Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-22 14:43

Sa fie castrati chimic sa se opresca asemenea monsti vreau sa traiesc in tara mea fara frica .

Musafir

In tara asta nu sunt legi dure daca ar fi nu sar mai intampla or sa faca si alti violuri ca doar nui aresteaza ii lasa liberi sunt femeie am si eu doua fete nu se poate asa ceva trebuie sa iesim in strada sa i trezim pe cei ce dorm in guvern sai trezim sa faca ceva pentru tara noastra

Musafir

Doresc o normalitate a vietii.
Educatia, cei 7 ani de acasa, temelia constructiei fiecarui individ. Ai gresit, platesti! Ai muncit, primesti!

Musafir

Am semnat pt ca asa ceva nu trebuie sa se întâmple nimănui. ..niciodată. ..Imi pare sincer rau pt aceasta fata...Sa-i dea D-zeu putere sa treacă peste. ..desi...nu cred...

Musafir

2015-07-22 14:44

Sunt niste lepre! !!+castrati merita !!!!

Musafir

Sa speram ca justitia își va face treaba, cu toate că îmi pun semne de întrebare......și oricum pedepsele vor fi foarte mici în raport cu ceea ce au comis, nenorocind o fată pe viațã

Musafir

cand se vor duce la locul lor,[sper ca justitia v-a face dreptate, sa-i arda la bul fara lubrifiant colegii lor,caci cea mai mare dreptate puscariasii o va face,nu justitia,sau justitiabilii ROMANIEI! SICTIR  HOITURILOR  NENOROCITE.

Musafir

Sunt mama si cand fata mea va creste nu vreau sa se intample asa ceva cu fica mea.

Musafir

Pentru ca cei 7 sa plateasca pentru faptele lor si sa nu fie lasati ca si cum absolut nimic nu s-a intamplat

Musafir

Acesti șmecheri de la tara merita omorâți !

Musafir

Violatorilor li se intampla fapta pt care au fost arestati in puscarie ... ce frumos =D 

Musafir

Aceste persoane Nu merita nici macar sa traiasca dar moartea e o pedeapsa prea rapida si usoara trebuie inchisi si chinuiti precum au chinuito pe saraca fata, nici o fata sau femeie Nu merita sa fie talharita asa rusine si pt familiile lor sa o aiba pe constiinta sa Nu poata inchide un ochi noaptea

Musafir

M-a mirat faptul ca ei sunt in libertate pana acum.

Musafir

M-am mirat ca nu au fost arestati pana acum!! De aceea am semnat petitia!

Musafir

Dinte pentru ochi pentru ochi! Atat!

Musafir

Sa plateasca nenorocitii sa nu se m-ai repete..

Musafir

Sa nu mai treacă si alte fete prin ce a trecut această copilă..iar asemenea indivizi nu ai ce cauta in libertate. La noi legile sunt doar pt unii oameni si pt a fi încălcate, de aceea se întâmplă asa multe nenorocirii. Eu daca as avea putere i-as castra si i-as pune la munca grea in folosul comunității, nu la puscărie sa mănânce din taxele plătite de noi oameni
Catalina

2015-07-22 14:45

• Eu nu pot sa cred ce amploare a luat un subiect care in ziua de azi nici nu ar fi trebuit sa fie discutat. Este inadmisibil ca asemenea subiect este obiect de dezbatere intr-o tara ca Romania. Suntem intr-un secol in care femeia a ajuns in sfarsit sa aiba aceleasi drepturi ale omului. Dar cum de in Romania justitia inca o data nu stie sa-si faca treaba? Cata coruptie poate sa existe incat o femeie, poate la randul ei mama, judecatoare sa poata lasa niste 'barbati' liberi, dupa ceea ce au facut? Violul este crima; mai presus de atata subliniez ca personal cred ca e inca mai grav decat crima dar asta e opinia mea personala. Trebuie sa fie pedepsiti pentru fapta comisa. Sunt vinovati si trebuie sa aiba parte si ei de ceea ce merita. Cea ce nu reusesc sa inteleg este ce este in mintea familiilor acelor 'baieti'( asemenea oameni nu pot fi numiti oameni). Cum poate o mama sa fie de partea copilului sau? Daca asa este inseamna ca asta e educatia care i-a oferit-o baiatului sau si cum el este 'mandru de ce a facut', asa este si ea mandra de cea ce a crescut. Deci cred ca problema e profunda. Oameni astia fac copii fara sa le ofere o educatie potrivita si pentru asta au de suferit alte persoane din cauza lor. Ce fel de parinti sunteti? Modul vostru gresit de a gandi, si de a fi limitati mental apoi il transmiteti copiilor vostri. In acelasi timp sunt oameni care muncesc zi cu zi si plang pe la colturi dar asa cu modestia lor tot le ofera o educatie mai buna copiilor sai decat faceti voi. Trebuie sa iesiti in lume si sa va dati seama ca evul mediu a trecut de mult. Si timpul lui ceausescu la fel, cand fetele violate se casatoreau cu violatorul. Asa ca sa dati vina pe o fata care a trecut prin asa ceva e josnic si nu numai ca copii vostri trebuie sa fie inchisi dar voi primii trebuie sa va stiti ca o parte din vina e si a voastra. Familia acelei fete nu se compara cu familia baietilor. Nu au vrut bani. Si de asta ma intreb cum poate o femeie amarata sa nu acepte bani si o judecatoare da? Nu exista alta explicatie la faptul ca acesti oameni sunt in 'arest la domiciliu' . Cum se poate asa ceva? Coruptie si iar coruptie. Si stiu ca s-a zis ca semnaturile si comentariile nu au valoare juridica dar daca oameni care au putere de decizie nu se mobiliteaza intr-un fel normal ca o face o tara intreaga. Si cum altfel poate sa faca decat prin metodele acestea? Macar asa poate cine e in justitie ( ca oricum justitie nu e) sa tina minte ca atatea persoane nu vor ca acesti indivizi sa fie liberi. Familiile lor si toti cei care ii sustin sunt una dintre cauzele ale acestei societati bazate pe coruptie,succesul personal, invidia,lipsirea de compasiune si solidaritate. Sper ca la procesul de pe 14 august oameni cu putere de decizie in acest caz sa tina cont de aceasta petitie. Vrem doar justitie.

Musafir

Sunt femeie.....si nu as vrea niciodata sa trec prin asa ceva.. o sustin pe aceasta fata.. si admir curajul ei.... !!!! Eu te sustin......!!!

Musafir

25 ani de inchisoare, si in acesti ani sa traiasca ZILNIC ce a trait ea in acea zi !!!!!!!!!! JIGODIIIIIII

Musafir

Acesti tineri au facut greseala vietii lor...si trebuie sa raspunda in fata legii!!!

Musafir

...rugam justiția romană sa- si fc treaba , sunteți corupți de la A-Z , demonstrați ca va pasa câtuși de puțin de aceasta biata fata , de noi ''poporul roman ' , as avea ceva de spus doamnei procuror , aceasta " mama" de copii , MAI PUTEȚI DORMI NOAPTEA? Sper ca bunul Dumnezeu sa fc dreptate , ca doar in el ne- a mai ras nădejdea ... , rusine sa va fie de la cel mai mic la cel mai mare , care a- ti decis sa lăsați monștrii in libertate , sper ca maine sa nu i se întâmple asta unuia dintre copii voștri ..... , luați măsuri 'justiție corupta '

Musafir

Nu am cuvinte ce merita acesti pripasi ordinari puscaria e pistol cu apa sa fie pedepsiti drastic.Majoritatea i fac animale dar animalele sant mult mai nobile ca noi si loiale.Sant jigodii imputite.

Musafir

Fiecare sa primeasca exact ce i-au facut acelei fete . Sa ii f**a in cur si pe ei 7 oameni sa vedem daca le place

Musafir

NICI NU POT SA MA GANDESC PRIN CE A TRECUT FATA,SI PRIN CE TRECE...