Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #1201

2016-03-19 18:13

in primul rand precizez ca nu sunt fumatoare, deci nu ma afecteaza direct aceasta "inteligenta" decizie, dar mi se pare prea radicala, de-a dreptul extremista aceasta lege data... prea se face tam tam pe unele aspecte, deloc importante sau o importanta minora... In schimb toate aspectele cu adevarat importante pentru Romania si romani se trec sub tacere si uitare, voit evident. Hai sa punem cutitul la gatul fumatorilor, imfamii, inamicul public nr.1, pericolul extrem, dar ce aveti domnilor cu cei care fumeaza? e alegerea lor, mi se par umilitoare toate masurile astea si fara noima, parca ar fi ciumati, si boschetarii si betivanii au mai multe avantaje decat fumatorii...Da, sunt de acord sa nu se permita fumatul chiar peste tot, sunt de acord ca nefumatorii sa fie protejati, copii sa fie feriti de fumul de tigara (dar au fost si pana acum), nu mi-ar placea sa calatoresc intr-un compartiment de tren, de ex., si sa fumeze toti cei de acolo, m-as astupa si n-as avea aer, dar cum era si pana acuma locuri pentru fumatori si locuri pentru nefumatori.
dar nu ii legam acuma pe fumatori si ii aruncam, unde? sa se amenajeze locuri decente, civilizate pentru fumat in cafenele, restaurante etc. Ia faca bine mintile luminate de la carma tarii si ocupe-se de treburile arzatoare si cu adevarat importante, de noxele fumului de tigara ma feresc eu, ei mi-ar face un pustiu de bine sa nu ma otraveasca cu alimentele si alte surse de otrava pe care noi muritorii de rand nu avem cum le evita...!