PLANGERE PENALA IMPOTRIVA PARLAMENTARILOR ROMANIEI

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția PLANGERE PENALA IMPOTRIVA PARLAMENTARILOR ROMANIEI

Musafir

2016-04-21 07:55

AM VOTAT SI NU MI SA RESPECTAT DECIZIA
Florin Lamba
Autorul acestei petitii

#2 Re:

2016-04-21 08:15

#1: -  

Va multumesc foarte mult.. Va doresc o zi buna. 

Musafir

2016-04-22 19:02

pai ce fac aia in parlament ? noaptea fura si ziua dorm pe banii nostri,nu ne reprezinta acesti parlamentari corupti

Musafir

2016-04-23 05:05

Niciodata in anii de dupa revolutie nu m-am simtit mai sfidat de aceste gunoaie ajunse la limita suportabilitatii prin mediocritate si aroganta afisata ostentativ. Sunt multi si 300. 100 ar fi mai mult decat suficient, si aia voluntari, adica neremunerati. Acela este realul patriotism dezinteresat.

Musafir

2016-04-23 06:44

ASTIA SUNT MULTI SI SE TIN CU GHEARELE DE FOTOLII, VA FI FOARTE GREU SA-I URNESTI DIN TRONURILE LOR. TOTUSI SPERAM LA O MINUNE......

Dekar
Musafir

2016-04-25 09:36

Ignorarea rezultatului referendumului de catre parlamentari denota dispretul lor fata de vointa natiei . Acesti parlamentari calca legea prin a o ignora;ei nu ma mai reprezinta de mult ca exponenti a ceea ce cred ei ca sunt.Si-au tras legi pentru sine si si-au consolidat impostura.E un parlament al rusinii confirmat si de faptul ca foarte multi dintre membrii sai sunt cercetati penal,judecati sau deja puscariasi.Mi-e scarba si,cu tristete,nici nu intrevad vre-un reviriment fiindca si painea si cutitul e la ei,cum se zice.Din proprie vointa ei nu vor schimba nimic in acest moment al anului electoral pe care il parcurgem.Am semnat insa petitia pentru a le arata ca STIM,ca nu suntem inca toti imbecili si idiotizati.

Musafir

2016-04-26 15:35

Pentru că NU doresc să devin complice cu acești așaziși parlamentari,care au-așezat-România în coada Europei.Invit TINERII integri și competenți cărora le pasă de SOARTA țării să se implice în viața politică să lupte pentru a smulge PUTEREA din ghiarele acestor corupți și incompetenți.

Musafir

2016-04-28 08:45

O idee foarte bună. Trebuie să facem ceva împotriva celor ce ne-au distrus țara și ne-au făcut să ne părăsim țara pentru un trai mai bun când putem să ducem un trai Bun și la noi în țară.

Musafir

2016-04-28 19:54

vreau ca doar 300 de parlamentari sa reprezinte romanii in parlament

Musafir

2016-04-28 19:57

parlamentarii ce sunt pe functii astazi nu ii recunosc deoarece nu s-a respectat vointa poporului la referendum

Musafir

2016-04-29 10:24

Acesata clasa politica din Romania au abuzat de putere si au incalcat constitutia Romaniei actionand impotriva intereselor nationale..Au sfasiat tara in loc sa o aduca pe drumul drept prin hotararile lor antiromanesti si merita ceea ce lea facut sotilor ceausescu..