Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #5748

2015-07-20 07:14

ma ingrozesc de fiecare data cand apare o noua stire pe subiectul asta. este inuman si inadmisibil ce s-a intamplat in acel sat de viermi! si cel mai tare ma deranjeaza parerea satenilor, care ii apara pe acesti 7 gandaci. niste babe care probabil si-ar fi dorit sa fie in locul fetei, altfel nu-mi explic reactia lor. traiesc in praga si recent am asistat la un caz al unui roman care a incercat sa abuzeze de o prostituata. repet: "a incercat" "prostituata". fapta nu a fost dusa la final. simpla declaratie a prostituatei, fara absolut nici o proba l-a dus direct la inchisoare pt tentativa de viol! si acolo ce se intampla oameni buni? cum sa lasi niste bestii in libertate? i-au distrus fetei viitorul, increderea in sine. nu vreau sa stiu ce judecatori au analizat cazul, dar am o singura intrebare? ce se intampla daca era fata unui judecator? nu zic violata de 7 animale, dar daca era abordata de unul singur? daca incerca cineva sa o violeze oare? ce se intampla? asta-i Romania! traim in Romania si asta explica totul... eu alta explicatie nu gasesc. "nu exista vorbe sa-mi explice agonia! poate unul singur: Romania!". Rusine judecator, procurori, violatori! rusine de un infinit de ori! mi-e scarba si sunt sigura ca daca acesti 7 sobolani nu primesc ani buni de inchisoare cazul asta va fi tras la indigo si in alte sate de mizerie... pentru ca oricum nimeni nu o sa se teama ca va fi pedepsit. CURAJ,fata draga! CURAj! suntem alaturi de tine. fii puternica si nu lasa acele clipe de cosmar sa puna umbra pe viata ta!