Ciolos, opreste crima!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Ciolos, opreste crima!

Musafir

2016-02-04 17:46

Pentru o situaţie mult mai bună pentru ei şi pentru că Dumnezeu nu ne-a lăsat singuri pe Pământ, ne-a lasat cu toate sufleţelele.Ei ne oferă toată dragostea lor necondiţionat, iar unii dintre noi ce le oferim doar durere, lacrimi, îi jupuim de vii, îi omorâm sălbatic, îi schingiuim, îi schilodim, îi împuşcăm, le dăm foc şi pentru ce, doar pentru o plăcere sadică. Da, aşa sunt unii, nişte sadici. Doamne, uită-te la speranţa din ochii lor şi durerea din sufletul lor şi fă-le dreptate şi dă-le o şansă la o viaţă mai bună si mai liniştită. "Iubiţi şi câinii vagabonzi. Sunt mai cinstiţi şi uneori mai lorzi." Mult mai buni decât noi...

Musafir

2016-02-04 21:13

Ar trebui Adressat si Parlamentului European !!

Musafir

2016-02-05 06:55

Am semnat petitia pentru ca doresc sa fie respecatate toate fiintele vii de pe aceasta planeta,animalele,la fel ca si noi, isi doresc sa traiasca,sunt fara aparare,nu avem dreptul sa luam viata niciunuia

Musafir

2016-02-05 07:23

Animalele au ajuns in strada dar de vina suntem noi oamenii. nu a fost bine gestionata castrarea, a fost mai simplu sa-i eutanasieze

Musafir

2016-02-05 07:54

Pentru ca nu mai doresc sa vad animale chinuite,postate pe facebook de multi indivizi care se cred isteti.Pentru ca ,hai sa fim sinceri,tot din cauza oamenilor ajung pe strazi.Le iubesc doar cand sunt pui iar cand acestia cresc nu isi mai asuma responsabilitatile in cresterea si ingrijirea lor.Si nu in ultimul rand, sunt foarte multe adaposturi care trateaza asta ca pe o afacere si exemplific...banii alocati in ingrijirea lor (tot din banii publici) dispar iar apoi se cer bani pentru animalute daca vrei sa adopti animalutul.Si sa nu uit,cele 14 zile care spun ei ca sunt legale pentru ca animalutul sa nu fie eutanasiat,sunt foarte putine si astfel se creeaza panica in randul celor care vor sa le salveze.Ar putea continua motivele

Musafir

2016-02-05 08:28

Da cu ce credeti ca unul ca Ciolos poate face fata marlanilor ce au votat disparitia cainilor?Si cine va garanteaza ca "are timp" de asa ceva?Daca tarlele au vazut acasa asa ceva,ce credeti ca rezolvati?M-as bucura si sigur ca nu putem sta pasivi si depresivi,numai ca cei cu suflet sunt putini,,majoritatea sunt ca Nadin!

Musafir

2016-02-05 10:13

Am semnat aceasta petitie deoarece oamenii nu inteleg ca si animalele sunt Viata lasata de Dumnezeu si ca trebuiesc ocrotite nu hulite.

Musafir

2016-02-05 11:02

Am lasat un centariu la semnare!

Musafir

2016-02-05 11:53

Pentru ca mi se pare groaznic sa omoram bietele animale. Se gasesc destui bani (daca nu s-ar mai fura atata si nu s-ar mai planta atatea panselute si flori sezoniere - bani irositi) cu care sa fie ajutate adaposturile.

Musafir

2016-02-05 14:23

Sa se creeze adaposturi civilizate, nu ghettouri unde se masacreaza animalele!
castrare obligatory cu amenzi!

Musafir

2016-02-05 18:19

Am semnat petitia deoarece cred ca ar fi frumos sa traim fara sa ucidem. Nu consum nimic ce tine de sacrificarea animalelor, cred ca oamenii sunt mai prejos decat animalutele. Ele daca ucid o fac din nevoie, noi din sau pentru placere... Trist...

Musafir

2016-02-05 23:47

Pentru un mediu mai uman ,intr-o lume dominata de ura.

Musafir

2016-02-06 00:50

Ptr stoparea ucideri animalutelor ...

Musafir

2016-02-06 01:10

Fiindca nu cred ca avem dreptul de a decide cine moare-cine traieste, si fiindca plang cand aflu ca altora nu le pasa.
Hmm...si pt.petitii de genul asta au aparut sponsori??care vor bani???
Mi-am irosit inca niste minute din viata...

Musafir

2016-02-06 07:49

amm semnat pentru ca iubesc fara limite animalele .sunt sincere,iubesc neconditionat.....

Musafir

2016-02-06 09:56

Suprimarea vietii unor animale doar pt ca asa vrem noi, denota cruzime si barbarie.

Musafir

2016-02-06 12:50

am avut 5 caini care au mutit de moarte natural(ciobanesc german,ciobanesc mioritic ,malamut etc)
Acum an 6 caini pe care ii iubesc si afc tot ceete posibil pentru ei.
animalele sun cinstite si te iubesc dezinteresat, it fac viata frumosa si implinita.
Am si 3 pisici.

Musafir

2016-02-06 22:40

Am o catzelusa care a fost salvata din ..latzul hingherilor.Este deosebit de buna,afectuoasa.Cainii pot pot alina singuratatea ,anxietatea,multe boli psihice,autismul;sunt animale capabile de empatie,sunt fiinte care merita sa traiasca o viata de caine ADEVARATA :un vas cu apa ,unul cu mancare,o mangaiere ,,un adapost,o vorba buna,si cainele va fi cel mai credincios prieten;isi va iubi "stapanul"neconditionat !!

Musafir

2016-02-07 00:25

Primul incident "gen Colectiv" a fost mistificarea morţii lui Ionuţ Anghel (decedat în condiţii suspecte, încă neelucidate total). Ca şi la Colectiv au existat precussori. Problema canină există de 26 de ani. Nu numai în Bucureşti. Un alt tun dat de băieţii deştepţi, ca multe altele, dar şi o crasă manipulare! Un exerciţiu SRI?

Musafir

2016-02-07 06:59

pentru ca iubesc animalele si sper sa ia sfarsit o data chinurile fata de aceste fiinte nevinovate !!!!!!!RESPECT VIATA !

Musafir

2016-02-07 14:30

doresc ca acei caini doar sa fie sterilizati si castrati nu sa ii omoram

Musafir

2016-02-07 15:23

Chiar daca organizatiile pentru protectia animalelor cer o noua lege pentru gestionarea situatiei cainilor fara stapan din Romania, si persoanele care au animale de companie trebuie sa asigure nu numai patrupedelor "un tratament civilizat, uman, demn de o tara europeana a anului 2o16", ci sa curete in urma lor pe strada pentru a nu mai fi nevoit sa ocolesti "rahatii" cand iesi din casa. De asemenea pot contribui cu o taxa din care sa ajute animalele ramase fara stapan si sa fie de acord sa plateasca amenda atunci cand nu respecta indatoririle de proprietar de animale de companie, iar organizatiile sa se ocupe si de acest aspect...este o sursa de fonduri pentru adaposturile de animale.

Musafir

2016-02-07 16:14

aleg viata, chiar si pentru aceste suflete napastuite care nu au nicio vina ca s-au nascut intr-o lume ostila.

Musafir

2016-02-07 18:46

Sa fim uniti ca sa stopam eutanasia cainilor,sa stopam macelul din adaposturi

Musafir

2016-02-08 01:53

Setea de crima nu opreste acest guvern?