Fetița care a fost violată la doar 2 ani este din nou în pericol!

Musafir

2016-04-25 18:15

Sper ca aceasta petitie sa aiba rezultatul scontat si bestiile astea sa fie pedepsite in cel mai corespunzator mod sper legea said apere copii inocenti

Musafir

2016-04-25 18:19

Parerea mea este sa mai stati cu ochii pe ea si sa salvati si celalat copilas indiferent de ce ar fi...cu o asa mama ca nici nu se poate numi asa mai bn Doamne fereste...ajutati si celalat copil nu il lasati....

Musafir

2016-04-25 18:20

Pentru a se face dreptate si pentru a-i pedepsi pe acei ticălosi.

Musafir

2016-04-25 18:27

Îmi doresc foarte mult ca legile din tara asta sa înceapă sa fie făcute cu cap deoarece marea lor majoritate sunt făcute cu picioarele, de niște oameni care efectiv nu au ce căuta acolo ; sincer cred că ar trebui să aducem oameni din afară sa concepa niște legi și sa ne conducă, cei de la noi , mă refer la clasa politică sunt niște verze cu două picioare care, o data ajunși acolo își văd propriul interes și nu fac absolut nimic pentru populatia acestei tari. Ar mai fi o idee : sa plecam dracului cu toții și sa rămână doar ei , sa nu mai aibă pe cine fura...

Musafir

2016-04-25 18:27

Eu cunosc toata povestea acestei fetite din prima zi cind a fost adusa la Centrul Mamei si Copilului. Am fost alaturi de ea imediat dupa prima operatie,am stat alaturi in sectia de reanimare o saptamina. Si in tot timpul asta mamica ei nu a fost la ea. Fetita a suportat toata durerea singurica. Este un copil foarte retras si foarte cuminte. Mama ei nu merita sa se numeasca mama

Musafir

2016-04-25 18:28

Oribil!!!

O intrebare am ... bunica e cu acelasi concubin?!! Ce s'a intamplat cu indivizii care au violat fetita?!!

Musafir

2016-04-25 18:28

Am semnat aceasta petitie sunt mama a trei fetite si stiu ce inseamna,dar acele doua fetite sa se faca dreptate si sa mearga din nou la familiacare au fost!!!,nu sa ajunga din nou pe mana nenorocitilor sa-si batajocde fetite!!!!,batuiar d-zeu sa-i bata,aceea mama nu srva numi in veci mama,putoarea putorilor,imbecila ca nu stiu cum sa o mai fac,nesimtita mai fc si pe al treilea Cu pilas sa fie chinuit si amarat ca celelalte fetite,tampita stie sa faca copii altceva nu stie,putoarea putorilor,ar trebui si ea si bunica fetitelor si concubinii sa fie legatii,dezbracatii apoi taiatii pe tot corpul si apoi sa dea cu sare pe ei sa stie ceau facut si daca a-r mai trai in continuare sa vedem a-r mai putea face asa ceva????,doamne dale dupa suflet lor imbecililor.Doamne ajuta si dale sanatate fetitelor si putere sa traiasca si celor ce le-a fost alaturi si le v-or mai fi alaturi si le poate ajuta,doamne ajuta-i,va multumesc

Musafir

2016-04-25 18:29

Doamne fereste............

Musafir

2016-04-25 18:37

Pt imi iubesc copii foarte mult si este monstruos ce I sa intamplat sunt in pericol de moarte salvatile

Musafir

2016-04-25 18:38

Va doresc succes si cu siguranță fetitele vor cîstigă procesul...nu e voie ca copii sa sufere....sa fim toti mina de mina sa le salvăm...Înger păzitor

Musafir

Am semnat aceasta petitie deoarece e un caz cutremurator!!! Si ma doare si mai tare pentru acest copil, a fost adus pe lume de o fiita....si nu a cunoscut si nici nu va cunoaste ce este dragostea si caldura MAMEI!!! Si cel mai rau ca organele comptente sunt absente, dar si legislatia imperfecta!!! Mare pacat....

Musafir

pentru ca nici un copil nu merita toata suferinta asta!

Musafir

2016-04-25 18:40

pentru ca fetita sa fie in siguranta!

Musafir

2016-04-25 18:42

Domni judecatori nu isi dau siama la ce chin trimit acesti beti copii de a trai dinou in apropieria tiranului care ia facut acestei fetite viata un infern, va rog ca o mama nu le dati copii lasati acolo unde au nevoie de ei si li se ofera iubire si caltura parintiasca

Musafir

2016-04-25 18:42

pentru că ce se întâmplă la noi în ţară, este sub orice critică, mă refer la sentinţe date aiurea (spus delicat), dar mă refer şi la cât de jos poate să ajungă o fiinţă umană (dacă poţi să-i spui aşa unui bărbat care violează o fetiţă de 2 ani). Ar merita cei doi ÎMPUŞCAŢI (îmi pare rău dar nu pot să mă gândesc că odată Dumnezeu îi va pedepsi. Eu vreau acum pedeapsă pe ei).

Musafir

2016-04-25 18:44

Nu au voie acei monstri sa se mai apropie de acele copile!!!!

Musafir

2016-04-25 18:47

Pe linga faptul de dezicere ca mama trebuie sterilizate asa femei Doamne ma iarta! E copil strain pentru mine dar nu imi gasesc linistea si locul..e groaznic..

Musafir

2016-04-25 18:49

AR trebui castrate animalele astea,nu imi pot imagination prin CE a trecut ingerasul ala mic,ma doare sufletul .

Musafir

2016-04-25 18:50

Buna ziua tuturor!! de la copil la matur, de la simplu muncitor la personalitati ce detin functii si raspundere. E strigator la cer de ce se intimpla in societate si in patura sociala si cel mai groaznic lucru e sa ne gindim la cosecintele ce pot urma si desigur as dori din tot sufletul sa ma uit in ochii persoanelor raspunzatoare de acest caz si sa le aduc aminte ca cu totii am fost copii apoi parinti si bunici cu frica de Dumnezeu si prin deciziile lor grave, negligenta in material, lipsa de experienta, producem un stat din ce in ce mai vulnerabil. Ma doare sufletul stiind ca avem un stat de iuri unde toate organele, structurile abilitate sunt obligate sa se implice si sa actioneze promt in astfel de cazuri, dar cu mare regret de facto e jalnic sa te gindesti la ce este in mintea acestor persoane cu drept de decize. Iar deciziile proaste ne urmaresc pina nu luam decizii bune ca si in cazul acestor copile, printr-o decizie buna, corecta ar schimba radical viitorul lor, Dumnezeu sa va aiba in paza. Ce bine ar fi sa crestem intr-o societate corecta, libera, curata....

Musafir

2016-04-25 18:51

Eu am o fetita care are aproape 4 luni in momentul de fata .... gandindu.ma ca fetita respectiva ar putea fi a mea ...eu i.as fi omorat... nu conteaza anii de puscarie .... macar nu ar putea sa se gandeasca la alti copii... respectivul de de nu e la puscarie ... autoritatile sunt prea proaste .... bn ca se leaga de batranicile de la coltul strazii care vand verdeata. Sa intors lumea cu susul in jos .... violatorii stau langa victime in loc sa stea la puscarie unde le e locul....nenorocitilor .... nu va ganditi la sarmana copila ??? Ce viata mai are ???

Musafir

2016-04-25 18:51

Pedeapsa maxima pentru violatori ! = moarte pentru moarte !

Musafir

2016-04-25 18:59

Sunt pur si simplu ingrozita! Ingrozita de ceea ce a putut suferi aceasta copila! Ingrozita de sistemul nostru judiciar cu judecatori imbecili care arunca copilul inapoi in familia mizerabila ce nu merita sa aiba copii!

Musafir

2016-04-25 19:03

Sa de-a dzeu sa fie luati copilasii d acolo cei ce au decis sa ii inapoieze copii li sa parut ca e bn ce ii sa intamplat fetitei??nu are copiii sau nepotii nici nu vreau sa ma gandesc daca era copila mea

Musafir

2016-04-25 19:03

NU-Violentei!!!!

Musafir

2016-04-25 19:06

E INUMAN , INCREDIBIL dar , din păcate asta e REALITATEA!!!!!