Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-21 16:10

Acum multi ani gandeam ca un violator nu trebuie neapărat inchis(condamnat)castrat chimic sau alta formă restrictiva ci efectiv sectionat organul de reproducere.Aceeasi parere o am si astazi.Aceste animale,nu oameni,nu merita sa-si mai poarte la toaletă **bărbăția**.Daca una dintre mamele acestor mucosi ar fi cazut prada unei astfel de situatii...ca doar s-a mai culcat cu oameni(sotul in principal)....de ce nu si cu altiii...Aceste generatii de copii(am si eu si i-mi fac griji) nu mai stiu de respect sau frica de a raspunde pentru faptele lor....Sa reinstituie statul Roman efectuarea unui stagiu militar obligatoriu de 6 luni....sa invete neânțărcații acestia responsabilitatea caci dupa 25 ani de la Revolutie deja cei nascuti dupa,au copii,copii care la randul lor asa sunt crescuti FARA RESPECT PENTRU SOCIETATE SI SEMENII IN MIJLOCUL CARORA TRAIESC........Păcat de tineretea fetei.....

Musafir

Pentru ca justitia sa faca dreptate si cei 7 sa fie pedepsiti .

Musafir

Suport moral si solidarietate cu victima inainte de orice.Nu exista cuvinte....nu exista scuse....Indignare....scirba....Pentru ce s a intimplat....Pentru cum functioneaza sistemul judiciar romanesc...Am aflat acum della Pro Tv. Si ma doare...

Musafir

Am fost violată în urma cu mulți ani de un țigan și nici în ziua de azi nu sa făcut dreptate pentru ca avea mulți bani și a cumpărat politistii...eu după atâția ani tot mai sunt traumatizata..nu vreau sa mă gândesc la săraca fata cât o sa îndure de acum în colo pentru trauma cauzată de 7 cretin fără suflet..sper sa ajungă în pușcărie și acolo sa fie tratați la fel ca sa simtă pe pielea lor ce înseamnă un viol.cred ca ei sunt genul de animale care pot dispărea de pe fata pământului

Musafir

Sa nu lasam asemenea bestii sa nenoroceasca si alte fete nevinovate.

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru ca si eu sint tata de fata si nu resusesc sa accept ca acesti ne educati, inculti care se cred zmei acolo la ei in sat si nu numai la ei in sat ci si peste hotare.Eu locuiesc la Roma si muncesc cinstit si onest ca multi alti cetateni romani de ai nostri dar acesti indivizi asa zisii zmeii satului din Vaslui si Botosani ne fac de toata rusinea aduninduse pe la toate colturile strazilor si buticurilor deschise de marocchini ,beau ,vorbesc urit,urla,se bat,fac mizerie..si multe alte le dar lor nu le passa si pentru fartele lor platim noi care vrem cu toate sudorile si ambitiile noastre sa facem Romania sa fie mandra de noi dar cu asemenea bestii nu se poate.pentru ca pentru ei legea nu exista.Ma opresc aici cu toate ca mai aveam multe de spus dar un pic m-amracorit

Musafir

Sunt mama a doua fete, cel mai cumplit lucru pentru mine ar fi calcarea in picioare si stirbirea demnitatii, libertatii si frangerea aripilor oricarei fete/femei din aceasta lume. Nimic nu poate scuza fapte abominabile de acest gen, sper ca violatorii sa aiba parte si de o pedeapsa divina pe masura faptei lor.

Musafir

Cu speranța ca vor primi ceea ce merita acești călăi! Indiferent cât te poate provoca o femeie nu poti sari ca o bestie pe ea!

Musafir

#22384 Re:

#22306: -  

Cei 7 nu au suflet.

Musafir

la puscarie cu ei nu mai e nimic de comentat

Musafir

Dumnezeu sa ii pedepseasca pe nenorocitii astia. Trebuiau sa plateasca dame de companie sa le satisfaca nevoile carnale. Acei nu pot fii numiti oameni. Nu! Sunt niste animale! Nu trebuiesc sa fii inchisi dupa gratii, trebuiesc decapitati. Au nenorocit o sarmana fata. Dumnezeu sa o ajuta pe fata si sa ii dea multa forta sa depaseasca aste momente.

Musafir

E revoltator ceea ce se intampla ! Justitia e oarba? Daca era o fata de parlamentar sau din justitie cu siguranta ca nu asa se proceda. Rusine celor care trebuie sa faca dreptate,se pare ca traim intr-o tara de corupti in care omul de rand este umilit si batjocorit.

Musafir

Este inuman...e strigator la Cer ce se intampla...e prea putina pedeapsa cu privare de libertate;ce i-au facut ei fetei respective nu se plateste aici,ci Sus..nu sunt oameni,nici animale..sunt niste diavoli!

Musafir

#22389 In fiecare zi cate 5 minute de dragoste

Să speram ca vor avea parte de cele mai bune tratamente pentru hemoroizi în închisoare.

Musafir

Am ales sa semenz aceasta petitie din mai multe motive. Primul ar fi acela ca sunt inca minora, am 16 ani si imi este frica numai cand ma gandesc la ceea ce a patit acea fata. Al doilea motiv, si probabil cel care pune punctul pe "i", este faptul ca suntem in secolul 21, anul 2015...Romania, TREZESTE-TE!!! Nu mi se pare normal ca aceste persoane sa scape basma curata, sa iasa in lume cu capul sus,plini de mandrie si sa se comporte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu este okay ca acea fata sa ramana cu sechele din cauza unor oameni...fara creier. Nu este normal sa se intample asa ceva. Suntem oameni, nu animale (cel putin, la ultima verificare). Ar trebui sa putrezeasca in inchisoare, sa fie supusi la pedepse grele, sa simta pe pielea lor ceea ce a simtit acea fata in momentele respective...
Sper ca aceasta petitie sa fie de ajutor, iar restul romanilor care nu au semnat-o pana acum, sa se gandeasca de doua ori si in final sa o faca!

Musafir

Arestarea violatorilor și mărirea pedepselor pentru violatori și pedofili.

Musafir

Am semnat aceasta petitie ptr ca acei nemernici sa plateasca in special bruta aceea care a declarat ca el este mândru de fapta comisa as vrea sa l vad cât de mândru o sa fie când o sa l violeze puscariasi .

Musafir

Pentru ca este inadmisibil ceea ce se intampla in Romania!!!
Si pentru ca suntem cu imaginea patata in strainatate!
Vrem o tara ca afara...prea multa coruptie in Romania!

Musafir

Fara atitudine, meritam sa fim calcati in picioare!

Musafir

Sa se faca dreptate.

Musafir

Doresc modficarea Constitutiei prin introducerea pedepsei cu moartea pentru crima, viol si trafic de droguri.

Musafir

le doresc lor castrarea sexului arestati si sa aiba si ei parte de "sex surpriza" si la randul lor mamele lor sa treaca prin ceea ce a trecut acea fata "sex surpriza" in 7 insi. LE DORESC CONDAMNARE LA MOARTE

Musafir

2015-07-21 16:11

Avand in vedere ca noi femeile suntem firave si fara acea putere fizica pe care o au barbatii, doar asta ar fi singura cale prin care ne-am simti mai in siguranta. Primul pas spre vindecarea acestei fetite este inchiderea violatorilor si preocuparea societatii ca toate aceste grozavii sa fie din ce in ce mai rare.
Din pacate soarta acestei fetite au avut-o multe alte fetite la fel de nevinovate si fragede.
O fapta ca aceasta trebuie pedepsita asa cum se cuvine.

Musafir

Este inadmisibil ca acesti indivizi sa fie in libertate;toti cei care ii sustin pe acesti nemernici ar trebui sa se puna pentru 5 minute in locul acelei fete.Cum este atunci cand esti pus sa faci ceva impotriva vointei tale.Nici nu vreau sa-mi imaginez ce poate fi in sufletul bietei fete sau in sufletul parintilor sai;o durere mara margini produsa de neputinta de a-si face dreptate si accentuata de ignoranta autoritatilor.Trebuie sa luam atitudine,ca acesti nemernici sa-si primeasca pedeapsa.Sa fie castrati,precum animalele!

Musafir

Trebuie facuta dreptate