Benzinarie in Borcea jud. Calarasi

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Benzinarie in Borcea jud. Calarasi

Musafir

2016-04-14 05:39

E necesar un peco,distanta prea mare intre cele doua orașe dar și asigurarea unor locuri de munca

Musafir

2016-04-14 06:59

Pt ca acolo am copilarit si ma gandesc serios sa ma mut acolo .mi se pare foarte utila

Musafir

2016-04-14 17:52

Este un mod mai rapid de transport. Se poate întâmpla ca rezervorul sa se golească un drum spre umplere către una din localitățile vecine.
gandul tau

2016-04-14 18:12

bagati benzina , dar sa faceti 15km pana la fetesti va doare in cot :))) daca bagati de cate 50 lei ... bagati frate de 200 lei si va ajunge o luna . dar lumea asta ... e foarte comoda ... vrea sa aiba spital , librarie , curve la fiecare colt de strada.

Musafir

2016-04-14 18:25

Era necesară aceasta benzinărie!
anonim

#6 Re:

2016-04-15 10:38

#4: gandul tau -  

bine spus! :))

Musafir

2016-04-15 14:18

Am semnat pentru ca eu consider ca o staie peco in comuna borcea ests foarte utila, avand in vedere ca este una dintre cele mai mari comune din tara, dar si faptul ca cea mai apropiata statie peco este la 15 km departare!
Jenant

2016-04-15 15:47

Asta-i trebuie Borcei: stație de alimentare cu carburant. Ma crucesc pe zi ce trece. De problemele reale se mai ocupa cineva? Dă-i prostului internet sa îți arate nemărginirea prostiei. Asa neam îndobitocit n-am mai văzut. Le trebuie la cocalarei stație la botul calului sa își bage și ei de un leu, sa facă o tura de comuna, sa poposească la parc sa flegmeze o sămânță, sa fluiere o sărmana cu duhul, și apoi sa plece fericiți acasă ca smecherii s-au distrat. Mai puneți mana pe carte, ca ajungeți sa va fure sau sa va amaneteze chiar și umbra acești "binevoitori" conducători ai tarii noastre. Dar de,  voi aveți treburi mai importante: Acces direct și Măruta. Concluzie: va faceți de rasul curcilor când spuneți ca vreți stație cu unele deja existente la 15 km. Sau a ajuns Borcea metropola?

Musafir

#9 Re:

2016-04-15 16:06

#8: Jenant -  

Jenant nu este faptul ca se vrea sa se redeschida acest peco, jenant este faptul ca cineva chiar isi stoarce creierii sa creeze o astfel de petitie! :))

Asta.i Romania, unii abia acum vin de la serviciu, iar altii postează petitii online.

omul simplu

#10 Daia e România unde e...

2016-04-17 10:29

Nu știu  Cum sa va zic unora dintre voi? Invidioșii? Nepăsători? Acești tineri încearcă sa vina cu un suflu nou cu ceva folositor pentru comunitatea în care trăiesc!în primul rand dacă așa cv s-ar realiza ar fii în folosul comunității plus ca s-ar creea și locuri de munca și Bani din impozite la bugetul local! Plus ca nu e nimic politic în asta! !!bv lor! Dar ce sa zic mai bine susțineți niște hoți care dau o bere la coltul străzi și pun un petec de asfalt de proasta calitate!Pacat ca pe zi ce trece sunt tot mai putini tineri cu astfel de ideei și inițiative!și tind sa cred ca cei care au inițiat aceasta petiție și care administrează aceea pagina de Facebook sunt oameni cu studii și servicii cu mult peste unii dintre noi! Am lucrat cu omul mulți ani și știu care e diferența dintre un "cocalar" și un om inteligent! Toate cele bune! 

Musafir

2016-04-19 11:15

Ar fi o realizare excelentă în localitatea noastră,Borcea!