Protejați românii - părinți și copii - de abuzuri în lume

Musafir

2016-05-23 10:29

Pt că sunt de acord cu ce se cere în petiție. ☺

Anonymous

2016-05-23 11:27

Am semnat aceasta petiție pt ca ne doare inima de acești părinți și copii noi nu suntem ca ceilalți englezi sa ne drogat sa uitam de copii și sa ii maltratat noi cei care am plecat în alte tari vrem sa le oferim copiilor noștri un trai mai bun și pt ca ii iubim enorm de mult și nu vrem sa le permitem acelor asistent sociali sa distrugă atâtea familii .pt niște lucruri mărunte care nu pun viata copiilor în pericol și care s-ar întâmpla în orice familie ce i-ar adopta Sunt sigura ca pt motivele lor exemplu pt o palma la fund s-au pt ca s-au lovit sa ia copiii din sânul familiei și sa provoace o suferință de imaginat
€&€

2016-05-23 11:31

ai situatii in care copiii lor chiar au nevoie de ajutor,oare de ce se iau numai de copiii nostri?!ca suntem in tara lor su nu avem nici o outere?! Atunci dimnula presedinte al Romaniei,ce se intampla cu natia romaneasca,nu ne ajunge ca suntem plecati in lumea larga ca sa ne castigam existenta?nu ne ajunge cat suferim? Asta ne mai lipsea de a ni se lua ingerasii,ingerii pt ca re ne zbatem sa le facem o viata mai frumoasa si drept resplata ramanem fara ei...pacat ,pacat,pacat

Strigam cu strigate de disperare sa face-ti ceva sa ne recastigam copiii,ne vrem copiii inapoi,nu dam viata ca sa ne-o ia nu stiu cine...sa-si faca copii daca vror copii pt ca natalitatea lor este la pamant si probabil asta este un motiv pt care ne sunt luati cu atata usurinta!!! doamne unde esti ?!

Musafir

2016-05-23 19:29

Pentru ca guvernantii României sunt niste vânzatori de neam. Prin aceasta semnatura vreau sa urlu ca imi pasa de cum suntem tratati in lume dar si in tara.

Musafir

2016-05-23 23:40

copiii acestia au nevoie de dragostea mamai si tatalui biologici. Lasati sa creasca copiii in o familie cu credinta si frica de Dumnezeu.
Travian
Musafir

2016-05-23 23:43

In citeva cuvinte , sint satul de abuzurile ce se fac asupra copiilor . Sint impotriva indoctrinarii copiilor precum promovarea LGBT din interese personale murdare ale unot politicieni influenti din lumea asta salbatica . Sint impotriva legalizarii LGBT , pina voi muri .
Cei care promoveaza LGBT , cica familiile homosexuale cu ceea ce deriva din asta sau de lesbiene NU sint CRESTINI . Adica in mod mincinos afirma ca ar crede in Dumnezeu .
Cine crede in Dumnezeu urmeaza invataturile din Biblie . Deci stie ca familia in primul rind este formata in urma casatoriei dintre un BARBAT (nascut parte masculina) si o FEMEIE (nascuta parte feminina) . Asa a lasat Dumnezeu si asa trebuie sa ramina vesnic .
Omul nu are dreptul sa schimbe legile firii , doar sa se supuna lor . Nu uitati de Sodoma si Gomora caci nu s-a intimplat acel necaz fara motiv intemeiat .

Travian

#57 Re:

2016-05-23 23:52

#56: -  

Copiii furati sint apoi vinduti pe ascuns pe bani multi la tot felul de bolnavi mintal . Sint dati spre adoptie bine platita asa ziselor  familii de lesbiene sau homosexuali care normal ca nu au alta sursa de a avea copii pe care apoi sa-i abuzeze sexual .

LGBT sint copiii Diavolului , Diavolul vrea astfel sa-si inmulteasca adeptii . 

SA NU-L LASAM SA-SI DESAVIRSEASCA LUCRAREA CU COPIII NOSTRI NEVINOVATI !

Musafir

2016-05-24 08:29

Autoritatile au aceasta obligatie prin constitutie

Musafir

2016-05-26 14:16

Pentru ca fiecare copil are dreptul de a ramane langa cea sau cei care il iubesc!

Musafir

2016-05-27 17:36

Am semnat in speranta ca statul roman va face ceva pt.cetatenii lui si nu ii vor abandona abuzurilor Am semnat pt.Smicala,Bodnariu,Nedelcu si pt.toti aflati in aceste situatii nedrepte si grele

Musafir

2016-05-29 21:44

Toate aceste abuzuri si nedreptati indreptate impotriva parintilor si copiilor sunt consecinta instrainarii lumii de Dumnezeu. Sfintii Parinti ne spun ca o lume fara Dumnezeu devine un spital de nebuni. Sa ramanem in iubirea parinteasca a Tatalui Ceresc si sa ne rugam pentru acesti parinti si copii nedreptatiti. Mantuitorul este alaturi de cei nedreptatiti ii fericeste si le promite ca se vor bucura de dreptatea dumnezeiasca: "Fericiti cei ce flamanzesc si inseteaza de dreptate, ca aceia se vor satura"(Matei 5,6) Prin aceasta Mantuitorul ne intareste in vreme de ispita si ne indeamna la desavarsire si la infaptuirea dreptatii ca virtute sociala. Sa ne straduim sa implicam cat mai multi semeni in savarsirea binelui si a dreptatii pentru a ne implini ca fii ai lui Dumnezeu.
Pr. Cristian Crutu

Musafir

2016-05-29 22:39

Romaniaaa!Sunt copii nostriiiiii !Ii vrem acasa !

Musafir

2016-06-05 16:32

Sunt romanca cu dubla cetatenie si-mi pasa de romanii din tara si strainatate.

Musafir

2016-06-06 10:03

Faceti dreptate romanilor si copiilor lor !!! Nu uitati ca ati fost votati si oamenii s-au pus sperante in voi !!! Faceti-va datoria fata de ei !!!

Musafir

2016-06-06 10:20

Nu uitati de romanii plecati in strainatate, ca n-au plecat de bine si merita sprijin si incurajare,

Musafir

2016-06-06 12:24

Imi pasa de soarta romanilor.

Musafir

2016-06-07 12:32

copii romanilor trebuiesc salvati

Musafir

2016-06-13 12:23

De ce am semnat ??? Sunt si eu mama ..Si nu mi-as dori niciodata sa trec prin ce trec aceste familii !!! Sentimentul de deznadejde, singuratate , incapacitatea de a lupta de una singura cu un sistem .. Sper ca aceasta petitie sa deschida ochii autoritatilor competente in a lua masurile necesare reunirii acestor familii !!

Musafir

2016-06-13 20:32

Pentru ca sunt mama si imi fac griji pentru copiii mei, si ma doare sufletul si inima pentru sufletele copilasilor rapiti de cei care cred ca pentru vesnicie vor fi puternici!!!!
Luptam!!!! Dumnezeu este cu noi pana la sfarsiutul veacurilor!!!!!

Musafir

2016-06-15 21:58

Ca parinte stiu ce durere e in sufletul mamei .Oare nu ar incerca oamenii astia sa ia puii unui animal sa vada ei atunci dreptate .Am ajuns mai rau ca animalele

Musafir

2016-06-15 22:10

Numai un parinte, o mama care a nascut stie ce nevoi are puiul, ce dureri, ce aspiratii si numai ei stiu sa le indeplineasca. Asta daca vrem sa creem o societate formata din OAMENI si nu din ROBOTI, din DELINCVENTI care maine se pot intoarce impotriva celui care l-a crescut.Dumnezeul cel atotputrenic si atotscient, in preeminenta Sa, a creat familia din sot/barbat si sotie/femeie cu scopul de a da nastere la copii pentru a-i creste spre binele lor, al pamantului locuit si pentru glorificarea Numelui Sau mare! Asa ca, eliberarea copiilor din mainile unor impostori se impune de urgenta pentru a fi redati imediat in mediul lor de dezvoltare armonioasa - in familia care le-a dat nastere. Cine se lupta cu Dumnezeu va avea de suportat judecatile si osandirea lor si in timp, dar mai ales, vesnica.

Musafir

2016-06-16 00:34

Stop abusing children and parents and families!!! Return the kids to their parents that love them unconditionally!!! Thank you!

Musafir

2016-06-16 05:53

doar parintele are dreptul sa se bucure de copiii sai,doar parintele are obligatia sa se ingrijasca de educatia lor.copiii sunt un dar de la DUMNEZEU pt. parinti si nu pt. stat,cu atat mai mult cu cat ca ei nu sunt cetateni finlandezi.

Musafir

2016-06-16 07:46

Doresc din tot sufletul, nu vă atingeți sub nici o formă de copii romănilor ori unde sar afla in lume , românii sînt capabili să-şi crească şi să-şi educe copii frumos !

Musafir

2016-06-16 07:54

E nedrept ce se intampla.