DEMISIA LUI ISARESCU - CONDUCATORUL MAFIEI POLITICO-FINANCIARE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția DEMISIA LUI ISARESCU - CONDUCATORUL MAFIEI POLITICO-FINANCIARE

kolo

#276 Re: Re: Re:

2016-04-09 20:09

#265: - Re: Re:  

Lasati omul in pace sa-si zica opinia. E o tara libera.

kolo

#277 Re:

2016-04-09 20:11

#275: -  

Doamne, ce prost esti. Sa faci cerere de inscriere in sekta sambatarului ca are nevoie de dobitoci care sunt manipulabili. Genul tau, 8 clase la ff.

Musafir

2016-04-10 04:13

Demisia urgenta a lui Isarescu si sa fie judecat pentru toate relele facute de acesta romanilor si sa dea banii inapoi (imprumuturile la FMI care le-a trimis la americani,cursul dezavantajos al euro-leu,rezerva de aur care a expediat-o din tara...)!
Isarescu este un incompetent si tradator!

Musafir

2016-04-10 04:48

pentru ca acest individ crede ca tara asta o poate folosipentru asi umple el buzunarele iar pe romani ii trateaza ca pe niste nimicuri ffacand in asa fel sa ramana cat mai multi pe strazi sa i fie rusine ar trebui sa si dea demisia singur nu sa fie obligat

Musafir

2016-04-10 08:37

Cei care se opun acestei legi, să plăteasca ani de zile nişte sume halucinante ,să rămână fără locuinţe să li se poprească pe veci salariul,să stea în fiecare lună pentru eliberarea celorlate doua treimi prin bănci ore în sir,să nu şi poată achizitiona niciun bun niciodată pentru ca va fi urmarit de bancă .Consider că şi criminalii beneficiaza de pedepse mai blânde.

Musafir

2016-04-10 11:38

Este timpul ca acest personaj sa ne lase,  sa plece.

Musafir

2016-04-10 16:17

A ,,ruginit tronul'' pe care se odihneste de ani buni, e timpul unei schimbari.

Musafir

2016-04-10 17:07

Mult prea multi ani a domnit la Banca Nationala. Si am vazut care a fost si este situatia. Or mai fi romani destepti care sa poata sa conduca banca. Si sa-l ia si pe dl.Vasilescu care cred ca-i pensionar demult. Sa se mai odihneasca, sa se bucure de PENSIUTA si sa ne lase in pace cu sfaturile lui.

Musafir

2016-04-10 22:25

Banca Naţională a României, cu guvernatorul său Mugur Isărescu, nu sa opus înstrăinării prin privatizare, a băncilor cu capital românesc, lipsind în acest mod fostelor intreprinderi industriale, ori fostelor IAS-uri, de posibilitatea de a lua creditele necesare reluării producţiei industriale ori agricole, cu dobânzi normale.
Contrar politicii bancare a BNR , băncile cu capital străin au pompat banii necesari acaparării activelor şi terenurilor românilor de către străini.
Astăzi un intreprinzător român din agricultură sau din alt domeniu economic, nu are acces la credite, deoarece creditele acordate de băncile cu capital străin sunt foarte scupe, cu dobânzi mari şi cu clauze oneroase, ilegale şi imorale multiple. Purtătorul de cuvânt al guvernatorului Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, D-l Adrian Vasilescu ne sfătuia să fim liniştiţi, deoarece băncile din România sunt toate româneşti, fără să menţioneze faptul că acestea SUNT CU CAPITAL STRĂIN şi că profitul realizat de băncile cu capital străin pe spinarea românilor, zboară din România.

Musafir

2016-04-11 09:34

Am semnat pentru că ne interesează mersul ţării, evoluţia economică şi implicit evoluţia societăţii româneşti, evoluţii strâns legate de controlul de către români a economiei ţării. Unde este capitalul românesc azi, în condiţiile în car activele cele mai importante bunuri proprietate publică create prin munca tuturor cetăţenilor României, au fost înstrăinate, contrar prevderilor constituţiei care prcezează faptul că bunurile proprietate publică sunt inalienabile, adică nu se pot înstrăina ?. Statul român trebuie să deţină contolul asupra economiei ţării. Funcţiunile economice ale statului român nu trebuie diminuate sau anulate, înstrăinate, respectiv lăsate pe seama altor entităţi.

Musafir

2016-04-11 16:43

Am semnat petitia pentru ca dl.Isarescu este numai de partea bancherilor si deloc alaturi de cei care au credite la banci.

Musafir

2016-04-12 06:32

Este mentinut in functie , deoarece este cel mai mare tradator si hot al Romaniei si al poporului roman !! Trebuie sa scoatem in afara legii urgent Masoneria din tara noastra si sa terminam cu tradatorii si cei care o alimenteaza cu banii nostri !!! Bancile straine fac legea la noi in tara si nu sustin pe romani in dezvoltarea de afaceri , ci doar pe strainii care cumpara tot de la noi si creditele catre romani sunt imposibile pentru vrniturile noastre . Dau ex. Bancpost de unde copii mei au luat un credit , la care au girat cu un spatiu comercial si au si o dobanda care duce la restituirea sumei inprumutate de tre ori , motiv pentru care au inchis afacerea si au plecat din 2010 in Anglia , din cauza ca acest Mugur Isarescu a dus la desfintarea Bancilor romanesti si ne conduc si exploateaza strainii cum vor si dupa bunul lor plac , disparand zeci de S.Comerciale romanesti si sute-mi de locuri de munca . Sa ne spuna unde sunt cei 20 de miliarde de euro, care au fost inprumutati de la FMI in mandatul Basescu ??? Pana cand credeti ca acest popor mai sufera aceasta hotie necontenita ??? si pe hotii care o provoaca ???

Un pensionar revoltat si mahnit in propia lui tara !!!

Musafir

2016-04-12 14:56

Am semnat aceasta petitie cu speranta ca acest mafiot va fi dat jos din fruntea BNRlui si ca lucrurile se vor indrepta pentru noi si copii nostri.

Musafir

2016-04-12 17:52

De ce am semnat aceasta petitie? doresc sa se termine odata cu mari mafioti ai tari care au distrus tot,unul dintre ei este Mugur Isarescu care continua sa ne vanda bancherilor straini care ne fura bani din tara si populatia traieste sub pragul saraciei,,,,,sa fie luati la intrebari de unde au facut averile de zeci de milioane de euro,sasi justifice averile,,,,,Nu se mai poate sai lasam in continuare sasi bata joc de popor,de noi,,,trebuie sa ne unim si sai dam jos iar acolo sus sa punem adevarati Romani,,,,,pentru asta am semnat petitia,,,,si numi este frica de nimeni

mary maryana

2016-04-14 09:25

E cam timpul sa paraseasca acest post din BNR, a dus tara in jos si nu face decat jocul bancherilor interni si straini, iar de cetatenii acestei tari nu il intereseaza..........JOS CU EL, JOS MASONERIA....

Musafir

2016-04-19 02:14

BNR si bancile din Romania sunt doar de decor! Bancile traiesc doar din comisioane la transfer de bani pe cardul de salarii!

Musafir

2016-04-20 06:01

e loc de foarte bine in ROMANIA, doar sa o conduca cineva care tine la romani

Musafir

#293 Re:

2016-08-04 11:07

#3: -  

Daca unul iti spune acum sa nu mai bei suc pentru ca-ti face rau, dar tu bei pana crapi, cine-i vinovat? Ala, pentru ca trebuia sa-ti ia sticla din mana sau tu, care n-ai bagat la cap si ai baut cat ai putut? E usor sa pui prostia ta in carca altuia. Si eu am credit, in eur nu in chf, si dupa 8 ani am de dat in lei mail mult decat am imprumutat...asta a fost prostia mea, o recunosc si mi-o asum. Trebuie gasite solutii pentru oamenii care nu mai pot plati, nu cautati vinovati pentru criza mondiala, care a speriat smecherii cu bani atat de rau incat s-au repezit sa cumpere franci de i-au dublat cursul. Sa inteleg ca, pentru situatia e rahat in care ne aflam de 25 ani, nu sunt vionovati toti aia care au furat tot ce s-a putut, din soferi si chelneri au ajuns "oameni de afaceri", ci e vinovat Isarescu si, daca-l schimbam, in tara noastra va curge numai lapte si miere?

Musafir

2016-10-01 20:23

Sa coboare dl.Isarescu cu picioarele pe pamant!El traieste undeva departe de lumea reala!