Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"

Musafir

/ #621

2015-11-05 21:28

Lucrul care ma determina sa semnez aceasta petitie este dorinta de a imi exprima opinia ce o am fata de Dumnezeu si cum noi incercam sa-L tranformam intr-o isitutie. Desi sunt crestina ortodoxa si imi respesc religia foarte mult, dar totusi nu am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata deacord cu felul care se port anumiti preoti si faptul ca se cauta ca bisericile sa fia pictate de ultima moda sau imbragata in aur. Mantuia neamului nu sta intr-o catedrala nu sta in ziduri nici de cum, mantuia neamului sta in noi, daca omul vrea sa se roage poate s-o faca oriunde si oricand nu este nevoie de biserici fanforoase sau catedrare imense. In tara asta sunt destule locasuri sfante unde putem sa aplacam genunchi, nu de catedrala avem noi nevoie ci te slujitor luminati cum din pacate in zilele noastre prea putin sunt. Avem nevoie de preoti cu petacogie puternica cu care sa stie sa se cobore la cel mai mic niivel si sa ruce la cel mai inalt nivel a omului, daca e nevoie ca preoti sa mearga prin cluburi ca sa le vorbeasca tinelor despre Dumnezeu sau sa-i aline chiar daca ei se afla sub influienta alcolui sau a drugurilor ca preot ar trebui sa-ti asumi aceasta resposabilitate pe care ti-ai despus juramantul ca vei avea grija de sufletele oamenilor nu ca sa faci catedrale si duminica sa fie goale.
Asa ca sutin aceasta buna indetie a romanilor ca in loc de renumita catedrale mantuiri a neamului sa se faca un spital in care sa gasim oricand solutii de a ne pune pe picioare atunci cand va fi gazul , fara sa mai auzim ca nu sunt condiiti, sau sa ne mai spuna ca nu sunt aparaturi pentru ceea ce ne trebuie noua.