în forță cu un dosar penal împotriva soților Bodnariu, proces după care, pe baza unor probe contrafăcute și mărturii mincinoase, va urma ceea ce prin gând nu gândiți și însumi mă tem să gândesc și să anticipez.

Și, atunci vă întreb: nu credeți vremea vorbelor a trecut și este nevoie de MOBILIZARE GENERALĂ ca la război? Nu este vremea ca românii să își oblige, efectiv să își oblige autoritățile: Președinte, Prim-ministru, miniștri, parlamentari, ambasadori, consuli, directori de instituții abilitate în educație și protecția copiilor, etc., să „declare război” de partea românilor, omologilor din Norvegia și din toate statele care discriminează, terorizează, inchiziționează copilașii români și persecută părinții acestora? Strigătul meu și al părinților năpăstuiți doar și la gândul lacrimilor copilașilor lor încarcerați de către funcționarii sistemului Barnevernet care ne hingherește micii noștri compatrioți lipsiți de apărare și de părinți, să nu aibă, oare, nici un ecou încât să trezească toate conștiințele responsabile, începând cu cele ale liderilor spirituali, continuând cu cele ale susținătorilor și sfârșind cu cele ale tuturor românilor năuciți de amploarea abuzurilor, nedreptăților, scenariilor, indiferenței capilor țării față de această dramă fără precedent a furtului pruncilor de la pieptul mamelor și taților, precum și a alungării românilor în lumea străină lor și de ei, care să îi sclavagizeze economic, să îi depersonalizeze, să îi deznaționalizeze și să îi lase de izbeliște chiar de către autorităție românești responsabile de drama lor?

Unde ești, domnule Președinte cu rol de prim figurant în scenariul diabolic al acestor vremuri? Unde sunteți domnilor șefi de partide, partidulețe, biserici, bisericuțe, grupuri, grupulețe (de interese) și voi toți lacheii politicianismului mafiotizat care ați confiscat statul român? Unde sunteți fundațiilor, asociațiilor și sugativelor civice soroșiste care sugeți de la bugetul care abia dacă mai poate asigura salariile și pensiile de mizerie populației cele mai sărace din Europa? Iar voi, români năpăstuiți și sedați, cum de mai puteți să le permiteți acestor otrepe ale neamului să vă umilească, să vă secătuiască, să vă alunge în lume de unde să vă preia otrepele țărilor ajunse la cel mai degradant desfrâu ca într-o pecingine apocaliptică de nestăvilit?
Treziți-vă, organizați-vă, creați-vă regimente civile de opinie și atitudine, aduceți-i cu sila în stradă pe guvernanți și obligați-i să vă salveze și să vă apere, pe voi și pe copiii voștri, cât încă nu se stinge națiunea română pulverizată în cele patru colțuri ale lumii de vânturile năprasnice care se abat asupra ființei noastre naționale!

Soții Bodnariu, după procesul intentat de procuratura norvegiană, vor fi extrădați de statul român în Norvegia, iar ce va urma cu părinții și copiii, va deveni un scenariu post-kafkian, iar protagoniștii Bodnariu vor deveni, din păcate, învingătorii înfrânți de sistem dacă noi, ceilalți, alături de ei și de toți părinții și copiii \obligați să joace în acest film horror realist, dar parcă suprarealist, nu vom ieși la luptă cu orice preț. Starea de pasivitate, de non combat, înseamnă tăcerea faptelor care, întotdeauna, va urmată de repercursiuni mult mai dramatice decât tăcerea cuvintelor, cum și risipa de cuvinte poate fi la fel de nocivă și inofensivă.

În urmă cu circa trei luni, când, împreună cu Cezar Mihalache, am editat cartea scriitorului militant George Alexander, am scris în postfața și pe coperta acesteia următoarele: „George Alexander este modelul de român pe care ar trebui să îl aducem în fruntea noastră, a celor maturi și rătăciți, dar mai ales a generațiilor de copii și de tineri în care trebuie să credem așa cum trebuie să credem în Țară și în Dumnezeu...” Iar eu scriam acestea și încă alte fraze, crezând în George Alexander luptătorul și omul providențial. Vreau să cred pe mai departe că el este întâietorul și scânteietorul care ne va uni ca oameni și ca forțe spirituale, care ne va conduce și ne va fi exemplu de curaj, de luptător, de salvator. Iar știe bine că am scris cu sufletul, cu mintea și cu toată sinceritatea aceste fraze. De aceea afirm și tot repet că a trecut vremea frazelor și a venit cea a faptelor care să cutremure și să înspăimânte diriguitorii și dregătorii statelor și ai instituțiilor acestuia, dar ai ales pe cei ai noștri, „prost-aleșii” pe care trebuie să îi mobilizăm cu de-a sila să se mobilizeze și să salveze copiii românilor din ghearele balaurului occidental multicefal. Restul sunt vorbe... Iar eu deja îmi consum stocul de vorbe și de răbdare și vreau să trec și să trecem la fapte. Vreau să-l tragem de mânecă, la figurat dar și la propriu, pe Președintele Iohannis, vreau să-l tragem de mânecă pe Premierul Cioloș, pe Președinții Camerelor, pe cât mai mulți miniștri, parlamentari, ambasadori, pentru că tac și nu se implică. Și ca să nu mai tacă și să se implice, trebuie să-i obligăm, iar noi avem această putere, Noi...!

Îi adresez un mesaj bine cântărit doamnei Dr. Camelia Smicală, a cărei dramă este de o notorietate revoltătoare ca și cea a familiei Bodnariu și a multor altor părinți și copii români: ca medic și mamă exemplară a doi copii, aflată de mai mulți ani în Finlanda și căsătorită acolo cu un soț care s-a dovedit agresiv și problematic, a primit în instanță custodia celor mici după divorțul de soțul finlandez, dar copiii i-au fost luați cu forța de către Protecția Copilului de tip Barnevernet, similar celui norvegian, dovedindu-se că tatăl copilașilor, din răzbunare, a depus plângere în instanță pentru a fi dați exclusiv în custodia lui și spre a împiedica aducerea lor în România, dar autoritățile din țară nu au mișcat un deget pentru a o salva și a-i salva copiii. Cuvintele grele ale Cameliei Smicală fac înconjurul lumii: „Am salvat mii de vieți, dar nu mi-am putut salva copiii. Dacă există dreptate în lumea asta, în numele tuturor celor pe care i-am salvat, vă rog, oameni buni, salvați-mi copiii!"

Stimată doamnă doctor Camelia Smicală,
Este de știut că în țările dezvoltate și democratice, cum ar fi SUA, chiar și o persoană sau câteva pot declanșa inițiative legislative și obliga guvernanții să se implice pentru îmbunătățirea Legii în favoarea celor nedreptățiți. Asta înseamnă lupta cu sistemul ca civil. Multe cazuri judiciare au fost urmate de inițiative cetățenești remarcabile, pe bază de listelor nominale de sprijin, chiar fără a fi nevoie de vreo asociație sau fundație, partid, etc. Legea Protecției Copilului, la nivel internațional, trebuie amendată cu unele clauze care să muleze pe Constituția fiecărei țări care garantează drepturile copilului, mamei, familiei.... Sunteți intelectuală, sunteți medic, sunteți mamă și sunteți în situația unor crase nedreptăți și abuzuri. Aveți obligația morală, ca alături de celelalte mame cărora li s-au smuls copiii de către Sistem, să declanșați o astfel de mișcare, de acțiune, de inițiativă până la cel mai înalt nivel european și internațional. Nu agreez politicile ascunse, pașii mici și firavi, figurația și tactica de a potoli spiritele de parcă s-ar face jocul dușmanului și s-ar urmări propria imagine a celor care au notorietate de militanți și apărători ai părinților și copiilor loviți de abuzuri, dar nu au și curaj și spirit de sacrificiu să, Guvernului, Președinției, Parlamentului, ambasadelor din poziția de protestatari umanitari autentici aflați în greva foamei, singura modalitate de a capta atenția autorităților și a opiniei publice naționale și internaționale. Aceasta înseamnă luptă adevărată, nu cuvinte care se învârtesc în cerc și sunt citite mai ales de către oameni modești ca intelect, îndoctrinați confesional pe care nici un militant nu se mobilizează să îi mobilizeze. Nu așa văd eu și mulți ca mine obținerea unui succes general, pentru toate cazurile prezente și viitoare de abuzuri incalificabile asupra copiilor români, a mamelor românce, a familiilor românilor obligați să plece în exod prin lume și să devină prada hingherilor de copii și a stăpânilor cololonialiști moderni de scavi...

Musafir

2016-09-13 12:13

Dragi Români strig cu disperare ajutorul de a-mi recupera copilașul. Am apelat la toate televiziunile dar din păcate in zadar . Este uncopilaș nevinovat care este traumatizat de la vârsta de 3 ani..Vă rog îndrumați-mă ce să mai fac? Am crezut că România mea mă ajută! La cine să apelez ? Dacă nu la țara noastră!
Sunt o mamă îndurerată . Mă lupt pentru custodia copilului meu de șase ani cu Ungaria. Vă rog din tot sufletul dacă puteți ajutați-mă să îi salvez viitorul copilului meu de 11 ani. ,, nu știe ce înseamnă o jucărie o haină nouă o bomboană un parc pentru copiii. Locuiește în mijlocul unui păduri unde muncește pământurile îngrijește mai mult de 20 de porci intre timp ce trage foame este bătut se țin relații sexuale cu el de față. La nouă ani a dat o persoană în tribunal are 2 mașini confiscate trecute pe numele lui o locuință confiscate contract de vânzare-cumpărare că copilul ar fii cumpărat autoturisme și mai multe amenzi de la financiar și anaf" cu toate astea mi sa cerut în schimbul copilului de către persoana care are custodia copilului cinci milioane de forinți împreună cu doamna de la protecția copilului. Menționez. Nu cer bani, haine sau ajutoare! Postați rugămintea mea sa ajungă in televiziune poate cu ajutorul vostru și unei televiziuni reușesc să îmi recuperez copilașul. Vă implor ajutați-mă să îmi salvez copilul. Vă mulțumesc anticipat Peter Mirabella 004915780390997.

Musafir

2016-09-13 14:43

Dragi Români strig cu disperare ajutorul de a-mi recupera copilașul. Am apelat la toate televiziunile dar din păcate in zadar . Este uncopilaș nevinovat care este traumatizat de la vârsta de 3 ani..Vă rog îndrumați-mă ce să mai fac? Am crezut că România mea mă ajută! La cine să apelez ? Dacă nu la țara noastră!
Sunt o mamă îndurerată . Mă lupt pentru custodia copilului meu de șase ani cu Ungaria. Vă rog din tot sufletul dacă puteți ajutați-mă să îi salvez viitorul copilului meu de 11 ani. ,, nu știe ce înseamnă o jucărie o haină nouă o bomboană un parc pentru copiii. Locuiește în mijlocul unui păduri unde muncește pământurile îngrijește mai mult de 20 de porci intre timp ce trage foame este bătut se țin relații sexuale cu el de față. La nouă ani a dat o persoană în tribunal are 2 mașini confiscate trecute pe numele lui o locuință confiscate contract de vânzare-cumpărare că copilul ar fii cumpărat autoturisme și mai multe amenzi de la financiar și anaf" cu toate astea mi sa cerut în schimbul copilului de către persoana care are custodia copilului cinci milioane de forinți împreună cu doamna de la protecția copilului. Menționez. Nu cer bani, haine sau ajutoare! Postați rugămintea mea sa ajungă in televiziune poate cu ajutorul vostru și unei televiziuni reușesc să îmi recuperez copilașul. Vă implor ajutați-mă să îmi salvez copilul. Vă mulțumesc anticipat Peter Mirabella 004915780390997.

Musafir

2016-11-13 20:36

Nu este admisibil să tolerăm astfel de abuzuri. Își permit mult prea multe cu copiii cetățenilor străini, bazându-se probabil pe faptul că sunt lipsiți apărare. În stilul ăsta, o să ne fie frică să mai scoatem copiii din țară, chiar și în interesul unei vacanțe.