Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

2016-03-19 18:13

in primul rand precizez ca nu sunt fumatoare, deci nu ma afecteaza direct aceasta "inteligenta" decizie, dar mi se pare prea radicala, de-a dreptul extremista aceasta lege data... prea se face tam tam pe unele aspecte, deloc importante sau o importanta minora... In schimb toate aspectele cu adevarat importante pentru Romania si romani se trec sub tacere si uitare, voit evident. Hai sa punem cutitul la gatul fumatorilor, imfamii, inamicul public nr.1, pericolul extrem, dar ce aveti domnilor cu cei care fumeaza? e alegerea lor, mi se par umilitoare toate masurile astea si fara noima, parca ar fi ciumati, si boschetarii si betivanii au mai multe avantaje decat fumatorii...Da, sunt de acord sa nu se permita fumatul chiar peste tot, sunt de acord ca nefumatorii sa fie protejati, copii sa fie feriti de fumul de tigara (dar au fost si pana acum), nu mi-ar placea sa calatoresc intr-un compartiment de tren, de ex., si sa fumeze toti cei de acolo, m-as astupa si n-as avea aer, dar cum era si pana acuma locuri pentru fumatori si locuri pentru nefumatori.
dar nu ii legam acuma pe fumatori si ii aruncam, unde? sa se amenajeze locuri decente, civilizate pentru fumat in cafenele, restaurante etc. Ia faca bine mintile luminate de la carma tarii si ocupe-se de treburile arzatoare si cu adevarat importante, de noxele fumului de tigara ma feresc eu, ei mi-ar face un pustiu de bine sa nu ma otraveasca cu alimentele si alte surse de otrava pe care noi muritorii de rand nu avem cum le evita...!

Musafir

2016-03-19 18:14

Vreau spațiu speciale pentru fumători iar pana si aici in Germania se poate fuma in localuri

Musafir

2016-03-19 18:16

Nu sunt fumator si nu am fost de acord cu legea de la bun inceput. Insa vineri cand am realizat ca mirosul de tutun ars acopera alte miresme emanate de coprul uman, si ca atmosfera nu mai e aceeasi cand aerul din incapere e clar, mi-am dorit sa existe aceasta petitie. O semnez cu drag si sper sa aiba succes!

Musafir

2016-03-19 18:16

Eu cred ca acest lucru cu ne fumatul în spatule publice este o prostie șefi de restaurante vor da intr-un sfârșiți faliment pt o prostie de lege care nu le convine să stea lanaga fumători să li se facă baruri pt ei speciale:(((

Musafir

2016-03-19 18:19

Pentru ca nu e ilegal sa fumezi si nu sunt deacord cu aceasta mentalitate cu care se prosteste oameni la UE trebuie sa ne aliniem cu alte lucruri mult mai importante .

Musafir

2016-03-19 18:19

O prostie ,vom fi mai multi someri in curand in constanta dupa ce se vor închide o grămadă de baruri,doamna deputat in loc sa atrageti cumva tineretul plecat in strainatate sa muncească la el in tara il goniți si pe asta care va mai rămas,rusine sa va fie!!!!!!!

Musafir

2016-03-19 18:22

Mi se pare discriminare. Sunt atatea motive sa te imbolnavesti, mult mai grave decat fumatul pasiv, spre exemplu , baiatul meu sa imbolnavit de hepatita , si a facut interferon, de la o eroare medicala. Cu multi ani in urma a luat virusul din fiind internat la spitalul Colentina prin perfuzie si nu a dat nimeni nici o lege referitoare la igena in spitale sau la faptul neglijentei in spitale, in schimb faptul ca eu am fumat si fumez in preajma lui nu la afectat cu nimic, o data la analize nu ia iesit ceva la plamani din cauza fumatului sau ceva care sa fie legat de hepatita si faptul ca eu am fumat .

Musafir

2016-03-19 18:24

Pentru cati bani dam la bugetul de stat, cred ca meritam macar atat!

Musafir

2016-03-19 18:27

Dreptate !!!!!!!

Musafir

2016-03-19 18:27

Sunt fumatoare si nu vreau sa fiu marginalizata. De ce nu se interzice consumul de bauturi alcoolice pe strada sau de ce stapanii de animale nu sunt amendati ca nu strang mizeria animalelor de companie?

Musafir

2016-03-19 18:31

Pentru ca trebuie sa fim respectați cu toții, indiferent dacă avem acest viciu sau nu!

Musafir

2016-03-19 18:34

Pentru ca nu este ok, daca un om merge intr-un resaturant, merge ca sa se relaxeze, si prin asta ma refer la a fuma o tigara, a bea un suc sau o cafea si majoritatea dintre noi FUMAM. Oricum ,cica *pentru sanatate fumatul nu mai este permis*..nu e adevarat, daca oamenii vor sa fumeze, tot FUMEAZA!

Musafir

O lege nu se face prin CENZURA...
dorian

#1214 comentariu

va prezint comentariul meu postat pe blogul pe care scriu:

bine ca e Ei desptepti. din ciclul “noaptea minții”

Musafir

2016-03-19 18:35

Această lege discriminează o categorie de oameni. Fumătorii. Mă simt discriminata și nu voi accepta asta. Voi respecta legea dar...

Musafir

2016-03-19 18:35

Sustin dreptul la libertate si egalitatea tuturor in fata legislatiei ! Cu legea antifumat...nu e cazul...cu data aplicarii ei fumatorii...nu mai exista????Inteleg ratiunea acesteia ,dar forma si efectele sunt oricum...numai democratice NU !!!

Musafir

2016-03-19 18:36

Sunt fumatoare si cred ca toti avem acelasi drepturi

Musafir

Pt ca si sunt fumator de 28 de ani... si pt ca... atat
M

#1219 Argumente de cacao

Par a fi argumente scrise de un copil de clasa a V-a pe care mămica lui nu îl lasă să mănânce ciocolată înainte de masă.

Mi se pare aberantă logica inițiatorului acestei petiții, prin simplul fapt că se autovictimizează. Pare a fi un fumător înrăit care încearcă să se dea mai lovit decât este în realitate. Serios acum, cum poți afirma că o cafea nu poate fi băută fără a fuma o țigară? Cine crezi că e suficient de naiv încât să te creadă? Iar dacă sănătatea voastră este pusă în pericol, cea a persoanelor nefumătoare din jurul vostru nu contează? Sau vă credeți singuri pe pământ? Gândițivă că e pusă în pericol sănătatea angajaților din barurile, cafenelele și restaurantele în care aveți acces.

Nu legea în sine e problema, ci mentalitatea românilor care se consideră loviți de ea. Dacă nu reușiți să vedeți binele nici când e în fața voastră oare când o să îl vedeți

Plus de asta, v-ați gândit cam câți bani economisiți în urma acestor reguli?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-03-19 18:37

Musafir

2016-03-19 18:38

Famatul pe stradă,e urît și neconfortabil.Cer ca și în unitățile de învățămînt și spitalicești să fie amenajate locuri în aer liber,ca și la Guvern și Parlament.Sau să fie înterzis și acolo,fără discriminare.
Politehnica să o traversezi pt o țigară poți pierde 1/2 oră și mai mult.

Musafir

2016-03-19 18:38

Pentru dreptul la liberul arbitru al fiecărui om!

Musafir

#1223 Re:

2016-03-19 18:42

#1220: -  

Ghici ce? Petitia asta e facuta de un fumator pentru fumatori. Nu te mai baga ca musca in curul calului.

Musafir

2016-03-19 18:42

Sustin petitia pentru dreptate..

Musafir

#1225 Re:

2016-03-19 18:43

#1215: -  

Mars afara si fumeaza!