Spune NU Ansamblului Rezidential din Strada Jepilor, Brasov !

Musafir

2015-12-16 14:52

Fiecare membru al comunitatii trebuie sa se simta responsabil pentru patrimoniul de orice natura al acesteia. In cazul de fata tranzactia cu terenul din spatele Scolii nr. 4 s-a facut total netransparent si ridica multe semne de intrebare. Cel mai grav este ca nu s-a motivat utilitatea pentru Brasov a acestui schimb de terenuri. Nu stim unde este terenul la schimb si ce face Primaria Brasov cu el. In aceasa tranzactie singurul lucru bun dedus e mine este urmatorul : in acest moment, in Romania, exista cel putin o persoana careia la 87 de ani i s-a trezit spiritul investitional.

Musafir

2015-12-16 15:01

Nu sunt de acor cu distrugerea zonei.

Musafir

2015-12-16 15:11

Consider, că mai sunt destule locuri pentru blocuri ,care să nu afecteze,pădurile ! Parcă nimeni nu mai gândește normal,numai pe stricat !

Musafir

2015-12-16 15:14

Arhitectura urbana a Brasovului este sub orice critica, se fac constructii oribile, total neadaptate zonei de relief(vezi cutiile de chibrit si blocurile din zona Drumul Poienii, Dupa Iniste,etc.Taierea padurilor va incununa atitudinea edililor Brasovului fata de natura si cetateni=LIPSA TOTALA DE RESPECT SI BUN SIMT !!!

Musafir

2015-12-16 17:05

Nu este normal sa se defriseze o padure ptr niste blocuri.Ne miram dupa aia de ce vin animalele salbatice in oras

Musafir

2015-12-16 17:35

Nu vreau sa fie taiata padurea pentru niste blocuri care pe deauspra nici nu o sa isi aiba locul acolo sau sa se integreze cat de cat cu peisajul

Musafir

2015-12-16 18:03

Astfel de proiecte de locuinte se fac cu acordul Primariei, consilierilor, la propunerea investitorilor, beneficiarului, etc. si in special a celor NEVAZUTI care au banul si se afla in spatele celor vazuti. Trist e faptul ca toti factorii implicate in astfel de proiecte ne pun pe noi cetatenii simpli platitori de taxe si impozite (mereu majorate) in fata faptului implinit, pt ca déjà au fost investiti bani in proiecte, diverse studii ce insotesc proiectul.
Daca noi am fi cetateni si nu o populatie, poate am reusi sa ne facem cunoscute opiniile si cineva ar tine cont si de noi.
Constructia acelor blocuri in taman acel loc in Racadau denota faptul ca ei ne dispretuiesc si ne distrug viata cu buna stiinta. Lacomia lor n-are margini, noi existam pentru ei doar atunci cind au nevoie de voturile noastre; oare noi n-avem nici o vina?
In Racadau pe drumul spre Postavarul sunt ZONE TAIATE LA RAS! In padurile din jurul Brasovului s-au auzit drujbele si s-au carat arbori cu diverse utilaje ani de-a rindul, din primavara pina-n toamna , acum au ramas numai cioate si crengi de-a valma!
Chiar nu se mai satura imbuibatii zilei? Sa construiasca pe locurile unde odinioara existau fabrici si uzine si pe care tot ei le-au distrus, cum ar fi Hidromecanica, fostul Tractoru-Coresi, fostul stadion ICIM, toate astea au utilitatile la usa.
In jurul Vienei exista un inel de padure cu o latime de 30 km (padure intretinuta la cele mai inalte standarde-NU SE TAIE O CRENGUTA FARA APROBARE si fara a fi inlocuita) pt mentinerea unui aer curat pt locuitorii Vienei. Acolo bag sama ca sanatatea oamenilor conteaza pt autoritati.
APEL CATRE AUTORITATI! pe noi oamenii de rind ne-ati deposedat abuziv de multe bunuri , NU NE LUATI SI AERUL, CA IN REST NE-ATI LUAT CAM TOT INCLUSIV SPERANTA!
In tara nu mai avem nici brazi, nici schele de titei, iar muntii inalti nu mai au paduri pe ei, iar ogoarele cu spicele de griu le-ati vindut strainilor!

Musafir

2015-12-16 18:34

Pentru ca doresc sa mai putem respira aer curat in Brasov si in toata Romania.

Musafir

2015-12-16 18:37

Nu sunt de acord cu defrisarile.Sa amplaseze complexul spre Tarlungeni...in partea aceea.

Musafir

2015-12-16 18:43

Ma voi opune oricarui proiect imobiliar ce cuprinde locuinte colective, care nu are la baza acordul majoritatii locuitorilor din zona respectiva. Pe langa faptul ca nu exita studii referitoare la densitate, la nivelul traficului etc. orasul risca sa devina un kitsch.

Musafir

2015-12-16 18:44

,,investitorii" impreuna cu cei din primarie care au dat avizul ptr. constructie sa se duca......................... (departe !!!!!) si sa ne lase.

Musafir

2015-12-16 18:51

groaznic,sper sa nu se construiasca, eu locuiesc in zona iar dealul acela se transforma in cea mai vesela partie cind este zapada iar rasetele de bucurie ale copiilor rasuna in tot cartierul, va rog nu le distrugeti aceasta bucurie

Musafir

2015-12-16 19:03

Cat tupeu poti sa ai sa aprobi asa ceva cand toata lumea stie despre defrisarile abuzive din tara asta aprobate chiar de statul roman? Toate tarile isi protejeaza natura si nu accepta nici o interventie de acest fel. Nu lasati sa se inceapa nimic. Odata inceput nu se va mai putea face nimic. Protejati zona. In curand nu mai ramane nimic. Ce sa facem cu cartierul lor? Sunt atatea case disponibile. Nu avem nevoie. Cititi cu ce sacrificiu s-a construit cartierul rezidential Stejarii-s-a defrisat padurea Baneasa. Nu mai exista.

Musafir

2015-12-16 19:08

Am semnat-o pentru a evita taierea unui spatiu verde

Musafir

2015-12-16 19:12

Am semnat aceasta petitie deoarece sunt impotriva taierii padurilor , distrugerii spatiilor verzi , acesti rechini imobiliari cred ca aerul vine din betoane , sunt niste nenorociti ce merita omorati

Musafir

2015-12-16 19:36

NU acestei initiative!!

Musafir

2015-12-16 19:54

Orasul trebuie sa se extinda spre interiorul depresiunii, nu spre munte. Arhitectii orasului chiar nu pot gandi la un nivel mai mare, nu doresc o dezvoltare adevarata a orasului? Numai castigul imediat conteaza, numai stomacul? Edilii orasului vor sa-i consideram oameni educati si cu viziune, dar se pare ca se caciulesc in fata unui dezvoltator lacom care nu poate concepe un profit mai mic de 200%. Rusine!

Musafir

2015-12-16 20:09

Cum va arata reclama ? Cumparati cutii de chibrite la noi cu 2000$/mp pt ca a fost multa spaga de dat la multi pentru a face asa crima. Sau: am taiat padurea pt dumneavostra ca sa construim aici! Rusine tuturor celor implicati!
import comentariu

#69 de pe brasovromania.net

2015-12-16 20:31

Gabriel 16-12-2015 19:17
Dragi locuitori ai cartierului"Val ea Cetatii",va scrie un fost elev al Scolii Generale nr.4 Brasov.Fac parte din prima promotie completa a acestei scoli,am absolvit clasa a VIII-a in anul 1977.Noi am fost primii care am calcat in aceasta scoala in clasa a V-a si prin munca noastra am eliberat de moloz si de resturile lasate de constructori cladirea scolii.Pe atunci era singura cladire construita pe aceasta vale.Din dragoste pentru aceasta(desi nu mai locuiam in zona arondata scolii) si pentru profesionalismu l cadrelor didactice,am ales peste timp sa-mi inscriu copilul la aceeasi scoala.Prin anii '94-'95,dupa extinderea la maxim a cartierului si infiintarea primei biserici de aici,preotul Garbacea a intentionat infiintarea unui cimitir si a unei case parohiale pe amplasamentul acesta din vecinatatea scolii.Atunci,n oi parintii elevilor,sustin uti si de o parte din locuitorii din zona ne-am opus cu vehementa,si dupa o perioada destul de lunga de "lupte" permanente,am reusit sa oprim aceasta interventie asupra acestui singular loc ramas aproape neatins.Ne-am luptat atunci cu multe cu multe interventii de pe la diverse institutii,dar in final atunci AM INVINS NOI !!! In aceste momente in care scriu aceste randuri noi nu mai locuim in zona,dar va rog dragi concitadini, sa NU FITI DE ACORD sub nici o forma ca aceasta ultima zona de verdeata din vecinatatea scolii sa fie distrusa !!!! Daca o sa reusiti acest lucru,va voi fi profund recunoscator si si o sa am inima implinita ca "lupta" noastra de acum 20 de ani nu a fost in zadar! Din suflet va rog,fara nici un interes(v-am spus,eu nu mai am nimic comun cu aceasta zona),pentru viitorul dumneavoastra si al copiilor dumneavoastra NU lasati pe nimeni sa se atinga de aceasta zona! Va doresc sa aveti multa perseverenta si sa nu va lasati calcati in picioare de interesele financiare ale unora.

Cu,respect pentru dumneavoastra,

Gabriel,absolvent 1977 al Scolii Generale nr.4 Brasov

Musafir

2015-12-16 20:43

Pentru ca sunt locuitor al Racadaului si consider ca zona este deja suficient de dens locuita. Ne este suficient dezastrul numit Tampa Gardens pentru a nu mai experimenta inca o idee proasta a unor mafioti.

Musafir

2015-12-16 20:50

Cativa devin si mai bogati distrugand natura, noi devenim mai saraci si mai slabi cu fiecare copac disparut. Sa oprim masacrarea naturii. Sa aratam ca suntem un popor care isi merita un loc in lume.

Musafir

2015-12-16 21:41

Din respect pentru natura si pentru binele oamenilor!

Musafir

2015-12-16 21:47

Pentru ca am crescut pe strada Tampei cand nu existau decat case si 2 blocuri, cariera si dealul melcilor erau intacte fiind habitatul natural al soparlelor, broastelor testoase de uscat, lilieci si melci...ce copilarie frumoasa am avut...

Musafir

2015-12-16 22:20

Nu sunt de acord sa fie distrus un spatiu verde destinat relaxarii pentru niste blocuri care sigur vor fi si urate

Musafir

2015-12-16 22:20

Sunt atatea terenuri virane in Brasov care stau pline de gunoaie si nu se face nimic.De ce nu se construieste pe acestea?Nu mai defrisati padurile !!!