Cerem aplicarea legii in cazul REX

Musafir

/ #1412

2016-04-16 22:13

Am semnat aceasta petitie pentru ca aceste animale torturate nu o pot face. Pentru ca sta in puterea noastra sa le facem cunoscut strigatul de ajutor! Daca aveti cunostinta despre persoane care chinuie sau tortureaza alte fiinte - umane sau non-umane - postati-le fotografiile si atrageti atentia asupra potentialului criminal pe care il au! Astfel de specimene nu au dreptul (sau privilegiul!) sa traiasca printre oameni normali. Mi-e scarba si refuz total sa stiu motivul pentru care unii isi bat joc de viata. Indiferenta ucide mai mult decat ura! Nu mai stati oameni indiferenti la ce fac unii altor fiinte - in cazul de fata unui caine! -, maine poate va vor scoate voua ochii sau copiilor vostri! Pentru voi cine va semna atunci o petitie? Cine v-ar da inapoi lumina ochilor? Uitati-va bine in jurul vostru si intrebati-va de cate ori pe zi ati trecut pe langa un criminal si de cate ori pe zi ati trecut INDIFERENTI pe langa un caine care nu a indraznit sa ridice ochii din pamant ca sa ca ceara, umil, o bucata de paine! Daca inchizi ochii in fata raului asta nu inseamna ca el nu exista!