Cerem aplicarea legii in cazul REX

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerem aplicarea legii in cazul REX

Musafir

2016-04-16 20:54

pentru ca nu sunt de acord cu maltratarea animalelor

Musafir

2016-04-16 21:00

Poate se va produce o schimbare...chiar am plans cand am vazut o fiinta inocenta distrusa de niste idioti...viata cainelui nu va mai fi niciodata la fel..

Musafir

2016-04-16 21:06

Sânt scârbit de ceea ce fac acești dezaxati mintal. Nu este singurul caz văzut de mine si care ma scârbit. Uitati-va si la tv,si la KolaKariola,un om cu suflet mare,care ajuta aceste suflete.

Musafir

2016-04-16 21:10

Nu putem fi indiferenti la atrocitati! Dintre toti oamenii cu mila,poate cativa vor incerca sa rezolve ,sa se zbata pentru dreptate!

Musafir

2016-04-16 21:11

Pentru ca pur si simplu am ramas socata de cruzimea omului care a fost in stare de asa ceva si vreau sa fie prins si pedepsit pt. fapta sa conform legilor in vigoare !!!

Musafir

2016-04-16 21:14

nu este normal si corect sa lasi in libertate o asemenea persoana fara inima fata de animale... trist ... cand oare o sa ne civilizam si noi.. ? cate generatii trebuie sa mai treaca pana a auca cu o mana de civilizatie ?

Musafir

2016-04-16 21:46

Monstrul care a facut asta trebuie pedepsit.

Musafir

2016-04-16 21:48

Nu inteleg cum unii oameni pot face atîta rău...

Musafir

2016-04-16 22:03

Nu mai pot sa ma opresc din plans... le-as smulge unghiile din carne celor care au facut asa ceva, astia sunt javre ...
W

2016-04-16 22:06

Un cancer osos cat mai urgent ii doresc acestui cacat de om si taria de a se "lupta" cu metastaza mult, evident fara morfina.

W

2016-04-16 22:07

L-as omori cu cea mai mare durere-n pula. N-as avea nici o urma de remuscare.

Futut-ti mortii si familia ma-tii de cacat de om.

Musafir

2016-04-16 22:13

Am semnat aceasta petitie pentru ca aceste animale torturate nu o pot face. Pentru ca sta in puterea noastra sa le facem cunoscut strigatul de ajutor! Daca aveti cunostinta despre persoane care chinuie sau tortureaza alte fiinte - umane sau non-umane - postati-le fotografiile si atrageti atentia asupra potentialului criminal pe care il au! Astfel de specimene nu au dreptul (sau privilegiul!) sa traiasca printre oameni normali. Mi-e scarba si refuz total sa stiu motivul pentru care unii isi bat joc de viata. Indiferenta ucide mai mult decat ura! Nu mai stati oameni indiferenti la ce fac unii altor fiinte - in cazul de fata unui caine! -, maine poate va vor scoate voua ochii sau copiilor vostri! Pentru voi cine va semna atunci o petitie? Cine v-ar da inapoi lumina ochilor? Uitati-va bine in jurul vostru si intrebati-va de cate ori pe zi ati trecut pe langa un criminal si de cate ori pe zi ati trecut INDIFERENTI pe langa un caine care nu a indraznit sa ridice ochii din pamant ca sa ca ceara, umil, o bucata de paine! Daca inchizi ochii in fata raului asta nu inseamna ca el nu exista!

Musafir

2016-04-16 22:23

Acesti criminali care fac atat rau unor fiinte care nu se pot apara ar trebui torturati si inchisi pe viata!
PreaNebun

2016-04-16 23:06

Sa fie castrat de viu ca sa inteleaga ce inseana durerea sa ii se taie tatele (sfarcurile)  PRAPADITIILOR puscaria sa va manance celor ce fac asta! 

Musafir

2016-04-16 23:10

Sper din tot sufletul ca acest criminal sa fie prins ar trebui sa pateascavsi el la fel ca sufletelul.de Rex sper sa treca acesta lege si sa se promulge si ca monstrii de care mai au de cand sa totrureze suflete nevinovate sa zaca im imchosoare ani grei la muna silinica si Dumnezeu sa le dea suferinta grea. Sper ca acest sufletelnnevinovat sa fie adoptat de un iubitor de animale cate sa-l considere membru de familie si copilul lui !

Musafir

2016-04-16 23:22

Este ceva oribil, mi se rupe sufletul pentru acest catel, nici nu ma pot uita la fotografii. Va rog sa faceți ceva cu acești monștrii, se trebuii chinuiti asa cum chinuiesc ei bietele suflete!!

Musafir

2016-04-17 00:05

as dori sa se faca dreptate pt acel suflet de catel care a fost torturat fara nicio mila de acel asasin acel om nu trb numit om el este un ucigaj cu sange rece ar trebui prins pus sa povesteasca ce ia facut la catel si cu accelasi tratament sa fie aplicat pe el sa vada ce inseamna sa nu ai vedere acum catelu acela cum mananca daca el nu vede acel catel nu mai are incredere in oameni
pandapanda575

#1418 as dori sa il prinda pe acel individ

2016-04-17 00:13

am semnat aceasta petitie pt ca politia sasi faca trb nu sa se ia de batrani din piata care isi vand munca din curte sa se duca sal caute pe accel monstru si sal puna sa explice cum a facut si accelasi lucru sa il faca si lui alta data sa mai maltrateze aceste suflete nevinovate sa vada si el ce inseamna sa nu mai ai vedere sa nu mai sti unde esti bineinteles acel suflet de catel chinui nu mai are incredere in oameni va dati seama isi cauta mancarea fara sa vada bietu de el daca nui gasiti stapan sunt dispus sal iau eu acasa unde mai am doi catei un chow chow si un boxer german amandoi find fete ca sa il iau acasa si sal tratez cum se cuvine cum ar trb sa fie tratati aceste suflete nevinovate aceste suflete nevinovate sunt fideli noua ai mei daca nu ma vede o zi acasa face ca toate alea si sunt foarte graseeee foarte sper sa facem ceva sal prindem pe autor nr meu de contact in caz ca nui gasiti stapan lui rex 0767912557

Musafir

2016-04-17 00:16

Pentru că așa fapte trebuie aspru pedepsite .Cine a făcut asta este un descreierat ,și ar trebui închis undeva pentru tot restul zilelor lui .

Musafir

2016-04-17 01:00

in tara asta psihopatii si criminalii umbla liberi, mega-hotii sunt incarcerati la domiciliu in sufragerie iar nevinovatii sau foarte putin vinovatii au parte de o "justitie exigenta" partinitoare nedreapta, nu isi pot citi dosarele, le este indepartat avocatul, etc. IN CE TARA TRAIM ? catre ce ne indreptam ?

Musafir

2016-04-17 01:07

justitia  ar  fi  dreapta  daca cel care a  facut  ceva  ar  suferi  si  el EXACT acelasi lucru:  cine a batut   sa  fie batut,  cine  a furat  sa i  se  confiste   suma inapoi  chiar daca  raman datori la  Buget si  stranepotii lui de a patra  generatie, cine a  torturat  sa  fie  torturat, cine a ucis  sa  fie ucis.... toate  ar  fi mai  clare asa.... iar  cine a judecat  stramb sa   fie  dat afara  din  magistratura  definitiv ,  sa i  se   anuleze  anii de vechime , contributia la pensie, sa inceapa o  alta viata profesionala  de la zero, ca civil, iar victimele    strambei judecati  sa-l poata da in judecata  pentru daune reale  ca si persoana  fizica, adica de ce-ar plati Bugetul  statului pentru  erorile  si  ororile  facate  de   niste oameni  cu nume  si prenume, de niste oameni, de niste cetateni  ?

Musafir

2016-04-17 01:31

Cine a facut asta nu poate fi numit om...este un demon...Trebuie sa ai o minte diabolica sa poti sa faci asa ceva..Asa ca aceasta persoana trebuie identificata si pedepsita ca atare...

Musafir

2016-04-17 02:55

Este inadmisibil sa faci rău unui copac ,unei flori,darămite, unui animal sau vreunui semn de al tău, asemenea specimene trebuiesc închise și date exemplu pentru toți ceilalți ,pentru ca nimeni sa nu mai înfăptuiască astfel de crime!

Musafir

2016-04-17 03:35

Este de o cruzine fantastica ce s-a intamplat.autorii trebuiesc pedepsiti.sa nu mai fim indiferenti

Musafir

2016-04-17 03:48

sper sa il gasiti pe cel care a facut rau cainelui (rex)