România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-12 15:21

Conform legii lui Dumnezeu si conform Constitutiei, copiii au drepturi legale si morale de a locui cu parintii lor naturali.

Musafir

Toți părinții ar trebuia sa ia atitudine

Musafir

Pentru ca-mi pasa!

Musafir

Cum poate un stat sa-i ia copilului dreptul dat de Dumnezeu de a avea mama si tatal care l-au adus pe lume? Pe el cine il apara? De singuratate, de instrainare, de dezradacinare. E pui de om, nu pui de cuc.
Iar despre Dumnezeu... Poate Norvegia sa demonsteze ca nu exista?
pisfan

#9530 Din inimă.

Inima-mi cere să fiu alături de familia Bodnariu,Duhul Sfânt să-i lumineze pe răufăcători să nu mai facă acestea şi să-i aducă pe copii în braţele părinţilor lor.

Musafir

Am semnat petitia pentru ca detest nedreptatea in general si, mai ales, ticalosia ridicata la nivel de politica de stat!

Musafir

2016-01-12 15:22

Vreau cât mai repede ca toți copii luați abuziv să vie redați părinților lor .Să se oprească acest abuz asupra copiilor și părinților pentru totdeauna.

Musafir

Spuneți NU Indiferenței. ...!!!!

Musafir

am trei copii dupa urma lor am sapte nepoti cind se aduna cu toti la noi acasa ne dau cea mai mare satisfactie avieti

Musafir

2016-01-12 15:24

Daca fam Botnariu ar fi fost compusă din orce alta natie inafara de romani toată lumea ar fi sărit in sus si s-ar fi rezolvat problema,dar fiind romani iei trebuie sa -și Duca crucea si sa părintească la mila si "apucaturile"sa-i spunem Legilor norvegiene.Inca odată vedem cine suntem si cum suntem apreciate in Europa.Romanii sunt buni la toate atita timp cit nu-si cer dreptul si nu ridica pretenții. Ar fi multe de zis dar de ......

Musafir

#9536 rusine

2016-01-12 15:25

Dar oare familia regala de acolo nu are nicio pozitie? Pana la urma printesa insasi are un copil cu un om care e in puscarie si ea era dependenta de droguri eu zic sa il ia si pe al ei. Sau firma PRIVATA nu are curaj? Unii au firme de facut haine, altii de vandut alimente astia au firma de rapit copii!!! Asta e mai grav ca nu a decis un stat au decis niste privati!!! Care probabil sunt remunerati in functie de numarul de actiuni (nu? Ca doar asa este intr-o firma privata)

Musafir

2016-01-12 15:26

Sunt si eu parinte si pentru nimic in lume n-as vrea sa fiu despartita de copilasul meu - cine, daca nu parintii vor putea avea grija cu toata dragostea de copiii lor, cine daca nu parintii cunosc cel mai bine necesitatile fizice, emotionale ale copilasilor sai...Am plins, cind am auzit despre drama acestei familii - atit pentru copiii, care au fost smulsi din caminul parintesc, cit si pentru parintii, care sunt ravasiti de acest dezastru - Dumnezeu sa le dea putere, multa pace in aceasta furtuna si biruinta de a-si vedea copilasii inapoi in sinul familiei.

Musafir

Copiii trebuie redati familiei!

Musafir

#9539 Re: Parintii din Norvegia trebuie BAGATI LA PUSCARIE

#9476: Vasile - Parintii din Norvegia trebuie BAGATI LA PUSCARIE 

Eu cred ca este o mare diferenta intre a lovi cu bestialitare un copil si a atinge cu dragoste de parinte un copil, pt a corecta o fapta sau o actiune gresita a acestuia. Atentie mare la cuvinte!!!!

Musafir

2016-01-12 15:27

pentru ca, doresc din tot sufletul ca aceasta familie sa-si recupereze copii si in acelasi timp,poate va fi de folos si acelora aflati in situatii similare.

Musafir

pentru ca familia Bodnariu sa-si recapete cat mai repede copiii;este incredibil ce s-a intamplat intr-o tara considerata civilizata.

Musafir

Pentru ca un copil are nevoie de prezenta parinitilor, a fratilor si a comunitatii din care face parte pentru a creste echilibrat si sanatos.
Reiner K

2016-01-12 15:28

Am semnat aceasta Petitie dintr-un sentiment plin de revolta si consternare inpotriva asa zisei protectiei Copilului

din Norvegia BARNEVERNET care se cred pazitori, dar in realitate sunt Avocatii diavolului !

Rusine Norvegiei care gazduieste astfel de Institutii OSTILE Familiei si astfel de CALAI in sanul ei ,care mai sunt platiti si din bani publici ca sa aduca atata necaz si durere peste Familii !!

Cerem fara ezitare si intarziere Copii familiei Bodnariu sa fie predati inapoi Familiei, deorece au fost incalcate orice drepturi legale si legi in vigoare !!

Musafir

2016-01-12 15:28

ABUZUL DIN PARTEA AUTORITATILOR NORV. ESTE VIZIBIL, OK, COPII CEI MARI AU DECLARAT CA AU FOST ABUZATI, PROBABIL PRIN BATAIE...DA CEL MIC DE 3 LUNI, SI EL A DECLARAT CA A FOST BATUT DE PARINTI, PENTRU A DEVENI PROTESTANT ...? PE EL DECE LAU LUAT DE LANGA MAMA ? CRIMINALII !!!

Musafir

2016-01-12 15:29

norvegia ,cu N mic, cu legile ne omenesti care le au ,sa fie sanctionata de organismile internationale.

Musafir

2016-01-12 15:29

Pt ca imi pasa

Musafir

2016-01-12 15:30

Este inadmisibil sa se intimple asa ceva,intr-o tara care se spune a fi civilizata.Parca sintem in Evul Mediu.Nimeni nu-ti poate lua copiii fara a analiza cu multa atentie,situatia data.Ce s-a intimplat este o barbarie,o pata urata pe obrazul Norvegiei.Sper ca aceasta petitie ,sa aiba rasunetul scontat si aceasta tara sa-si indrepte marea greseala pe care a facut-o si copiii sa ajunga la familie,acolo unde le este locul.

Musafir

Dumnezeu a creat famiglia ca si prima instituite a acestei lumi... si asa trebuie sa ramana. Familia trebuie protejata! ... copiii fac parte din aceasta instituție "familia". In al doilea rând sunt mama si nu concep viața fără copii... Îmi doresc sa se întoarcă in familie... "acasă" unde le e si locul de altfel, copiii familiei Bondariu. Doamne ajuta!

Musafir

In spirit de solidaritate pentru fam. Bodnariu .
rodica

#9550 Copiii nascuti in Norvegia,

sau din mame cu cetatenie norvegiana - sunt cetateni norvegieni.Imposibil sa fie lasati sa plece din tara lor!!

In aceeasi situatie a fost si fiica mea - dupa multe procese fiica ei Karoline a fost incredintata tatalui,deci copil de 4 ani a fost "rapit" de langa mama.

Asa Karoline=20 ani acum -  a crescut fara mama!

A avut o viata indestulata dar nu cred ca a fost fericire!Indoctrinare,patriotism...au fost cat cuprinde,ca si acum fata nu doreste sa plece din tara ei Norvegia,chiar daca alaturi de mama ar avea conditii excelente!

Tanara este apropiata de mama,de fratii ei mai mici. Doar pierderea mamei a durut si doare...Dar astea-s legile in "tara tuturor posibilitatilor"- Norvegia!

Curaj romanilor aflati in aceeasi situatie!