Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"

Musafir

2015-11-05 19:10

Avem nevoie de spitale! :(

Musafir

2015-11-05 19:11

Am semnat deoarece biserica și cei din rândul lor sunt scutiți de plăți dar au drepturi mai mari ca noi toți rușine sa le fie acelor popi pe care i conduce banul nu harul

Musafir

2015-11-05 19:22

Pt ca asa e omeneste,crestineste....pt ca asa pot sa dovedesc ca-mi iubesc aproapele ,ca pe mine insumi....respect Biserica,respect preotii,dar pe Dumnezeu,Isus si Duhul Sfant ii ador...iar daca Dumnezeu este Tatal Atotputernic si-l ador, nu am cum sa nu-mi iubesc fratii si surorile...pt ca toti suntem copiii Lui,nu-i asa ?...

Musafir

2015-11-05 19:30

Imi doresc sa fim respectati ca popor, iar un popor sanatos este si un popor puternic.

Musafir

2015-11-05 19:40

Am semnat aceasta petitie pentru ca, bisericile existente sunt goale iar spitalele sunt arhipline.

Musafir

2015-11-05 19:40

Biserici avem destule..acum e timpul sa dam prioritate spitalelor

Musafir

2015-11-05 20:14

"Caterale"

Musafir

2015-11-05 20:15

Din necesitate de spitale

Musafir

2015-11-05 20:17

Pentru o mica schimbare.

Musafir

2015-11-05 20:22

Toate castigurile trebuie impozitate, pt ca traim in Romania.

Musafir

2015-11-05 20:28

Nu avem nevoie de catedrale poleite, Dumnezeu e peste tot! Un spital e mult mai folositor!

Musafir

2015-11-05 20:31

Apai,mama voastra de popi ipocriti,pana cand ma,sa ne mai sfidati atat? Daca tineti crucea-n mana si va sclifositi cu "piosenie" prefacuta,in timp ce,familii intregi nu-si permit lumina-n casa,hrana si scoala pentru copiii lor,credeti ca ii scapa omului normal,nepupator bigot de moaste, adevarata voastra natura?Aia de paraziti?

Musafir

2015-11-05 20:41

Pentru ca asa trebuie

Musafir

2015-11-05 20:42

Nu se mai poate ca politicienii și biserica sa-si mai bată joc de acest popor ,se construieste biserică de sute de milioane de euro iar noi trebuie să cumpărăm manuale pentru copii și pacienții să -și ducă pansamente de acasă la spital,.......,inacceptabil!

Musafir

2015-11-05 20:50

Avem nevoie de spitale nu de catedrale !!
Alexandra
Musafir

#616 Spitale. Gata cu atâtea Biserici

2015-11-05 21:03

Nu este posibil sa fie Biserici mai multe decât Spitale. Asta-i România!

Musafir

2015-11-05 21:06

Sunt total de acord cu aceasta petitie pentru ca nu mi se pare nici normal, nici logic ca banii pe care statul ni-i retine (si care ar trebui sa acopere si sanatatea) sa fie redirectionati catre un monument pompos si absolut inutil atat timp cat majoritatea spitalelor din Romania (cele care mai sunt - pentru ca, incredibil sau nu, exista multe orase cu populatie destul de numeroasa unde nu exista niciun spital) sunt intr-o stare deplorabila. Multe dintre ele nu indeplinesc nici normele minime de salubritate, ce sa mai vorbim de medicamente, aparatura sau cadre medicale specializate... Sunt zeci de spitale unde, ca sa fii tratat, te trimit sa-ti cumperi singur medicamente sau seringi, sunt zeci de spitale unde te duci sa tratezi o luxatie si pleci cu boli de piele sau te mai miri ce... Vreau ca banii nostri sa fie folositi pentru noi, pentru sanatatea sau educatia noastra, a copiilor sau a parintilor nostri, nu pentru a umple buzunarele altora sau pentru constructii fastuoase in care niste burtosi cu prieteni imaginari incearca sa spele crierele celor mai slabi!

Musafir

2015-11-05 21:12

Pentru ca e absurd sa n ai unde trata bolnavii dar in schimb sa faci constructii marete care denota doar fala nicidecum credinta..Dumnezeu e iubire si ne iubeste si fara o impozanta catedrala...
soare ionut

2015-11-05 21:12

Spitalul sa poarte numele de COLECTIV

Musafir

2015-11-05 21:20

Pt utilit
atea spitalului cred ca oriunde te poți ruga nu ne trebuie o asemenea catedrala ne trebuie scoli spitale

Musafir

2015-11-05 21:28

Lucrul care ma determina sa semnez aceasta petitie este dorinta de a imi exprima opinia ce o am fata de Dumnezeu si cum noi incercam sa-L tranformam intr-o isitutie. Desi sunt crestina ortodoxa si imi respesc religia foarte mult, dar totusi nu am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata deacord cu felul care se port anumiti preoti si faptul ca se cauta ca bisericile sa fia pictate de ultima moda sau imbragata in aur. Mantuia neamului nu sta intr-o catedrala nu sta in ziduri nici de cum, mantuia neamului sta in noi, daca omul vrea sa se roage poate s-o faca oriunde si oricand nu este nevoie de biserici fanforoase sau catedrare imense. In tara asta sunt destule locasuri sfante unde putem sa aplacam genunchi, nu de catedrala avem noi nevoie ci te slujitor luminati cum din pacate in zilele noastre prea putin sunt. Avem nevoie de preoti cu petacogie puternica cu care sa stie sa se cobore la cel mai mic niivel si sa ruce la cel mai inalt nivel a omului, daca e nevoie ca preoti sa mearga prin cluburi ca sa le vorbeasca tinelor despre Dumnezeu sau sa-i aline chiar daca ei se afla sub influienta alcolui sau a drugurilor ca preot ar trebui sa-ti asumi aceasta resposabilitate pe care ti-ai despus juramantul ca vei avea grija de sufletele oamenilor nu ca sa faci catedrale si duminica sa fie goale.
Asa ca sutin aceasta buna indetie a romanilor ca in loc de renumita catedrale mantuiri a neamului sa se faca un spital in care sa gasim oricand solutii de a ne pune pe picioare atunci cand va fi gazul , fara sa mai auzim ca nu sunt condiiti, sau sa ne mai spuna ca nu sunt aparaturi pentru ceea ce ne trebuie noua.

Musafir

2015-11-05 21:35

Nu de biserici ducem lipsa, ci de preoti, ca de sarlatani este plin.

Musafir

2015-11-05 21:41

Pentru ca avem destule biserici ... A venit timpul sa investim in lucruri cu adevarat importante pentru societate !

Musafir

2015-11-05 21:43

dragi romani ,spitale ne trebuie mai multeeeee,,,

Musafir

2015-11-05 21:45

pentru ca romanii ar trebui sa invete ca dumnezeu are o biserica in sufletul fiecaruia prin faptele bune pe care le facem,pentru ca dumnezeu e pretutindeni si nu are nevoie de constructii uriase,el incape chiar sin in sufletul mic al unui copil,pentru ca e prea multa durere,coruptie, saracie in tara asta ...pentru ca nu avem sanatate si invatamant,pentru ca trebuie sa invatam sa facem altfel de acte caritabile decat sa donam ultimii bani pentru ca un asa numit preot sa se plimbe in masini aurite de ultima generatie.din cate stiu eu isus si cei care l-au urmat au umblat desculti si cu capul plecat si au ingenunchet in fata oamenilor simpli...