Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-20 07:02

Pedeapsa maxima pentru fapta comisa de violatori!

Musafir

2015-07-20 07:03

Violatorii trebuie izolati din societate!

Musafir

Păi nu pot să rămân pasivă în fața propagării (adică răspândirii - explicație adresată celor 7 violatori, în cazul în care ar citi...) răului în lume. Sunt de partea Binelui.

Musafir

Pedepese MAXIME.Justitia sa arate ca functioneaza intr-o tara nu intr-un catun.

Musafir

merita pedepsiti

Musafir

2015-07-20 07:04

Pe închiderea unor nemernici

Musafir

2015-07-20 07:06

sa fie inchisi.

Musafir

2015-07-20 07:07

Asa e normal, coruptii sunt inchisi preventiv, la fel si acestia!

Musafir

2015-07-20 07:08

Schimbate urgent legile privind violul si crima premeditate!

Musafir

2015-07-20 07:08

la comentariile care le fac acesti 7 mirlani sa aibe si ei parte de sex salbatic asa cum au facut si sa simta sexul prin toti porii si poate li se face si rau asa sa vada daca le place.

Musafir

2015-07-20 07:09

Pentru normalitate...minim 20 ani merita

Musafir

Astfel de degenerati nu au ce cauta in libertate!

Musafir

Incredibil!

Musafir

2015-07-20 07:10

DE CE -AM SEMNAT -ACEASTA -PETITITIE ?
Pentru ca sunt mama de fata si este de -a dreptul strigator la cer sa trece prin ce a trecut fata iar toti sa dea cu pietre in ea .
Nu este un violator ,,,sunt 7 violatori care si-au batut joc de ea si acum nu numai ca sfideaza legea , dar pur si simplu ei impreuna cu cei care i-au judecat , sfideaza o tara intreaga .Oare nici unul din judecatori nu au fete acasa ? Nici unul nu a fost in stare sa se puna in pielea fetii ?Ar fi multe de spus ...cu alte cuvinte ma alatur tuturor care sunt de acord ca acesti monstrii trebuie pedepsiti .
As vrea daca se poate sa intru in contact cu fata ,pentru ca ea nu are nici o vina .
multumesc celor care au luat aceasta initiativa de a lupta impotriva monstrilor cu chip de om

Musafir

2015-07-20 07:10

Sunt mama, inteleg durerea si a parintilor si a copilei, Dumnezeu sa o intareasca si sa ii dea putere sa treaca peste acest episod foarte urat din viata ei, aceasta este tara in care traim, iar acesti derbedeii ar trebui sa plateasca scump pentru aceasta nenorociere, autoritatii trezitiva , aveti si voi si familii, in ce tara traim! am ajuns bataia de joc a unor huligani!unde este justitia! de ce nu isi fac datoria! Rusine institutiilor care se fac ca nu vad!!!

Musafir

2015-07-20 07:11

Nici nu stii cata violenta zace in tine insuti pana cand nu citesti despre asa un caz.Castrarea lor pe viu ar fi echivalentul unei invitatii la cafea.Trist este ca si daca asa ceva ar fi realizabil singura persoana care nu v-a mai fi cu adevarat "om" e sarmana fata.Inchisoare in Siberia sau Mexic unde baietii sa fie zilnic supusi la acelasi tratament

Musafir

Din umanitate, respect pt.viata, sunt femeie cu familie si copii, imi place cultura, sunt crestina, nu mi a trecut nici un moment prin minte sa fac rau la nimeni, alegerile de viata sunt personale, noi suntem spectatori, trecatori prin aceasta viata, mult noroc acestei fete si lor dupa fapta si rasplata!

Musafir

Am o fetiţă de 3 ani şi ca viitor tată de adolescentă doresc să previn o astfel de faptă. Copilul meu poate fi o viitoare victimă...

Musafir

2015-07-20 07:12

Cele 7 animale merita o pedeapsa capitala cu moartea. Oare daca ar avea si ei o fetita, cum ar fii sa fie si ea violata? Sunt tata de fetita, si nu cred ca as vrea ca ea sa treaca prim asa ceva

Musafir

2015-07-20 07:13

Într o tara în care sistemul și legile sunt la pământ, dreptatea se face cu bani iar victima este lăsată de izbeliște în asemenea cazuri doresc sa sustin acesta petiție în speranța că împreună vom atrage atât atenția cat și un semnal de alarmă celor care sunt în măsură și chear mai mult sunt obligați să ne susțină drepturile și să ne protejeze... Din inima va rog sa sustineti aceasta fata atât prin semnarea partituri cat și moral pentru ca ea are foarte mare nevoie de noi dar și pentru că oricare dintre noi poate ajunge într-o asemenea situatie ai se va lovi de aceleași bariere... Mulţumesc

Musafir

2015-07-20 07:13

Pentru ca sunt tată de fata si nu imi doresc ca fata mea sa pateasca asa ceva si pentru ca vreau dreptate!

Musafir

2015-07-20 07:14

Eu cred ca cine greseste trebuie sa plateasca ,si cum aceasta nu este o greseala ci o fapta de BESTII cred ca BESTIILE trebuie sa stea inchise . Poate asa acestia inteleg ce au facut nu este ceva de trecut cu vederea .

Musafir

2015-07-20 07:14

ma ingrozesc de fiecare data cand apare o noua stire pe subiectul asta. este inuman si inadmisibil ce s-a intamplat in acel sat de viermi! si cel mai tare ma deranjeaza parerea satenilor, care ii apara pe acesti 7 gandaci. niste babe care probabil si-ar fi dorit sa fie in locul fetei, altfel nu-mi explic reactia lor. traiesc in praga si recent am asistat la un caz al unui roman care a incercat sa abuzeze de o prostituata. repet: "a incercat" "prostituata". fapta nu a fost dusa la final. simpla declaratie a prostituatei, fara absolut nici o proba l-a dus direct la inchisoare pt tentativa de viol! si acolo ce se intampla oameni buni? cum sa lasi niste bestii in libertate? i-au distrus fetei viitorul, increderea in sine. nu vreau sa stiu ce judecatori au analizat cazul, dar am o singura intrebare? ce se intampla daca era fata unui judecator? nu zic violata de 7 animale, dar daca era abordata de unul singur? daca incerca cineva sa o violeze oare? ce se intampla? asta-i Romania! traim in Romania si asta explica totul... eu alta explicatie nu gasesc. "nu exista vorbe sa-mi explice agonia! poate unul singur: Romania!". Rusine judecator, procurori, violatori! rusine de un infinit de ori! mi-e scarba si sunt sigura ca daca acesti 7 sobolani nu primesc ani buni de inchisoare cazul asta va fi tras la indigo si in alte sate de mizerie... pentru ca oricum nimeni nu o sa se teama ca va fi pedepsit. CURAJ,fata draga! CURAj! suntem alaturi de tine. fii puternica si nu lasa acele clipe de cosmar sa puna umbra pe viata ta!

Musafir

2015-07-20 07:15

Aceste anímale nu merita sa traiasca!

Musafir

2015-07-20 07:17

DACA UNEI FETE DE JUDECATOR I S-AR INTAMPLA ASA CEVA , CREDETI CA ACEI FLACAI AR MAI FI IN LIBERTATE ??????? NU ! S-AR SOLIDARIZA CU JUDECATORUL SI AR FACE TOATE ARTIFICIILE NECESARE CA VINOVATII SA AJUNGA DUPA GRATII.
CHIAR DACA FATA NU ESTE A UNUI JUDECATOR , NOI SUNTEM LANGA EA SI O VOM SPRIJINII CU ORICE ESTE NEVOIE. PUTEM SI NOI SA NE MOBNILIZAM SA FACEM DREPTATE ASA CUM SE CUVINE AM PUTEA ADUNA BANI SI SA PUNEM O RECOMPENSA PE CAPUL LOR ,IN ULTIMA INSTANTA .