Protejați românii - părinți și copii - de abuzuri în lume

Musafir

/ #99

2016-09-13 14:43

Dragi Români strig cu disperare ajutorul de a-mi recupera copilașul. Am apelat la toate televiziunile dar din păcate in zadar . Este uncopilaș nevinovat care este traumatizat de la vârsta de 3 ani..Vă rog îndrumați-mă ce să mai fac? Am crezut că România mea mă ajută! La cine să apelez ? Dacă nu la țara noastră!
Sunt o mamă îndurerată . Mă lupt pentru custodia copilului meu de șase ani cu Ungaria. Vă rog din tot sufletul dacă puteți ajutați-mă să îi salvez viitorul copilului meu de 11 ani. ,, nu știe ce înseamnă o jucărie o haină nouă o bomboană un parc pentru copiii. Locuiește în mijlocul unui păduri unde muncește pământurile îngrijește mai mult de 20 de porci intre timp ce trage foame este bătut se țin relații sexuale cu el de față. La nouă ani a dat o persoană în tribunal are 2 mașini confiscate trecute pe numele lui o locuință confiscate contract de vânzare-cumpărare că copilul ar fii cumpărat autoturisme și mai multe amenzi de la financiar și anaf" cu toate astea mi sa cerut în schimbul copilului de către persoana care are custodia copilului cinci milioane de forinți împreună cu doamna de la protecția copilului. Menționez. Nu cer bani, haine sau ajutoare! Postați rugămintea mea sa ajungă in televiziune poate cu ajutorul vostru și unei televiziuni reușesc să îmi recuperez copilașul. Vă implor ajutați-mă să îmi salvez copilul. Vă mulțumesc anticipat Peter Mirabella 004915780390997.