SUNT IMPOTRIVA FINANTARII DIN BANII MEI A INSTITULUI "ELIE WIESE

Musafir

2016-06-01 11:17

Cu tot respectul pentru victimile holocaustului însă personal dar și întreaga națiune română ne confruntăm cu problemele din sistemul medical românesc. Ar putea totuși să finanțeze acest institut cei care finanțează prospectele de mediu de la rosia montană, am înțeles că sunt israelieni, dacă tot îi interesează despre trecutul lor. Pe mine mă interesează prezentul meu și sistemul social din care fac parte. Pentru asta plătesc dări la stat, pentru calitatea vieții mele și a familiei mele.

Musafir

2016-06-01 12:18

"Negarea în public a Holocaustului ori a efectelor acestuia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.” Doamne am atâtea motive pt care îmi doresc din tot sufletul DISPARIȚIA acestei căpușe și nu numai stoparea finantarii. Îi detest pt că falsifica istoria și folosindu-se de politicienii corupți, ne silesc sa acceptam asta, privandu-ne de dreptul de a ne apara.

Musafir

2016-06-02 07:51

Cine nu respecta poporul român și încearcă sa denigreze cultura și tradițiile noastre, nu ne e prieten ci inamic.

Musafir

2016-06-02 13:47

Nu sunt de acord sa finantam, noi romanii, acest proiect...sa fie finanțat de cine vrea și sa nu fie locat în Romania!

Musafir

2016-06-03 07:16

Nimeni ! Niciodatã ! Indiferent cine ! Nu mã poate obliga sã nu mã îmbrac în portul NAŢIONAL ROMÂNESC ŞI NU PERMIT LA NIMENI SÃ-MI DEFÃIMEZE STRÃMOŞII ,CARE SI-AU DAT DAT VIAŢA PENTRU ROMÂNIA

Musafir

2016-07-25 13:31

SUNT IMPOTRIVA FINANTARII DIN BANII MEI